просп. Павла Тичини, 1

Простора квартира в розвинутому районі! Затишне місце біля Дніпра! Продається простора 2-кімнатна квартира на проспекті Тичини, 1. Вікна виходять у зелений затишний двір, у великій кімнаті вікна та балконні двері замінені на пластикові. Балкон засклений, на вікнах решітки. Підлога встелена паркетом. Ванна кімната та туалет — під ремонт. Усі меблі та техніка — залишаються. Кухня квадратної форми, зроблений просторий погреб для зберігання продуктів, можна використовувати як укриття. Тамбур на 3 квартири закривається на замок, хороші сусіди. Квартира з гарним потенціалом, оскільки зручне планування дозволить грамотно облаштувати простір. Відсутність ремонту — скоріше перевага, ніж недолік, оскільки ви можете втілити власний проєкт у новій оселі. Охайний та доглянутий будинок, вхід через домофон, ОСББ. Зелений та просторий двір з клумбами, парковкою, дитячим майданчиком. Біля дому є садочки, школи, дитяча поліклініка, торгово-розважальний комплекс «Сільвер Бриз», спортзал, через дорогу Дніпро з пляжами та дитячими майданчиками. Ідеальна локація для життя та відпочинку! За 3 хвилини пішого ходу зупинка автобусів та маршруток до станції метро «Лівобережна» та в інших напрямках. Ціна 39 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Тичини Павла просп., 1
rieltor.ua

Березняки Днепр, набережная Озеро Лучшее место для жизни и отдыха, прогулки с детьми Квартира с окнами на ЖК Серебряный Бриз, рядом торговые центры и продуктовые магазины В квартире выполнен демонтаж, готова для ремонта или возможен ремонт под покупателя. Рядом есть предложение две смарт квартиры по 18 метров. Стоимость 28.000$

Продам квартиру, Березняки, Тычины 1, набережная Днепра
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 2-х кімнатна квартира на Березняках, пр-т Павла Тичини 1, біля набережної. 9/9 поверх Простора та затишна квартира з якісним ремонтом. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Дах не протікає - ремонтувався 2 роки тому. Повністю перероблена сантехніка і електроживлення. Зроблений капітальній ремонт 2 роки тому з вирівнюванням підлоги і стін. Встановлений бойлер на 80 літрів і захист від протікання. Є кондиціонер Єлекрична варильна поверхня і духовка. Є можливість встановлення газових. Опалення центральне. Квартира двостороння, вікна виходять на двір та на набережну. Всі вікна та балконні двері металопластикові, балкон засклений. Доглянутий будинок, ОСББ. Зелений та доглянутий двір з клумбами, дитячим та спортивним майданчиками, парковкою. Біля дому є садочки та школи. Розвинена інфраструктура, транспортна розвʼязка у будь-яку точку міста. Поруч ТЦ Silver Breeze, набережна з пляжем, супермаркети, кафе та ресторани, нова пошта, в пішій доступності озеро «Тельбін», Епіцентр.

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири, Березняки, 9-й поверх
olx.ua