Продам дом и землю в с. Божедаровка Камянський район.96 м 2/ 50м2 жилая и 15 соток земли. В доме есть все комуникации : Газ, свет, вода колодець. Индивидуальное отопления газовый и твердотоплевный котёл. Дом термос саман обложен кирпичем и оштукатурен шубой. Есть Летняя кухня, погреб, сарай, гараж, душ и санузел как во дворе так и в доме.H 2.8. Територрия огорожена. Построен в 1998 год. Всё узаконено , учвсток привотезирован и есть кадастр. . Звоните отвечу на питання Татьяна. Сегодня цена ниже рынка 23000 у.е. Можно выкупить под базу отдыха для дитей и родителей.

можливий продаж по єОселя
Польова, 37
rieltor.ua

Затишний будинок розташований по вул.Концертна 2. Є лічильники на газ, воду та світло. Індивідуальна вигрібна яма. Замінено водопровід на новий. Єврозабор з обох боків . Заїзд до дому з двох сторін з вул.Концертна та вул. Степова. Землі 8соток ,приватизована є кадастровий номер. Продажа від хазяїна. Документи повністю готові. Без боргів.

власник
Продам будинок  дом Божедаровка (44 квартал)
olx.ua

Чудовий варіант для тих, хто планує переїхати за місто, зараз це дуже актуально Продається будинок в смт. Божедарівка під ремонт Дом з житловою площею 59,6 кВ.м. В наявності 3 житлові кімнати, вітальня, кухня, коридор, підвал прямо у будинку. Будинок з однієї сторони утеплений Житло знаходиться в самому центрі селища на вулиці Зеленій. До школи та дитсадку 5-10 хвилин. До магазину 10 хвилин. Телефонуйте, обсудимо деталі !

Продам дім | Районний центр | Під ремонт
olx.ua

Шукай квартиру по локації