просп. Правди, 43а

Продаж 3-кімнатної квартири ЖК Варшавський мікрорайон, пр. Правди 43а, Виноградар,Подільський район. Квартира, розташована на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 100/55/12 кв. м., 2 спальні, 2 санвузли , простора кухня - вітальня.Вікна виходять у двір. У квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом, міжкімнатні двері скритого монтажу, всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Тепла підлога в санвузлах, кухні , дитячій та лоджії. Якісна сантехніка. Прально-сушильна машина LG, телевізор Panasonic. 3 інвенторні кондиціонери Cooper & Hunter, холодильник Samsung, 2 бойлери Atlantic з WiFi та швидким нагрівом на 120л та на 80 літрів, вбудовані духова та мікрохвильова піч DeDietrich, індукційна поверхня Electrolux, вбудована витяжка, душова система Hansgrone, сантехніка Devit/Geberit, вимикачі та розетки Schneider , батареї з терморегуляторами та WiFi, встановлена система сигналізації від потопу, лічильники на воду та світло. Поруч вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, школа, маркети, кафе. 5 хвилин пішки до ТЦ “Retroville” . Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку, сучасні дитячі майданчики. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Документи до продажу готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Будинку менше 10 років, підходить під 3% ЄОселя Ціна 199000 у.о. без комісії для покупця тел 09*********97 Наталія, телефонуйте, домовимось про перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а
rieltor.ua

Без комісії! Подільський р-н, вул. Правди, 43а. Квартира в сучасному ЖК Варшавський з видом у середину кварталу. 3/13 пов Квартира 42 кв.м. з окремою спальнею та вітальнею. Якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів: - декоративна штукатурка перлинного кольору, - підлога- вінілове покриття( не боїться вологи, дуже зносостійка), - в санвузлі іспанська плитка 1200 см довжина, - підлога- темно сірий керамограніт, - інсталяція, - бойлер. - вся сантехніка прокладена REHAU, - 3 потужні витяжки( санвузол, спільне приміщення, гардеробна (або там може розміститись кухня) . - кондиціонер ( також є вивід під щє один) - натяжна стеля по всій квартирі, - велика кількість розеток, - перемикачі світла для регулювання зонального освітлення, -якісні великі батареї, -на вікнах тканеві жалюзі під колір стін. В коридорі вмонтована шафа з зеркалом для верхнього одягу. Відеодомофон з вулицею . Охорона в будинку Квартира дуже тепла. Хороші сусіди.

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця! Дзвоніть, пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається двокімнатна квартира 66,7 кв.м. на чудовому 3 поверсі, яка знаходиться за адресою проспект Правди 43а. Квартира має зручне роздільне планування, окремі дві кімнати, кухню-студію, санвузол, та засклений балкон. В кожній кімнаті є кондиціонер, та додатковою перевагою квартири є тепла підлога в зонах де плитка. Є парковка біля будинку, де ви спокійно можете залишити ваше авто. Поряд в пішій доступності знаходиться ТРЦ Ретровіль, всі необхідні магазини, кавʼярні, зупинка транспорта, школа, озеро, парк. Зручна транспортна розвязка. м.Сирець - 10 хвилин їзди Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

ексклюзив
Правди просп., 43а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупців простора , світла квартира в ЖК Варшавський , Подільський район, Виноградарь. Документам три роки, податків не має. Пр-т. Правди 43-А. 10/25эт. 81/47/11. кімнати роздільні. В будинку три ліфти, лічильники на тепло, охорона. Є свій закритий двір та дитячі майданчики. 3 черга — збудована введено в експлуатацію в 3 кв. 2018

Правди просп., 43а
rieltor.ua

ЖК Варшавський, проспект Правди 43а, Є багато причин обрати цю квартиру, ось чому: 1. Повноцінні 4 кімнати, одна з них може бути великою вітальною з зоною їдальні та з зоною ТВ. та окремі спальні, але обирати Вам. 2. Кімнати правильної форми, тому всі меблі гармонічно можна розставити. 3. Два великих санвузли. 4. Дві просторі лоджії, які можна або обєднати, або зробити зоною відпочинку та роботи. 5. Чудовий краєвид з вікна на місто та комплекс, південно-західна сторона, що робить квартирою максимально світлою та затишною. 6.Коридор просторий, де можна поставити велику шафу, яка буде служити як гардеробна. 7. Будинок заселений понад 4 роки, тому ви єдині хто буде робити ремонт, що є великою перевагою у виборі цього обєкта. Загальна характеристика: 121,5м2, 21 поверх, всього 25 поверхів. В будинку охорона та відеонагляд. Три ліфти. Закритий дитячий майданчик. Локація: Варшавський мікрорайон, знаходиться у Подільському районі, зараз набирає популярності, оскільки в майбутньому очікується нова станція метро, а це всього 5 хвилин пішки від дому. Вся інфраструктура розвинута, поруч з домом Новус, ТРЦ Ретровіль, клініки, салони. Школа та дитячий садок на будь-який вибір в пішій доступності. Показ можливий вже раз, тому ми телефонуйте, запитуйте, приходьте! Також маємо відео квартири, за бажанням можемо надіслати Вам.

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а
rieltor.ua