Я розкажу тобі, про особливе місце в Карпатах. Про твій новий дім. Місце, де лише ти і природа. Місце, де хочеться приїжджати тоді, коли набридло все навколо . Місце де ти хочеш вдихнути найсвіжіше повітря Карпат, і наповнитись енергією. Місце, де вся сім’я відпочиває разом, під звук полумя з каміну. Місце, яке стане для тебе улюбленим ...Бо воно твоє ВЛАСНЕ! Місце , де ти завжи в безпеці , і жодна ПАНДЕМІЯ тобі не страшна. Потрібен такий ? Тоді ця пропозиція для тебе: Продається TAУНХАУС в самому серці КАРПАТ , де течуть ріки цілющої води. Де купивши будинок для себе , ти отримаєш набагато більшу винагороду - безцінне здоров’я твоє і твоєї сім’ї. Цікавить пропозиція? Телефонуй ! Без КОМІСІЇ П.с. Першим покупцям подарунок !

Продаж котеджу   СХІДНИЦЯ Карпати
olx.ua

PHOENIX MEDICAL RESORTS – це 10 гектарів парку і атракцій всередені нашого містечка в Східниці, 50 гектарів чистого лісу з облаштованими доріжками для піших та велопрогулянок, 2 вікритих басейна: класичний сімейний в 4 рівня та інший для дорослих , 5- поверховий корпус з неймовірною інфраструктурою, дитячим табором, ТРЦ, зимовим садом, терасами із запашною кавою на скляному поверсі, аеротруба для любителів екстриму, 2 штучні моря з солоною водою. Корти, футбол, волейбол тощо. Гелікоптерний майданчик. Купа недорогих екскурсій по Карпатах (і трансфер між котеджними містечками PHOENIX). 146 котеджів площами: 116 м.кв., 52 м. кв.- 120 тис.дол., 308 апартів площами: 54м. кв., 46м. кв., та 34 м. кв. Контактний зоопарк. СПА-центр . Найсучасніша клініка превентивної медицини. (Джефф Безос рекламує ці технології, ми купуємо франшизу). Рибні озера. Власний крісельний витяг та цілорічна лижна траса – 800 метрів (штучне покриття). 4 ресторани на всі смаки. Бювет і власне джерело мінеральної води. Програми реабілітації і оздоровлення під керівництвом професійних лікарів. Керуюча компанія, яка довела свою ефективність і тримає слово. Ваш пасивний дохід і відпочинок на всіх проєктах PHOENIX зі знижкою інвестора. Розтермінування без процентів на 6 – 12 місяців. При 100% оплаті котеджу, меблі і техніка в подарунок. Ваш котедж чекає на Вас. У нас Вам буде цікаво,затишно, спокійно і комфортно.

Продам нерухомість в Східниці
olx.ua

В передгірʼї українських Карпат розлилося унікальне селище міського типу Східниця. Курорт Східниця - це місце, де поєднуються кришталево чисте гірське повітря, чарівний запах лісів і лікувальні дари природи. Східниця це курортна перлина Львівської області, бальнеологічний (лікувальний) курорт з 1976 року. У цьому мальовничому курорті ми продаємо 3 поверховий котедж по вулиці Богдана Хмельницького. Матеріал стін - цегла. Перекриття - монолітний з/б. Покрівля - металокерамічна черепиця. Будинок чудово підходить як для комфортного проживання так і для відпочинку на унікальному курорті Східниця. Загальна площа будинку 171.3 кв. м. (у заг.площу не враховані 3 великі лоджії), житлова 78.4 кв.м. У будинку 4 кімнати, камінна та гараж. Вентиляційні канали розведена з 1-го по 3-й поверх. Сам котедж знаходиться на височині, з якої відкривається неймовірно гарний краєвид на містечко. До будинку належить 3 сотих землі, подвірʼя викладене бруківкою. Автоматичні ворота. До котеджу заведено світло потужністю 9 кВт, вода та газ. Каналізація септик. У нас їх там 4, тому вибирати є з чого. Якщо зацікавила пропозиція дзвоніть, поїдемо оглянемо. Є відеоогляд.

Котедж будинок Східниця
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж бази відпочинку Східниці Локація: вул.Зарічна Площа:240 м2 Площа 1-го котеджу:60м2 Ділянка: 9 сот Продаж 4-х спарених котеджів, готової діючої бази відпочинку. Локація зручна, адже близько центру, поруч дитячі майданчики,річка, бані, сауни, чани. Неподалік міський ринок із свіжими фруктами,овочами, відділення Нової пошти, банк, ресторани, заклади харчування. У пішій доступності 3 джерела із лікувальною водою. Будинки оснащені елетричним опаленням, бойлером на воду, мікрохвильовою пічкою, електричною варильною поверхнею, холодильником, чайником, телевізором. Планування: 1-й поверх: тераса, кухня- вітальня із диваном, що розкладається, санвузол 2-й поверх: 2 спальні (двоспальне ліжко та кімната із ліжками твін), тераса відкрита Комунікаціі: вода центральна та свердловина, центральна каналізація, є можливість завести газ, є електрика Є фільтри на воду, резервуари для води, вуличні меблі. На території є паркомісця на 4 авто, альтанка, зона під мангал. Ціна: 200 000$ без комісії для клієнта

Продаж бази відпочинку Східниці
olx.ua

Продам затишну віллу у курортному містечку Східниця у Карпатах. Зручне розташування у мальовничому куточку: поряд джерела мінеральних вод (5 хв пішки), ліс з ягодами та грибами (2 хв), поряд гірка для катання, на сусідній вулиці магазини та кафе-ресторани, до центру 15 хвилин приємної пішої прогулянки. Зручний підїзд, дорога у відмінному стані, від Львова 1 годину на авто. У містечку є бювети мінеральних вод Нафтуся і т.д., клініки, спорткомплекси, аквапарк, гірськолижна траса. Площа ділянки 10 соток. Вілла складається з двох будинків, збудованих з євробрусу та екологічночистих матеріалів. На території своя свердловина та септик, підведено електролінію 35 кВт. Великий котедж площею 200 кв. м. 2 поверхи, 4 спальні, простора вітальня з каміном, кухня-столова, 3 санвузли, кладовка, балкон, літня тераса, підсобні приміщення у підвалі. Гостьовий будинок з банею площею 100 кв. м. 2 поверхи, спальня, вітальня, сауна на дровах, 2 санвузли, кладовка, тераса. Велике подвірʼя з ландшафтним дизайном, з мангалом для барбекю, гойдалкою. Є невеличкий сад з ягодами. Паркомісце на 3 автомобіля. Можливий продаж з меблями та всім обладнанням. Чудове місце для відпочинку всією родиною та друзями. Підійде для бізнесу. Східниця - популярний курорт.

власник
Вилла с баней в Сходнице в Карпатах /дом/котедж/ будинок в Східниці
olx.ua

Популярні запити

Географія Східниця