Продається котедж 140 м2 у мальовничому спокійному місці, в котеджному містечку. Котедж знаходиться на 8-ми сотках землі, ділянка рівної форми. Затишне розташування поряд із лісом, озером, набережною та центром Михайлівки-Рубежівки. Зручне та продумане планування, яке включає в себе: 1-ий поверх: Кухня-вітальня 28 м2, де можна розташувати камін, для приємного відпочинку в зимові вечори, вихід з кухні-вітальні на терасу площею 30 м2; Бойлерна 5м2; туалет для гостей 2,5 м2; Коридор 10 м2; кімната 14 м2; 2-й поверх: 3 кімнати, с/в майже 7 м2, коридор 10,6 м2 Усередині без оздоблення. Стіни газоблок+пінопласт+штукатурка. Перекриття залізобетонні плити, сходи на другий поверх монолітні. Дах металочерепиця, утеплення 200 мм. Комунікації будинку : Водопостачання будинку здійснюється індивідуальною свердловиною глибиною 75м. каналізація: септик, обємом 12 м3 Електропостачання: 380кВт; газопостачання Кордони земельної ділянки обладнані парканом з фундаментом та металопрофіль загальною висотою 1,9 м, фасадна частина обладнана відкатною брамою під автоматику, територія земельної ділянки рівної форми, паркувальне місце під два автомобілі з плитки фем. Загальна територія комплексу, 60 соток, можливе будівництво будинку на замовлення.

можливий продаж по єОселя
Садова
rieltor.ua

Продається котедж в живописному, спокійному місці, котеджному містечку "Ontario" Котедж знаходиться на 8 сот землі, ділянка рівної форми. Затишне розташування поруч з лісом, озером, набережною та центром Михайлівки- Рубежівки. Зручне та продумане планування яке включає в себе: 1-ший поверх: Кухня-вітальня з подвійним світлом і стелею висотою 4-6 м, де з легкістю можна розташувати камін, для приємного відпочинку в зимові дні, вихід з кухні-вітальні на терасу Бойлерна , де з легкістю розміститься все інженерне обладнання, та котел; Туалет для гостей , Коридор, 3 житлових кімнати; зручна та простора ванна кімната 2- гий поверх: Має вільне планування, яке з легкістю можна обладнати в дві житлові кімнати, ігрову, санвузол, гардероб і т. д. Комунікації будинку: Водопостачання будинку здійснюється індивідуальною свердловиною, глибиною 75м каналізація: септик, обємом 12 м3 Електропостачання: 380 кВт; Газопостачання Межі земельної ділянки облаштовані парканом з фундаментом та металопрофіль загальною висотою 1, 9 м, фасадна частина облаштована відкатними воротами під автоматику, територія земельної ділянки має рівну форму, паркувальне місце під два автомобілі з плитки фем.

Садовая, Михайловка-Рубежовка, Киевская 84000.0 USD
dom.ria.com

Всі держпрограми. Без комісії для покупця. Побудований з керамоблоку, утеплений пінополістиролом. Товщина стін 50см! Фактична площа 110 м2. 3 спальні. 2 с/в. Горище. Рівна квадратна ділянка 7 соток. Грунт пісчаний. Фасад декоративна штукатурка. Тротуарна плитка по периметру будинку, а також на терасі та заїзді для автомобіля. Сходи з фасаду та виходу на терасу обкладені плиткою. Дах бітумна черепиця. Перекриття утеплено мінеральною ватою 200мм. Автоматичні ворота. Паркан з карпатської ялинки, яка практично не виділяє смолу і не псує стан фарби. Стіни з чистовою штукатуркою – можна заходити на ремонт! Підлога стяжка. Розводка теплої водяної підлоги (окрім спалень) та виводи під радіатори в житлових кімнатах від електрокотла. Якісна італійська фурнітура і труби – гарантія 50 років. Вікна металопластикові WDS. Якісні металеві двері з мдф накладками, не потребують заміни. Вентиляція в кухні та с/вузлах. Підключені комунікації: - Електрика 16 кВт. Двозонний лічильник. Взимку витрати на опалення не перевищують $100/місяць. - Власна скважина 60 м з 8-ми метровим фільтром. Дуже добра чиста вода. - Вигрібна яма, винесена за межі ділянки. Є можливість провести газ (по вулиці). Є технічна можливість збільшити площу тераси, прибравши одну колону. Локація: В мальовничій частині селища Михайлівка-Рубежівка, в районі ресторану Бамбір. Зручний виїзд на житомирську трасу, оминаючи затори Ірпеня і Бучі, Ви зможете дістатися Києва за 20хв. До зупинки автобуса 300м, йде до ст.метро Житомирська. До найближчого продуктового магазину – 150м. В селі є школа і дитячий садочок. Сусіди всі проживають. Поруч ліс, річка. Враховуючи стрімке здороження будматеріалів, будинок продається практично по собівартості. Запрошую на перегляд. В наявності поруч є будинок з іншим плануванням.

