Продам 2-поверховий будинок 208 кв.м. Новомосковський р-н, с. Піщанка, вул. Юності, буд. 3-е . Закритий охороняемий комплекс "Вилладжіо"/"VILLAGGIO" расположен на 1,5 га. всего на 20 таунхаусов. Свій берег судохідної ріки Самарчук. Причал, міця для скутерів, лодок, різних плав засобів. Своя доглянута освітлена Набережна. Сіжи для ловлі риби. Зона барбікью. Волейбольній майданчік. Пляжна зона з білим піском. Сквер, дитячій майданчік, зона для актівіті, Сосновий ліс. На протилежному березі ріки розташован відомий готельний комплекс "GOOD ZONE". Код обєкту SH-169-908 Вигідне розташування, розвинена інфроструктура, зручна транспортна розвязка, гарна асфальтована дорога, магазин, супермаркет, відділення банку і пошти. 2-х поверховий цегляній будинок 208 кв.м. на своїй приваній теріторії 0,0341га., з двома окремими виходами, своя вода, центральна каналізація, світло 380 V, свій берег ріки, гостьова парковка автомобілів. В будинку ремонт від забудовників вільне планування. Ключі на руках. Зручний перегляд. Вартість - $120 тис + послуги АН. Більш актуальних обєктів в нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри і отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу в кредитуванні (Державна програма «єОсел» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, науково-педагогічних працівників закладів освіти державного регіону комунальної форми власності))

Юності, 3е
rieltor.ua

Продам ексклюзивний таунхаус з авторським ремонтом на березі Самари в котеджному комплексі Villaggio. Свій причал для катера та водних мотоциклів. Власний басейн з підігрівом та підсвіткою. Дві тераси з видом на річку. Сосни прямо у дворі. Загальна площа будинку — 200 м². Перший поверх: простора вітальня, кабінет, кухня з виходом на терасу, прихожа та санвузол. Другий поверх: майстер-спальня з виходом на терасу, дитяча кімната, гостьова спальня та два санвузли. Дім оснащено: системою очищення води; системою приточно-витяжної вентиляції; системою підігріву підлоги; системою охорони. Широка земельна ділянка, приватизована. Присвоєно кадастровий номер. Доглянута територія з благоустроєм. Красива набережна; затишний парк з озером та дитячим майданчиком. На протилежному березі річки — готельний комплекс GoodZone. Фарватер. Дім доповнює великий гараж із господарським блоком. Свої паркомісця для гостей. Ідеальний варіант для заміського проживання та відпочинку: максимум комфорту, мінімальна віддаленість від міста. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Юности
rieltor.ua

На 1, 5 га живописного берега Самары расположился коттеджный городок закрытого типа VILLAGGIO. В городке 20 домов, каждый имеет свой двор. Расстояние от центра Днепра 30 км. Рядом находится село Песчанка. Охраняемая территория шлагбаум обеспечивают круглосуточную безопасность для Вашего имущества и семьи. Удобно, независимая инфраструктура. Прогулочная Набережная. Детская и спортивная площадка. Причал для водного транспорта. На противоположном берегу есть известная база отдыха GOOD ZONE. Таунхаус полностью меблирован и оснащен всей необходимой техникой. Техника и мебель известных европейских марок. В ремонте только натуральные и высококачественные материалы. Мрамор, дерево, стекло. Система очистки воды Осмос. Система приточно-выжной вентиляции, теплый пол. Собственный гараж и гостевой паркинг на две машины. Большая терраса с видом на реку. Первый этаж спланирован на кухню с двумя рабочими зонами и обеденная зона с выходом на террасу. Панорамное остекление. Сан.узел, гостевая спальня. Больная гостиная с собственным выходом на задний двор, терраса, барбекю. Второй этаж: мастер-спальня с собственным санузлом и выходом на террасу. Уборная. Детская комната и гостевая спальня, санузел. Общая площадь коттеджа 200 метров. Жилая 120 м. Есть возможность эксплуатировать крышу. Система управления Умный Дом. На участке растут сосны, создают тень и прохладу в жаркий день. Во внутреннем дворе есть большая терраса, зона барбекю. Система полива. Бассейн с противоотливом, подогревом и подсветкой. Установлен мощный генератор. Перекрытая крыша. Предоставлен кадастровый номер. Частная резиденция подойдет как для постоянного проживания, так и для загородной дачной жизни.

