В найкращому ЖК "Статус " В центрі міста по В.Бердичівська Площа квартири 49м2 Автономне газове опалення. Всі комунікації. Здача будинку в кінці місяця. Можливо під державні кошти обо єОселю.

возможна продажа по єОселя
Велика Бердичівська вул., 46
rieltor.ua

Квартира має панорамні вікна в кімнаті та лоджії. У будинку є газ та електрика. ЖК має власне бомбосховище. ЖК "Статус" - новий житловий комплекс.

владелец
Продам 1-но кімнатну квартиру 49,8м2, в новому ЖК "Статус".
olx.ua

Квартира має вдале планування. Є два балкони та панорамні вікна. Стан після будівельників. Встановлено автономне газове опалення. Змонтований газовий котел та лічильник. На території ЖК "Статус" є дитячий майданчик.

владелец
ЖК «Статус» 2-х кімнатна квартира
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонуємо огляд сучасної смарт-квартири на продаж в Житловому комплексі "Статус", розташованому у самому центрі міста Житомир. Ця квартира на девятому поверсі має захоплюючий видовий панорамний вигляд, який дозволить насолоджуватися красою міста з будь-якої точки приміщення. Крім того, особливістю цієї квартири є автономне електроопалення, яке забезпечить комфорт та тепло навіть у холодні зимові дні. Здача будинку запланована на початок липня і вся будівельна діяльність йде за розробленим графіком. Не пропустіть вигідну можливість стати власником цієї чудової смарт-квартири в центрі міста. Отримайте комфорт, доступність та сучасні технології разом із Житловим комплексом "Статус".

Большая Бердичевская улица, 49А, Центр, Житомир, Житомирская 36000.0 USD
dom.ria.com

Продам власну 2-х кімнатну квартиру в ЖК «Статус» по вул. Велика Бердичівська 49а Третій поверх (фактично) Загальна площа 79.9 м2 Вдале планування Два балкони Панорамні вікна Автономне газове опалення Газовий котел та лічильник змонтовані Стан після будівельників На території дитячий майданчик Власник

владелец
Большая Бердичевская улица, 49А, Старый Город, Житомир, Житомирская 82000.0 USD
dom.ria.com

Квартира має гарне планування. Стан від забудовника.

Продаж 1 кім квартири жк Статус
olx.ua

Квартира є смарт-квартирою. Внутрішні роботи завершені, на даний час проводиться оздоблення прибудинкової території. Актуальна пропозиція до отримання документів права власності. Квартира продається власником. Квартира розташована в елітному будинку від надійного забудовника. Будинок здано в експлуатацію.

владелец
Продам квартиру у новобудові ЖК СТАТУС
olx.ua

Квартира має планування смарт. Квартира обладнана автономним опаленням. Можливе придбання за програмою "єОселя". Будинок здано в експлуатацію. Квартира має вигляд на місто в сторону Станишівки.

Продається смарт-квартира на В.Бердичівській ЖК Статус
olx.ua

Квартира не кутова, вікна виходять на медичний коледж. Стан після будівельників. Зроблено кінцеві заміри БТІ. Оплачено повністю за зайві квадратні метри. Переуступка.

olx.ua

Квартира має загальну кімнату площею 14,05 кв. м., кухню-нішу площею 7,01 кв. м., передпокій площею 3,68 кв. м. та комфортний санвузол площею 4,97 кв. Квартира також має просторий балкон площею 6,02 кв. м. У квартирі встановлено автономне опалення. Продаж здійснюється по переуступці. Стіни комплексу зведені з якісної керамічної червоної цегли та утеплені мінеральною ватою. Встановлені 5-камерні металопластикові панорамні вікна. Будинок буде введено в експлуатацію.

Продаж 1-кім смарт квартири ЖК Статус 6/11 секція здана вул. В.бердичі
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Житомир

Квартира після будівельників. Продаж здійснюється шляхом переуступки. Квартира розташована в житловому комплексі Статус, який вже зданий в експлуатацію.

Продаж смарт ЖК Статус
olx.ua

Чудова 3 кімнатна квартира в самому центрі міста Залишилась лише 1 квартира 3 кімнатна , остання Не пропусти свою можливість Шикарний вигляд з вікна на вул Бердичівську

Продаж 3 кімнатної квартири жк Статус
olx.ua

Простора квартира з гарним краєвидом. У будинку підключені газ та електрика. Є власне бомбосховище. Квартира продається від власника. Можлива переуступка. Будинок зданий в експлуатацію.

№ 12952 - 1 к. квартира, Центр, Бердичівська, ЖК "Статус", 10/10 пов
olx.ua

Ищите квартиру по локации