Пропонується до продажу таунхаус у межах міста в районі Барського шосе. Будинок чистовий, на обох поверхах тепла підлога, чистова шпаклівка, бетонні перекриття, утеплено стелю та встановлено гідробарєр. Розведено усі комунікації. Є вихід на терасу з кухні-студії. На першому поверсі є гараж з підвалом. Передбачено 2 санвузли та 4 спальні. Закрита територія з вїздом через електронний шлагбаум. У кроковій доступності розташовані супермаркет, школа та міський транспорт. Будинок введений в експлуатацію. Запрошуємо до перегляду.

можливий продаж по єОселя
Барське шосе
rieltor.ua

Продаю сучасний та якісний 2-поверховий таунхаус 120 м2 на Перемичці! Таунхаус побудований із червоної цегли з сучасним ремонтом. Будинок - обладнаний за найкращими сучасними технологіями, з використанням якісних енергозберігаючих та екологічно чистих матеріалів. Облицювання будинку декоративна штукатурка, утеплення по всьому периметру, дах металочерепиця. На першому поверсі передпокій, санвузол, гостьова кімната, просторна кухня-вітальня з виходом на власну терасу. На другому поверсі дві спальні з великими гардеробними та санвузол. Запрошую Вас на перегляд!!! Вам обовязково сподобається!!! Агенція нерухомості INVEST GRAND Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені об"єкти нерухомості. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею з нами!

Юзвинська
rieltor.ua

Продам Таунхаус у класному місці на Пʼятничанах по вулиці Ольги Кобилянської. Гарна асфальтована дорога під будинок, поруч ліс та озера. Будівництво їх якісних матеріалів із дотриманням усіх технологій: - фундамент бетонна подушка, жб блоки 2 ряди, монолітний пояс -стіни керамоблок 380, мінвата 10 - перекриття 2 поверхів панельне, утеплення по панелі, крівля шатрова Комунікації : -електроенергія 7кВт -газ -свердовина -каналідація-сеатик. Продумане планування на три спальні, два санвузли, кіхня-вітальня 28м, гараж та гардеробна. Запрошую на перегляд!

Ольги Кобилянської
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається ідеальний таунхаус для тих, хто шукає комфортне житло в затишному місці. Цей таунхаус розташований на земельній ділянці 2, 2 сотки і має площу 130 кв.м. З вікон відкривається чудовий вид на ліс, а до річки Південний Буг можна дійти пішки за кілька хвилин. Цей таунхаус - чорновий, що дає вам можливість зробити ремонт та перетворити його на своє житло мрії. В будинку є 2 санвузли, розведена електрика та вікна з якісним польським профілем. Також будинок утеплений мінватою, що дозволяє зберегти тепло в холодну пору року.

Дачна вул.
rieltor.ua

Продаж будинку в центрі міста біля річки «Південний Буг» 100/70/15м2 5 кімнат Окремий двір з ділянкою 4,5 сотки і центральними комунікаціями! Косметичний ремонт і повністю нова ванна кімната. Меблі і техніка залишаються по домовленості сторін. Автономне газове опалення. Поруч вся необхідна інфраструктура (школа і садочок в кроковій доступності) Можливий обмін на чорнову квартиру чи Таунхаус з Вашою доплатою. Пропозиція від Ан «Альма» Олександр 0964204988

Владислава Городецького вул. (Червоних Партизанів)
rieltor.ua

Продається таунхаус, це чудова пропозиція для бажаючих знайти свій затишний будинок! Вдале планування перший поверх простора кухня, зал з виходом на терасу, санвузол і коридор; Свіжий ремонт, нові вбудовані меблі. Тепла підлога. Запрошую на перегляд.

1провулок Степовий, 2
rieltor.ua

Пропоную Таунхаус з дизайнерським ремонтом, чудова альтернатива квартирі!!!! Хороша локація, уся необхідна інфраструктура поблизу: Метро, Епіцентр, автовокзал, транспортна розвʼязка зручна!!! Мальовнича природа, чисте повітря! Вулиця заселена!!!!!

Мечнікова вул.
rieltor.ua

Пропоную Таунхаус з дизайнерським ремонтом, чудова альтернатива квартирі!!!! Хороша локація, уся необхідна інфраструктура поблизу: Метро, Епіцентр, автовокзал, транспортна розвʼязка зручна!!! Мальовнича природа, чисте повітря! Вулиця заселена!!!!!

Стельмаха вул., 3
rieltor.ua

Пропоную Таунхаус з дизайнерським ремонтом, чудова альтернатива квартирі!!!! Хороша локація, уся необхідна інфраструктура поблизу: Метро, Епіцентр, автовокзал, транспортна розвʼязка зручна!!! Мальовнича природа, чисте повітря! Вулиця заселена!!!!!

Стельмаха вул., 3
rieltor.ua

Пропоную до вашої уваги чудову альтернативу квартирі, ТАУНХАУС!!!!! Локація дуже вдала, адже інфраструктура там розвинута, все необхідне поблизу: Метро, Епіцентр, автовокзал, транспортна розвʼязка хороша!!!!! Сам Таунхаус побудований з якісних матеріалів! Прибудинкова територія зроблена!!!!! Ландшафтний дизайн!!!!

Богдана хмельницького
rieltor.ua

Введений в експлуатацію таунхаус в елітній частині Вінницьких Хуторів. Поруч мальовниче озеро! Місце де є відчуття заміського життя і в одно час перебування в місті! Таунхаус із центральними комунікаціями!!! Три кімнати та кухня-студія, два санвузли, балкон, підвал і достатня власна ділянка для проведення часу з близькими! Запрошую на перегляд!

Винниченка вул., 3
rieltor.ua

Продам шикарний Таунхаус по провулку Весняний, що знаходиться у затишному місці, поруч із містом. Чудова альтернатива квартирі: три спальні кімнати та кухня студія, тераса та парковка для авто. Площа ділянки 1, 5 сотки. новенький та якісний дизайнерський ремонт, виконаний у світлих тонах! У будинку є тепла підлога, котел. Всі необхідні меблі та техніка входять у вартість: диван, ліжко, плазмовий телевізор, пральна машинка, посудомийна машинка, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, витяжка. До муніципального транспорту кілька хвилин! Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!

Весняний, 17
rieltor.ua

Продаж Таунхауса на пр.Весняний в чистовому варіанті. 100/65/25 м2. Автономне газове опалення з теплою підлогою і батареями. Розводка електрики і сантехніки та каналізації по будинку. Повноціних два поверхи,задній дворик більший чим у конкурентів. Утеплений дах мін-ватою. Навпроти тауна-лісосмуга. Власна криниця і вигрібна яма. Пропозиція від АН «Альма» Олександр 0964204988

пров. Весняний
rieltor.ua

чудовий таунхаус з своїм окремим двором

Мелодійна
rieltor.ua

Пропоную Таунхаус з ремонтом, чудова альтернатива квартирі!!!! Хороша локація, уся необхідна інфраструктура поблизу: Метро, Епіцентр, автовокзал, транспортна розвʼязка зручна!!! Мальовнича природа, чисте повітря! Вулиця заселена!!!!!

Провулок Весняний, 7
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Представляємо вашій увазі чудовий двоповерховий таунхаус з можливістю розтермінування! Крайній таунхаус на 90 м² - це чудова можливість для реалізації ваших дизайнерських фантазій! Також ви отримуєте 2 сотки землі, де ви зможете насолоджуватися простором і спокоєм! Локація - пров. Весняний (Перемичка)! Запрошую на перегляд!

Юзвинстка, 55
rieltor.ua

Вашій увазі чудовий аналог 2к квартири Таунхаус власною ділянкою 75 м.кв власного простору Приватизована земельна ділянка Два поверхи з розведеними комунікаціями по будинку та електрики . З кухні вихід на терасу

Таунхаус Пирогова
olx.ua

Продається танхаус в престижному районі міста. Чисте повітря, озера, зелена зона, спокійне місце. але все це на території міста. Будинок цегляний, теплий, побудований надійним забудовником з дотриманням всіх вимог. Зроблений армопояс, утеплення виконано між цегляною кладкою, фасад із декоративної цегли. До кожного танхауса окрема ділянка з актом на землю. Танхаус має 2 повноцінні поверхи та третій мансардний. Висота стелі 2.8 м. Є світло, газ, централізована каналізація, своя скважина з чистою водою . Зроблений паркан та автоматичні ворота. До міського транспорту 300 м. Гарний краєвид біля озера. 93871

Продам таунхаус на Барському шосе 2590
olx.ua

Продаж Таунхауса р-н Гніванського шосе 105м2 два поверхи 3 спальні 2 санвузли Побудований з цегли утеплений мінватою, монолітне перекриття Велика кухня вітальня з виходом на задній двір За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном09******68

Таунхаус з ремонтом 3 спальні  р-н Гніванського шосе
olx.ua

Вашій увазі останній таунхаус 90м2 Виконані чистові роботом якісна електрика опалення Встановлений Двоконтурний котел Готовий до ремонту Ціна з тротуаркою та парканом 65 тис За детальною інформацією звертайтесь за телефоном

Таунхаус з опаленням / чистові Барське шосе
olx.ua

Святошинська (перемичка). 2-поверховий таунхаус разом з землею. Ідеальне планування, якісні матеріали, вдале місцезнаходження, тихий район, озеленена територія. В будинку 2 спальні, величезна кухня-вітальня з виходом на терасу, простора гардеробна, 2 ванних кімнати. Будинок ЗДАНИЙ, люди живуть. В будинку стоїть двухконтурний газовий котел, металеві двері, якісні металопластикові вікна, є паркомісця для 2 автомобілей та задній двір для відпочинку. Також, додатково облаштована прибудинкова територія (встановлені автоматичні ворота), повністю закритий двір. Поруч знаходиться супермаркет ГРОШ, Нова Пошта, Укрпошта, тролейбус, маршрутки (2-5 хв пішки). 72000$ 06******43 АН Олімп

Таунхаус на Святошинській (с.Пирогово) 1143
olx.ua

Вашій увазі #ТАУНХАУС в гарному місці Ближні Якушинц1 вул. Б.Хмельницького 36000$ Аналог 2к квартири —-Така ціна на етапі забудови!— Оцініть переваги! ~ Комфортна квадратура - 71м.кв. ~ 2 поверхи (власного простору) ~ 2 санвузла ~ 3 кімнати ~ Простора кухня-вітальня ~ Власна ділянка ~ Розведені комунікації по будинку ~ Зручне розташування ( все в межах 5 хв) Чудова альтернатива квартирі ! Детальна інформація по телефону. Залишилось Два по АКЦІЙНІЙ ціні ! 06******68 Олександр Володимирович

Продаж Таунхаус 70 кв.м вул. Б. Хмельницького., $. Якушинц1
olx.ua

Продам таунхаус по вул. Комарова. Загальна площа 95 м кв, 3 окремі спальні кімнати, два санвузла, гардеробна. Всі комунікації - централізовані. Газ, світло. 1.5 сот землі на середні тауни. Чистовий варіант обробки, благоустрій території, паркан і окремий вхід до кожного тауна!

Продається двоповерховий таунхаус
olx.ua

До вашої уваги пропоную Таунхаус на стадії будівництва на Гніванському шосе. Здається він в чорновому варіанті із бруківкою. Таун має 105 та є ще 115 квадратних метрів. Всі комунікації є : газ , світло , криниця та септик. За деталями звертайтеся за номером телефону!!! Запрошую на перегляд!!!

Продаж Таунхауса 105 кв.м, 4 кімнати, Гніванське шосе
olx.ua
1 - 24 з 247 результатів

Популярні запити