просп. Соборний (Леніна), 212

Пропонується на продаж 3-к квартира 71 м.кв., 2/5, у самому центрі міста, бул. Шевченко. Чудове розташування, ідеально чистий підізд з ремонтом. Вікна виходять на проспект Соборний. Виконане перепланування: кухня-студія та дві окремі спальні. Якісний ремонт. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою. Встановлена охоронна сигналізація та відеоспостереження, яке виходить на вулицю та підїзд. Біля підїзду - місце для паркування. Дитячий майданчик. Ціна 65 000 у.о. АН "Світ Нерухомості", більш детальна інформація за вказаним номером телефону.

Продаж 3-к кв., центр, пр. Соборний 212 (2 квартири в одному підїзді)
olx.ua

Пропонується на продаж 3-к квартира 71 м.кв., 3/5, у самому центрі міста, бул. Шевченко. Чудове розташування, ідеально чистий підізд з ремонтом. Вікна виходять на проспект Соборний. Виконане перепланування: кухня-студія та дві окремі спальні. Якісний ремонт. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою. Встановлена охоронна сигналізація та відеоспостереження, яке виходить на вулицю та підїзд. Біля підїзду - обладнане місце для паркування. Продаються 2 квартири в одному підїзді. АН "Світ Нерухомості", усі подробиці за вказаним номером телефону.

Продаж 3-к квартира, центр, пр. Соборний 212
olx.ua

Предлагается к продаже трехкомнатная полнометражная квартира по пр.Соборному (в р-не 12 Апреля), общей площадью 76 м , расположена на 3 эт./5-ти эт.дома. Планировка представляет собой: кухня-гостиная, две спальные комнаты, санузел смежный. Оборудована и укомплектована всем необходимым. Дом ОСББ.

проспект Соборный, 212, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 62000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя