просп. Небесної Сотні (Маршала Жукова), 47

Продам 4-кімнатну. 3 роздільні кімнати та одна прохідна, загальна площа-62кв.метра Таїрове, Вул.Маршала Жукова. Квартира продається з меблями, стан Квартири як на фото. Квартира вся утеплена по фасаду, балкон розширений кухня розширена за рахунок суміщеного туалету та ванної. дах зроблено, На напів-ламінат і плитка, вікна м/п. Поруч є Дитячий садок, школа, магазини, в 2-х зупинках ТЦ «Сіті центр».

Маршала Жукова проспект, 47, Таирова, Одесса, Одесская 42000.0 USD
dom.ria.com

У продажу двокімнатна квартира з ремонтом, меблями, побутовою технікою-холодильник, автомат-пралка, телевізор (все нове), газова піч, витяжка, рушник-сушителів електро, водонагрівач, підлога ламінат плитка, вікна металопластик і балконні. 2й поверх. Поруч СІТІ центр, Сильпо, Селянка. Підїзд на домофон. Квартира тепла, лічильники. Транспортна розвязка. Зайшов і живи.

Небесной Сотни, 47, Таирова, Одесса, Одесская 50000.0 USD
dom.ria.com

87 Продам 2-х комнатную квартиру на Таирова. Средний этаж. Общая площадь 48 кв.м. Квартира в отличном состоянии. Светлая. Есть шикарная гардеробная с раздвижной системой и зеркалом, которая останется вам. Рядом с домом есть все необходимое для жизни. Хорошая транспортная развязка.

Небесной Сотни проспект, 47, Киевский, Одесса, Одесская 44000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса