просп. Маяковського, 22а

Пропонуємо до вашої уваги 3 кімнатну квартиру з роздільними кімнатами, двостороння світла і дуже тепла так як опалення та подача води йде зверху, 9 поверх але над нашою стелею ще 3 метри до тих поверхів. проблем ніколи не було прожили довге і щасливе життя в цій квартирі, продаємо у звязку з переїздом в будинку сусіди доброзичливі, два великі просторі болкони. Зробили ремонт кухні замінили проводку сантехніку, ванна та туалет у плиточці після ремонту. всю брудну і затратну роботу зробили, замінили вікна та частково батареї, а це не малі витрати, для нових власників квартири залишилося трохи косметики, дамо телефони перевірених майстрів. та меблярів ціни вас приємно здивують. Чекаємо на щасливих власників нашої квартири. Документи готові до продажу квартира вільна оперативний показ. квартира, розташована в спокійному та тихому районі Троєщини, (початок масиву), простір в окрузі наповнений зручною інфраструктурою, супермаркети, аптеки, школи, дитячі садки, все розташовується в пішій доступності, безпосередньо поряд з будинком.

Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 22А
rieltor.ua

Квартира в самому центрі Троєщини! Ідеальний варіант для життя чи бізнесу! Продається 3-кімнатна квартира на проспекті Червоної Калини, 22а. Квартира розташована на 1-му поверсі, двостороння. Комфортне планування, окремі кімнати, роздільний санвузол. Всі вбудовані меблі залишаються новому власнику. На вікнах грати, є власний погреб на повний зріст. Тамбур на дві квартири. Дуже хороші сусіди. Будинок 1983-го року, 96 серія, знаходиться всередині двору. У домі є газ, опалення, вода холодна/гаряча — централізовані. У під’їзді новий ремонт. Двір дуже затишний, чистий та охайний Добре розвинена інфраструктура, поруч все необхідне: дитячий садочок, школа, дитяча школа мистецтв, поліклініки, ринок, ТРЦ, «МакДональдз», кінотеатр «Флоренція», ЦНАП, «Нова пошта», «Розетка», відділення банків, парк, дитячий майданчик. До зупинки транспорту 2 хвилини пішки, курсує в різних напрямках. До станцій метро: «Оболонь», «Чернігівська», «Дарниця», «Дружби Народів» — 15-20 хвилин на маршрутному таксі. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Червоної Калини просп. (Маяковського Володимира), 22а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 3 к на вул.Маяковского Троещина Подається світла та простора 3-кімнатна квартира на проспекті Червоної Калини (Маяковського), 22а. В квартирі зроблен якісний ремонт є всі сучасні меблі розташована на 8-му поверсі, двостороння. площа квартири 67/42/8 Всі вбудовані меблі залишаються ,. Тамбур на дві квартири. Дуже хороші сусіди. У квартирі три окремі кімнати, туалет та ванна теж окремі, та два балкони. Вікна та балкони металопластикові. З техніки є бойлер, пральна машина, посудомійна машина, кондиціонер, холодильник, плита , мікрохвильова піч.

Продам 3 к на вул.Маяковського Троещина
olx.ua