Продається таунхаус у котеджному містечку "Модерн хаус" селі Ходосівка Київської області Загальна площа: 83 м2 Площа земельної ділянки: 0.5 сотки. Будинок введений в експлуатацію. Має два поверхи : на першому - кухня-вітальня та ще один санвузол, на другому поверсі розташовані дві кімнати та санвузол Щодо конструкції: На стінах гіпсова штукатурка Перекриття першого та другого поверху: залізобетонна плита товщиною 160 мм на просторовому каркасі з арматури ф12 мм. Сходи першого та другого поверху монолітні залізобетонні. - Покрівля: стропильні балки перерізом 50*200 (оброблені вогнебіозахистом СТРАЖ) з утепленням базальтовою ватою товщиною 200 мм. З влаштуванням шарів паробарєру, гідробарєру, шару ОСБ 12 мм підкладочного ковра та бітумною черепицею фірми ICOPAL. Будинок обладнаний системою наступних зручностей: - Електрична мережа потужністю 10 кВт. - Свердловина для забезпечення водопостачання. - Оптоволоконний інтернет для швидкого та надійного зєднання. - Централізована каналізаційна система. - Газопостачання. Прямі договори з енергопостачальною компанією. Опалення: газовий котел Поруч з котеджним містечком знаходиться торговий центр Мегамаркет, медичний центр Мануфактура, школа та дитячий садочок. Неподалік розташоване Голубе озеро (5 км) де Ви зможете чудово відпочити всією родиною. Таунхаус можна придбати по державним програмам та програмі є-Оселя Чекаємо на перегляд у зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Феодосія Печерського вул.
rieltor.ua

Продаж таунхаусу у селі Ходосівка Обухівського району, вул.Кобзаря , загальною площею 112 метрів, 3 кімнати, 2 поверхи, є облаштований підвал, ділянка 1,8 сот. Сучасний ремонт, повністю мебльований та готовий для проживання : перший поверх - вхідна група вбудована шафа , кухня-вітальня з кухонними меблями , вбудованою побутовою технікою , облаштована столова зона та зона відпочинку санвузол з душовою кабіною , літня тераса , є садові меблі ;дерев,яні сходи на другий поверх- 2 спальні з балконами , облаштованний санвузол з ванною і електричним бойлером . Є горище з відкідними сходами .Огорожа по периметру, 2 паркомісця , будинок оснащено газовим та ел.котлом , каналізація-септик. Поряд Мегамаркет, Фора , Атб, Сільпо, Макдональдс, дитсадок та школа, містечко Мануфактура, лікарня Мануфактура , спортзал, відділення Нової пошти, відділення банку, зупинки транспорту, до Києва 15 км, до метро Видубичі громадській транспорт 20 хвилин, документи на таунхаус та земельну ділянку більше 3 років. Перегляди в зручний для Вас час!

