просп. Павла Тичини, 18б

Без КОМІСІЇ! Простора, видова квартира в теплому монолітно каркасному будинку, з лічильниками тепла, в будинку ОСББ, закрита територія, відеонагляд, консєрж, в квартирі якісний ремонт, укомплектована меблями та технікою, два гардероби, простора кухня, вікна виходять на озеро та на правий берег, чудово розвинута інфраструктура, поруч школи, дитячі садочки, супермаркет, відмінна транспортна розвязка.

Тичини Павла просп., 18б
rieltor.ua

Простора,свiтла, видова квартира в теплому монолітно каркасному будинку, з лічильниками тепла, в будинку ОСББ. Закрита територія, відеонагляд, консєрж. В квартирі якісний ремонт, укомплектована меблями та технікою, простора кухня, вікна виходять на озеро Тельбiн. Загальна площа -84.3м2,кiмнати-34.9м2,кухня-18.6 м2. Фотографії відповідають .По всьому коридору система вбудованих шаф. Є госп кімната на місці другого сан.вузла У будинку є кафе, ресторан, стоматологія, встановлені ліфти Otis (вантажний і пасажирські), закрита територія з паркувальними місцями під авто. Поруч із будинком школа, садок, супермаркети, магазини, школи, неподалік ТЦ "Сiльпо", стадіон, озеро Тельбін та інші розважальні місця. Чудово розвинута інфраструктура, відмінна транспортна розвязка.

Тичини Павла просп., 18б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам панорамну видову дворівневу 3-кімнатну квартиру з вдалим розташуванням у центрі Березняків, пр. Павла Тичини, 18-Б, Дніпровського району в оточенні паркової зони, озера Тельбін та сучасною інфраструктурою. Квартира – пентхаус знаходиться на 25 – 26 поверсі 26 поверхового монолітно-каркасного будинку, загальною площею 133.7 м2, житловою площею 61 м2 та кухня 16 м2. Квартира сімейного формату з практичним плануванням та просторими кімнатами, що дозволяє облаштувати дитячу, батьківську, виділити робочі зони та місця для відпочинку великої родини. Квартира з чистовою обробкою, енергозберігаючими вікнами, вхідними броньованими дверима. У будинку є кафе, ресторан, стоматологія, встановлені ліфти Otis (вантажний і пасажирські), закрита територія з паркувальними місцями під авто. Поруч із будинком школа, садок, супермаркети, магазини, школи, неподалік ТЦ "Сільпо", стадіон, озеро Тельбін та інші розважальні місця. Два види транспорту, маршрутки та приміська електричка дозволяє дістатися швидко в будь-які точки Києва, до метро «Лівобережна» та «Осокорки» 10-15 хвилин транспортом. Вільна! Чистий продаж! 169 999$, 09******44, 06******44.

Березняки. Продам дворівневу видову трикімнатну квартиру на Тичини.
olx.ua