Продаж таунхауса, Фастівська. Затишна, закрита територія, де є охорона, відеонагляд, дитячий майданчик. Просторий таунхаус на 100 квадратів(3 кімнати), 2 санвузла, також є можливість зробити третій поверх(50м2). Автономне опалення, зроблений каркас для сходів. Подвійні енергозберігаючі вікна, розведена тепла підлога. Двір 2 сотки з якісним парканом та можливістю встановлення бокових вїзних воріт.

Продаж таунхаусу, Фастівська
olx.ua

Продається сучасне,нове житло. В гарному районі міста.Фастівська. Просторий Таунхаус на 100 квадратів,плюс 50 квадратів третій поверх. Автономне опалення,сходи від першого до третього поверха. Енерго зберігаючі вікна. Тепла підлога. Затишна закрита територія. Поряд є гараж. Він теж продається ціна 20т$.

власник
Продаж Таунхаусу
olx.ua

Продам двоповерховий таунхаус на Фастівській (є можливість доробити третій поверх) Площа 113 м.кв. + 50 м.кв. з третім поверхом. Без ремонту. Підведені всі комунікації, тепла підлога, скважина, газовий котел, є лічильники. Вихід з кухні на свою територію, а також вихід на внутрішній двір з дитячим майданчиком. Є місце для паркування автомобіля. Закрита та затишна територія.

власник
Продам Таунхаус на Фастівській
olx.ua

Продаємо великий Таунхаус і 12 соток земельної ділянки біля нього! Будинок капітально побудований, усі нові комунікації! Двоконтурний газ.котел, електро котел і ще й газова колонка! Усе з проектами і усіма дозвільними документами! Артезіанська свердловина з чудовою водою! Автоматичні ворота, величезний Гараж, бесідка, садок, три погріби! Оригінальне планування, велика відкрита тераса, два сан/вузла і багато різноманітних підсобних приміщень! Охоронна сигналізація! Об‘єкт дуже цікавий!Телефонуйте! Приїзжайте на перегляд! Вам сподобається!

Продаю таун-хаус 200м по вул. Толстого!
olx.ua

- Таунхаус із власною земельною ділянкою на Таращанському масиві вул Тімірязева -Основні характеристики: - Площа таунхауса: 130 квадратних метрів - Площа земельної ділянки: 3,5 сотки - Кількість поверхів: два - Кількість кімнат: Перший поверх Кухня студія з виходом на задній двір, кабінет, санвузол, гардироб Другий поверх 3 окремі кімнати, санвузол. - Основні переваги: - Спокійний та екологічно чистий район, ідеальний для сімей з дітьми. - Велика земельна ділянка перед таунхаусом і на задньому дворі. - Паркінг для автомобілів на власній території. - Близькість до шкіл, дитячих садків, магазинів та інфраструктури. - Зручний доїзд до центру міста. Ціна 70 тис дол. Торг

Таунхаус  на Таращанському масиві  або Летрі
olx.ua

Продаётся половина нового дома типа Таун-Хауз на 2 квартиры на Вокзальной, в одном из лучших районов города. Квартира под чистовой отделкой, со всеми коммуникациями. Введена в эксплуатацию. Дом постройки 2012 г., построен из красного кирпича, утеплен снаружи. Централизованные газ, свет, вода, канализация. На крыше установлены солнечные батареи на 12 кВт., в планах доставить еще. По дому разведены вода, свет. 3 эт., плюс подвал, общий двор на 2 собственника. Двор выложен плиткой. Общая пл. квартиры 96 м.кв., жилая 34 м., плюс большая прихожая в 26 м.кв, плюс кухня 15 м.кв. Огромная мансарда на весь этаж. Рядом речка, школы, садики, супермаркеты. Удобная транспортная развязка. Агенство. Показываем в удобное время.

Продаётся половина дуплекса на 2 квартиры на Вокзальной.
olx.ua

Введений в експлуатацію. Загальна площа 113 м.кв., двоповерховий. Без ремонту. Заведена вода та каналізація центральні, є лічильник . Тепла підлога на 1-му поверсі. Котел газовий, електрика заведена є лічильник. Територія перед будинком для заїзду машини. Добудована веранда. Вихід з кухні на свою територію відпочинку, а також на зону відпочинку внутрішнього двору будинків. Закрита територія для заїзду. Закрита територія для відпочинку та прогулянки з дітьми. Перегляди за домовленістю.

Продаж Таун- Хаус на Фастівській
olx.ua

Продам екологічно-теплий,з красивим краєвидом на Александрію таунхаус.Таунхауси з газоблоку,обшиті мінватою,під короїдом,міцна подушка з армапоясу,якій не страшний навіть землетрус.Таунхаус 140 м2,центральний вхід,і дворик на 3 машини,є задній дворик,де ви можете оснастити своє барбекю з мангальчиком,і просто відпочити.Заходите ви в простору вітальню,яка переходить в кухню-студію,є прачечна,або можливо під кабінет,і сан.вузол з душевою на 1 поверсі.На 2 поверсі,3 просторі кімнати,з панорамними енергозберігаючими вікнами,і ще один сан.вузол і ванна кімната.Дах утеплений.Будиночок,як термос,теплий взимку і прохолодний влітку.Хто завітає,нікого не лишає рівнодушним.До кожного таунхауса підведена напруга 15 кВт.Є газ,каналізація,вода централізована .Двір в тротуарній плитці.На ваш вибір залишилось 3 середні таунхауса.Ексклюзивна пропозиція АН"7 етаж"Є каталог з дизайнерським ремонтом,який подаримо вам на новосілля.Телефонуйте,приходьте на просмотри.

Продам сучасний таунхаус на Війскбуді
olx.ua

Таунхаус - готовий до заселення. Знаходиться у закритому житловому комплексі, що гарантує комфорт, безпеку та приватність. Тут є все необхідне для відповідного рівня життя. Площа таунхауса складає 100 квадратів і має 4 окремі кімнати. 1,2 сотки земельної ділянки. Якісний та сучасний ремонт. Кожен куток простору детально продуманий і відображає неперевершений смак та стиль. Використання високоякісних матеріалів створює атмосферу розкіші та затишку. Таунхаус має безпосередній доступ до басейну. Також території працює система відеонагляду, що забезпечує додаткову безпеку Розташований у тихому, зеленому, спальному районі Заріччя у місті Біла Церква

Продам таунхаус готовий до заселення
olx.ua

Пропоную розглянути придбання таунхауса в районі Зарічча. Площа 101 кв.м, 2 поверхи, вільне планування. Має відокремлений задній двір.Комунікації: світло 15 квт, каналізація, вода. На території закритого комплексу передбачено басейн,окрему зону паркування. Стан таунхауса : під свій ремонт В ціну входить нотаріальне оформлення.

Таунхаус в клубному комплексі на Зарічч із власним басейном
olx.ua

Продається таунхаус на Заріччі . Закрита територія , є басейн . Загальна площа 102 м 2. Два поверхи . Зроблений якісний ремонт . Є варіанти продажу таунхаусів без ремонту Ан Славен Дім Людмила

Продається  таунхаус на Заріччі
olx.ua

Продам таунхаус з найкращим плануванням на таращанському масиві. Земельна ділянка 3.5 соток. Площа 135 м2 Газ , світло, скважина, септик. 2 сан вузли, 4 кімнати, кухня студія. Зручне розташування. Покази в зручний час.

Продам таунхаус на таращанському масиві
olx.ua

Найкраща пропозиція на ринку нерухомості.Ціна 1-но кімнатної квартири. Автономне газове опалення італійський котел ,своя скважина ,міські комунікації,свій дворик де ви можете облаштувати зону барбекю.До зупинки 50м,поруч магазини та молоді сучасні сусіди.

Найкраща ціна таунхаус  90м2  39т$
olx.ua

Продаю Таун-Хаус на Піщаному масиві. Площа 100м.кв. Знаходиться в сучасному житловому комплексі на закритій території. Комплекс має свою велику територію з басейном, дитячою ігровою зоною та зоною відпочинку. Будинку належить два паркомісця. Заїзд на територію обладнаний автоматичними воротами. Є відеонагляд наружний. Облаштована зарядка для електромобіля. Розташований Таун-Хаус на приватизованій ділянці розміром 1,4 сотки з призначенням: будівництво та обслуговування будинку. В будинку можна прописатися. Побудований з газоблоку, має панельне перекриття. Потужність світла 17 кВт. Ремонт виконаний з сучасних та новітніх матеріалів. Лед освітлення по всьому будинку, підсвітка меблів. Підігрів підлоги на всьому 1-му поверсі та в с\вузлі на другому поверсі. Встановлений електрокотел та бойлер для підігріву води. Вода та каналізація централізовані. Є можливість завести газ при потребі (10 м до газової мережі). 1-й поверх: кухня-студія, с\в, гардеробна,котельня, кладова. Вихід на альтанку. 2-й поверх: 3 спальні кімнати, с\в. Вихід на горище. При продажу в будинку залишається всі меблі та техніка: Вмонтована кухня з дорогою фурнітурою, холодильник, посудомийка, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина, кухонний гарнітур,ліжко з матрацом, кондиціонери в кімнатах. Продається агенством нерухомості Адамант. Перегляди в зручний час за домовленістю. Ключі в агенстві.

Продаю Таун Хаус
olx.ua

Продам екологічно-теплий таунхаус.Таунхауси з газоблоку,обшиті мінватою,під короїдом,міцна подушка з армапоясу,якій не страшний навіть землетрус.Таунхаус 140 м2,центральний вхід,і дворик на 3 машини,є задній дворик,де ви можете оснастити своє барбекю з мангальчиком,і просто відпочити.Заходите ви в простору вітальню,яка переходить в кухню-студію,є прачечна,або можливо під кабінет,і сан.вузол з душевою на 1 поверсі.На 2 поверсі,3 просторі кімнати,з панорамними енергозберігаючими вікнами,і ще один сан.вузол і ванна кімната.Дах утеплений.Будиночок,як термос,теплий взимку і прохолодний влітку.Хто завітає,нікого не лишає рівнодушним..Є газ,каналізація,вода скважина.Ексклюзивна пропозиція АН"7 етаж".Телефонуйте,приходьте на перегляди.Земельна ділянка 3,5 соток.

Продам таунхаус на Таращанському масиві
olx.ua

Якісно збудовані таунхауси від власника! Район Лєтра, Таращанський масив в 2 хв, супермаркети, ринок, школа, дит. Садочок, кавʼярні, зупинки громадського транспорту! Можливо під : єОселя та єВідновлення, кредит. На завершальному етапі, виконуються роботи по утепленню і оздобленню фасаду. Газ, електрика (3х фазні лічильники по 10 кВт), оптоволоконний інтернет, септики з переливом, ливнівки, власна скважина в кожному будинку. Тереторія повністю закрита парканом, чудовий вид! 3 середні : загальна площа 120 м2, 2 поверхи, 3 спальні, 2 санвузли, кухня-студія, вихід на терасу, 1,4 соток землі! Якісні бетонні сходи, дах утеплений, зроблена паро і гідроізоляція, утеплений фасад та фундамент. Вікна 6ти камерні, найкращі на ринку. Якісні двері. Бетонні сходи. Двір з якісною бруківкою! Ціна: 67000у.е. Крайній таунхаус: 120м2 зі збільшеною земельною ділянкою: 2,2 соток . Ціна: 72000 у.е. Останній таунхаус РОЗШИРЕНОГО ПЛАНУВАННЯ: 150 м2, 5,6 соток землі! З можливістю збудувати бесідку, басейн, гараж, зону BBQ .. Ціна: 100000 у.е. Детальна інформація за телефоном.

власник
Якісно збудовані таунхауси Біла Церква, район Лєтра від власника!
olx.ua

Таунхаус з новим ремонтом і частково мебльований - ваш варіант ідеального житла. Розташований у закритого типу комплексі, де на території є власний басейн, відокремлена зона паркування для 2 авто. Кожному таунхаусу належить окрема територія, де можете створити розкішну зону відпочинку та барбекю для незабутніх моментів з родиною та друзями. Площа 102 кв.м. має наступне планування: кімната , санвузол і кухня студія на першому поверсі та 3 спальні і санвузол на 2му поверсі. Таунхауси розташовані на території однорідної маловерхової забудови в районі Зарічча. Неподалік розташована інфраструктура: школа та дитячі садочки, неподалік розташовані ринок та магазини, де ви зможете придбати все необхідне для вашої сімї. Звяжіться зі мною для огляду даного обєкту.

Таунхаус з ремонтом під ключ на Заріччі . Комплекс з басейном
olx.ua

Продаю Таунхаус в Білій Церкві. Зручне місце розташування. Стан від забудовника . Всі комунікації підведено ,вода та каналізація -міська ,електро котел ,заведено 30кв. 3 поверх відкрита тераса . Гараж та земельна ділянка -4 сотки . Право власності. Оголошення від Власника!

власник
Таунхаус Біла Церква
olx.ua

До продажу пропонується Таунхаус на Воєнстрої. Таунхаус кутовий, з власною ділянкою 5х10м2 і з боку будинку ще 2х5м2, загалом 60м2 приватизованої території. Розмір кожного поверху 44м2(8X5.5м2). Загальна жила площа - 88 м2. Навпроти будинку два парко місця, які входять в ціну! Комунікації: газ, світло, вода(власна свердловина), міська каналізація + власний септик. Стіни будинку з газоблоку обкладені облицювальною цеглою(з повітряною подушкою), сходи перероблені на моноліт (армований бетон), перекриття поверхів панельне. Ще залитий фундамент для прихожої кімнати. Дах утеплений в 2 шари, що суттєво заощаджує кошти за опалення в зимку і охолодження будинку влітку. В будинку зроблені всі чорнові роботи, лишилося обрати колір стін і стелі, підібрати двері на свій смак, В будинок вже заведена та підʼєднана вода, розведена електрика, розведене водяне опалення: перший поверх - тепла водяна підлога, другий поверх батареї. Опалювати можна електрикою, газом, навіть дровами. По бажанню можна встановити що завгодно. В санвузлі на першого поверсі встановлена ванна з тропічним душем та туалет(інсталяція), вихід під умивальник та пральну машинку. На другому поверсі зроблений вихід під унітаз, гігієнічний кран, умивальник. Встановлена кухня з сучасною фурнітурою з доводчиками відкидними механізмами, витяжка врізна вмонтована у верхні шкафчики, є місце під посудомийну машину. Телефонуйте, покази в зручний для вас час!!! АН «Оберіг»

Продаж таунхауса
olx.ua

Запрошуємо вас відкрити для себе атмосферний таунхаус, що розташований в самому серці міста. Цей чудовий будинок має загальну площу 57.30 м² та складається з двох затишних кімнат, створених для вашого комфорту. Після якісного євроремонту він готовий прийняти своїх нових власників. Від духової шафи до пральної машини - він обладнаний усім необхідним для повноцінного життя. А присутність кондиціонера забезпечить вам комфортну атмосферу в будь-яку пору року.Висока якість бетону та арматури. Грунтозахисні заходи, щоб уникнути проблем з грунтом. Використана високоякісна італійська фасадна фарба. Німецька металочерепиця Arcelor Mittal товщиною 0, 5 мм. Комунальні комунікації: Електрика.Вода з власного хуторського водопроводу. Централізована каналізація. Газ на ділянці. Інфраструктура та Додаткові переваги: Хороша тиха вулиця. Розташування на якісній земельній ділянці. Побудований для власного проживання.Рідкісно якісне та надійне будівництво, з урахуванням всіх будівельних стандартів. Зручна локація, близькість до міста та необхідної інфраструктури. Комісійні АН сплачує Покупець. Юридична консультація з купівлі та оренди нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно. З повагою Ideal Homе. Номер оголошення на сайті компанії: SH-192-124-LX. Марченко Анатолий Васильович, +38**************59, +38**************61.

Продам1 поверхового будинку з ділянкою на 2 соток
olx.ua

Площа 100м.кв. Розташований в сучасному житловому комплексі на закритій території. Комплекс має свою велику територію з басейном, дитячою ігровою зоною . Будинку належить два паркомісця. Заїзд на територію обладнаний автоматичними воротами. Є відеонагляд , облаштована зарядка для електромобіля. Розташований Таун-Хаус на приватизованій ділянці розміром 1,4 сотки з призначенням: будівництво та обслуговування будинку. Побудований з газоблоку, має панельне перекриття. Потужність світла 17 кВт. Ремонт виконаний з сучасних та новітніх матеріалів. Лед освітлення по всьому будинку, підсвітка меблів. Підігрів підлоги на всьому 1-му поверсі та в с\вузлі на другому поверсі. Електрокотел та бойлер для підігріву води. Вода та каналізація централізовані. Є можливість завести газ 1-й поверх: кухня-студія, с\в, гардеробна,котельня, кладова. Вихід на участок. 2-й поверх: 3 спальні кімнати, с\в. Вихід на горище. Залишається всі меблі та техніка: Вмонтована кухня з дорогою фурнітурою, холодильник, посудомийка, духова шафа, мікрохвильова піч, 2 телевізори, пральна машина,ліжко з матрацом, кондиціонери в кімнатах. Телефонуйте буду рада відповісти на питання 06******32

Продаж Таун- Хаус на Піщаному
olx.ua

НАЙКРАЩА, НАЙВИГІДНІША ПРОПОЗИЦІЯ !!! Сучасне будівництво, стильний ремонт! Без комісії для покупця! СТИЛЬНІ, СУЧАСНІ таунхауси від надійного забудовника в першій лінії забудови в КМ "Хуторок". Розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту, магазини, поштомат, дитячий майданчик, система відеоспостереження, поряд ліс і всього в 3 км від м. Біла Церква! Під час будівництва використовуються лише якісні матеріали. Загальна площа 43м2, висота стелі 3,6м, санвузол сумісний ( є можливість обрати облаштування ванною чи душовою], окрема спальня, простора кухня студія. До таунхаусів підведено централізоване водопостачання та водовідведення (лічильники), заведено електроенергію 7 кВт ( лічильники день-ніч) та автономне опалення. Ну і звичайно, однією з головних переваг є наявність власного приватного двору. Пропонуємо таунхауси як з ремонтом, укомплектовані меблями та технікою так і під Ваше власне дизайнерське рішення. В вартість входить міждворовий паркан та облаштування внутрішнього двору тротуарною плиткою+зелена зона. Ціна таунхауса загальною площею 43м2 від 37000 у.о. - під ремонт та 45000 у.о. з ремонтом, без комісії. Є можливість розтермінування !!! Телефонуйте, Ви вже запрошені на перегляд!!! • Запрошуємо до співпраці власників нерухомості. Допоможемо продати чи здати Ваш обєкт нерухомості максимально швидко та по вигідній ринковій ціні! Надаємо безкоштовну юридичну консультацію власникам нерухомості та клієнтам. Звернувшись в АН «Статус » клієнт гарантовано отримає повний спектр рієлторських послуг. Телефонуйте , є багато інших варіантів , чекаємо на зустріч ! АН «Статус" завжди Вам допоможе!

Найкраща пропозиція! Ціни від забудовника ! Продаж стильних таунхаусів
olx.ua

Пропоную придбати таунхаус Вашої мрії! Шикарне місцерозташування,чисте повітря,свій окремий двір(зона барбекю та відпочинку), відокремлена зона паркування для 2 авто. Таунхаус дуже просторий 133,2 кВ.м., 2 поверхи+ 3й поверх вільного планування(під Ваш власний дизайн), 2 санвузла. На першому поверсі розташована одна кімната,кухня з виходом на зелену терасу зі своїм власним подвір‘ям та санвузол;Тепла підлога на весь поверх; На другому поверсі 3 окремі кімнати,санвузол; Будинок продається з меблями та технікою. Таунхаус побудований з високоякісних та дорогих екологічно чистих будівельних матеріалів,все зроблено дуже якісно! Ремонт робився для себе,продажа в зв‘язку з переїздом. Зроблена вся документація,будинок готовий до продажу. Розглядаємо продаж за державними програмами. Телефонуйте,залюбки відповім на всі запитання. Перегляди за домовленості в зручний для Вас час. Будинок вартий Вашої уваги!

Гаряча пропозиція!Продам таунхаус з меблями та технікою біля парку
olx.ua

Будинок Прибудований до таун хауса 180 метрів 5,5 соток Всі комунікації 100 т Ан Голубка 06******99

Будинок летра
olx.ua
1 - 24 з 33 результатів

Популярні запити

Географія Біла Церква