Пропонується до продажу домоволодіння в живописному екологічно чистому місці села Ашанівка Драбівського району Черкаської області, 130км від м. Київ, 55км від м. Черкаси, 12км від м. Золотоноша. На приватизованій земельній ділянці в 0.52га розміщені житловий будинок, лазня, гараж, погріб, літня кухня, сарай, вбиральня, колодязь. Рекреаційна привабливість створюється за рахунок прямого виходу ділянки на р. Золотоношка (ширина водосховища 70 - 90м, глибина - до 4-х метрів), повною відсутністю виробництва на відстані до 10км. Двоповерховий цегляний будинок (4 цегли) повністю обладнаний для життя, встановлені: італійський водяний насос, німецький двоконтурний газовий котел, фільтр для води. Загальна площа - 239.2м2. У будинку є камінний зал, камін має імпортну топку, 4 спальні, кухня-їдальня, 2 ванні і туалетні кімнати виконані з використанням високоякісної іспанської та угорської плитки, з встановленою італійської та німецької сантехнікою, є російська лазня, побутове приміщення. Поряд з будинком розташовані господарський блок площею 162м2, в якому є складські приміщення, дві гостьові кімнати, російська піч. Вся територія огороджена. Двір вимощений повністю тротуарною плиткою, є власний деревяний понтон на річці, поливна система, яка качає воду з річки і поливає газон біля будинку і город. Гараж на три автомобілі. Є охоронна сигналізація. Дизайнерське виконання стилю близьке до українського бароко, якісно поєднує висоту приміщення, монументальність.

Центральна
rieltor.ua

Продається новобудова будинку в районі Миру (Чорновола-Садова), в тихому провулку. Двоповерховий будинок з газобетону 300мм товщиною, фундамент - залізобетонні фундаментні блоки, армопояс між першим та другим поверхом, ззовні утеплений пінопластом 100 мм та облицьований якісною декоративною штукатуркою фасаду CERESIT. Зроблена відмостка навколо будинку, відведення води в дренажні колодязі Площа будинку складає 140,4 кв. метра, житлова - 58 кв.м., 4 кімнати, 2 сан. вузла (гостьовий і для домашнього користування). Простора кухня-студія 37 кв.м., з якої відкривається вихід на літню терасу, спальня та господарче приміщення на першому поверсі та 3 кімнати і санвузол на 2-му поверсі. В будинок заведена електрика та водопостачання. У будинку зроблено армування стін штукатурною сіткою, розведення каналізації. Склопакети TROCAL енергозберігаючі Німеччина, фурнітура Winkhaus. Дах виконаний з металочерепиці Словаччина, утеплений мінераловатою 200 мм. Площа ділянки 0.0425 га. Територія ділянки захищена огорожею з метало профілю, з воротами та хвірткою, замощення виконано тротуарною плиткою. Водопостачання і каналізація центральні. Прямий продаж. Документи готові до продажу. Менеджер по нерухомості, Володимир. Покупець сплачує комісію агентства – 2%.

Радіщева пров., 15
rieltor.ua

Продається ділянка з будинком та хазяйськими спорудами з городом та садом в тихому, затишному, екологічно чистому селі Бирлівка, Драбівського (зараз Золотоніського) району, Черкаської області. 55 соток. Велике подвірья, на якому велося господарство – тримали кури, гуси, кролики, свині, кози. Дім будувався для сімї, належав одному господарю. У будинку 3 житлові кімнати, коридор, комора,кухня та велика віранда. Окрема споруда літня кухня- 2 кімнати. 132 км від Києва 45 км вiд Яготина. 90 км від Черкас Якщо Ви зацікавлені чи є питання, телефонуйте надамо більше інформації.

Горького, 12
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

В продажі квартира в чудовому районі з гарною інфраструктурою. Розташована за адресою Надпільна 425. Стан квартири потребує ремонту. На сьогодні частково замінені труби водопостачання та каналізаційний стояк. Також встановлене МПВ в кухні.

