*ЖК «Отрада», Забудовник Київміськбуд, пр-т Відрадний 93/2, будинок №6, на етапі будівництва,( на перспективу, в кого є час почекати). *Двохрівнева 2х квартира 84.1м2 знаходиться на 16 та 17 пов. Планування: велика кухня вітальня, 2 окремі спальні, 2 санвузли, 2 вбиральні, 2 лоджії.Будинок знаходиться далі від Відрадного проспекту. Вікна виходять у двір! *Комплекс комфорт-класу з обмеженою кількістю квартир на поверсі будується за сучасними технологіями з використанням якісних матеріалів. *Перші поверхи – нежитлові, у секції два ліфти. Двір без машин, облаштований дитячими та спортивними майданчиками, а також зонами відпочинку. Є підземний паркінг У першій будівлі заплановано відкриття магазину Novus. Комплекс із розвиненою соціальною та комерційною інфраструктурою обжитого району. Поруч знаходиться парк Відрадний та сквери, школи, садки, Фора, АТБ. *Зручна транспортна розвязка: зупинка поряд із РК. До станції Метро Берестейська та Шулявська – 15 хвилин на транспорті. *Ціна :62000 у.о. без комісії.

Відрадний просп. (Чубаря), 93/2
rieltor.ua

Власник! Продаю свою квартиру, яка купувалася для своєї великої сім’ї. Квартира на стадії будівництва, тому ціна зараз знижена, дешевше ніж у забудовника! Всі документи та квитанції про оплату на руках, будь-які перевірки! Реальному покупцю можливий торг. Готівковий або безготівковий розрахунок. Можна розрахуватися сертифікатом ЄВідновлення. Видова 2 кімнатна квартира 70кв метрів на 9 поверсі в солом’янському районі по проспекту Відрадний 93/2. Можна зробити 3 кімнатну. Продаж здійснюється в офісі Київміськбуд у нотаріуса. Переуступка. Поруч багато державних шкіл і садочків, магазини, банки, парки, зупинки громадського транспорту та все необхідне. Будинок 5 Поверх 9 Планується від забудовника: -Двір без машин -Підземний та наземні паркінги. -Охорона, консьєрж, відеоспостереження. -Простора територія для прогулянок, дитячі майданчики. -магазин Новус на території Житловий комплекс комфорт класу знаходиться у чудовому тихому районі, гарна транспортна розвʼязка, все необхідне для життя знаходиться поруч з домом. Якщо ви зацікавлені, пишіть або дзвоніть, відповім на питання! 06******61

владелец
Продам 2к Квартиру від Власника Жк Отрада Київміськбуд Відрадний
olx.ua

Переуступка ЖК "Отрада" в тихой и зеленой местности Киева, в Соломенском районе по просп. Отрадном, 93/2 комплекс , состоящий из 7 домов с этажностью от 9 до 25 этажей. Переуступка 1-к квартира, 1 дом, 2 секция, окна во двор. Площадь 37,3/17/7. Квартира светлая .В доме уже красят фасады. Застройщик – Киевгорстрой. Квартира с очень удобной и рациональной планировкой, в доме есть подземный паркинг. Микрорайон обслуживают все виды общественного транспорта, за 10 минут можно доехать до станции метро "Шулявская". На скоростном трамвае удобно добираться в центр, а городской электричкой - к более отдаленным районам Киева. Вокруг комплекса хорошо развита инфраструктура. Много учебных заведений: школы, детские сады, вузы, институты и колледжи. Цена 29000у.е.,без комиссии. . Переуступку - оплачивает владелец.

владелец
Продам 1к квартиру, ЖК "Отрада", 37 кв.
olx.ua
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продается 3-комнатная квартира в доме комфорт-класса в Соломенском районе, ЖК "Отрада", проспект Отрадный, 93/2. Дом 1, секция 1. Общая площадь 83.7 м2 Есть выбор этажей (8,9,10). Дома комфорт-класса, выстроены по монолитно-каркасной технологией с заполнением из газоблока и утеплением минеральной ватой. Централизованное отопление и наличие счетчиков на коммуникации, состояние квартиры – без отделки. Комплекс с закрытой территорией, "двор без машин", подземный паркинг, собственная инфраструктура. Рядом остановки общественного транспорта. Стоимость 2 420 000 гр, без комиссии для покупателя.

