Продаж світлої і затишної квартири в самому сучасному і розвиненому районі Ірпеня, вулиця Університетська, ЖК Центральний 2. В пішій доступності: школи, садочки, парк, мед.заклади, супермаркети, магазини, зупинка транспорту, вся необхідна інфраструктура, зручний виїзд на Київ. В будинку житлові тарифи, підключений генератор, який забезпечує роботу ліфту і котельні. Територія закрита, є підземний паркінг, є консʼєрж і відеонагляд. Загальна площа 55,3м2. Квартира розташована на 10 поверсі, 16-ти поверхового будинку. В квартирі є гідро і звукоізоляція. Планування : Коридор просторий з великою шафою для зберігання речей, суміжний санвузол з ванною, вхід з коридора в дві кімнати, кухню та санвузол. В санвузлі ванна, пральна машина, бойлер. В кухні панорамні вікна, є холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, є ніша під посудомийку, кухня виконана з якісної деревини, дорога фурнітура. Закладені траси під кондиціонер. В кімнаті ліжко двоспальне з хорошим матрасом, вбудований гардероб. В квартирі є інтернет, оптоволокно, встановлена сигналізація AJAX. Квар варта вашої уваги!

Університетська вул., 3/2
rieltor.ua

Ірпінь ЖК "центральний 2" 3кк 78/43/17м 5/16 - Лазерна стяжка підлоги, фінішна штукатурка стін під покраску. - Тепла підлога с/у. -додатково в продажі комора і паркінг. Ціна -850000$ торг Оформленя - 8, 5% можна по заниженій оцінці Сертифікат так

власник
ул. Университетская, 3/8, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

2-х кімнатна квартира ЖК Київський з терасою з видом на центральний парк! Від власника ! Продається велика 2-х кімнатна квартира біля Центрального парку в Ірпіні . Квартира на 2-му поверсі , має дві роздільні кімнати , роздільний санвузол, кухню з виходом на балкон і окремо тераса 20 м2 з видом на центральний парк з виходом з кімнати ! В квартирі новий ремонт , нова кухня з технікою ( холодильник , духова шафа , варочна поверхня , витяжка , посудомийка ). Дві окремі , роздільні кімнати , встановлені кондиціонери , роздільний санвузол. Будинок дуже теплим взимку і прохолодний влітку , індивідуальне опалення ( котельня з тепловими насосами і лічильниками ) , стіни з цегли , товща стін 80 см ! Біля будинку є критий паркінг ! Виїзд на Київ ( Новоірпенька траса ) , до метро Академмістечко 10 хв По всім питанням телефонуйте !Розглянемо всі пропозиції )

власник
Университетская улица, 2/1 корпус 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3х кімнатної квартири. 108 м2 Квартира дуже світла, простора, високі стелі. У квартирі два санузла. Панорамні вікна з чудовим видом на сосновий ліс. Зручне планування. Будинок готовий з документами, всі комунікації підключені. Будинок здан, люди вже живуть, роблять ремонти. Комплекс розташований у оточенні соснового лісу, в тихому районі Ірпеня для тих хто любить дихати свіжим повітрям та насолоджуватися красою природи. Цілодобова охорона в ЖК. Близькість до траси дозволить дістатися найближчої станції метро Житомирська або академгородок за 15 хв. Поруч: супермаркети, торговий центр, дитячий садочок, доглянуті дитячі майданчики. Із переваг: закрита територія , зелена зона відпочинку, спортивні майданчики.

власник
ЖК «Найкращій квартал»
olx.ua

Продам нову, готову до проживання 2 к. квартиру біля парку. Квартира розміщена в центрі будинку на 4 поверсі, 9 поверхового комплексу. Дуже тепла та світла. На поверсі біля квартири є окрема кладова. Закритий комплекс з місцями для паркування, дитячим майданчиком, міні полем для футболу, магазином та охороною. В послугах ріелтора не потребую!!! Відео-огляд тут https://youtu.be/ZPk3EBYBLAc?si=3E_xTNoExv4LamRp

власник
2 к. квартира біля парку
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги 5-ти кімнатну квартиру, розташовану на 3 і 4 поверхах цегляного будинку по вул. Університецька 33, поруч з Податковою академією. Загальна площа квартири 139 м2. Два санвузли, великий коридор! Ремонт зроблено в світлих тонах. Підлога – ламінат, кахель у санвузлах. Чудовий ліс, дуже гарне чисте повітря. Дитячий майданчик, магазин продуктів ,кафе на територіі житлового комплексу. Школа, садочок поруч. Транспортна розвʼязка- зручно доїхати до метро Академмістечко за 20 хвилин. Парковка біля будинку. Ціна 85000

Продаж дворівневої  5кімнатної квартири в центрі міста Ірпінь
olx.ua

Продаю власну, чудову, світлу квартиру з новим ремонтом. В квартирі є все для комфортного проживання. Знаходиться на 7поверсі 10 поверхово будинку в ЖК "Нові Метри парк" з власним парком та великою, закритою прибудинковою територією, також є велика парковка. Квартира має 63 м.кв., дві спальні та велика кухня студія 36 м.кв., окремий сан вузол та гардеробна. Є вся необхідна побутова техніка. Більше подробиць по телефону. Оформлення 2%. Розглядається продаж як з меблями і побутовою технікою так і без, по домовленості (корпусні меблі та техніка залишаються в любому випадку) . Реальному покупцю торг. Телефонуйте та приїжджайте на перегляд.

