Продам просторий дім, у нормальному стані, дуже велика територія, великий город, є криниця, газ, на подвірї є погріб, гараж для авто, хліви для тварин. Всі подробиці по телефону.

владелец
Продам хороший будинок
olx.ua

Подається двух поверховий будинок з цокольним приміщенням. м.Городок Хмельницька область. Від центру 1 км.Вулиця Грушевського. Біля суботнього ринку, гарне та зручне розташування біля дороги. Будинок побудований з якісних матеріалів професійно та якісно, з дотриманням усіх будівельних норм. Загальна площа ділянки 22 сотих. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону.

владелец
Продається будинок в м.Городок Хмельницька область
olx.ua

Будинок знаходиться недалеко від заповідника =Медобори= і гір Подільські Товтри, які є підніжжям Карпатських гір. Приблизно в 1, 5 км. від будинку будуть будувати лижні траси.Дано дозвіл на будівництво 7 лижних спусків.Будинок знаходиться недалеко від санаторію "Збруч", "Поділля", "Перлина Поділля", "Аква Віта", "Гарден Палас".Поруч річка (500м.), ліс, . В радіусі 5 км від будинку є декілька джерел мінеральної води "Нафтуся", яка лікує хвороби нирок, печінки, підшлункової залози ... Місцезнаходження:смт.Сатанів, Городоцького р-ну, Хмельницька обл. Продам або обміняю на автомобіль.

владелец
Продам дом будинок
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Будинок недобудований Світло, газ,вода поруч Криниця Школа,магазин , зупинка поруч Деталі за телефоном 06******72 Наталія

владелец
Продам будинок село Камʼянка торг
olx.ua

Продається будинок(Кринцилів вул Збручанська) в двох рівнях на ділянці 0,4 га (перспективно для бізнес проектів), знаходиться у с.Кринцилів Хмельницької обл. на березі р.Збруч (за 40 м), що на межі двох держаних заповідників "Медобори" та "Подільскі Товтри". Поруч знаходиться мережа санітарно-курортних закладів з лікувальною мінеральною водою "Збручанська"("Нафтуся"). У будинку є газ, вода, електробойлер, газові конвектори та дві тевердопаливні грубки. Поруч з будинком збудована сучасна сауна з кімнатою для відпочінку.До сауни підведений газ, вода, каналізація. Також на ділянці знаходиться фундамент для будинку 6*9 з технічним паспортом погодженним у відділі райархітектури. Кадастровий номер ділянки занесений до загальнодержавного земельного реєстру.

владелец
Продаж будинку з ділянкою
olx.ua

Квартира від забудовника в розтермінування на 2 роки під 0%! Перший внесок 50% від вартості. Поціновувачі спокійного та гармонійного життя зможуть одразу ж виокремити безперечні плюси та якість цієї забудови. Адже це житло, де бездоганна якість будівництва, комфорт, безпека, розвинена інфраструктура, надійність та екологічність поєднуються із розташуванням у центрі міста. У вартість одного квадратного метра житла входить: - металопластикові вікна VEKA із двокамерними склопакетами та 5-ти камерним профілем, які в свою чергу є енергозберігаючими та шумоізоляційними; - утеплення базальтовими мінеральними плитами; - система автономного опалення (включаючи радіатори), яку забезпечуватиме котел Vaillant; - система електропостачання у квартирі із встановленням розеток, вимикачів , кабелів: ТБ/інтернету/домофонів та автоматів компанії Schneider Electric; - броньовані вхідні двері з МДФ накладками; - підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; - розведення систем водопостачання; - гіпсова штукатурка стін Knauff MP75; - чистова стяжка підлоги; - встановлення лічильників; - дизайнерський ремонт підїзду; -сервісна підтримка в лобі з ресепшеном; -цілодобова охорона та забезпечення приватності; -відкритий паркінг з відеонаглядом. Також забудовник подбав про благоустрій, відпочинок та дозвілля мешканців. Для цих потреб облаштують, міні стадіон ,а також сучасні вуличні спортивний та дитячий майданчики всередині ЖК на затишному подвір`ї.

