Продам смарт квартиру в жк Вілла Софія вул. Берегова 3 Софіївська Борщагівка. В квартирі зроблений сучасний ремонт, залишаються всі меблі та техніка. Дуже світла та тепла квартира. Будинок повністю з червоної цегли. Ідеальний варіант для молодої сімʼї або під орендний бізнес! Близькість до Києва - всього 1км. Безліч виїздів на Київ. Розвинена інфраструктура. Поряд є державна школа, нова пошта, безліч магазинів та ін. Телефонуйте та приходьте на перегляд.

Продам смарт квартиру в жк Вілла Софія поряд жк Волошковий жк Софія
olx.ua

Продаж смарт квартири з площею 22.1м2 в ЖК Villa Sofia. Будинок побудований з червоної цегли та з залізобетоними перекриттями, будинок утеплений мінеральною ватою. Є всі необхідні комунікації, будинок обслуговує власне ОСББ. Також всі необхідні меблі та побутова техніка залишаються у квартирі (ванна, пральна машина, диван, мікрохвильова піч, холодильник тощо. Від господаря Можливий торг Запрошуємо вас на перегляд )))

владелец
Береговая улица, 3, Софиевская Борщаговка, Киевская 30500.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Софиевская Борщаговка

География, Софиевская Борщаговка

Какой адрес у ЖК Villa Sofia?

ЖК находится по адресу ул. Береговая, 7а.

О Жилом Комплексе

Новостройка эконом класса. В строительстве которой используется кирпичная технология строительства. В качестве утеплителя: минеральная вата . Стены - кирпич. В доме индивидуальное (в квартире) отопление. Квартиры продаются с ремонтом, с черновой отделкой.

Новостройку еще ищут как:

ЖК Вилла София, ЖК Вілла Софія.

Сколько домов и квартир в ЖК?

Домов: 1. Квартир в новостройке: 68.