Квартира євро трикімнатна від власника
olx.ua

Ірпінь, район Синергії Грін Лайф 3 3кк з ремонтом. Площа 76.7м.кв. Індивід.газове опалення Техніка та меблі лишаються новим власникам 7/10 поверх Ціна ціна 85000$ Оформл 8,5% Будь яка держ.прогр. Квартира готова до перегляду

Простора 3кк з ремонтом 77м2
olx.ua

Продається двокімнатна квартира з ремонтом і вбудованою кухнею. Новий житловий комплекс «Чехов Парк» розташований в престижному районі Ірпеня та має власний вихід в парк «Центральний». Квартира з гарним, дорогим ремонтом. Є гардеробна кімната. Всі роботи з внутрішнього оздоблення виконані з використанням якісних матеріалів. Квартира двостороння, вікна виходять як на вулицю, так і у двір. На території ЖК облаштована зелена зона. Двір закритий та великий, є багато паркомісць як всередині ЖК, так і по зовнішній стороні. Житловий комплекс «Чехов Парк» надає вам можливість насолоджуватися всіма перевагами міського життя, знаходячись у безпосередній близькості від магазинів, ресторанів, шкіл, дитячих садочків, ігрових кімнат, центрів розвитку, спортивних і медичних закладів, поштових відділень та громадського транспорту. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто шукає комфорт, зручність та сучасний стиль життя.

2-х кімнатна квартира з ремонтом біля праку Центральний
olx.ua

Продам большую просторную двухкомнатную квартиру с максимальным наполнением от застройщика. Вся инфраструктура в пешей доступности. Центральный парк. Лучший выезд на Киев. Подземный паркинг . Более детальная информация по телефону. Звоните, покажу в удобное для вас время.

Продам большую ДВУХКОМНАТНУЮ квартиру 72м2. Центральный 2. Ирпень
olx.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

Продається чудова квартира в центрі. Без комісії. Квартира з ремонтом. Наявний камін та дві великі кланові в квартирі. Все залишається. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд, Працюємо без вихідних!

Мечникова улица, 11, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаю світлу, простору, велику 2к квартиру в ЖК Гранд Лайф, вул.Григорія Сковороди, 7. Площею 88 м2, 9/16 поверх. Ціна 85000 у.о. ТОРГ! В квартирі зроблено якісний ремонт, є всі необхідні меблі, техніка. Опалення - газова котельня на даху, ліфт вантажний та пасажирський, консьерж, тепла підлога в санвузлах та коридорі, три балкони, один з них засклений. Велика прибудинкова територія, є спортивний, дитячий майданчик, озеленення. Державні програми - Так. Чудовий район Ірпеня, розвинена інфраструктура, поряд супермаркети Фора, АТБ, Траш, безліч магазинів, салони краси, аптеки, кав"ярні, сфера послуг. В 3 хвилинах хотьби державний дитячий садок. Парк та ліс. Зупинка маршрутки на Київ. Телефонуйте, перегляди в зпучний для Вас час. З пов. Світлана

Григория Сковороды улица, 7, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Євро3к квартира з ремонтом та меблями+кладовка(4 кв.м.) ЖК Ірпінські Липки 2 Площа-72 кв.м Поверх-7/10 Кухня-18 кв.м. Опалення-індивідуальне газове Тепла підлога Є гардеробна та система очистки води Проведено багато точок світла+встановлена система енергозбереження Victron Energy Є система охорони Венбест Оформлення-2 % Можна під іпотеки та держсертифікати!

11-я линия улица, 5, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продам простору євро трикімнатну квартиру в житловому комплексі Сіті Парк 1. Квартира з якісним дорогим ремонтом. Укомплектована меблями та технікою. Два кондиціонери. Ремонт виконано у світлих тонах, що додає особливого шарму. Шикарний боковий вид на ліс. В подарунок до квартири йде КЛАДОВКА на поверсі, біля квартири! Житловий комплекс Сіті Парк 1 має закриту територію, із новітнім дитячим майданчиком та вражаючим ландшафтним дизайном. Підʼїзди обладнані сучасними вантажними та пасажирськими ліфтами. Великою перевагою комплексу є безперешкодна доступність до всіх інфраструктурних обʼєктів, комерція прямо в будинку. Також зручний виїзд до Києва та Центральний парк поруч. Продаж під іпотеку та інші державні програми, сертифікат! Мінімальне оформлення 2%. Продаж без комісії! Телефонуйте! Покажу і розкажу про кожен обʼєкт в регіоні!