Готова 2-х кімнатна квартира від забудовника на виплату під 0%
olx.ua

Квартира від забудовника в розтермінування на 2 роки під 0%! Перший внесок 50% від вартості. Джем - це житло, де бездоганна якість будівництва, комфорт, безпека, розвинена інфраструктура, надійність та екологічність поєднуються із розташуванням у центрі міста. У вартість одного квадратного метра житла входить: - металопластикові вікна VEKA із двокамерними склопакетами та 5-ти камерним профілем, які в свою чергу є енергозберігаючими та шумоізоляційними; - утеплення базальтовими мінеральними плитами; - система автономного опалення (включаючи радіатори), яку забезпечуватиме котел Vaillant; - система електропостачання у квартирі із встановленням розеток, вимикачів , кабелів: ТБ/інтернету/домофонів та автоматів компанії Schneider Electric; - броньовані вхідні двері з МДФ накладками; - підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; - розведення систем водопостачання; - гіпсова штукатурка стін Knauff MP75; - чистова стяжка підлоги; - встановлення лічильників; - дизайнерський ремонт підїзду; -сервісна підтримка в лобі з ресепшеном; -цілодобова охорона та забезпечення приватності; -відкритий паркінг з відеонаглядом. Також забудовник подбав про благоустрій, відпочинок та дозвілля мешканців. Для цих потреб облаштують, міні стадіон ,а також сучасні вуличні спортивний та дитячий майданчики всередині ЖК на затишному подвір`ї.

Готова 3-х кімнатна у виплату під 0% на 2 роки! (85,5 м²). Центр
olx.ua

Будинок в житловому стані, Всі зручності в будинку. Газ, вода, електроенергія. Є дві каналізаційні ями. Деталі за телефоном

владелец
Будинок для проживання
olx.ua

Тільки продаж, вибачте будинок не здається!!! Прошу віднестися з розумінням! Продам будинок, можливе проживання 2, 3 сімей(є добудова з гаражем, літня кухня, другий етаж, камін, зєднано з будинком переходом.окремі виходи.Ще один вихід на великий балкон.Будинок має 6 кімнат+ ванна(туалет можна доробити), є у дворі.0, 03 га городу, садочок, вода, газ, котел новий, хлівчик, підвал 4 кімн.в цоколі , під балконом приміщ.на дрова, вугілля.Опалення водяне, є грубка кафельна (потребує перекладки, щоб з плитою, є для цього все)Вікна більшість пластикові.Покрівля профнастил, під черепицю.До зупинки маршрутки 10 хв, до Городка 15 хв їзди.Залишаю стінку прихожу, кухню, пральну автомат , 3 дивани, шкафи, холодильник, багато іншого.На даний момент, можна заселятись, опалення ще включено.ціна за домовленістю. Лариса. Пишіть в вайбер, месенджер. 07******37 Особливості планування: з опаленням • з гаражем • з садом • з каміном • з балконом • з підвалом • з верандою • з ділянкою

владелец
ТІЛЬКИ ПРОДАЖ Будинок Городок (Чорниводи)
olx.ua

Продам будинок Хмельницька область, Городоцькиц район, село Сатанівка. На території є літня кухня, погріб, хлів, садок, город 50 соток.Будинок з меблями, повністю придатний для життя. В будинку є шкафи, коври, ліжка, столи. Будинок доглянутий в чудовому стані. Усі деталі за номером 06******05 або 09******75.

владелец
Продам будинок с. Сатанівка
olx.ua

Продам будинок в курортному містечку Хмельницької області! 10 хв пішки до смт. Сатанів Будівля перебудована у 2008 році. Встановлені пластикові вікна, є туалет та ванна в приміщенні (тепла підлога, потрібен косметичний ремонт, але придатний для користування), нове покриття даху, горище (зроблена підлога - планувалось робити кімнату), питна та корисна вода з під крану. Опалення будівлі: газ, дрова, вугілля. Рік назад встановили новий котел. В будинку є: -2 передпокоя; -санвузол; -велика кухня; -невелика прохідна кімната; -простора вітальня; -2 кімнати; -підвал зі сходами, використовували як сховище, проте можливо влаштувати як погріб. На подвірї є великий сарай (потребує ремонту), що також може бути літньою кухнею; місце для побудови гаража з готовим фундаментом; город та сад; літній душ. Навколо будинку викладена алея, що не тільки зручно, але і є додатковою підтримкою для фундаменту. Вся територія та добудови привласнені та маємо всі необхідні документи . Площа під будівлю: 0,25 га. Сам будинок - 88м². Площа для введення селянського господарства (за документами): 0, 075 га. Будинок просторий та повністю готовий для проживання. ЦІНА- 25000 дол Меблі та техніка за домовленістю З одного боку будинку не стоїть забор. Інфраструктура: Біля будинку розташований клуб - бібліотека, де є спортивний майданчик. Також поруч зупинка з дуже зручним сполученням : Городок, Хмельницкий, Житомир, Київ, Тернопіль, Камянець-Подільський, Товтри. В 3 хв. від будинку є невеличкий магазинчик. В 5 хв - розташований дитячий садок, який на разі приймає переселенців, проте майданчик завжди відчинений для ваших діток. Навпроти знаходиться сільська рада та стоматологія. В самому центрі Сатанова все необхідне : -дитячий садок; -сучасна та велика школа ; -парк (футбольне поле, спорт і дитячі майданчики) ; -ЦНАП; -нова та укр пошти; -автостанція ; -сімейна амбулаторія +приватна лабораторія; -поліція; -адміністративна будівля; -Ощад і Приват Банки; -продуктові та продовольчі магазини ; -зоомагазини та все для рибалок ; -магазини одягу і салони краси ; -кафе і ресторани; -базар І т. д. Сатанів відомий своїми курортами. Неймовірні пейзажі, лікувальна вода, велика кількість джерел, лікувально-оздоровчі санаторії та багато інших цікавих місць для відпочинку : бази, ліси, водоспад, монастир, чани, печери, замки, річка Збруч, святині для будь-якого віросповідання. Для перегляду будинку та уточнення будь-якої інформації звертатися за телефоном +38********73 (дзвінки та вайбер) Адреса : Хмельницька обл, Городоцький район, с. Покрівка, вул. Соборна 52

