Goodwill residence – найкращий заміський обєкт України, який розташований в екологічно чистій зоні у мальовничому сосновому лісі з пляжем на березі річки. Консьєрж-сервіс, SPA-комплекс, кілька відкритих басейнів, ресторан, конференц-зали, банкетні зали, дитячі майданчики, мотузковий парк, човни, катамарани, велосипеди, сигвеї, тенісний корт... та додаткові 7,5 гектарів території одного з найкращих готелів країни. Вся територія GoodZone – у вашому розпорядженні!

Продам сучасність Коттедж Goodwill Resedence
olx.ua

Новий котедж після внутрішньої відділкі 2023 року, невживаний, площа загальна 300м2, ділянка 15 соток. На окремій теріторії коттеджного містечка Шишкіно, сосновій ліс . Комунікації - газ, вода, енергопостачання - автономні, є прилади обліку. Участок охайний, облагородженій, з благоустроєм, вічнозеленими насадженнями та системой автополиву, є альтанка з піччю, капітальний гараж, вкрита тераса , мощення тротуарною плиткою та паркан . Додаткова інформація про цей об"єкт та котеджне містечко Шишкіно за телефоном )))

Новенький котедж 300м з ремонтом в сосновому лісі Шишкіно
olx.ua

Тільки найкращі пропозиціі Запрошуємо вас в заміське котеджне місто на Орловщині, розташоване на 17 гектарах лісової мальовничості! Наш інноваційний комплекс, обладнаний власною територією, має надійну охорону, розвинуту інфраструктуру та розмаїття розваг. Тут вас чекають спортивні площадки, матузковий парк, міні-гольф, відкритий басейн, сауна та бар, а також власний гриль-бар – все, що потрібно для комфортного проживання та відпочинку від міської суєти. Сучасний дизайн будинку і вишукані меблі створюють неперевершений атмосферний комфорт. Планування бездоганне: кухня-вітальня, три роздільні кімнати, три санвузли, прачечна та гардеробна кімната. Мансардний поверх із окремою кімнатою і санвузлом додає простору елегантність. Ласкаві власники створили комфорт для кожного члена родини, а тераса та власна ділянка у лісі доповнюють уют та привабливість цієї нерухомості. Давайте зробимо перегляд та вас особисто привітаємо у вашій новій заміській резиденції! Телефонуйте, і я відповім на всі ваші запитання. Удачі вам в новому домі!"

Продаємо коттедж ! ГК Шишкіно Орловщина
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартиры до 150 м в новом доме из 3-х этажей, одна квартира на этаже, под внутреннюю отделку, планировка свободная, варианты есть на фото. В доме 3 квартиры, к каждой из которых есть свой участок для отдыха 5-8 соток. Вокруг жилые дома. Соседи приличные. На территории коттеджого поселка Шишкино - благоустройство , озеленение, периметральный забор, охрана, пропускной режим . Есть спортивная площадка, веревочный парк, детский игровой городок, кафе, небольшой СПА. Летом функционирует открытый бассейн и ресторан.

Квартира 150 м2  с  участком земли в сосновом лесу
olx.ua

Продаємо коттедж ! ГК Шишкіно Орловщина, Тільки найкращі пропозиціі Запрошуємо вас в заміське котеджне місто на Орловщині, розташоване на 17 гектарах лісової мальовничості! Наш інноваційний комплекс, обладнаний власною територією, має надійну охорону, розвинуту інфраструктуру та розмаїття розваг. Тут вас чекають спортивні площадки, матузковий парк, міні-гольф, відкритий басейн, сауна та бар, а також власний гриль-бар – все, що потрібно для комфортного проживання та відпочинку від міської суєти. Сучасний дизайн будинку і вишукані меблі створюють неперевершений атмосферний комфорт. Планування бездоганне: кухня-вітальня, три роздільні кімнати, три санвузли, прачечна та гардеробна кімната. Мансардний поверх із окремою кімнатою і санвузлом додає простору елегантність. Ласкаві власники створили комфорт для кожного члена родини, а тераса та власна ділянка у лісі доповнюють уют та привабливість цієї нерухомості. Давайте зробимо перегляд та вас особисто привітаємо у вашій новій заміській резиденції! Телефонуйте, і я відповім на всі ваші запитання. Удачі вам в новому домі!. Відстань до найближчого міста: до 30 км.; Кількість кімнат: 4; Тип будинку: Котедж; Тип стін: Цегляний; Зовнішнє утеплення стін: Базальт; Тип покрівлі: Черепиця (керамічна); Cанвузол: 2 і більше; Опалення: Індивідуальне газове; Ремонт: Авторський проект; Меблювання: Так;

Продам шикарный дом в Шишкино
olx.ua

Популярні запити

Географія Орлівщина