Продаж однокімнатної квартири , Петропавлівська Борщагівка, вул Черкаська 10.Квартира розташована на 4 поверсі 6 поверхового будинку, в квартирі зроблений якісний ремонт та є вся необхідна техніка. ID: 76637

Черкаська вул., 10
rieltor.ua

Продається євродвушка 42 кв.м. с. Петропавлівська Борщагівка, ЖК Петропавлівський Посад, вул. Черкаська 10. Квартира на першому високому поверсі. У квартирі зроблено якісний ремонт. У коридорі та на кухні електро-тепла підлога. У кімнаті та ванній тепла підлога від опалення. На стінах Італійські оздоблення. Травертін. Марсельський віск. По всій квартирі Французька Натяжна стеля Demi-Lune. Залишаються Кухонні меблі, робилися на замовлення. Холодильник Samsung, пральна машина Samsung, Варильна плита Samsung, Духовка Samsung. У ванній акрилова ванна, консольний унітаз, крани Grohe, якісна плитка, мармурова мозаїка. Заміна віконних блоків на 7-камерний профіль REHAU з енергоефективним напиленням. Заміна радіаторів опалення. Заміна вхідної групи. + Додаткове встановлення пластикової вхідної групи в загальному тамборі. 42/23/9, 1/7пов. Умови покупки: Без комісії для покупця

Черкаська вул., 10
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж однокімнатної квартири , Петропавлівська Борщагівка, вул Черкаська 10.Квартира розташована на 4 поверсі 6 поверхового будинку, в квартирі зроблений якісний ремонт та є вся необхідна техніка. ID: 76757

Черкаська вул., 10
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Без ком. Продам сучасну простору квартиру 94,7 кв.м в сучасному новому будинку Петропавлівська Борщагівка , вул. Черкаська 10. Квартира розташована на 6-7 поверху (дворівнева). Загальна площа 94,7 кв.м, житлова 50кв.м, кухня 25кв.м. На першому рівні простора кухня вітальня, кімната, душева кімната, гардероб . на другому рівні простора спальня, ванна кімната, та шафа. В квартирі є все що необхідно для проживання , техніка меблі. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту до Києва та станцій метрополітену . Поруч є школа, садок, продуктові магазини, аптеки, розважальні заклади .

Черкаська вул., 10
rieltor.ua

Петропалівська Борщагівка ЖК Петропалівський посад. Продам простору квартиру, частково з меблями та технікою. Тепла та затишна.Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел. Є лоджія. Високий перший поверх. Поряд розвинена інфраструктура, є супермаркети, кавярні, зони для прогулянок. Пряма маршрутка до метро Академмістечко. Зручний та швидкий виізд до Житомирськоі траси, 2 км, та до Окружноі дороги 3 км.

Черкаська вул., 10
rieltor.ua

🏠✨ Продається дворівнева квартира в ЖК "Петропавлівський Посад"! 📐 Площа 95 м2 з меблями та технікою, щоб ви могли відразу зайти і жити. Комплекс знаходиться в закритому районі, а панорамні вікна квартири виходять на ділянку, де немає будівель. 🚽 Квартира має 2 санвузли, 2 гардеробні та великий вбудований шафу-купе. Кухня обладнана якісною технікою, а також є система клімат-контролю. 🌃 Спальня здивує вас своїм видом на небо завдяки вбудованим в дах вікнам, створюючи особливу романтичну атмосферу. 🔑 Це ідеальний вибір для тих, хто шукає затишне та сучасне житло з усіма зручностями!

