просп. Перемоги, 65г

Продається простора 4 кімнатна квартира загальною площею 125 м² у житловому комплексі "Черемушки" на проспекті Перемоги, що у Шевченківському районі, Олексіївка. Зручне розташування дозволяє швидко добиратися до метро "Перемога", що знаходиться в пішій доступності. Квартира знаходиться на 10-му поверсі в 18-поверховому будинку і пропонує житлову площу в розмірі 72.7 м², а також простору кухню площею 18.1 м². В даний час квартира знаходиться в будівельному стані з виконаними чорновими роботами, що включають машинну штукатурку, заміну радіаторів опалення, розведення електрики та встановлення двох інсталяцій у двох туалетах. Встановлено магістралі під кондиціонери. Перевага квартири – вид з двох сторін: на затишний двір та на проспект. Всередині квартири передбачено три кімнати та нові поліпропіленові труби опалення. Також є балкон, який зєднує кухню та одну з кімнат, створюючи зручний простір для відпочинку та спілкування. Квартира вже має готовий дизайн-проект, що надає можливість реалізувати свої ідеї без зайвого клопоту. У цьому ЖК встановлено генератор, який за відсутності світла від міста працює для мешканців. Поряд з будинком розвинена інфраструктура, що включає дитячі садки, школи, супермаркети та зупинки громадського транспорту, що робить це місце зручним для комфортного життя. kn.ua/r/122254 ; ID объекта - RE-122254

Перемоги просп., 65 Г
rieltor.ua

Продам шикарную квартиру в новом ЖК Черемушки от надежного застройщика «Респект Будинвест» пр. Победы 65 с двумя отдельными спальнями и большой кухней-гостиной. В квартире выполнен качественный ремонт , установлена дорогая техника и мебель. Есть все для комфортного проживания. Комплекс расположен в оживленном районе на Алексеевке: 5 минут до метро Победа, рядом супермаркет Рост, школа, а в самом доме на первом этаже пекарня, аптека, Новая почта, кофейня , ресторан суши и многое другое. Возле дома большая парковка, сам дом подключен к генератору, что важно в наше время. Жить в таком комплексе одно удовольствие. Звоните. Сотрудничаю.

Перемоги просп., 65г
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на Олексіївці, ЖК Черемушки, пр. Перемоги, буд. 65 Г, метро "Перемога" - 5 хвилин пішки. Код обєкта SF-.2-544-669 Зручний спальний район з розвинутою інфраструктурою, магазини, супермаркети Клас, Чудо, АТБ, Рост, Олексіївський ринок, школи, дитячий садок, фітнес клуби, кафе, ресторані, дитячі майданчики, місця для прогулянок. Поряд метро "Перемога" та зупинки наземного транспорту. Забудовник Респект БудІнвест. Будинок зданий. Продаж по документам. 4-й поверх 18-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа -53 кв.м: кухня 12,3 кв.м з вихідом на балкон, окрема кімната 16,1 кв.м, санвузол 6 кв.м, гардеробна, просторий передпокій 13,5 кв.м. Квартира у будівельному стані. Вартість – $43 тис. + послуги АН

Перемоги просп., 65 Г
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2комнатную квартиру в ЖК Черемушки проспект Победы, метро Победы. Квартира расположена на Алексеевке. 15-ый этаж 18-ти этажного дома. Общая площадь 79кв.м, кухня-студия 23кв.м. Формат квартиры кухня-студия, две отдельные комнаты. В квартире выполнен качественный капитальный ремонт. Счетчик отопления на квартиру. Светлая , уютная. Продается с мебелью и техникой.

проспект Перемоги, 65Г
rieltor.ua

Продаж ЖК Черемушки 2 кімнати 75 метрів 7 поверх Майже остання в будівельному стані. Ванна з вікном Квартира двостороння Торг

Продаж  ЖК Черемушки НОВОСТРОЙ Алексеевка
olx.ua

В продаже 3х комнатная квартира в сданом доме на Алексеевке, Жк Черемушки Монолитный дом,2 раздельные комнаты и кухня-студия.В квартире заменены окна после застройщика на более дорогие, выполнена стяжка и штукатурка стен. Отличный дом,в доме есть свой генератор на случай отключения света и starlink. Рядом с домом есть все необходимое для комфортной жизни.

3к.квартира в Жк Черемушки,Алексеевка, Е-відновлення!
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Черемушки, всього за 5 хвилин від метро Перемога (Олексіївка). Квартира під ваш ремонт. Будинок побудований за технологією монолітно-каркасної конструкції, квартира дуже тепла. Перевагою цього ЖК є його розташування: метро Перемога в пяти хвилинах розміреної прогулянки, супермаркет "Рост" в двох хвилинах, супермаркет "АТБ"- менш ніж в хвилині. Декілька шкіл та дитячих садків також в найближчій відстані. Також поруч розвинута інфраструктура та розважальні заклади, кавярні на вибір, декілька кафе та торгівельні алеї. Олексіївський житловий масив це один з найбільш розвинутих, (якщо не найбільш розвинутий) спальних районів Харкова. Площа квартири 53 метри, за плануванням від забудовника: велика кухня-студія + спальня, але міжкімнатні перегородки не несучі. тобто можна організувати перепланування за будь яким вашим проектом. Телефонуйте, покажемо вам квартиру в зручний для вас час.