Кобзаря вул.
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Обухівський р-н с. Ходосівка (3 хв від Мегамаркету) Новообухівська траса Продаж 3-поверхового таунхаусу в ЖК КАDЕНЮК homes. Загальна площа. Земельна ділянка -1 сот. Стан – після будівельників. Переваги при виборі таунхусу в ЖК КАDЕНЮК homes: - якісні матеріали ( Покрівля: металочерепица – ТМ ThyssenKrupp (Німеччина), клінкерне оздоблення фасаду Feldhaus (Німеччина), Vandersanden (Бельгія); вікна Wintech (5-камерний профіль 70мм, заповнені аргоном, фурнітура – Maco (Австрия) - зручне і комфортне планування (просторі кімнати, велика кухня-вітальня, висока стеля (H- 3м), широкі балкони), комфортно і радісно буде проживати як малій так і великій сім’ї; - індивідуальний неповторюваний дизайн кожного таунхусу (декоративна штукатурка та клінкерна плитка окремо розроблені на кожну вхідну групу, терасу, вікна; різноманітні елементи декору та озеленення); - наявність всіх комунікацій (електрика – 10 кВт, газ, вода і що не менш важливо – центральна каналізація); - безпека та спокій: закрита територія, відеонагляд, охорона; - найкраща інфраструктура в передмісті Києва (3 хв пішки до Мегамаркету та аутлет-містечка Мануфактура, поруч аптеки, кафе, ресторани, приватні і державні садочки та школи, 2 хв на авто до Сільпо, АТБ, Фора, Макдональдс, а також в сусідніх Підгірцях дитяча футбольна академія португальского ФК Бенфіка, а в сусідніх Лісниках – академія кінного спорту Equides Club); - гарна природа поруч (озеро в селі, де є пляж, також можна рибалити, поруч ландшафтний заказник Чернечий ліс для піших прогулянок або ранкових пробіжок, в 5 хв на авто – Голубі озера); - швидке сполучення з Києвом - всього 10 хв на авто, або за 20 хв. доберетеся до улюбленого Подолу або Хрещатика); - таунхауси введені в експлуатацію) Ціна – 110 т.$. Продаж від власника.

Каденюка
rieltor.ua

Таунхаус Амстердам , в ЖК «Нова Конча-Заспа» - це сучасне житло зі стильним європейським екстер’єром, яке знаходяться в 25 хвилинах від метроПечерська. Будинок побудований з цегли. До будинку підведений газ, є власний котел на опалення та гарячу воду. Централізована каналізація. Водопостачання індивідуальне. В таунхаусі є свій особистий двір, підвальне приміщення яке ідеально підійде для укриття, зберігання речей і не тільки. Таунхауси готові до ремонту, рівні стіни, підлога. Вже оформлене право власності. Комплекс таунхаусів складається з трьох ліній, названих в честь європейських столиць: Амстердам, Будапешт, Прага. Чітка архітектурна лінія «старої» Європи, територія комплекса із зеленими насадженнями, створюють атмосферу в якій хочеться жити. Всього в комплексі 25 будинків. Купуючи таунхаус, ви отримуєте всі переваги «клубного життя»: зони відпочинку, дитячі майданчики і охороняєму територію. Поруч з комплексом є магазини, кафе, заправка, ТЦ Мануфактура, озера, парк, та інше. Поруч такі населені пункти: Лісники, Підгірці, Романків, Креничи та інші.
 Набирайте зарез, розповім детальніше та домовимось про перегляд. Можливий продаж по єОселя.

можливий продаж по єОселя
Лугова вул., 2
rieltor.ua

Без% для покупця Обухівський р-н с. Ходосівка (біля Мануфактури) пров. Ф.Печерського 2023 - рік побудови. Продаж сучасного 2-поверхового таунхаусу, загальною площею 85 м2. Раціональне планування: простора кухня-вітальня 30м2 із виходом на терасу, панорамне скління, навіс; 2 окремі спальні кімнати; 2 с/в. Зроблений новий ремонт, ніхто не жив. Таунхаус повністю облаштований технікою та меблями: кондиціонери (спліт-система), пральна та посудомийна машинки, мікрохвильова та духова піч, холодильник, окрема морозильна камера, ліжка; Вбудовані функціональні шафи в кожній кімнаті та в коридорі. Підігрів підлоги на 1-му поверсі. Встановлена система очистка води. Виведена розводка під генератор. Великі вікна у кімнатах - багато денного світла; встановлені якісні склопакети - дуже тепло. Комунальні послуги у зимовий період 2,5 т.грн. Всі центральні комунікації, включаючи каналізацію. В ціну входить закріплене окреме паркомісце + можливість паркувати ще додаткове авто. Територія під охороною та відеонаглядом. Найкраща інфраструктура в передмісті Києва: аутлет-містечко Мануфактура, Мегамаркет - 5хв.пішки; Сільпо, АТБ, МакДональдс; кафе, ресторани, аптеки, садочки та школи, а ще Голубі озера, Чернечий ліс. До Києва - 10хв. на авто без заторів, також альтернативні виїзди на Одеську трасу, або через Феофанію (вул. Метрологічна). Ціна - 130т.$. Без комісії для покупця.