Новопречистенська вул. (Сєдова), 425
rieltor.ua

Пропонується до продажу сучасна 1-к квартира із новим капітальним ремонтом на комфортному 4-му поверсі девятиповерхового будинку по вул. Різдвяна - вул. Надпільна. Квартира загальною площею 35 кв.м., із покращеним переплануванням та сучасним дизайном: велика житлова кімната (17 кв. м.) , збільшена кухня (9 кв.м.), сумісний санвузол. Зовнішнє утеплення стін. Квартира частково укомплектована усіма необхідними для комфортного проживання, новими меблями та побутовою технікою. (у квартирі після ремонту ніхто не проживав). Вільний продаж - ЗАЛИШАЮТЬСЯ УСІ МЕБЛІ ТА ПОБУТОВА ТЕХНІКА! Вартість 45000 аргументований торг присутній

Різдвяна вул., 115
rieltor.ua

Р-н ТРЦ Депот, ул.Чехова, в теплом кирпичном доме, продается просторная двух комнатная квартира, общ. пл 82 кв м. Квартира не требует вложений, ремонт делали для себя. Произведена замена проводки, сантехники, столярки, высота потолков 2,80. Большие окна, красивый вид. В квартире есть индивидуальный счетчик на тепло, свет, воду. С/у с душевой кабиной совместно. Полы плитка и ламинат. В квартире остается кухонная мебель в отличном состоянии, двухкамерный холодильник, в спальной комнате-двуспальная кровать, шкаф. Кондиционер. Добротная входная дверь, в подъезде на площадке-по одной квартире. Закрытая территория с видеонаблюдением, ухоженный двор с насаждениями. Вблизи дома остановка общественного транспорта, 9 гимназия, дет.сад, парковка, платная автостоянка, аптеки, магазины, салон, ТРЦ и многое другое. Интересное предложение, звоните и договоримся о просмотре. Готовы по программе

Чехова вул., 54
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в новому цегляному будинку по вул. Нарбутівська. Будинок зданий в експлуатацію.Забудовник Надія. Можна розглядати під програму єОселя. Квартира знаходиться на 9 поверсі 10-ти поверхового будинку, стан - після будівельників. У кімнаті два вікна, що, за бажанням, дозволяє перепланувати у дві невеликі кімнати. Будинок знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою: зупинка транспорту, садок, школа, банки та супермаркети – все в пішій доступності. Готові співпрацювати з державними програмами з житла. Інфраструктура (до 500 метрів): Школа, Зупинка транспорту, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ; Телефонуйте, та записуйтесь на перегляд! Комісія АН-2%.

возможна продажа по єОселя
Нарбутівська вул. (Петровського), 239
rieltor.ua

Продається затишна 2-х кімнатна квартира. Квартира має хороше та вигідне місце розташування: - бул.Шевченка (Ринок Сєдова). - до центру 10хв. - 2 поверх 5 поверхового будинку - будинок цегляний - не кутова квартира - вікна виходять на дві сторони (у двір та бул.Шевченка). Площа квартири 45 кв.м. - Квартира тепла, затишна, простора. - Має позитивну енергетику. -Є можливість перепланування - Можна втілити будь-які дизайнерські рішення та зробити ремонт на свій смак. Поряд дуже розвинута інфраструктура: гімназія 9, школа 5, дитячі садочки, ринок Сєдова, магазини, транспортні зупинки, аптеки, відділення банку, пошти, ресторани, кафе, поліклініка... Вартість 36 700$ Послуги агентства з покупця 2% Оформлення (нотаріус, податок) по домовленості. Телефонуйте. Записуйтеся на перегляд. Нехай наша пропозиція стане Вашим кращим вибором.

Шевченка, 345
rieltor.ua

Продам будинок. Пічне опалення, але є можливість провести газ. В будинок заведено воду, каналізація. Молодий сад. Є погріб, є сарай. Двір загороджено, новий паркан. Встановлено сучасні склопакети. Є річка, ліс. Звертайтесь покажемо по домовленості!!

Перемоги
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу квартиру в сучасному будинку за адресою Нарбутівська, 239 (р-н молокозаводу). Готові до співпраці по єОселі та іншим безготівковим програмам. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Будинок 2021 року побудови, з горизонтальним розведенням опалення, що дає можливість установити лічильник опалення на квартиру. В житловій кімнаті квартири два вікна, що дає можливість перепланувати її в евро-двушку. Будинок утеплений, є техповерх, ліфт працює. Готові співпрацювати по програмі є-оселя. В квартирі установлені лічильники води, лоджія засклена, радіатори на опалення.

