просп. Героїв Небесної Сотні, 28

Продам 2 кімнатну квартиру. ЖК Львівський маєток. вул Небесної сотні 28. Квартира розташована на 2 поверсі/10 поверхового будинку . Загальна площа 65 м2. Дві окремі кімнати - вітальня і спальня, кухня , с/в - суміщений, ванна. Квартира з сучасним ремонтом , меблями і побутовою технікою. Встановлений двоконтурний газовий котел - на опалення і гарячу воду. Найближче передмістя Києва. Розвинена інфраструктура. До ст. метро "Академмістечко" -20 хвилин.

Героїв Небесної Сотні просп., 28
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в найкращому ЖК У Квартал у Софіївському Борщаговці. Квартира з якісним ремонтом, створеним для власного комфорту. Панорамний вид з вікон, а ще вам не завадять вікна в вікна для повноцінної приватності. На території ЖК велика кількість дитячих майданчиків, футбольних і спортивних площадок.Є ялинки, зелені насадження, фонтани і навіть запланований сучасний басейн. В житловому комплексі також є спортклуби, перукарні, кафе, аптеки, магазини та навіть дитячий садок. Зручний транспортний доступ: маршрутне таксі до метро Академмістечко. Поруч розташовані магазин Сільпо та різні ТЦ.Чудовий вибір для особистого проживання або як інвестиція для орендного бізнесу. Перегляди за попередньою домовленістю.Дзвоніть, або пишіть Viber та Telegram!

Героїв Небесної Сотні просп., 28
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 1 кімнатної квартири, ЖК «Львівський Маєток», с. Софіївська Борщагівка, пр. Героїв Небесної Сотні, 28. 8 поверх, 10 поверхового будинку. Санвузол поєднаний. Новий цегляний будинок 2017 року побудови з зовнішнім утепленням. 38.5/15.1/14.6 м2. Квартира з ремонтом. Диван та пральна машина залишаються в квартирі. Автономне опалення і гаряча вода від двухконтурного газового котла. Бомбосховище в будинку. У дворі дитячий майданчик. Поряд супермаркети, магазини, зупинки транспорту. Гарний варіант як для проживання, так і для арендного бізнесу. До станцій метро «Академмістечко», «Теремки» - 20 хвилин на громадському транспорті. Один власник. Від хазяїна. Без комісії. Будинок - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка. Стан стін - чистові роботи. Загальний стан квартири - Євроремонт. Сантехніка нова. Інтернет дротовий (кабельний).

Софиевская Борщаговка, Киевская 45000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новий та якісний ремонт! Велика кухня вітальня 17 м2 та окрема спальня.Можливий продаж по програмі Є-оселя, сертифікат та іншим державним програмам. ЖК Львівський Маєток-це сучасний та затишний комплекс, де є все для комфортного життя, кавʼярні, магазини, відділення Нової пошти, аптеки, дитячі майданчики, підземний паркінг, сквери, фонтан та зони відпочинку. У пішій доступності державний дитячий садочок та шкільний автобус. Поруч сільпо, новус, фора, атб, уютний квартал, Софія клубний, львівський затишок, софіївська сфера та софіївські липки.

власник
Героев Небесной Сотни проспект, 28, Софиевская Борщаговка, Киевская 49500.0 USD
dom.ria.com

Географія Софіївська Борщагівка