Феодосія Печерського вул.
rieltor.ua

Продаються 3х поверхові таунхауси "MODERN HOUSE" 136.76 м2 (2 черга), ділянка біля будинку 40.6 м. в с. Ходосівка Києво-Святошинського району Київської області, біля чарівного торговельного комплексу "Мануфактура" (Новообухівська траса) із бутиками, ресторанами, кафе та дитячим ігровим майданчиком. Поблизу приватні та державні школи, дитячі садки. Готовність та можливість заходити на ремонт 100%: - фундамент стрічковий фундамент з арматурою ф16мм Бетон С/16/20 на вдавлених залізобетонних палях С60.30-6; - блоки ФБС; - монолітна плита перекриття 160мм на просторовому каркасі арматура ф12 під бетоном плівка 200мікрон, дана плита являється чорновою підлогою - стіни 1, 3 поверху-газоблок товщиною 300мм виробництва StoneLight з підкладочною гідроізоляцією. В місцях проходу димоканалів під камін, газовий котел, вентканалів, стіни виконані з повнотілої керамічної цегли М100 на цементному розчині; - перекриття першого та другого поверху - залізобетонна плита товщиною 160 мм. на просторовому каркасі з арматури ф12мм - сходи першого та другого поверху монолітні залізобетонні; - газ; - центральна каналізація; - підведено 10-12 кВт. Покрівля виконана з стропильних балок перерізом 50*200 (оброблені вогнебіозахистом СТРАЖ) з утепленням базальтовою ватою товщиною 200 мм. З влаштуванням шарів паробарєру, гідробарєру, шару ОСБ 12мм підкладочного ковра та бітумною черепицею фірми ICOPAL. Фасад виконаних з базальтової вати щільністю 135 кг/м3, товщиною 100 мм. та оздоблений фасадними штукатурками комбінованого типу. Вікна з профілю WDS 6s з зовнішньою ламінацією, склопакет 4*14*4*14*4 LowE фурнітура WinkHaus Activpilot. 3 1 5 9 1 7 3 3 1 0 7 3

Соборная улица, Ходосовка (Киево-Святошинский), Киевская 116500.0 USD
dom.ria.com

Продаж таун хауса, в закритому Котеджному Містечку Нова Конча Заспа, село Ходосівка, 700метрів від Мегамаркету та Аутлет Мануфактура. Комплекс має свою інфраструктуру, закриту територію із охороною та відеонаглядом. Будинок повністю готовий до проживання, виконаний якісний сучасний ремонт, обладнаний меблями та побутовою технікою. Кухня-вітальня, 4 спальні, 2 санвузли, 2 балкони. Індивідуальне газове опалення, кондиціонери, 2 санвузли, 2 балкони, паркомісце. Вихід із вітальні на терасу, із зеленим двориком власним та барбекю зоною. Паркомісце Дата будівництва - 2019 рік Стіни - червона цегла, перекриття - залізобетон

Продаж таун хаус з ремонтом 111м2, Ходосівка Обухівський р-н
olx.ua

Таунхаус Будапешт 7, в ЖК «Нова Конча-Заспа» - це сучасне житло зі стильним європейським екстер’єром, яке знаходяться в 15 хвилинах від Печерська. Комплекс таунхаусів зкладається з трьох ліній, названих в честь європейських столиць: Амстердам, Будапешт, Прага. Чітка архітектурна лінія «старої» Європи, територія комплекса із зеленими насадженнями, створюють атмосферу в якій хочеться жити. Всього в комплексі 25 будинків. Купуючи таунхаус, ви отримуєте всі переваги «клубного життя»: зони відпочинку, дитячі майданчики і охороняєму територію. Поруч з вашим будинком буде Голосіївський ліс і озера, що дозволить вам насолоджуватися найчистішим повітрям. В кожному таунхаусі є свій особистий двір, паркомісце і підвальне приміщення яке ідеально підійде для укриття і не тільки . Таунхауси готові до ремонту та оформлення права власності.

Таунхаус з власним підвалом для укриття. ЖК «Нова Конча-Заспа»
olx.ua

Продаж Таунхаусів за дуже гарною ціною село Ходосівка, Обухівський район, Київська область. Про Таунхаус: -3 поверхи - Площа - 124 кв.м; - Корисна - 80 кв.м.; -4 кімнати, 2 санвузла, гардеробна, кабінет. - Побудований з газоблоку та утеплений базальтовою мінеральною ватою 150мм; - Фасад будинку - декоративна штукатурка; - Перекриття - монолітна бетона плита; -покрівля бітумна черепиця. - Вікна -енергозберігаючі Salamander, товщина профілю 80мм; ГОЛОВНА ОСОБЛИВІСТЬ - вже встановлений котел. Паркомісце і генератор у подарунок! Таунхауси 2023 року введені в експлуатацію та готові до ремонту. У Таунхаусах розведені та підключені усі необхідні комунікації: - Електрика - 10 кВт, є можливість докупити; - Вода - централізована; - Каналізація - централізована. Ваше ідеальне місце для життя. Таунхауси «Modern House» – це відмінна альтернатива квартирам в місті, при цьому розташування будинків всього в 20 хвилинах від Печерська, історичного центру Києва. Розвинута інфраструктура с. Ходосівка дозволяє не перейматися про соціальні потреби і повною мірою задовольняє потреби жителів. Інфраструктура: ТРЦ МегаМаркет, аутлет Мануфактура, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб та інше. В наявності залишилися таунхауси №: 6,8,9 та 10 Працюємо по програмі "Є ОСЕЛЯ" Ціна: 99280 у.о. Без комісії.

Таунхаус трьохповерховий 124m2 єОселя Ходосівка Лісники Обухівський р.
olx.ua

УВАГА - ДО 31 ТРАВНЯ ДІЄ АКЦІЙНА ЦІНА - $165,000 ТИС. ( ЗАМІСТЬ $175,000). У ВАРТІСТЬ ВХОДИТЬ ПОВНІСТЮ МЕБЛЬОВАНИЙ ТАУНХАУС З ПОБУТОВОЮ ТЕХНІКОЮ І СИСТЕМОЮ АВТОНОМНОГО ЖИВЛЕННЯ, ЩО СКЛАДАЄТЬСЯ З ЗАРЯДКИ АКУМУЛЯТОРІВ ЗА НІЧНИМ ТАРИФОМ, БЕЗПЕРЕБІЙНОГО ЖИВЛЕННЯ ПІД ЧАС ВІДКЛЮЧЕНЬ І ДОДАТКОВОГО ЖИВЛЕННЯ ВІД ГЕНЕРАТОРА (НА ВИПАДОК ДОВГОСТРОКОВИХ БЛЕКАУТІВ). ЗАХОДЬ І ЖИВИ! Продам Таунхаус збудований за стандартами Інституту пасивних будинків Німеччини. Таунхаус розташований в с. Ходосівка і це можливо один з найкращих видів житла, а також інвестиційних проектів для сучасної української родини. Чудове сполучення з Києвом, поруч школа, дитсадок, озеро, ліс, супермаркет, кінотеатр, басейн, приватна клініка та аутлет-центр «Мануфактура». Навіть під час війни цей будинок забезпечує комфортне проживання при мінімальному споживанні енергії. Наразі вартість опалення таунхаусу складає 600 грн на місяць. Таунхаус пропонує найвищий рівень комфорту для його мешканців і споживає до 20 разів менше енергії на опалення ніж звичайний будинок. Відповідно вартість такого енергоефективного житла постійно зростатиме разом з невідворотнім зростанням цін на енергоресурси в Україні. При будівництві таунхаусу використовувались найсучасніші матеріали і найкращі технології, стислий перелік яких ви не знайдете в жодному іншому проекті в Україні за такою ціною.: • Монолітна плита-фундамент з бетону «Від Ковальської»; • Стіни з газобетону та суцільного монолітного армованого поясу; • Технологія «Теріва» для міжповерхового перекриття, що забезпечує відмінну міцність при менших навантаженнях на фундамент та більш високу звукоізоляцію порівняно з іншими типами перекриття; • Технологія будівництва «без мостів холоду» та суцільний рівень ізоляції по всьому периметру будинку (підлога – 200мм, стіни – 250мм, дах – 400мм) • Міцна та рівна підлога з використанням технології напівсухої стяжки з армуванням; • Ідеально рівні стіни та відкоси з використанням машинної штукатурки (цементно-піщана для санвузлів та гіпсова штукатурка для житлових кімнат); • Спеціальна технологія з’єднання всіх елементів конструкції для досягнення найвищого рівня герметичності та комфорту; • Підтверджений за допомогою аеродверей (blow door test) рівень герметичності на рівні 0,2 повітрообміну за годину при тиску 50 Паскаль (як при надмірному, так і при розрядженому тиску). Наприклад, будівельні норми України взагалі не регламентують рівень герметичності. Будівельний кодекс Німеччини передбачає максимальний показник для нових житлових будівель – 1,5/год, в той час як у пасивному будинку він має бути меншим за 0,6/год (n50); • Дизайнерські монолітні сходи з оптимальними розташуванням і параметрами для максимально комфортного використання від компанії “Сходи-А”; • Понад 20 тон термоакумуляторів тепла взимку та прохолоди влітку; • Інноваційна система вентиляції з рекуперацією тепла, антибактеріальні та антистатичні вентиляційні канали; спеціальне проектування та розведення системи вентиляції з урахуванням найменших втрат і рівня шуму вентиляційної системи • 6-камерний віконний профіль REHAU GENEO товщиною 86 мм із фіброволоконного матеріалу, що використовується в космічній промисловості. Профіль і віконна фурнітура мають високий рівень енергоефективності, герметичності та шумоізоляції; • Енергозберігаючі та сонцезахисні склопакети Glas Trösch товщиною 52мм; • Висока швидкість інтернету через оптоволоконний кабель навіть під час блекаутів; • Двозонний електричний лічильник, мідна електрична проводка усередині будинку та швидка зарядка для електромобіля; • Паркан із дубових дошок, дубові пороги перед будинком та тротуарна плитка; • Дизайнерський ландшафтний дизайн та сучасне озеленення, що забезпечує затемнення вікон від палючого сонця влітку та максимальне попадання сонячного світла всередину таунхауса взимку; • Індивідуальна свердловина глибиною 65м; • Система автономної каналізації із європейською системою біофільтрації без використання додаткових бактерій від компанїі “Зелена скеля”. • Екологічні дизайнерські меблі - кухня та вбудовані шафи з фурнітурою BLUM. • Енергоефективна побутова техніка: холодильник, індукційна плита, духова шафа, посудомийка, пральна машини, бойлер, кондиціонер; • Система безперебійного енергопостачання до 12 годин, що включає інвертор, акумулятори та бензиновий генератор. Більше інформації про проект за наступними посиланнями idealdim.com.ua/townhouse/ idealdim.com.ua/townhouse2/ idealdim.com.ua/costs/ Спробувавши найвищий рівень комфорту цього таунхаусу, ви вже ніколи не захочете жити в звичайному будинку чи квартирі!

власник
Можливо найкращий АВТОНОМНИЙ таунхаус на ринку нерухомості - АКЦІЯ
olx.ua

Продам будинок (таунхаус) в мальовничому місцерозташуванню в Обухівському районі, с.Ходосівка. Вже є заселені будинки, проживають сусіди. Відеоогляд будинку надішлю у Viber або Telegram! Таунхаус за площею 85 м2 Ділянка 0,9 сотки для облаштування мангальної зони Власне паркомісце перед будинком Кімнат 2 + велика кухня вітальня +2 санвузли Комунікації: Газ заведено в будинок+ вже змонтований 2-х контурний газовий котел Електрика 10 кВт, 3 фази Водопостачання власна свердловина Каналізація централізована Оптоволоконний інтернет Прямі договора з обленерго, облгаз. Комплектація будинку: Стіни гіпсова машинна штукатурка стін В санвузлах виконана чорнова штукатурка стін Заведено всі комунікації Встановлений 2-х контурний газовий котел+ лічильник газу Будинки дуже якісні! Побудовані стіни з газоблоку товщиною 300мм, виробництва StoneLight з підкладочною гідроізоляцією. В місцях проходу димоканалів під камін, газовий котел, вентканалів, стіни виконані з повнотілої керамічної цегли М100 на цементному розчині. Перекриття першого та другого поверху-залізобетонна монолітна плита товщиною 160мм на просторовому каркасі з арматури ф12мм. Сходи першого та другого поверху монолітні залізобетонні. Фундамент: Стрічковий фундамент з арматурою ф16мм Бетон С/16/20 на вдавлених залізобетонних палях С60.30-6. Блоки ФБС Монолітна плита перекриття 160мм на просторовому каркасі арматура ф12 під бетоном плівка 200мікрон,дана плита являється чорновою підлогою Покрівля виконана з стропильних балок перерізом 50*200 (оброблені вогнебіозахистом СТРАЖ)з утепленням базальтовою ватою товщиною 200мм З влаштуванням шарів паробар‘єру,гідробар‘єру,шару ОСБ 12мм підкладочного ковра та бітумною черепицею фірми ICOPAL. Фасад виконаних з базальтової вати щільністю 135кг/м3, товщиною 100мм та оздоблений фасадними штукатурками комбінованого типу.

Продам якісний таунхаус 85 м2/Ходосівка/Обухівський район
olx.ua

Продаж Таунхаусів за дуже гарною ціною село Ходосівка, Обухівський район, Київська область. Про Таунхаус: -2 поверхи; а - Площа - 85кв.м; - Корисна - 50кв.м.; -3 кімнати, 2 санвузла, гардеробна, кабінет. - Побудований з газоблоку та утеплений базальтовою мінеральною ватою 150мм; - Фасад будинку - декоративна штукатурка; - Перекриття - монолітна бетона плита; -покрівля бітумна черепиця. - Вікна -енергозберігаючі Salamander, товщина профілю 80мм; ГОЛОВНА ОСОБЛИВІСТЬ - вже встановлений котел. Паркомісце і генератор у подарунок! Таунхауси 2023 року введені в експлуатацію та готові до ремонту. У Таунхаусах розведені та підключені усі необхідні комунікації: - Електрика - 10 кВт, є можливість докупити; - Вода - централізована; - Каналізація - централізована. Ваше ідеальне місце для життя. Таунхауси «Modern House» – це відмінна альтернатива квартирам в місті, при цьому розташування будинків всього в 20 хвилинах від Печерська, історичного центру Києва. Розвинута інфраструктура с. Ходосівка дозволяє не перейматися про соціальні потреби і повною мірою задовольняє потреби жителів. Інфраструктура: ТРЦ МегаМаркет, аутлет Мануфактура, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб та інше. В наявності залишилися таунхауси №: № 3 ,4 ,10 , 11, 12, 16 Працюємо по програмі "Є ОСЕЛЯ" Ціна: 85000 у.о. Без комісії.

Таунхаус 85 m2, эОселя двоповерховий село Ходосівка, Обухівський район
olx.ua

Елітне передмістя Києва с. Ходосівка Києво-Святошинський р-н в ЖК Каденюк homes, в 200 метрах від Маге маркету. Таунхаус площею 174 м2, має три поверхи, 5 окремих кімнат: - 1 поверх: кабінет, простора кухня-вітальня з виходом на власну терасу, с/в - 2 поверх: 2 спальні, с/в, балкон - 3 поверх велика кімната вільного планування Комунікації: - газ - світло 10 КВт - центральна каналізація - центральна вода + скважина - інтернет оптоволокно Поруч ліс, озеро. Розвинена інфраструктура: до Києва 15 хв. на авто. Американська школа, дитячий садок, аутлет містечко Мануфактура, ресторан Альфреско, Мега маркет, МакДональдс, Сільпо, АТБ Ціна: 110000 т$ Без %

Без%. Таунхаус. Ходосівка Мануфактура.
olx.ua

Продається в КМ"ЗЕЛЕНА БАВАРІЯ" новий теплий таунхаус 80 м2 з ділянкою 1 сотка, Таунхаус побудований із цегли Баварської кладки. Опалення зимою 2500 грн/міс. Будується з: - цегла ручного формування - Блок 375 - фундамент 200 марки - перекриття Черепиця - Утеплення 200 мм Також Ворота, своя Свердловина, септик 6 кубів, великі французькі вікна, Штукатурка машинна під чистову, тепла водяна підлога, 50 точок електрики, ландшафт, світло 10 кВ, газ вздовж вулиці. Обжита – вулиця (не поле), асфальт. Школа, садочок, Фора – 300 м. Поруч збудовано та продано більше 100 будинків, люди вже живуть і дають рекомендації. РОЗТЕРМИНУВАННЯ ВІД ЗАБУДОВНИКА ДО 2-Х РОКІВ !!! odnopoverkhovyikyiv.com

Відділ продажу! Продається Таун-хаус 80м2кв. 1 сот КМ"ЗЕЛЕНА БАВАРІЯ"
olx.ua

Продаж таун хауса з підвалом в селі Ходосівка,3км від Мегамаркету та Аутлет Мануфактура. Розвинена інфраструктура.Тихе та затишне місце. Загальна площа 155кв.м, жила площа 80кв.м. Зроблений якісний ,сучасний ремонт, фото актуальні. Підвальне приміщення (зберігаються речі ,сушильна машина ,встановлена очисна система води ,інвертор з батареями для безперебійного в»живлення світла ,система рукопераціі у всіх кімнатах ) На 1-му поверсі- кухня-вітальня з виходом на террасу(роздвіжна система Rehau), санвузол . На 2-му поверсі 2 спальні та санвузол (з теплою підлогою). Тераса та балкон . Скриті сходи на мансарду. Тепла підлога на першому поверсі, іспанська плитка на підлозі та в с/у дорогі мебелі(Blest Traditional,Venetto) інверторний кондиціонер Fujitsu у вітальні та спальні .система рукоперації Blauberg в спальнях .сантехника Villeroy & Boch, Hansgrohe. Кухня з вбудованою технікою Bosch ,витяжка elica ,фурнітура Blum,холодильник та морозильна камера Libherr. Стелі із гіпсокартону ,пофарбовані італійською фарбою SanMarco . Якісна електропроводка по всьому домі . Світильники Eglo Ламінат Kaindl. Стіни в італійський шпалерах . Вбудовані колонки в стелі для домашнього кінотеатру . Сходи з натурального дерева -дуб Тераса с зеленою зону для відпочинку ! Перегляди за попередньою домовленністю Власник Торг

власник
Продаж Таунхаусу з ремонтом в с.Ходосівка без %
olx.ua

Географія Ходосівка