Продаж 3-комнатной квартиры ЖК Отрада
olx.ua

Видова 1-кімнатна квартира в ЖК Отрада, будинок №4 Соломянський р-н. ВІД ВЛАСНИКА, БЕЗ НАЦІНКИ, БЕЗ %. Будинок побудований та засклений, заявлений термін введення в експлуатацію – кінець 2024 р. Продаж по договору передачі прав в офісі Київміськбуд. Комісію оплачую самостійно. Продаємо у звязку з виїздом за кордон. Ціна 40 500 дол. Будинок №4, 12-й поверх (будинок 25 поверховий). Квартира видова - вікна виходять в сторону Соломянського району, вид не загороджується сусідніми будинками. Дуже вдале планування - кімнати правильної квадратної форми, велика кухня, ДВІ ЛОДЖІЇ, загальна площа 44,29 кв м: - кухня: 12,23 кв.м. - кімната: 18,21 кв.м. - санвузол: 4,15 кв.м. - дві лоджії: 6,0 та 3.7 кв.м. У забудовника уже недоступні квартири з таким плануванням. Квартира без оздоблення, з додатковою шумоізоляцією, стяжка, двокамерні склопакети, радіатори, лічильники, висота стелі 2,75м. ЖК комфорт класу «Відрада» за адресою пр-т Відрадний 93/2 від забудовника "Київміськбуд". Внутрішнє подвіря - без машин. В комплексі передбачений підземний паркінг на 490 місць. У першому будинку заплановано відкриття магазину Novus. ЖК оточений розвиненою соціальною та комерційною інфраструктурою обжитого району. Поруч знаходиться парк Відрадний та сквери. Зручна транспортна розвязка, зупинка громадського транспорту знаходиться за 3 хвилини ходьби від комплексу. До станції Метро Шулявська – 10 хвилин на транспорті.

владелец
Видова 1-кімнатна квартира 44.29 м2 в ЖК Отрада - ВІД ВЛАСНИКА, БЕЗ %
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири від власника! ЖК Отрада Проспект Відрадний 93/2 1й дім (перша черга) Площа квартири 62.06 кв м Жила площа 27,71 кв м Кухня 16.02 кв м Кімната 17,20 кв м Спальня 10,51 кв м Санвузол роздільний Передпокій 11,81 кв м Поверх 13 й із 16 Планується закрита територія з дитячими та спортивними майданчиками, Новус в будинку, проуч АТБ,Фора, аптеки. Розвинута інфраструктура : зупинки громадського транспорту 2 хв пішки(трамвай , тролейбус, автобуси ) Школи, дитячі садочки(7хв пішки) Парк Вiдрадний - 15 хв пішки. Вартість 57500$

владелец
Продам квартиру 2х комнатну ЖК Отрада
olx.ua

*ЖК «Отрада», Забудовник Київміськбуд, пр-т Відрадний 93/2, будинок №6, на етапі будівництва, знаходиться далі від Відрадного проспекту. Вікна виходять у двір! *Двохрівнева 2х квартира 84.1м2 знаходиться на 16 та 17 пов. Планування: велика кухня вітальня, 2 окремі спальні, 2 санвузли, 2 вбиральні, 2 лоджії. *Комплекс комфорт-класу з обмеженою кількістю квартир на поверсі будується за сучасними технологіями з використанням якісних матеріалів. *Перші поверхи – нежитлові, у секції два ліфти. Двір без машин, облаштований дитячими та спортивними майданчиками, а також зонами відпочинку. Є підземний паркінг У першій будівлі заплановано відкриття магазину Novus. Комплекс із розвиненою соціальною та комерційною інфраструктурою обжитого району. Поруч знаходиться парк Відрадний та сквери, школи, садки, Фора, АТБ. *Зручна транспортна розвязка: зупинка поряд із РК. До станції Метро Берестейська та Шулявська – 15 хвилин на транспорті. *Ціна :62000 у.о. без комісії.

Без % Продам 2х уровневую 84м2 ЖК Отрада , просп. Відрадний, 93/2
olx.ua

Продам простору світлу 2-кім. видову квартиру в 25 поверховому будинку комфорт-класу в ЖК "Отрада" на проспекті Відрадний, 93/2 Соломянського р-ну, 22 поверх (66,48м2) З кожного вікна квартири відкриваються захоплюючі види. Будинок побудований за монолітно-залізобетонною каркасною технологією. Зовнішні стіни – газоблок із зовнішнім утепленням. Внутрішні міжквартирні – керамоблоки. У квартирі є лічильники на все, стяжка, гідроізоляція в санвузлі, м/п вікна, мідна проводка, радіатори, вимикачі і т.д. Внутрішня дворова територія комплексу буде захищена від проїзду машин, обладнана сучасними дитячими ігровими та спортивними майданчиками, також облаштована стадіоном та зонами відпочинку з прокладеними доріжками, щоб жителі могли спокійно розслаблятися у власному дворі у затишку та спокої після напруженого дня. У районі багато мальовничих місць для піших прогулянок: сквери та парки, музей козацтва просто неба "Мамаєва Слобода". Мікрорайон обслуговують усі види громадського транспорту: до автобусної та трамвайної зупинки – 2 хв пішки. За 10 хвилин можна дістатися станції метро "Шулявська". На швидкісному трамваї зручно добиратися до центру, а з залізничної станції "Київ-Волинський" виїхати за місто. Будинок у стадії добудови. Найнадійніший забудовник Київміськбуд. Оформлення переуступки у забудовника. Надам електронний дизайн проект для зручного перепланування квартири у подарунок.