Черкаська вул., 10
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в Петропавлівській Борщагівці, вул Черкаська 10. Дуже комфортна та затишна квартира ! Породається з наявною технікою та меблями ! Кухня повністю укомплектована : холодильник, газова варочна поверхня, електро духова шафа, витяжка та меблі ! В житловій кімнаті є кондиціонер, телевізор, вмістка шафа-купе, розкладний диван та комод. Санвузол з душовою кабіною та пральною машинкою ! В коридорі є шафа для зберігання верхніх речей, але планування дозволяє лего зробити гардеробну ! Доречі в квартирі є не маленький засклений БАЛКОН ! Великою перевагою є атономне газове опалення від двоконтурного котла ! Всі комунальні платежі взимку не перевищують 2000 грн, в літку до 1000 грн. Квартира розташована в будинку з ЛІФТОМ, на 4 поверсі з 6. Закрита територія будинку з власною парковкою. В пішому доступності (3 хвилини) вся необхідна інфраструктура: зупинка маршрутного автобусу до ст.метро Академмістечко, Житомирська, державна школа (ліцей), дитячий садочок, відділення пошти, супермаркет Фора, Спортлайф і т.д. До Києва 3 км. Розглядаєм продаж по будьякій держ.програмі: єОселя,єВідновлення, всі постанови ! Во власності більше 3х років ! Мінімальні податки ! А якщо Ви шукаєте картиру для здачі в оренду, то цей варіант саме для Вас, так як зараз там мешкають чудові орендарі та справно платять гарні гроші ) ! Продаж без комісії для покупця ! Чекаємо Вас на перегляд ! код 212-903-718

Є оселя !  Є відновлення!  ЖК Львівський  50000
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в Петропавлівській Борщагівці, вул Черкаська 10. Дуже комфортна та затишна квартира ! Породається з наявною технікою та меблями ! Кухня повністю укомплектована : холодильник, газова варочна поверхня, електро духова шафа, витяжка посудомийка та меблі ! В житловій кімнаті є кондиціонер, телевізор,двоспальне ліжко, шафа розкладний диван. Санвузол з ванною та пральною машинкою ! В коридорі є шафа для зберігання верхніх речей, але планування дозволяє лего зробити гардеробну ! Доречі в квартирі є не маленький засклений БАЛКОН ! Великою перевагою є атономне газове опалення від двоконтурного котла ! Всі комунальні платежі взимку не перевищують 2000 грн, в літку до 1000 грн. Квартира розташована в будинку з ЛІФТОМ, на 5 поверсі з 6. Закрита територія будинку з власною парковкою. В пішому доступності (3 хвилини) вся необхідна інфраструктура: зупинка маршрутного автобусу до ст.метро Академмістечко, Житомирська, державна школа (ліцей), дитячий садочок, відділення пошти, супермаркет Фора, Спортлайф і т.д. До Києва 3 км. Розглядаєм продаж по будьякій держ.програмі: єОселя,єВідновлення, всі постанови ! А якщо Ви шукаєте картиру для здачі в оренду, то цей варіант саме для Вас, так як зараз там мешкають чудові орендарі та справно платять гарні гроші ) ! Чекаємо Вас на перегляд !

Єоселя! 1-к квартира поряд  ЖКЛьвівський 51000
olx.ua

Код объекта: 2312430. Петропалівська Борщагівка ЖК Петропалівський посад. Продам простору квартиру, частково з меблями та технікою. Тепла та затишна. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел. Є лоджія. Високий перший поверх. Поряд розвинена інфраструктура, є супермаркети, кавярні, зони для прогулянок. Пряма маршрутка до метро Академмістечко. Зручний та швидкий виізд до Житомирськоі траси, 2 км, та до Окружноі дороги 3 км.

Черкасская улица, 10, Петропавловская Борщаговка, Киевская 52000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Петропавловская Борщаговка

География, Петропавловская Борщаговка

Какой адрес у ЖК Никольский?

ЖК находится по адресу ул. Черкасская, 10,12.

О Жилом Комплексе

Новостройка эконом класса. В строительстве которой используется неизвестно технология строительства. В качестве утеплителя: неизвестно . Стены - газоблок. В доме неизвестно отопление. Квартиры продаются неизвестно.

Новостройку еще ищут как:

Amstardam, Амстердам, Никольский, Микільський.

Сколько домов и квартир в ЖК?

Домов: 1. Квартир в новостройке: 82.