До продажу представлений чудовий таунхаус 142 м2, що представляє ідеальну комбінацію комфорту та сучасності! Розташований у затишному районі Кременчука. Локація дуже зручна – 5 хв і Ви у центрі міста. Просторі кімнати з великими вікнами забезпечать чудове освітлення та чудовий вид на навколишню природу Кухня - 50 м2 обладнана сучасними технологіями та стильними меблями, ідеальне місце для приготування смачних страв. Два санвузли з якісною сантехнікою забезпечать ваш комфорт та зручність. Приватний сад з невеликим майданчиком для відпочинку дозволить насолоджуватися свіжим повітрям та природним оточенням. Автостоянка для автомобілів – це ще одна перевага цього житлового приміщення. Звертайтеся більш детальніше за телефоном: +380963419494

можливий продаж по єОселя
Провулок Князя Олега, 1-4
rieltor.ua

До Вашої уваги Таунхаус у нагірній частині міста. 200 кв.м. Будинок має 1 поверх з 2 кімнатами, с/в та гаражем. 2 поверх з 3 кімнатами та с/в. Та 3 поверх з 3 кімнатами. Повністю з ремонтом! Свіжий ремонт усіх кімнат та приміщень під офісний стиль. Ідеально підійде під офіс, приватну школу, тощо. Деталі за телефоном.

Продаж Таунхаус, ремонт, НАГІРНА частина
olx.ua

Элитный таунхаус по ул. Переяславськая Состоит из 6 секций. Каждая секция 3-х этажная, общая площадь каждой секции 245 м2. Стены - газобетон 300 мм., внешняя кладка выполнена клинкерным кирпичем. Окна - 5-ти камерный профиль "REHAU", 2-х камерный стеклопакет с энергосберегающим стеклом. Отделка - штукатурка по маякам. Система отопления - двухконтурный котел "Vaillant" (Германия), трубы «Aquatherm» (Германия), стальные радиаторы "Kermi" (Германия). Канализация "Ostendorf Kunststoffe GmbH" (Германия). Счетчики на газ, электроэнергию и холодную воду. Двускатная крыша, металлочерепица "Ruukki" (Финляндия).

Элитный таунхаус с гаражом и придворовой территорией
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

СУПЕР ЦЕНА!!! 648 $ кВ . М Последний двухэтажный таунхаус!Из экологичного и термостойкого керамоблока и облицован клинкерным кирпичем,немецкие энергосберегающие ламинированные окна,бутовый забор и тротуарная плитка с ландшафтом ,автоматические ворота и калитка с домофоном,двухконтурный газовый котёл, вода , свет и городская канализация!!! Можем продать за usdt , другие криптовалюты!

власник
Ціна по собівартості будівництва !
olx.ua

Продаж Будинку Мрії Таунхаус в нагорній частині міста Загальна площа будинку 225 м кв 3 поверхи 1 Поверх Вітальня 2 кімнати Гардеробна Прачечна з сан/вузлом 2 Поверх Велика зала Кухня з столовою зоною 3 поверх Велика господарська спальня (з гардеробною) 2 дитячі спальні Криша (велика комора)

Продаж будинку Таунхаус (Нагорна частина міста)
olx.ua

Таунхаус на 2 поверхи+ цокольний монолітний підвал з гаражем на два авто. З сучасним ремонтом та добре продуманим плануванням, в якому достатньо місця для того, щоб кожен член родини почувався комфортно та затишно. З кухні-вітальні є вихід на криту терасу та зелену зону відпочинку. Розташований будинок в тихому районі міста з розвиненою інфраструктурою, транспорт, супермаркети, школи, дитячі садочки, паркові зони та майданчики, банкомати та банкові структури.

власник
Продам Таунхаус
olx.ua

Географія Кременчук