просп. Перемоги, 48

Код 3656. Продається 3-кімнатна квартира за адресою: проспект Перемоги, 48, на Олексіївці. Цей простір наповнений затишком та комфортом, що створює ідеальне середовище для вашого затишку та відпочинку. Основні особливості квартири: Дві засклені, утеплені лоджії з вбудованими шафами. Євроремонт, який додає елегантності та стилю кожному кутку. Кухонні меблі та вся необхідна побутова техніка (плита, мікрохвильова піч, пральна машина, холодильник) для вашого комфорту. Смежна, прохідна планування, що забезпечує вільний рух та зручність в просторі. Централізоване опалення, що забезпечує тепло та комфорт протягом усього року. Квартира розташована в непосредственной близькості до основної інфраструктури, що зробить ваше щоденне життя легшим та більш комфортним. В межах 500 метрів ви знайдете супермаркети, ТРЦ, школи, дитячі садки, банки, аптеки, ресторани, кафе, медичні установи та багато іншого. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири, яка обєднує в собі зручність,

Продажа 3х комнатной квартиры , пр. Победы 48, Алексеевка.
olx.ua

код 75221 Продам 2-х кімнатну квартиру на проспекті Перемоги. 6-ий поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 46кв.м., кухня 7кв.м. У квартирі виконано капітальний ремонт, продається з меблями і технікою. До метро 10 хвилин пішки. Телефонуйте - відповімо на всі Ваші запитання і підберемо зручний для перегляду час!

Победы проспект, 48, Алексеевка, Харьков, Харьковская 41000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-926-151-DR. Продам 2-х к. квартиру на Олексіївці пр. Перемоги будинок 48 Піша доступність до метро Олексіївська Квартира оптимальної площі 44м2 та вдалого планування - кімнати роздільні, в середині будинку, світла та тепла. У квартирі гарний житловий стан. Квартира мебльована та оснащена побутовою технікою. Власник в Україні. Розвинена інфраструктура району.

Победы проспект, 48, Алексеевка, Харьков, Харьковская 30000.0 USD
dom.ria.com