Квартира знаходиться в м.Горохів , вул. І.Сливки 26 Код квартири #4982873 загальна площа 63.3 кв.м площа кухні 8 кв.м поверх 5/5, над квартирою знаходиться технічний поверх будинок цегляний, зроблений косметичний ремонт, 1-великий балкон не засклений, квартира виходить на дві сторони будинку. нові броньовані вхідні двері, квартира продається з меблями як на фото, пральною машинкою, холодильником і.т. д Квартира дуже світла і тепла, гарний краєвид з вікон інфраструктура дитячий майданчик поряд, школа, магазин. до квартири виділений підвал , зроблені добротні стелажі, що знадобиться в побуті. всі кімнати розділені, підведений інтернет, світло, газ, вода по лічильнику. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Сливки, 26
rieltor.ua

Продам 1поверховий будинок в передмісті Луцька по типу "Американки", в с. Озерце. Будинок збудовано з газоблоків стоунлайн. Фундамент - стрічковий монолітний залізобетонний, горизонтальна гідроізоляція - два шари рубероїду. Покрівля - багатоскатна, деревяна кроквяна система, покриття-металочерепиця. Продумане планування: вітальня з кухнею з виходом на терасу, дві окремі спальні, 2санвузла, гардеробна, паливна. По будинку розведена каналізація . Комунікації: свердловина з глибинним насосом, електрика - 3 фази, 2 септика. 11сот. Ділянка рівна. Гарне місце розташування. Поруч ліс, озеро. Недалеко зупинки громадського транспорту. Всі деталі по телефону.

Тракторна
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в місті Горохів. Загальна площа 63,2 кв.м. Ціна 27000$. Без комісії для покупця! Деталі:📲 0662251720, 0680247028 Квартира знаходиться на 5 поверсі 5ти поверхового цегляного будинку. Кімнати та санвузол роздільні. Автономне опалення (котел-колонка). Є лічильники на газ, воду, електрику. Балкон та лоджія не засклені ..

І.Сливки, 27
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здам житло в смт.Марянівка,6 км.від м.Горохів, зі всіма зручностями,технікою.Інтернет.Місце для авто.Поряд магазини,Річка з рибалкою. Оплата 1900 грн . З однієї особи + ком. Послуги. На всіх проживаючих. Можливий Торг! Є ще житло!

Здам Житло в смт.Марянівка! Є варіанти!
olx.ua

Срочно сдам ТРЬОХ КІМНАТНУ КВАРТИРУ с ремонтом 5 поверх цегла.64м2,в місті Горохів по вул Ігора Сливки Відмінне планування,3 окремi кiмнати,гарна інфраструктура.Ванна, туалет , кухня. .Інтернет, євроопалення, імпортний котел, нові вхідні двері.До квартири є підвал, поварені стілажі..Близько лікарня, парк, садок.

владелец
Сдам срочно трьох кімнату квартиру
olx.ua

Продам будинок /Фінский домік з надвірними спорудами в с Борочиче ,Горохівського району,Волинської області. Стіни будинку дерево,дах покритий шифером.На прибудинкові території розташований цегляний сарай,погріб,Літня кухня з газом і Ванною.Плодові дерева,виноградник,багато роз.Земельна ділянка 25 сот,постійно обробляється. Асфальтований підїзд. 7800 дол.США.Можлива розстрочка.

Продам будинок С.Борочиче! Можлива  розстрочка !
olx.ua

Продам будинок Всі деталі за телефоном (Viber,WhatsApp)

владелец
Продам будинок Смт.Марʼянівка
olx.ua

Продається будинок 6 соток, поблизу знаходиться школа та садочок , 1950-Х років будова. Тел. 06********50

владелец
Будинок м. Горохів, Волинська обл.
olx.ua

Терміново продам будинок із шлакоблоку,теплий і в хорошому місце розташування.В будинку Дві роздільні спальні, вітальня.Вікна м/ пластик,бойлер на гарячу воду,Душева,своя скважина ,вода в будинку+ криниця. Каналізація септик.Біля будинку Літня кухня, сарай,Гараж,погріб. Огорожа.Земельна ділянка 8 соток.Всі документи в порядку.Ціна 10700Дол.США В радіусі 2 км.Річка з рибалкою.Недалеко магазини,зупинка транспорту,Церква. Відповідаю на телефонні дзвінки,на пошту прошу не писати.