владелец
Продам будинок на курорті
olx.ua

Продається 3-на квартира за адресою, м. Городок, вул. Індустріальна 3, кв 6 (район молочноконсервного заводу). Квартира знаходиться на другому поверсі. У квартирі встановленні пластикові вікна. Квартира без ремонту. Також є коморка в підвалі зі стелажами, гараж з хлівом та грядка. Термін.

владелец
Трикімнатна квартира в м. Городок з гаражем, кладовою, земельн. ділянк
olx.ua

Без торгу. Оформлення 2 % за покупцем . Можлива оплата частинами по 400-500 уе. в місяць на один рік. Гарна хата в с. Іванківці по вул. Провідна, недалеко ліс та ставок. Маршрут такий : Хмельницький, Ружичанка, Карпівці, Баламутівка, Монастирок, Іванківці. Глинобитна в гарному стані 44 кв.м. покрита залізом, газофікована, індивідуальне опалення , два конвектори, газова плита з духовкою. Підведено до хати центральне водопостачання. Згодом можна зробити ванну кімнату там де зараз комора. Залишаються новий двокамерний холодильник, всі меблі, побутова техніка та супутникове телебачення. В селі є домашній швидкісний інтернет. Також є дві грубки для опалення та приготування їжі. Кирниця біля хати {дуже смачна та якісна вода}, яблоні, горіхи. Великий Город . Є можливість посадити багато фруктових дерев ,зробити велику копанку та запустити рибу. Літня кухня-цегла покрита залізом. Сарай –цегла покритий залізом 27 м.кв, підвал-погріб -цегла 16 м.кв, сарай-дерево покритий толем 13 м.кв. Хату можна подивитися в любий день після 15.00. Транспортні витрати 300грн.

владелец
Будинок в селі 35 км від міста. Оплата частинами.
olx.ua

Перший і другий поверх - стяжка підлоги, штукатурка стін, розведене опалення, вода, каналізація, електрика. Розмір будинку 10х12м. Ділянка 9соток. До будинку підключено електрику. Поруч центральне газо та водо постачання. На ділянці також є господарська споруда, гараж. Телефонуйте Андрій 38********54

владелец
Продам, або обміняю будинок
olx.ua

До Вашої уваги. Хмельницький р-н Городок. Продаж 2х поверхового будинку загальна площа 137 м.кв. Житлова 74,8м.кв. 4 кімнати ,2 санвузла, балкон. Утеплений дах. Металопластикові вікна Готовності в середині на 60%. Світло 3 фази. Перший поверх санвузол. При вході в будинок в коридорі тепла підлога. Велика кухня з каміном, котрий обігріває кухню та кімнату та 2кімнати на другому поверсі. Другий поверх 3 кімнати та санвузол. Великий гараж в загальному 48м.кв. Земельна ділянка 10соток. Молодий садок, огород. Зроблена електропроводка, сантехніка. На подвірї Септик. Вода Свердловина. Від дороги до будинку 300м

Продаж 2х поверхового будинку
olx.ua

Продається будинок у самому центрі міста, земельна ділянка приватизована, новий стан, євро ремонт, 4ри кімнати, великий коридор, велика кухня, роздільний санвузол, газове опалення, гараж, город. Деталі за телефоном.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Простора 2-кімнатна квартира з дуже класним плануванням Характеристика квартири: Площа - 77,97м2; 4 (5) поверх; Індивідуальне опалення: двоконтурний котел, радіатори, рушникосушка, тепла підлога (кухня, санвузол, ванна кімната, передпокій); Зроблені усі розводки по електриці, холодній та гарячій воді, каналізації; Поштукатурені та пошпакльовані стіни; Вікна металопластикові, енергозберігаючі (5-ти камерні); Якісні вхідні броньовані двері. Переваги! Побудований будинок; Велика кухня; Гарний двір з дитячими та спортивними майданчиками; Можливість розтермінування до 10 років.