Нарбутівська вул. (Петровського), 239
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі класну 2к.кв в районі Седова - зручний 4й поверх - цегляний утеплений будинок - площа квартири 64,4м2 - кухня 11,1м2, яку можна збільшити за рахунок балкону - окремі кімнати 18,7м2 та 13,7м2 - роздільний сан вузол - два балкона - стяжка підлоги - встановлений лічильник тепла на квартиру - 10 кВт - ОСББ Продаж можливий по держ програмах Ключі в АН!

возможна продажа по єОселя
Новопречистенська вул. (Сєдова), 55
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж однокімнатну квартиру в цегляному будинку в районі Сєдова. Будинок розташований по вул. Гоголя, 71. Квартира не кутова. Наявність техповерху. У скромному житловому стані, але потребує ремонту. Встановлені лічильники на світло, воду, газ. Також лічильник тепла на будинок. У квартирі є комора, яку можна обладнати під гардеробну. Наявність балкону. Засклено. Санвузол спільний. Вхідні двері металеві. Продаж з усіма меблями та технікою. Прямий продаж. Боргів по квартирі немає. Ніхто не прописаний. Ключі в день угоди. Розвинута інфраструктура. Все в кроковій доступності: школа, два дитячі садочки, зупинка транспорту, магазини, ринок, поліклініка, банк, аптеки, тощо. З решти питань і домовитися на перегляд телефонуйте. Послуги агенції 2%.

Різдвяна вул., 71
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі однокімнатну квартиру в новобудові за адресою вул. Нарбутівська, 239. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою, є лічильники на всі комунікації. Простора однокімнатна квартира з чудовим бонусом - двома вікнами в кімнаті, що дозволить Вам виконати зручне перепланування стін (приклади перепланувань див. в фото). Стан квартири під чистову обробку: на підлозі виконана стяжка під лазерний рівень, на стінах - машинна штукатурка, розводка електрики до щитка, перекриття з з/б плит, внутрішні перегородки з газоблоку, міжквартирні та зовнішні стіни - з цегли. Будинок введено в експлуатацію, більшість квартир вже заселені. Право власності оформлено. Квартира підходить під державні програми фінансування. Зручне розташування будинку - вся інфраструктура поруч: школа в 200м, садочок, магазини, пошта, нова пошта, аптека, ринок, Депот, пл. 700-річчя. Телефонуйте - відповім на всі питання.

Нарбутівська вул. (Петровського), 239
rieltor.ua

Оренда двокімнатної квартири по Бульвару Шевченка, 474, площа 700-річчя, чудове місцерозташування, поряд вся необхідна інфраструктура (магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, в дворі садочок). Квартира знаходиться на першому поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Будинок ОСББ. В хорошому житловому стані. Є вся необхідна техніка та меблі (окрім дивану в залі та телевізора). Квартира охайна та світла. Для порядних людей. Перша здача.

Бульвар Шевченка, 474
rieltor.ua

Продам дом с участком,2 огорода с.Великий Хутор,Черкасская обл . по ул Королева Участок 35 соток (двор.огород) Добавка 22 сотки . Можно под дачу Рядом 2 ставка ,хорошая рыбалка

владелец
Продам дом ( участок под застройку) с.Великий Хутор,Черкасская обл.
olx.ua

Продам Дом в с. Шрамковка (Черкасская область). В самом центре села, до остановки с магазинами-5 минут ходьбы ,есть так же супермаркет. Площадь дома- 102кв м, внутри туалет ,ванная ,канализационный слив, отапливается -газовый котел ,твердотопливный котел и так же есть булерьян, проведён интернет.Дом на два входа. Остаётся частично мебель. Площадь двора вместе с домом 15 соток , во дворе есть большой батут, детская песочница, ручная колонка -54м вглубь -вода чистая ,можно пить без фильтра ,туалет на улице, гараж, сарай, 2 погреба, летняя кухня. Есть фруктовые деревья ,несколько сортов винограда ,малина ,грецкий орех ,лесной орех. Огород 7 соток, возле речки. До ближайшего города Драбов -22км, до Черкасс -90км, до Киева - 90км.