Терміновий продаж будинку!
olx.ua

Продається будинок по вул. Шкільна,16 . Поряд ліцей N1 та дитячий садочок "Сонечко". Деякі вікна замінено на склопакети.Заходь та живи. У приміщенні є централізоване водопостачання , газове опалення та каналізація .Погріб, літня кухня, гараж, хлів в наявності. 7 соток ріллі цілком достатньо для ведення присадибного господарства. Загальна площа будинку 109,6кв м, житлова 91,0 кв м.

владелец
Будинок 109.6 кв.м
olx.ua

Продам хату в с.Мирне,Луцького району.Хата приватизована і город також.Біля хати є льох,хлів,криниця,літня кухня.До хати проведено газ,світло.Деталі за номером телефону 09******78.

владелец
Продам хату в с. Мирне
olx.ua

Продам будинок шлакоблок,65 кВ.м.на 2 кімнати.В будинку газ,електроенергія.Води в будинку немає ,у дворі Колонка. Під будинком підвал де можливо зробити ще дві кімнати Літня кухня також з кімнатою . Господарські споруди,погріб . .На прибудинкові території ростуть плодові дерева і кущі,багато смачного Винограду.Огорожа.Підїзд асфальтований. Більше інформації на перегляді будинку. . Ціна 14999Дол.США. Реальним покупцям Торг!

Продам будинок м.Горохів!
olx.ua

потребує косметичного ремонту, крім того на подвірї знаходиться ще один новий будинок, та підсобне приміщення, з гаражем і 2 стайні. ТОРГ ОБОВЯЗКОВИЙ!!!

владелец
житловий будинок
olx.ua

Продається стара хата ( можна під забудову) , загальна площа землі біля будинку 50 сот. С.Терешківці ( траса Луцьк-Львів) Поблизу через 100м ліс, ставок близько будинку Ціна договірна За деталями 06********-1-Юра 0 ************16 - Саша

владелец
Продам хату
olx.ua

Терміновий продаж 4 кім.будинку загальною площею 88 кВ.м з кухнею,коридором та санвузлом. Міцний та теплий будинок так як стіни шлакоблок які зимою тримають довго тепло а літом в жару,приємну прохолоду. Дах будинку шифер.Огорожа металопрофілем.Своя каналізація септик.В двох кімнатах натяжні стелі.Два льохи,літня кухня.Міцний фундамент з можливістю побудови другого поверху а також глибоке підвальне приміщення в якому також є можливість облаштувати дві кімнати.Земельна ділянка 7 сот.яка постійно обробляється. Посаджені та плодоносять Плодові дерева та кущі.При потребі Меблів,все залишається. Школа,Садочок,Кафе,Ресторан,Магазини,Церква,Річка з рибалкою та пляжем.Початкова ціна 22000Дол.США,для реального покупця Торг!

Терміновий продаж 4 кім.буд. Грубкою,Газ котлом,Меблями!
olx.ua

Терміново продам будинок в с.Скобелка в зручному місцерозташуванні . Стіни цегла,вікна двері дерево,дах металеві листи. В будинку 4 кімнати,побілка, світло,газ,грубка.Вода на дворі,Колонка. Будинок потребує косметичного ремонту.Земельна ділянка 26 соток,в кінці ділянки є можливість викопати копанку. На прибудинкові території розташований сарай з літнею кухнею,останні чотири фото В кухні підведений газ до газ плити,Велика Піч для випікання хліба та приготування страв, невелика кімната для В м.Горохів можливо дійти пішки. Ходом.Ціна 16399тис.у.о. Торг!

Терміновий продаж  будинку  від Власника!
olx.ua

Продається цегляна будівля під будинок або на що захочете, конструкція цегляна, плити перекриття бетонні, в будівлі 6 приміщень, є можливість підвести газ, знаходиться в селі 10 км від Горохова, більш детальніше по телефону, ціна договірна.

владелец
olx.ua

Продам будинок в селі Борисовичи (біля Марянівці). 10 км до місто Горохів (Волинська обл.). 25 соток + 32 сот. сільгосп призначення. Хлів - 2 шт. Літня кухня. Погріб. Будинок. Газ та електроенергія. В селі є можливість підключити інтернет. Прилягають (дуже близько) такі села як Марянівка та Борочиче. Школи, пошти, завод, фабрика ітд.