Простора 2-кімнатна квартира у розтермінування до 10 років
olx.ua

Продаємо будинок в затишному місці, біля Костьолу, район " Молочний". поряд школа, дитячий садок, магазин,все що потрібно. Всі деталі за тел 09******88 Марія. Матеріал - шлакоблок Криша - шифер ( є запас шиферу, щоб перекрити) Дві веранди, 6 кімнан. Літня кухня,ванна. Погреб- дві кімнати. Туалет на вулиці, але підведенна каналізація. Гараж на дві машини. Сарай ,( літній сарай), курятник. Опалення - котел газ., В хаті є дві груби. Вода- бойлер.

владелец
Терміново , Продаж будинку, дачі.
olx.ua

Доброго дня. До Вашої уваги! Продам хороший двох поверховий цегляний будинок загальною площею 134 м.кв. В стані : " заходьте та живіть". Будинок розташований в затишній території з асфальтованим підїздом. На території домоволодіння присутні: Гараж, літня кухня велике підвальне приміщення( під гаражем та кухнею) сарай та вже існуючий фундамент з водовідведенням для бані. На земельній ділянці присутній сад з різноманітними фруктовими, плодоносними породами дерев. В будинку індивідуальне газове опалення, централізоване водопостачання та водовідведення. На першому поверсі будинку присутній санвузол, вітальня, зал та кухня. На другому поверсі: ванна кімната, туалет, 3 кімнати та роздільна лоджія. По попередній домовленості будинок завжди можна оглянути.

владелец
Продам двох поверховий цегляний будинок.
olx.ua

Продам будинок смт Камянка біля м станів городоцький р-н, вул Дзержинського 25 , ділянка 60 сот + город 40 сот , + хлів , будинок жилий , є тріщини по стелі , відходить віранда , ділянка заросла - потрібно чистити , опалення на дровах газу не має , підключено тільки світло , є дрова поряд з будинком . Можу віддати будинок під оренду / умови можна обговорити ( або гроші або благоустрій ділянки ) в будинку уже 10 р ніхто не живе . Ціна 5000 Дол . Кретичні роботи при оплаті можу виконати за свій рахунок !

владелец
Продам будинок смт Камянка біля м. Станів городоцький р-н
olx.ua

Будинок 460 м.кв .каналізація, газ,вода.Сад 15 соток.Перший поверх 10 кімнат,другий 10 кімнат.

владелец
Продається  будинок двохповерховий
olx.ua

Продається будинок для проживання. Поруч з трасою Камянець-Хмельницький.35 соток землі Будинок знаходиться в центрі села. Недалеко від міста Ярмолинці. 35 км. від міста Хмельницький

владелец
Будинок та земельна ділянка с. Нове Село Ярмолинецький район
olx.ua

Продається будинок в Сатанові (Сатанівська Слобідка) Хмельницької області. Дім розташований в центрі екологічно чистої курортної зони на території Національного природного парку «Подільські Товтри». Поряд (200 метрів) готельний комплекс “Vita Park Сонячний прованс» і мальовничий ліс. Неподалік (750 метрів) стародавній Свято-Троїцький монастир XVI століття. Поблизу (1050 метрів) реабілітаційний центр для хижих тварин «Арден» і сучасний медичний курортний SPA комплекс преміум класу «Arden Palace”. А також санаторії і комплекси «Збруч», «Поділля», «Aqua Vita - Жива Вода», «Перлина Поділля», «Будинок рибака». Джерела мінеральної води «Збручанська» і водоспад на річці Збруч. Дім збудований у 1992 році. Загальна площа 357 квадратів. (Детальний план підвалу і двох поверхів у фотографіях) У будинку є вода, газ, електрика. Зроблена каналізація і септик. Для опалення газовий і дровʼяний котли. Також є кафельна піч і бойлер на 100 літрів. Площа земельної ділянки 19 соток. Є також невеликий город і сад: яблуні, груші, вишні.

владелец
Продається будинок. Хмельницька область, Сатанів (курорт)
olx.ua

Продаж здійснює власник, який прописаний і проживає в цьому будинку. Споруда цегляна під шифером.В домі три кімнати, одна з яких прохідна. Опалення - двуконтурний котел, грубка. На території колодязь, сарай, погріб, фундамент під гараж. Земля приватизована, кадастровий номер. Зроблено ландшафтний дизайн, є також сад, город, полуниця на агроволокні, виноградник, багато ягідних кущів. Гарний краєвид. Поруч став та ліс. З листопада 2020 село увійшло до складу міста. Тел. Власника 06******98 Володимир.

владелец
с. Іванківці Хмельн. р-н, будинок 68.9 м2, 17 сотих.
olx.ua
1 - 24 из 50 результатов