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Черемушки
olx.ua

ID Обєкта : 1Q47688 Продам 1 кімн. квартиру в новобудові на виході з метро Перемоги - ЖК Черемушки, за адресою - проспект Перемоги, 65-Г. Загальна площа – 50 кв.м., поверх – 3/18, секція 2. Квартира в будівельному стані, виконано перепланування, замінені вікна. Вся інфраструктура поряд. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Продам 1 кімн. квартиру в ЖК Черемушки, пр. Перемоги, 65-Г
olx.ua

Квартира 78 кв.м., 14/18. Установлена новая качественная входная дверь. Полностью разведена по квартире электрика. Замена батарей, установлены биметаллические радиаторы. Перепланировка: большая студия – 25 м.к в и 2 спальни (19 м.кв и 13 м.кв), гардеробная (4,5 м.кв) Стены отштукатурены, готовы к покраске или поклейке обоями. На полу во всей квартире уложен качественный кварцвинил Vinilam(Бельгия) Санузел совмещен (6 м.кв), с ремонтом: теплый пол ( Nexans, Норвегия) гидроизоляция, пол и стены - плитка(керамогранит Испания), установлена стационарная душевая кабина, сантехника Grohe, инсталляция и подвесной унитаз (Испания) , гигиенический душ. Натяжной потолок. Подведены магистрали для 2 (двух) кондиционеров. Квартирные счетчики на воду, на отопление. КВАРТИРУ ПРОДАЕТ СОБСТВЕННИК!Торг

Продам СВОЮ 2х комн. квартиру Алексеевка ЖК Черемушки. метро Победа
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі простору та затишну 2-кімнатну квартиру на Олексївці, у ЖК Черемушки, будинок 66 Г, проспект Перемоги. Це ідеальний вибір для великої та дружної родини. Загальна площа - 52 м². Квартира під ваш ремонт, планування враховує окрему спальню та кухню-студію. Розвинута інфраструктура, поруч супермаркети АТБ, РОСТ, КЛАС. Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд. Не втратьте свій шанс!

2к квартира в ЖК Черемушки
olx.ua

Пропонується квартира в Житловому Комплексі "Черемушки"! Загальна площа цієї квартири складає 44.90 квадратних метрів, знаходиться на пятому поверсі. Розташування ЖК "Черемушки" гарантує вам зручний доступ до метро, шкіл, дитячих садків, магазинів та іншої інфраструктури. Це зрунче місце для вашого комфортного життя. Вікна та балкон виходять на АТБ, РОСТ та у двір. Документи готові до швидкої угоди. Звертайтеся за вказаним номером телефону для отримання більш детальної інформації та організації перегляду.

1к квартира в ЖК Черемушки
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на Олексіївці, ЖК Черемушки, пр. Перемоги, буд. 65 Г, метро "Перемога" - 5 хвилин пішки. Код обєкта SF-2-544-669 Зручний спальний район з розвинутою інфраструктурою, магазини, супермаркети Клас, Чудо, АТБ, Рост, Олексіївський ринок, школи, дитячий садок, фітнес клуби, кафе, ресторані, дитячі майданчики, місця для прогулянок. Поряд метро "Перемога" та зупинки наземного транспорту. Забудовник Респект БудІнвест. Будинок зданий. Продаж по документам. 4-й поверх 18-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа -53 кв.м: кухня 12,3 кв.м з вихідом на балкон, окрема кімната 16,1 кв.м, санвузол 6 кв.м, гардеробна, просторий передпокій 13,5 кв.м. Квартира у будівельному стані. Вартість – $43,5 тис. + послуги АН. Торг. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-544-669-LX.

Продам 2-кім. ЖК Черемушки, пр. Перемоги, 65 Г, Олексіївка, М Перемога
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК"Черемушушки" , поруч метро "Перемоги" всього 2 хвилини Загальна площа 53м.кв. восьмий поверх Купуючи квартиру в ЖК Черемушки, Ви вкладаєте гроші в максимально ліквідне житло та місце розташування, яке ідеально підходить для проживання та під високоприбуткову оренду. Якщо Ви хочете жити в якісному новобудові, але Вам потрібно продати Вашу нерухомість, допоможемо максимально швидко та вигідно її продати. Телефонуйте зараз.

Продам 1к.кв.Олексіївка Новострой е-Оселя ,єВідновлення Черемушки
olx.ua

Квартира в строительном состоянии Окна и балкон смотрят на с/м АТБ, РОСТ и во двор Документы в полном порядке Расположена в 1 корпусе Готовы к быстрой сделке Вопросы по телефону

власник
продам 1к квартиру в новострое на Алексеевке ЖК Черёмушки
olx.ua

Продам 2к квартиру на Олексіївці у новому житловому комплексі Черьомушки. Квартира з комунікаціями під ваш ремонт у форматі кухня-студія. Розташована на 4 поверсі 18 поверхового будинку по проспекту Перемоги 65г в 3 хвилинах від метро Перемога. Поруч розвинена інфраструктура ( супермаркети АТБ, Рост, школи, дитячі садочки, фітнес центри, кафе та ресторани). Чекаю вашого дзвінка. Готовий до показу.

Победы проспект, 65Г, Шевченковский, Харьков, Харьковская 45000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в новинному ЖК Черемушки загальною площею 55 м2 розташована на 6 поверсі. Дві кімнати, великий передпокій, кухня, санвузол. Повністю мебльована + вся необхідна техніка: два телевізори, два кондиціонери, пральна машина, бак для підігріву води, електрична плита, духова шафа, фільтр для води, турнік для занять спортом, сигналізація. Територія комплексу доглянута, велопарковки і відкритий паркінг, дитячий майданчик. Дуже чистий підїзд і сходова клітка, два ліфти.

Победы проспект, 65Г, Шевченковский, Харьков, Харьковская 75000.0 USD
dom.ria.com