Якісний теплий котедж 110м, ділянка 7с. Сертифікат, єОселя так
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Давно мрієте про власний котедж простір біля природи? можливо цей саме ваш! Продаються котеджі в котеджному містечку поруч з Ворзелем, у у Михайлівці- Рубежівці Загальна площа: 100 м² Площа дворика: 4 сотих Кількість кімнат: 3 Септик: обєм 12 м³ Світло: 13 кВт Є можливість підключення газу Матеріал стін: газоблок Водопостачання: скважина Утеплення: пінопласт товщиною 10 см Детальний огляд ви можете побачити на відео за цим посиланням яке ви можете отримати в приватних повідомленнях якщо вам сподобалось, то звертайтеся за деталями та записом на перегляд за номером +38************30 або приватні повідомлення. Ваш новий дім чекає на вас!

Котедж біля природи 100м2 У Михайлівці-Рубежівці
olx.ua

Продається будинок на стадії будівництва або будинок під замовлення на нашій земельній ділянці , спокійному місці, котеджному містечку "Ontario". Котедж знаходиться на від 7 до 11 сот. землі, ділянка рівної форми, та дозволяє використати її для побудови гаражу, бані та басейну. Затишне розташування поруч з лісом, озером, набережною та центром Михайлівки- Рубежівки. Зручне та продумане планування, яке включає в себе: 1-ший поверх: Кухня-вітальня 42 м2, де з легкістю можна розташувати камін, для приємного відпочинку в зимові дні, вихід з кухні-вітальні на терасу площею 30 м2; Бойлерна - 4 м2, де з легкістю розміститься все інженерне обладнання та котел; Туалет для гостей - 2 м2; Коридор - 5 м2; 2 житлових кімнати; зручна та простора ванна кімната - 6 м2; Весь будинок обладнано великими вікнами, тому всі кімнати будуть гарно освітлені; 2- гий поверх: Має вільне планування, 85м2, які з легкістю можна обладнати у дві -три- чотири житлові кімнати, ігрову, санвузол, гардероб і т. п. Комунікації будинку: Водопостачання будинку здійснюється індивідуальною свердловиною, глибиною 75м.; Каналізація: септик обємом 12 м3; Електропостачання: 380 кВт.; Газопостачання Межі земельної ділянки облаштовано парканом загальною висотою 1,9 м, фасадна частина облаштована відкатними воротами під автоматику, територія земельної ділянки має рівну форму, паркувальне місце під два автомобілі з плитки фем. Якщо ви шукали будинок для затишного та комфортного життя - цей будинок саме для Вас!

Будинок на стадії будівництва або будинок під замовлення
olx.ua

Київська, Бучанський, Михайлівка-Рубежівка, вул. Зелена, 350$ метр 2 3 поверх., площа: 515,0 кв.м, 5 кімн., ділянка 18,0 сот; Котедж з обробкою, внутрішніми роботами, гараж на 2 авто, підвал - 120 кв.м.. 1й поверх - кухня-їдальня, вітальня, кабінет, сауна, техприміщення, тераса. 2й поверх - 2 спальні, 2 гардеробні кімнати, ігрова, більярдна, 3 балкони. У будинку 4 сан.вузла. Підведено газ, електрику і сигналізації. У дворі дві свердловини - технічна і питна. Гарний вид з вікна. Вдале планування. Індивідуальний проект. Можливість покупки двох будинків поруч. Хороша транспортна розвязка;

Продам дом Михайловская Рубежевка 515 м2, 18 соток земли, 350 $ М2
olx.ua

Продаж ексклюзивного великого будинку в с Михайлівка Рубежівка(Хутір) Бучанському району. На ділянці 16 соток знаходиться двоповерховий будинок 200 м2. На першому поверсі знаходиться спальня із ванною кімнатою і гардеробною, камінна вітальня з виходом на терасу і у зимній сад, кухня, гостьовий санвузол, технічне приміщення з виходом до теплого гаража. На другому поверсі знаходиться ще три спальні із власними санвузлами та гардеробними кімнатами, кабінет.На території двору є гостьовий будинок, де знаходиться баня, велика кімната та кухня.Під навісом зона барбекю. Опалення газове Електропідігрів полу у ваннах Три фази Скважина Яма каналізаційна Генератора немає, але є під нього приміщення Двір повністю огороджений, насадженно багато декоративних дерев,охоронна система,поряд лііс,озера. 320000 $

Продаж шикарного заміського котеджу в Бучанському районі!
olx.ua

Популярні запити

Географія Михайлівка-Рубежівка