просп. Небесної Сотні (Маршала Жукова), 13

1-комнатная квартира на Таирова. Небесной сотни. Сити-центр Второй ряд домов. Кооперативный дом Комфортный второй этаж. Балкон. Квартира под ремонт. На кухне поменяно окно. Отличное месторасположение. Звоните! Оперативный показ!

Небесної сотні просп. (Жукова Маршала), 13
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира в новому будинку ЖК Райдужний з якісним ремонтом. 2 окремі кімнати, у кожній кондиціонер. У квартирі встановлено сигналізацію. У ванній електричний конвектор, санвузол суміщений. Дві шафи купе (у спальні та коридрі). Простора світла кухня з виходом на балкон. У кроковій доступності магазини, аптеки, фітнес зал та багато іншого. Садики та школа в пішій доступності. Чиста доглянута парадна, чудова транспортна розвязка. Торг!

Небесной Сотни проспект, 13, Киевский, Одесса, Одесская 64000.0 USD
dom.ria.com

Продам просторную квартиру на Таирова М.Жукова (Небесной Сотни) /рядом Сити Центр, Рынок Успех. 4 комнатная квартира переделанная в Кухня-студия, гостиная с выходом на балкон (остеклен мпо) , две спальни. Напротив Сити центр, рядом школы, хорошая развязка Оперативный показ. Варианты. Предложение от АН Elax. Комиссия %.

Небесной Сотни проспект, 13, Киевский, Одесса, Одесская 46000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса