Чудова АКЦІЙНА пропозиція. Таунхаус в котеджному містечку, яке знаходиться у Бучі в тихому місці, в оточені гарної природи та соснового лісу. Водночас вся інфраструктура поруч. Дуже зручна та комфортна локація! В 15 хвилинах пішої прогулянки – дитячий садок, школа, супермаркет, магазини, амбулаторія. В 20 ти хвилинах пішки – озеро з пляжем. Якісне будівництво: Стіни – керамоблок 380 мм 3-й поверх - 30 м2 у ПОДАРУНОК (можна зробити кабінет). Будинок з індивідуальним газовим опаленням та заведеними комунікаціями. Телефонуйте. Можлива розстрочка на індивідуальних умовах. Продаж без комісії.

Гостомельська
rieltor.ua

Без % Продам дом Буча, ул. Горького , пл 40 м2 , с/у, 2 комнаты, с возможностью перестроить, достроить. Дом требует косметики . городские коммуникации , свет, канализация по улице , водопровод , газ , есть колодец, выгребная яма, участок 0.665 сот , ограждённая территория, 2 заезда , участок позволяет разделить территорию. С 2-х сторон асфальтированный подъезд. Рядом центр, базар, маркеты, остановка, электричка. Ирпень, Киев, Горенка, Гостомель, Ворзель,Пуща водица. Академгородок 15 мин. Объект под инвестиции , бизнес, жильё, таунхаус.

Горького вул., 37
rieltor.ua

Ми СТАРТУВАЛИ. НОВІ ТАУНХАУЗИ ПОРЯД З Бучанським ПАРКОМ. ВІД 70м²до 120м² Комплектація:Штукатурка стін: цементно вапняна, лазерна стяжка. Вікна двокамерні склопакети, шестикамерний профіль. Всі комунікації вводяться в будинок, каналізація, вода, газ, світло. Комунікації :"Електрика 7кВт Газ до будинку заводиться Вода і каналізація-централізована Для кожного будинку своє власне парко місце, і плюс два паркомісця гостьових. Деталі за телефоном. Акційна пропозиція по промокоду "Черняк Катерина" В шаговій доступносупності школи,садочки,супермаркети ,кавярні та інше.

Вокзальна вул.
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новий просторий Таунхаус з газом, терасою, балконом, окремим переднім та заднім двором. Поряд є інфраструктура: магазин, школа, садочок, аптека, 2 парки, торговий центр. Планування: 1 поверх - кухня-вітальня з виходом на терасу, великий сан.вузол. 2 поверх - 3 кімнати (1 з гардеробною зоною, а інші 2 з виходом на балкон) і сан.вузол. 3. Повноцінне горище на всю площу забудови. Будинок збудований з керамічної червоної цегли 2NF, залізобетонні сходи, перекриття залізобетонні плити від між першим і другим поверхом та дерев‘яні балки між другим поверхом та горищем. Утеплення будинку - комбіноване: мін. вата та пінополістирол. Оздоблення фасаду комбіноване: декоративна штукатурка та клінкерна плитка. Горище досить просторе (можна облаштувати місце для зберігання речей) Комунікації: централізована вода, газ, світло, септик з переливом. Земельна ділянка 1,5 сотки Сильні сторони об‘єкта: 1. Наявність газу 2. Хороше місце розташування (тихе, але з інфраструктурою поряд) 3. Вдале просторе планування (зокрема - росторий сан.вузол на першому поверсі, де легко стане і пральна машинка і сушильна машинка і ще залишиться багато місця). 4. Є місце для облаштування каміно-печі. 5. Достатньо місця для паркування 2 авто. Перегляд за домовленістю,

можливий продаж по єОселя
10 лінія
rieltor.ua

Продаж під сертифікат чи постанову!!! Житловий будинок (таунхаус) від ВЛАСНИКА (продаж у зв’язку зі зміною місця проживання) Можна в іпотеку, сертифікат. 99,5 м.кв., 3 кімнати, два санвузли, кухня-вітальня, гардеробна. ОКРЕМІ передній та задній дворики. Додаткові місця для парковки перед двором. Світло заведене у будинок, 15 кВт. Передбачено індивідуальне газове та електроопалення. При бажанні можна зробити газове опалення (по вулиці проходить). Ремонт вже можна робити (є бригада потрібних робітників, з якими домовлялися про ремонт). А влітку - заселитися. Місце розташування зручне, тихе, спокійне. Паркова зона. У пішому доступі школа, садок, супермаркети, зупинки маршруток.

можливий продаж по єОселя
Києво-Мироцька вул., 133 з
rieltor.ua

Буча,вул. Новаторів,2 Таунхаус (середній) Ділянка – 1 сотка Площа – 96/41,5/16,4 кв.м. На першому поверсі-кухня-вітальня з виходом на задній двір,кімната і санвузол. На другому поверсі 3 кімнати і санвузол. Технічні характеристики: - фундамент - монолітно-збірний; - стіни - керамічна цегла; - перекриття - залізобетонні плити; - дах – металочерепиця; - утеплення фасаду та декоративна штукатурка ,клінкерна цегла; - вікна – металопластикові, двокамерні склопакети - вхідні двері – металеві. Внутрішнє оздоблення: - стіни – гіпсова штукатурка; - підлога – без оздоблення; - вхідні двері – металеві. Комунікації: - опалення- електричне; - електропроводка- заведена в будинок; - водопостачання та каналізація – заведені в приміщення. Таунхаус знаходиться в 10 хвилинах від центру Бучі. Місцерозташування дуже зручне, поруч є вся необхідна інфраструктура, зупинки громадського транспорту по місту і в Київ. Є супермаркет, школа, дитячий садок, лікарня. Поруч в пішій доступності Бучанський парк

можливий продаж по єОселя
Новаторів вул.
rieltor.ua

Продаж Таунхауса в ідеальній локації для життя! «Заходь та живи» - це саме про цей варіант! Триповерховий будинок, який повністю мебльований та укомплектований всією необхідною технікою. Три спальні кімнати, велика кухня-вітальня з виходом на власний дворик та три санвузли. Два види опалення: встановлений двоконтурний газовий котел та двоконтурний електричний! Оптоволоконний інтернет. Центральні комунікації. Окрема розетка під генератор. Техніка Bosh, кондиціонери Cooper Hunter. Меблі під замовлення. Гарантія на техніку, мебель і навіть ремонт. Телефонуйте, пишіть та записуйтесь на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Яснополянська вул., 34-У
rieltor.ua

Вже з документами!!! До вашої уваги пропонується сучасний таунхаус, розташований в Бучі. Велика кутова ділянка. Зручна транспортна розв’язка з виїздом на Варшавську трасу. Загальна площа - 85 кв.м. Зручне планування - простора кухня-вітальня з виходом на затишну терасу. На другому поверсі - три окремі спальні. Таунхаус збудований та оздоблений в сучасному стилі з використанням якісних матеріалів. Має індивідуальне опалення. Запрошую на перегляд . Ідеально підходить для створення сімейного гніздечка та розвитку в сучасній інфраструктурі. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Вокзальна вул., 104
rieltor.ua

Розташування: Київська обл., Бучанський р.-н, м. Буча Вулиця: Новаторів Площа загальна:93.00 м² Площа житлова: 47.00 м² Площа кухня: 25.00 м² Площа землі/ділянки: 1.04 соток Житлових поверхів: 2 Вигідна пропозиція! Буча, вул. Новаторів, 2, містечко таунів. Пропонується в продаж будинок-таунхаус, який розташований в одному з найкомфортніших районів екологічно чистого міста Буча. Містечко знаходиться в оточенні приватної забудови, та поряд з ЖК Новатор. Поряд вся необхідна інфраструктура міста, школи, садочки, ТЦ, зупинки громадського транспорту та зони відпочинку (парк Бучанський в 10 хв пішки). Будинок має власні ворота, власний паркінг для двох автівок, зону для мангалу. До найближчого метро Академмістечко – 15 км по Варшавській трасіі. Будинок з великими вікнами, світлий, продається з чорновою штукатуркою, заведенням електрики (збільшена потужність від власника), заведено водопостачання. Будівля загальною площею 92,6 кв.м., житловою – 47,5 кв.м., площа кухні-студії – 25,5 кв.м., збудована в двох рівнях: Перший поверх: коридор, житлова кімната або кабінет, простора кухня-студія , гостьовий с/в, сходи на 2 рівень, вихід у двір; Другий поверх: 3 окремі спальні (дві дитячі та велика батьківська, с/в; У будинку продумано все для зручного та комфортного проживання: - цегляні стіни; - утеплення пінопласт; - міські комунікації; - індивідуальне електричне опалення. Разом із будинком пропонується ділянка землі з власним заїздом. Загальна площа ділянки - 0,0104 га - огороджена, 2 особисті парко місця (ФЕМ), внутрішній двір для зони барбекю. Документи оформлені. Продаж по договору к-п. Розглядаємо всі кредитні програми та сертифікати. Ціна: 68 000 у.о. Без комісії для покупця. Якщо Ви хочете проживати в екологічно чистому регіоні, в затишку, в комфорті та безпеці - НЕ ПРОПУСТІТЬ УНІКАЛЬНУ ПРОПОЗИЦІЮ! Перегляди за домовленістю. Контакти: 0676022205 Наталія Комишна.

можливий продаж по єОселя
Новаторів вул., 2-г
rieltor.ua

Стильні таунхауси в лісовій Бучі Наразі відбуваються фінішні будівельні роботи, готовність та введення в експлуатацію – жовтень 2023 року Площа таунхаусу складає 100 кв.м., 3 або 4 житлові спальні Газифіковані, електрика три фази 6.5 кВт, вода міська, каналізація – септик Поруч дві школи, дитячі садочки, магазини, до центру міста 2 км Ціна залежить від розміру ділянки: - середні на ділянці 1.5 сотки – 70000$ - кутовий на ділянці 2.66 сотки – 80000$ -кутовій на ділянці 2.06 сотки - 75000$ Можлива покупка з розтермінуванням платежу Чекаємо на перегляд, телефонуйте! Без комісії для покупця!

Некрасова вул.
rieltor.ua

Продам кутовий, газифікований таунхаус з центральними комунікаціями! Площа тауна найбільша 104 м2, ділянка теж найбільша за інші 1.8 сотки + насадження, автополив. Розводка електрика по всім точкам вже зроблена! Дизайн проект в подарунок! Є закладна на камін! Поряд вся інфраструктура, магазини, аптеки, кав’ярні, школа, зупинка громадського транспорту.

можливий продаж по єОселя
Яблунська вул., 352
rieltor.ua

От застройщика в продаже таунхаусы в самом центре Бучи, в районе NOVUS 94,6 м2/ 1,07 сот. земли Коммуникации Центральные - Водопровод: центральное водоснабжение; - Канализация: городская канализация; - Газ: центральное газоснабжение; - Электричество: установлен счетчик (День-Ночь); - Отопление: двухконтурный газовый котел; Материалы строительства: кирпич фальцевая кровля утепление потолка 250 мм минеральная вата утепление стен 150 мм., клинкерная плитка панорамные стеклопакеты В таунхаусе проложено шахту для камина и мангальной зоны, что позволит качественно все сделать и иметь альтернативные возможности отопления. Таунхаус находится в центральной части города, в пешей доступности NOVUS, Бучанский городской Парк, МсDonalds, школы, садики. Киев 10км, до Варшавки 100м. Закрытая территория с автоматическими откатными воротами. Большой гостевой паркинг. Тихое уютное место. В продаже осталось несколько вариантов. Соседи активно делают ремонт.

можливий продаж по єОселя
Шевченка пров.
rieltor.ua

Таунхаус в Лесной Буче, ул. Революции. 90 м2, 1,1 сот. земли. Построен из красного керамического кирпича, утеплён 100 мм пенополистерола, фасад комбинированный: клинкерный кирпич и декоративная штукатурка. Вся улица - новые коттеджи, асфальтированный подъезд. Возможна покупка в кредит. Коммуникации централизованные. Пошкоджень у будинка немає! Покажу в любое время. Звоните!

Таунхаус в Лесной Буче с документами
olx.ua

Вашій увазі Готовий Таун Хаус в лісо-парковій частині м. Буча! Будинок з документами! Всі комунікаціі заведені і підключені! Світло - 15 кВт! Продумане, функціональне планування. Три окремі спальні, гардеробна, кухня/вітальня, два с/у. Зручний, асфальтований під’їзд. Велика придомова + гостьова парковка! Навколо ліс з віковими соснами! Прекрасне місце для життя та відпочинку! Вразі відсутності зв’язку, будь ласка, залишайте контактний номер в повідомлення ОЛХ. При першій можливості ми з Вами зв’яжемося! З повагою, Світлана!

Таун Хаус, Буча! Вул. Києво Мироцька
olx.ua

Продається двоповерховий таунхаус 95 кв.м з документами по вулиці Яблунська. Знаходиться на закритій території з лаунж зоною та дитячим майданчиком. 1 поверх: простора кухня-студія, санвузол, хол, спальня (з можливістю переобладнати її в кабінет або вбиральню) та побутова кімната. 2 поверх: три окремі спальні, вбиральня, хол і санвузол.Вартість включає таку комплектацію від забудовника: вікна з енергоощадними склопакетами, лічильники, вхідні двері, стяжка підлоги та чистове тинькування. Також є 1.5 сотки власної землі та власне паркомісце.Поряд з таунхаусами розташована вся необхідна інфраструктура: зупинки громадського транспорту, школа, дитячі садки, ТРЦ, аптеки, тренажерні зали тощо. Без комісії для покупця

Продається двоповерховий таунхаус
olx.ua

Дослідити місцевість

Таунхауси м.Буча вул.Інститутська 36 (до центрального парку 100м) Характеристики:стіни керамоблок, східці і перекриття, залізобетонне, вікна ріхао 70,двері,криша металочерепиця, плоша 107м2, без гіпсової штукатурки(замовляється окремо), чорнова стяжка, плитка навколо будинку 90см, парковка загальна (кожен таун має своє власне місце під авто), задній дворик. ділянки по 1.2сот серединки. Комунікації: центральні вода та каналізація, світло 16кВт. терасса 1,5м закладена плиткою, Підключення газу 3000дол.

Продаж таунхаус біля парку Вул.Інститутська 36
olx.ua

Продаж таунхасу в Бучі по вул Михайловського. Поруч знаходиться школа,дитячий садок, до центру 5 хв, зупинка маршруток,парк, магазини. Дуже розвинена локація, та водночас затишна місцевість. Будинок побудований з керамоблоку та утепленний. Фасад з декоративної штукатурки, криша фальцева. Зроблений вивід під камін на кухні та окремо є можливість виведення його й на подвіря. Встановлені якісні вікна з напиленням . На другому поверсі вікна до стелі, дуже теплі , не пропускають холод!!! (коментарі від сусідів які вже живуть) Також забудовник встановив якісні двері ,які не потрібно замінювати. Земля 1 сот. Загальна площа 95 м2 Кухня 29 м2 Житлова 62 м2 ( є можливість залишити 2 кімнати на 2-ому поверсі або зробити три кімнати). Комунікації всі центральні. Опалення індивідуальне газове. Вже живуть люди. Сама побудова дуже якісна, паркінг під два авто , також є гостьова парковка. Можливий торг та розтермінування. Також можнга замовити від забудовника ремонт. За детальною інформацією звертайтесь по телефону або у месенджери.

Продаж готового таунхаусу з газом! Розвинена локація! Від Забудовника!
olx.ua

Продається таунхаус неподалік центра Бучі. Таунхаусодноповерховий, має 84кв площі та 2сот землі. Розташований в лісовій частині міста Буча неподалік центру. В пішому доступі є все для комфортного проживання. Живуть сусіди. Асфальтований підїзд Матеріали будівництва: Стрічковий фундамент, глибина 1.10м керамоблок 2NF, товщина стіни 380мм, утеплення пінопласт 100мм, щільністю 25, дах металочерепиця виробництво (Словаччина). Перекриття даху деревяні балки. Стельове утеплення мінеральною ватою 200мм. Фасад декоративна штукатурка з елементами плитки над вікнами та під вікнами. Склопакети REHAU EURO 70. Вхідні двері фірма "Страж" Внутрішнє наповнення: -лазерна стяжка -гіпсова штукатурка -котел «Proterm» -тепла підлога в коридорі, сан. вузлах, кухні студії -Розведення електрики -розведення опалення по точках -Розведення води та каналізації по точках -Газ -Вода центральна -Каналізація центральна -Електрика 6,5 кВт 3 фази. -Ландшафтний дизайн -автополив МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАТИ ЗА ВСІМА ДЕРЖ.ПРОГРАМАМИ!!! Без комісії для покупця! Більш докладно розповім телефоном. Також є цікаві пропозиції в Бучанському та прилягаючих до нього районах!!!

Продається таунхаус на Євгена Патона
olx.ua

Таунхаус в Лісовій Бучі в розстрочку з газовим опаленням, пров. Толстого. Т У наявності - 98 м2, ділянки 1,26 сот. землі. Матеріали будівництва: червона керамічна цегла, утеплення - 100 мм пінополістерол, комбінований фасад: клинкерна плитка та декоративна штукатурка. Внутрішнє оздоблення: чистова штукатурка стін, коммуникації заведені в будинок, без розводки по точках, лічильники на всі коммуникації

Таунхаус в Лісовій Бучі в розстрочку 14 міс з газовим опаленням
olx.ua

Таунхаус знаходиться поруч з Новусом в лісовій частині міста по вул. Яснополянська. Площа 98 м2 Ділянка 2 сотки! В будинку 4 спальні, одна з яких на першому поверсі, комора, два санвузли. Кухня студія 30 м2 з виходом на власну ділянку. КОМУНІКАЦІЇ: Водовідведення- центральне Вода- центральна Газ Електрика 6,5 кВТ 3 фази. Побудований з газоблоку, утеплений пінополістерол, дах металочерепиця. Вся інфраструктура в пішій досяжності. Маємо для вас також інші пропозиції в цьому районі. Працюємо без комісії для покупців.

Таунхаус в центре Бучи!Центральные коммуникации!Газовое отопление
olx.ua

Таунхаус з новим ремонтом в центрі Бучі, (вул. Гребінки)! Поруч Новус та вся інфраструктура. Площа по документах 77,8 м2, житлова 24 м2 (Фактична площа включно з третім поверхом 118 м2) Ділянка 0,009 га (задній дворик) Три кімнати (на другому і третьому поверхах, кухня-вітальня і 2 с/в) Оформлення 8,5%, 7.5% Вартість: 99000€ Ключі на руках! Сертифікат так!

Продаж нового Таун хауса з ремонтом. Центральна Буча.
olx.ua

Таунхаус з документами по вулиці Вокзальній. 3 хвилин до Новусу. Введений в експлуатація! Велика кутова ділянка 2 сотки. Зручна транспортна розвязка з виїздом на Варшавську трасу. Загальна площа - 85м2. Планування - простора кухня-вітальня з виходом на затишну терасу, спальня або кабінет. На другому поверсі - три окремі спальні. Індивідуальне газове опалення. Телефонуйте, можна під держпрограми!

Таунхаус готові документи 2 сотки кутовий Буча 3хв новус 4 кімнати газ
olx.ua

1.По факту у каждого дома по 2 сотки земли/ задние дворы 11 м в длину 2. Терасса на заднем дворе 15м2 ( отлит бетон ) Описание проекта 1. Территория будет полностью закрыта по периметру от ул. Революции ( будут автоматические ворота и калитка на домофоне ) 2. Собственная променада вдоль комплекса на 60 м * 7 в ширину ( с дизайнерскими решениями и озеленением ) 3. Передние дворы ( 15 м2 ) декоративный забор с озеленением по периметру . 4. Видео наблюдение , фонари освещения , благоустройство внутри комплекса . 5. Газ / электричество 7 кВт 3 фазы / вода и канализация городская . 7. Обслуживающая компания 8. Планировки свободные 9. Фасад - бельгийский клинкер / фальц 11. Кровля - фальцевая / 200 мм утепление мин.ватой 12. Окна Профиль Wds 7 (7камер) 70мм. ламинация наружная Антрацит песчаный, стеклопакет двухкамерный энергосберегающий с мультифункциональным стеклом и газом, 40мм. Армир 1.5мм, в импостах(80мм) 2мм.квадрат. Фурнитура Roto (Германия) с противовзломом WK1, ручки Secustik NewYork Раздвижка Профиль Wds 7s (7камер) 70мм, ламинация наружная Антрацит песчаный, фурнитура Roto Patyo Alversa, ручка дв.стор.+замок (ключ-ключ), армир 2мм квадрат, в импосте(80мм) 2.5квадрат с загибом. Стеклопакет двухкамерный энергосберегающий с мультифункциональным стеклом и газом, 40мм. Теплый подоконный профиль.

Продажа таунхаусов в Буче,  от 100 м2., 2 сотки. Без комисии!
olx.ua

Продам Таунхаус в супер зручній локації, в мальовничому місці, повністю укомплектований з урахуванням сьогоденних потреб споживача. Гарантія на техніку, підлогу, мебель, настінні покриття терміном від двох до пяти років. В плануванні передбачено три окремих кімнати +кухня- вітальня, три с/у окрема силова розетка для генератора, заведено оптичне волокно для інтернету (інтернет гігабітний) , два види опалення: електричне та газове, щитова з максимальним захистом. Техніка Bosch (пральна, сушильна, посудомийна машина, холодильник, духова шафа, варильна поверхня, телевізор 65" Samsung, кондиціонери C&H, більшість меблів зроблено на замовлення по індивідуальному проекту, багато різного освітлення, прохідні вимикачі та багато іншого. Запрошуємо на перегляд Таунхаус "Мюнхен" вул. Яснополянська 34У Цей будинок однозначно Вам сподобається Номер оголошення на сайті компанії: SH-183-626-LX.

Продам Таунхаус Буча Парк НОВУС Школа5
olx.ua
123...9
1 - 24 з 195 результатів

Популярні запити

Географія Буча