Запорізьке шосе, 60

Продаж 2 кімнатної квартири на жм Тополя - цегляний будинок - квартира розташована на 8 поверсі 16-ти поверхового будинку - квартира в гарному житловому стані При продажу все залишається в квартирі. Гарна локація з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв"язкою. Ціна 35000 у.о. Телефонуйте, Наталія, спеціаліст з нерухомості агенція "Ексклюзив в нерухомості"

Запорізьке шосе вул., 60
rieltor.ua

Продається простора трикімнатна квартира з видом на Дніпро! Розташована в Шевченківському районі міста Дніпро, ж/м Тополя-1. Поряд з будинком ТЦ Метро, Епіцентр, Терра, АТБ, лікарні, школи, дитячі садочки та транспорна розвязка в любому напрямку міста. Загальна площа квартири 70 кв.м, площа кухні 8 кв.м. Поверх 12/16. У квартирі роздільний санвузол. Велика лоджія (11 кв.м.), звідки відкривається чудовий краєвид! Чудове місце для комфортного проживання. Телефонуйте для запису на перегляд!

Запорожское шоссе, 60, Шевченківський, Днепр, Днепропетровская 66800.0 USD
dom.ria.com

Продам дуже світлу та простору двокімнатну квартиру на Запорізькому шосе, буд.60. Квартира знаходиться на 4/16 поверхівки, ніякі відключення світла для Вас не матимуть значення. Площа квартири 53 м.кВ. Оселя обладнана сучасними меблями від брендового виробника, тобто мрії будь-якої дівчини та господарки втілюються саме в цьому обєкті. Будинок дуже теплий, з чудовою прибудинковою територією, є два ліфти (обидва замінені на нові): вантажний та пасажирський. Поруч з будинком є великий дитячий майданчик та парковка для автомобілів. Про загальну інфраструктуру: Епіцентр, Метро, ринок, транспортна розвязка, лікарня, басейн, гральні кімнати та дитячі майданчики, парковки та гаражні кооперативи, школи та дитячі садочки, магазини та кіоски все що душі забажається є в кроковій доступності. Дзвоніть та поїхали дивитись

Запорожское шоссе, 60, Шевченковский, Днепр, Днепропетровская 65000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Дніпро