владелец
Продам будинок в селі Борисовичи
olx.ua

Продається будинок, 100, 2 кв.м, 5, 87 сотих землі, цегляний. Наявні усі комунікації: електрика, вода, газ, каналізація. В будинку новий котел для опалення та насос для циркуляції води, лічильник для електрики день-ніч. Усі наявні меблі залишаються в будинку. Також є підвал, горище та господарські споруди, додатковий туалет на вулиці. На території ростуть дерева, багато кущів та квітів. Чудове місце розміщення - за дві-три хвилини ходу школа та садочок, стадіон, на відстані до 1км базар, парк, автостанція та центр міста.

владелец
Будинок в Горохові. Ціну знижено!
olx.ua

Ваше нове життя в ЖК "Нові Теремки" – житловому комплексі класу "комфорт" у селі Новосілки, Фастівського району! Нова квартира у вже зданому будинку: Придбайте просторе житло з вікнами, що виходять у затишний двір, і забудьте про стресові чекання на здачу будинку. Чудова інфраструктура: ЖК "Нові Теремки" має все необхідне для вашого комфорту та зручності – магазини, кавярні та зручний доступ до громадського транспорту. Співпрацюєм під є-оселю, є-відновлення та інші програми. Не втрачайте часу – звяжіться з нами вже сьогодні, щоб дізнатися більше та забронювати вашу майбутню квартиру в ЖК "Нові Теремки"!

Продам 1-к квартиру ЖК Нові Теремки, Новосілки
olx.ua

Продається цегляний житловий будинок із земельною ділянкою 25 сот. С. Скобелка Луцький р-н Волинська обл. Підведені газ, електрика та вода. Є хлів та льох на подвірї. Ціна за домовленістю.

владелец
Продається житловий будинок.
olx.ua

Продам будинок 90м кв. "Американка", ділянка 13 або 26 соток, в тихій та жилій частині с.Озерце.Із переваг розташування є асфальтований доїзд,4 км до Луцька, поруч магазин та зупинка приміського транспорту та шкільного автобусу, 700 м до лісу та до озера. Загальна площа будинку 92 м кв + тераса 36м кв.,простора кухня- студія 34 м кв, 3 кімнати, санвузол, котельня, коридор. Комунікації:каналізація(септик), світло 15кВт,380В; вода- скважина,вода підведена і розведена по будинку.Чистова підлога з вмонтованою " теплою" підлгою, виведеною в котельню.З кухні - студії вихід на терасу через розсувну панорамну систему, товщина склопакета 52 мм, такі ж на вікнах будинку. Перекриття 1го поверху житла - монолітний бетон, криша "американка" перекрита металочерепицею, вмонтованні два мансардні вікна. На просторому горищі є можливість зробити додаткові житлові кімнати. Стіни будинку 400мм газоблоки марки 400,достатньо 50мм утеплення по ГОСТУ. Вулиця газифікована. Земельна ділянка ОЖБ 13 соток , є додаткова пропозиція поруч ОСГ теж 13 соток.Поряд хороші доброзичливі сусіди. Це чудовий варіант для сімї-поціновувачів приміського життя.

владелец
Продається новий будинок с.Озерце, 26 соток
olx.ua

Продам будинок під ремонт або як ділянку під забудову .Загальна площа 69 кВ.м.,стіни цегла,дах покритий шифером.Вікна м/ пластик.Газ підведений до стояка,світло в будинку підключено.Грубка.Дворовий туалет.Земельна ділянка 7 сот.Зручне місце розташування.Недалеко Річка,магазини,Зупинка транспорту. Ціна 5900 Дол.США.

Продаж будинку або як ділянка під забудову !
olx.ua

Терміново!!!В звязку з переїздом продам хороший 1,5 будинок у м.Горохів! Площею 154 м2 (1-й поверх). Добудували 2-й поверх та перекрили дах металочерепицею. У будинку 5 кімнат, (кухня 16 м2, ванна кімната 12 м2)-нещодавно оновлювався ремонт,деякі фото старі. Весь будинок, по периметру, освітлюється точковими світильниками у даху. Біля будинку знаходиться гараж (з оглядовою ямою), є невеличка тераса,господарські будівлі, літня кухня (в ній піч, газ, вода, світло, хороший ремонт), сад, город, клумба.Частково продається з меблями. На другому поверсі можна зробити ще кімнати! Можливий обмін на будинок у м.Луцьку (з нашою доплатою) За більш детальною інформацією звертатися за телефоном 06******82 Микола.

владелец
Терміново продам 1.5 поверховий будинок у м.Горохів!
olx.ua
1 - 24 из 59 результатов