владелец
ЖК Отрада 2 кім. кватрира пр.Відрадний 93/2
olx.ua

Власник! Продаю свою квартиру. Видова 1-кімнатна квартира в ЖК Отрада, будинок №1, 12 поверх, площа 35.71 кв.м., Соломянський р-н. ВІД ВЛАСНИКА, БЕЗ НАЦІНКИ, БЕЗ %. Будинок побудований та засклений, заявлений термін введення в експлуатацію – кінець 2024 р. Продаж по договору передачі прав в офісі Київміськбуд. Довідку про повну оплату маю. У забудовника уже недоступні квартири з таким плануванням. Квартира без оздоблення, з додатковою шумоізоляцією, стяжка, двокамерні склопакети, радіатори, лічильники, висота стелі 2,75м. ЖК комфорт класу «Отрада» за адресою пр-т Відрадний 93/2 від забудовника "Київміськбуд". Внутрішнє подвіря - без машин. В комплексі передбачений підземний паркінг на 490 місць. У першому будинку заплановано відкриття магазину Novus. ЖК оточений розвиненою соціальною та комерційною інфраструктурою обжитого району. Поруч знаходиться парк Відрадний та сквери. Зручна транспортна розвязка, зупинка громадського транспорту знаходиться поряд з комплексом. До станції Метро Шулявська – 10 хвилин на транспорті.

владелец
Продам квартиру пр-т Відрадний 93/2, 1-й будинок 1-ша черга
olx.ua

Квартира 68,4 кв.м. жк Отрада от КМД , на стадии строительства. Квартира расположена на 12м этаже. Есть дизайн-ппоект с удачной перепланировкой в евро трешку ( две спальни, гардероб, кухня с гостиной). Продажа по переуступке.

владелец
olx.ua

Продажа квартир в ЖК, Киев

Власник! Продаю свою квартиру. Видова 1-кімнатна квартира з НАЙКРАЩИМ плануванням в ЖК Отрада, будинок №3, 19 поверх, площа 46.84 кв.м., Соломянський р-н. Будинок побудований та засклений, заявлений термін введення в експлуатацію – кінець 2024 р. Простора квартира з балконом, панорамними вікнами (з 17 поверху і вище панорамні вікна) з великою кухнею, санвузлом і чудовими видами на дві сторони (Засжди можна спостерігати схід та захід сонця). В перспективі вхідні двері можна перенести, тим самим збільшити площу квартири. Так як в плануванні немає несучих стін всередині квартири та наявності 2х панорамних вікон, можна перепланувати на 2х кімнатну та зробити окрему гардеробну. Не буде сусідів зі сторони спальні. Це ЄДИНЕ планування з такими можливостями. У забудовника вже недоступні квартири з таким плануванням. Квартира без оздоблення.Ціна 35000 дол. - дешевше, ніж наразі у відділі продажів. Продаж не терміновий! Всі документи та квитанції на руках. Довідку про повну оплату маю. Продаж здійснюється в офісі Київміськбуд у нотаріуса. Переуступка. Поруч багато державних шкіл і садочків, магазини, банки, парки, зупинки громадського транспорту, кінцева зупинка трамвая, який довезе без заторів до метро. ЖК комфорт класу знаходиться у чудовому тихому районі, зручна транспортна розвʼязка, все необхідне для життя знаходиться поруч з ЖК Квартира без оздоблення, з додатковою шумоізоляцією, стяжка, двокамерні склопакети, радіатори, лічильники, висота стелі 2,75м. У першому будинку заплановано відкриття магазину Novus. Охорона, консьєрж, відеоспостереження. За відсутністю зв’язку пишіть на ОЛХ. Реальному покупцю торг

владелец
1-к. квартира 46.84 м2. ЖК Отрада
olx.ua

Продаж терміновий! Власник! Продається видова 1-кімнатна квартира з хорошим плануванням в ЖК Отрада, квартира не кутова . Будинок знаходиться в середині комплексу . Будинок №6, секція 3, 12 поверх, площа 33.76 кв.м., Соломянський р-н. Заявлений термін введення в експлуатацію – 4-й квартал 2025 р. Простора квартира з балконом, кухнею, санвузлом і чудовими видами. Квартира без оздоблення, двокамерні склопакети, радіатори.Ціна 28000 дол. - дешевше, ніж у відділі продажів. Продаж здійснюється в офісі Київміськбуд у нотаріуса. Переуступка. Поруч багато державних шкіл і садочків, магазини, банки, парки, зупинки громадського транспорту, кінцева зупинка трамвая. ЖК комфорт класу, знаходиться у чудовому тихому районі, зручна транспортна розвʼязка, все необхідне для життя знаходиться поруч з ЖК. У першому будинку заплановано відкриття магазину Novus. Охорона, консьєрж, відеоспостереження, дворівневий паркінг.

владелец
Власник. ЖК Отрада 1-кімнатна квартира
olx.ua

Продам по переуступці 1 кімнатну квартиру 40 м. кв. (35,77 + балкон 3,69) в ЖК Отрада. Від власника, без комісій! Будинок 6, секція 3, поверх 8 Стан будівництво, від забудовника Київміськбуд. Монолітно-каркасна технологія, утеплення мінвата, стіни газоблок.

владелец
Продаж 1 к квартира ЖК Отрада (власник)
olx.ua

Ищите квартиру по локации