просп. Шевченка, 17

АН Атланта код 321852 2х кімнатна квартира пр Шевченка євроремонт 2 поверх дворова Двокімнатна квартира у найпривабливішому районі Одеси. Простора та світла квартира на проспекті Шевченка. Дві окремі кімнати та простора кухня. Балкон засклений. Після ремонту ніхто не мешкав. Квартира двостороння, другий ряд будинків. Будинок розташований у чистому доглянутому дворі. Парадне поле реставрації, без сторонніх запахів. Поруч є все для комфортного проживання, школи, дитячий садок, магазини, кафе, торгові центри. Зручна транспортна розвязка дозволить з легкістю дістатися будь-якої точки міста. Телефонуйте і я організую вам показ! Будинок розташований у гарному зручному місці. У кроковій доступності супермаркет, школа, садок, зупинки транспорту. Неподалік парк Перемоги, де можна добре на природі провести час із сімєю як у вихідні так і у будні після важкого робочого дня. Спортмайданчики та велодоріжки для поціновувачів здорового способу життя. До моря прогулянковим кроком. Поблизу знаходиться Траса Здоровя. А також це гарне вкладення в інвестицію для бізнесу. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Шевченко проспект, 17, Приморский, Одесса, Одесская 55000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 269605. АН "Атланта".Трикімнатна квартира на проспекті ШевченкаКвартира складається з трьох окремих кімнат, з однієї є вихід на балкон.Квартира двостороння. На підлозі штучний дерев`яний паркет.Санвузол (ванна) роздільний, встановлений бойлер.Підходить як для життя, так і для орендного бізнесу.Будинок розташований в одному з найелітніших районів для життя. Поруч Одеська кіностудія, парки, школи, садочки, піша доступність до пляжів та зручна транспортна розв`язка!Телефонуйте організуємо показ у зручний для Вас час!

Шевченко проспект, 17, Приморский, Одесса, Одесская 72000.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира в будинку «сталінського» типу загальною площею 57кв.м. з двома роздільними кімнатами і кухнею квадратної форми 9кв.м. Просторий санвузол суміщений, облицьований сучасною плиткою, нові труби та сантехніка. Вікна металопластикові, на підлозі ламінат. Квартира облаштована вбудованими меблями, є мякий куточок і красива спальня. Відмінний цегельний будинок на пр-ті Шевченка, поруч з вул. Довженко. Престижний район міста. До моря 15 хвилин ходьби пішки. Дуже хороший торг реальному покупцеві. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 65946

Шевченко просп., 17, Приморский, Одесса, Одесская 67000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

id 23911 Простора 3-кімнатна квартира на проспекті Шевченка. У квартирі виконано ремонт у класичному стилі. Внутрішня столярня натуральне дерево. На підлозі дубовий паркет. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Тихий район, поряд школи, магазини, університети, аптеки, кіностудія, банки, парки, лікарня. Зручна транспортна розвязка. До моря 10 хвилин спокійним кроком.

Шевченко проспект, 17, Приморский, Одесса, Одесская 73000.0 USD
dom.ria.com