Юністі
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж ідеального таунхаусу VILLAGGIO На 1.5 га мальовничого берега Самари розташувалося котеджне містечко Вілладжио. У місті понад 22 будинка, кожен має своє подвірʼя. Територія має цілодобову охорону, шлакбаум, забезпечують безпеку для вашої родини та майна. Зручна, незалежна інфраструктура. Прогулянкова набережна. Дитячий та спортивні майданчики. причал для водного транспорту. На протилежному березі відома база відпочинку GOODZONE. Таунхаус розташован на першої лінії. Свій берег, причал, міні футбольне поле. Таунхаус мебльований та оснащен всією необхідною технікою. Техніка та меблі відомих європейських марок. Свіжій ремонт. Дизайн було створно у відомому архітектурнму бюро. У ремонті використовано якісні натуральні матеріали: каміння, деревина, скло, якісні шпалери. Дубова паркетна дошка. Система ощищення води Осмос. Тепла підлога. Панорамне скління. Планування першого поверха: - передпокій - кухня + господарча кладова - вітальня з виходом на терасу - санвузол Другий поверх: - майстер-відпочивальня з власним санвузлом та гардеробною - дві відпочивальні, кожна з власною гардеробною зоною - санвузол У кожній кімтаті є власна гардеробна. Багато міст для зберігання речей. Усі гардеробні обладнані вентиляцією. У кожній кімнаті встановлені кондиціонери. Тераса з обіднею зоною та TV На подвірʼї є окремо разташована баня та закрита альтанка з кухоною зоною та барбекю. Величезний паркінг для авто. Додаткові фото та відео за домовленістю. Також є велика хозяйствена побудова обладнена кухнею та зоною барбекю. Є окрема сауна на березі річки.

Юністі
rieltor.ua

ПРОДАМ таунхаус в коттеджном элитном поселке VILLAGIO, п.Песчанка, р-н Новомосковскa. Дом 200 м2, участок 3 сотки, на территории сосны. 3 спальни, гостиная, кухня, 3 санузла, 2 гардеробные. Своя инфраструктура, закрытая охраняемая территория, причал для катеров, сосновый лес, детская площадка. Первая линия от реки. ЦЕНА 230 000 дол

Юністі
rieltor.ua

Продам шикарный коттедж в с. Песчанка, в коттеджном поселке Вилладжио. Посёлок расположен на берегу судоходной реки Самарчук, закрытая охраняемая территория, свой песчаный пляж с волейбольной площадкой, сосны на территории, освещаемая территория, места для рыбалки отдыха, игровая зона для взрослых и детей, парковка для катеров. Площадь коттеджа 200м2, 2 этажа, выполнен авторский ремонт, 2 входа, свой отдельный дворик 4,35 сотки, гараж на 2 авто. Дом продается со всей техникой и мебелью. Стоимость 205000$

Продам дом коттедж таунхаус Вилладжио
olx.ua

Продам ексклюзивний таунхаус з авторським ремонтом на березі Самари в котеджному комплексі Villaggio. Свій причал для катера та водних мотоциклів. тераса з видом в сосновий ліс. Сосни прямо у дворі. Загальна площа будинку — 220 м². Перший поверх: простора вітальня 50м2 з виходом на терасу, кухня , прихожа та санвузол. Другий поверх: майстер-спальня з виходом на балкон, дві дитячі кімнати зі своїми гардеробами, та два санвузли. Дім оснащено: системою очищення води; системою підігріву підлоги; системою охорони. Широка земельна ділянка, приватизована. Присвоєно кадастровий номер. Доглянута територія з благоустроєм. Красива набережна; затишний парк з озером та дитячим майданчиком. На протилежному березі річки — готельний комплекс GoodZone. Фарватер. Ідеальний варіант для заміського проживання та відпочинку: максимум комфорту, мінімальна віддаленість від міста.

Продам ексклюзивний таунхаус   в котеджному комплексі Villaggio.
olx.ua

Географія Піщанка