владелец
Продам Дом в Черкасской области
olx.ua

Кватира 3х комнатная,со всеми удобствами. есть свой двор.место под гараж и всего чего хочется!)) фотографии,старые-когда я брала,сейчас ванна,окна,мебель,входные двери ,обои,груба,крыша,дымоход,и много чего я переделала!.Сделан забор и возде двери все облогородила. правда много еще чего я запланировала,ну хочу переехать назад на родину... Место просто ссупер,все рядом,центр,в 150 метрах маркет опт,сельрада,почта,больница,поликлиника,школы,дет сад,парк,озеро,почта,кафе ,пицерия,асфальт,воза централизированная. весь таранспорт,есть в 4км электричка.много Киевлян!и не только.и тд и тп...есть ну ВСЕ для счастливой жизни!очеровательная соседка в соседней квартире,люди оочень добрые и отзывчивые,всегда помогут Дом оочень теплый,эту зиму топили через день,сейчас топим раз в три дня! Находится квартира в Шрамковка,Черкасская обл.90км от Борисполя. Обменяю на машину или продам,оочень срочно!

владелец
Продам или обменяю квртриру 3х комнатную в Шрамковке
olx.ua

Усадьба в Драбовском р-не, Черкасской области в с. Кантакузовка.Дом кирпичный 9х9, под шифером (печное отопление) 4 комнаты и веранда. Сарай, погреб, летняя кухня, душ. Земли 64сотки. Сад. Соловьиная роща и озеро с карасями в конце огорода. Есть условия для проживания - две кровати, диван, электроплитка, холодильник

владелец
Хата біля озера, на Черкащині
olx.ua

Продам двох поверховий будинок з підвалом та гаражем Два поверхи отоплююються Будинок повністю придатний для життя. Торг. Детально звертатися за тел. 09*********61. На повідомлення невідповідаю

владелец
Продам двох поверховий газифікований будинок
olx.ua

Будинок в нормальному жилому стані, в будинку вода, каналізація, ванна. Гарний гараж з ямою. Всі інші деталі уточнюйте за телефоном.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Будинок в селі Бирлівка, ( Шрамківська ОТГ), Золотоніський район, Черкаська обл. До будинку належать дві земельні ділянки 0,25 та 0,36 га. Будинок потребує ремонту. До будинку підведені вода, газ, електрика. Власна свердловина. Облаштований санвузол (ванна, тулет, бойлер). Опалення пічне. Біля будинку фруктовий сад.

владелец
Будинок на дві земельні ділянки
olx.ua

Житловий будинок площею 53,8 м2, житлова площа 23,6 м2. Земельна ділянка 0,4400Га, Колодязь, Сад, Господарчі будівлі Літня кухня. Погреб, кирпичний сарай на 3 віділення Будинок в гарному стані. Поруч ставок. Більше інформації за телефоном

владелец
Продам будинок з ділянкою с.Демки Драбівський р-н
olx.ua

Продам дом в центре с. Новомиколаевка, ул. Гагарина, 26 Золотоношского района Черкасской области от Черкассы 100 км, Киев 140 км. Дом 1965 года постройки саман обл. кирпичем 64,1 кв.м., три жилых комнаты 45,5 кв.м.В доме газовый двуконтурный котел, печь с лежанкой, вцелом хорошее жилое состояние. Земельный участок 44,04 сотки, кадастровый 7120683500:02:001:0025. Гараж 1995 года - кирпич, летняя кухня 1975 г. кирпич, сарай 1993 года - кирпич, Саж 1967 года, Сарай 1967 года, погреб 1980 г. , колодязь (глубина 11 м. с насосом). Заезжай и живи. Срочно

продам дом земля в центр Новомиколаевка Золотоношский р Черкасская обл
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на станції Кононівка, Черкаська область . Квартира знаходиться в ста метрах від вокзалу , де ходить сім раз на день електропоїзд на Київ . Квартира на першому поверсі , 20 кв. метрів . Проведена вода , газ , своя свердловина та каналізація. Зроблений євроремонт , поміняна електрика , двері , металопластикові вікна . В квартирі є туалет , ванна. Біля погреб та сарай . Детальніше звертайтесь за номером телефону !

владелец
Продам квартиру с.Кононівка
olx.ua
1 - 24 из 71 результатов