просп. Олександра Поля (Кірова), 50

Срочно! Продам 1 ком квартиру на пр ПОЛЯ, 50А! Недорого р-н пр. Ф. Орлыка(Ильича) до Центра 15-20 минут! Вторая линя домов(нет шума от проспекта) 1\5 дома жилое состояние(под ремонт) площадь-30 м2 не угловая, теплая. На все стоят счетчики, газовя колонка на горчую воду! Без "плесни и грибка" В доме ОСББ, ухоженный двор, подьезд Рссмотрим так же "безналичный расчет!" Эксклюзив! Ключи)

Олександра Поля просп. (Кирова), 50
rieltor.ua

Продам 2х квартиру пр-т О.Поля 50. 5/5. 46 м.кв Кухня 6 м.кв. Большой коридор - 6 м.кв. Жилое состояние. МПО, мебель, техника Квартира светлая. Благоустроенный двор, подъезд. ОСББ. Вся необходимая инфраструктура рядом. В связи с этим, хороший вариант для сдачи в аренду.

Продам 2х квартиру пр. Поля
olx.ua

Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, театри і музеї, набережна Дніпра, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. 4-й поверх 5-поверхового будинку. Хрущовка. Асфальтований пдїздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій майданчік. Підїзд кодовий замок, домофон. Телефонуйте !

Поля Александра проспект, 50, Проспект Поля (Верх и Низ Кирова), Днепр, Днепропетровская 37500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2 кімнатна квартира в чудовому стані. Проспект Олександра Поля 50В Поверх 5/5 45, 6 квадратів Капітальний ремонт в санвузлі, спальні і на балконі. Замінені всі комунікації (електрика, труби тощо) ....................................... Телефонуйте та поїхали дивитися! З повагою Ваш рієлтор Алпеєв Олексій id: 581481

Поля Александра проспект, 50, Центральный, Днепр, Днепропетровская 38000.0 USD
dom.ria.com