Университетская (Карла Маркса) улица, 3/11, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продажа двокімнатної квартири ЖК Київський Індивідуальне газове опалення. Ліжко, холодильник, шкаф і диван забирають. Оформлення мінімальне. Держпрограми - так Телефонуйте у зручний для Вас час.

Университетская улица, 2/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Продаж 2 - кімнатної квартир в ЖК Версаль парк. Для справжніх поціновувачів якості. Квартира з якісним ремонтом, мебляти та технікою. Шумоізольована по периметру та на стелі. Стеля - гіпсокартон. Тепла підлога в коридорі, ванній кімнаті та кухні - студії. Квартира світла та затишна. Двостороння. Дуже тепла та безшумна! За рахунок шумоізоляції. Опалення індивідуальне, газове. Площа 56 м2 Поверх 13/16 Повністю укомплектована технікою: Холодильник Духова шафа Посудомийка машина Варильна поверхня(індукція) Два кондиціонери, в кухні- студії та спальні Пральна машина Телевізор Також в квартирі окрема гардеробна кімната. Вартість 87.000 у.о. Оформлення 2%+ послуги нотаріуса. Для більш детальної інформації, звертайтесь за телефоном. Буду рада допомогти.

Украинская улица, 83Б корпус 6, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна квартира з якісним, сучасним ремонтом в одному з найкращих ЖК Ірпеня - Парковий. Розташована квартира на 5-му поверсі. Квартира укомплектована максимально меблями та технікою. Кожен куточок житла продуманий до деталей, що дає відчуття комфорту та затишку. Квартира має 2 окремі кімнати, велику вітальню, кухню, санвузол. Кожна кімната та коридор укомплектовані достатньою кількістю просторих, сучасних та стильних шаф - проблем із зберіганням речей Ви точно не матимете. Техніка на кухні також грамотно вмонтована, на зручній висоті та відстані. Житловий комплекс, в якому розташована квартира, має гарну прибудинкову територію, в будинку є ліфти, всі центральні комунікації, індивідуальне газове опалення. Є велика кількість комерційних приміщень на території, що є дуже зручно для жителів, в тому числі амбулаторія, магазини. Поруч парк Покровський, школа, дитячий садок, Укрпошта, зупинки транспорту автобусів до Києва ( метро Оболонь та Академмістечко). Купівля квартири без сплати Вами додаткових комісій. Лише витрати на оформлення договору купівлі продажу, які є мінімальними. Запрошую на перегляд.

Юрия Мушкетика (Натана Рыбака) улица, 25В/2, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира 60м.кв 6 поверх з 9 Індивідуальне газове опалення, світло - тариф житловий. Є кондиціонер, тепла підлога. Закрита територія, власна обслуговуюча компанія. ЖК Котляревський , Ірпінь Ціна : 85 000$ Оформлення 2%

ул. Котляревского, 31Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Велика 2к 72м² з дизайнерським ремонтом та якісними меблями!!! Квартира знаходиться одразу на вїзді в Ірпінь зі сторони Києва. Зроблений якісний дизайнерський ремонт, розташована на середньому поверсі, поруч є вся необхідна комерція + зручна транспортна розвязка, до Києва 10 хв! Всі комунікації заведені, оформлення 2%. За додатковими питаннями звертайтесь за номером телефону або в особисті повідомлення, відповім на всі ваші питання та допоможу придбати житло БЕЗКОШТОВНО!!!

Университетская улица, 2/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 4-кімнатна квартира з двома терасами в ЖК "Карат", Ірпінь! Чудовий варіант для тих, хто шукає простору та комфортну квартиру в сучасному житловому комплексі! Характеристики: Місцезнаходження: м. Ірпінь, ЖК "Карат" Тип квартири: OpenSpace, дворівнева Площа: 130 м² + 2 тераси по 35 м² Кімнат: 4 (можна зробити планування на свій розсуд) Поверх: 13/14 Санвузли: 3 (13 м², 4 м², 4 м²) Тераси: 2 (з видом на Центральний парк та Київ з лісом) Гардеробні: 2 (великі) Переваги: Простора та світла квартира з вільним плануванням Два рівні, що дає можливість чітко зонувати простір Дві великі тераси з чудовим видом Три санвузли Два великі гардеробні Сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою Зручне розташування, близькість до магазинів, шкіл, дитячих садків. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, простір та чудовий вид з вікна. Не втрачайте шанс стати власником чудового житла! Звертайтеся за більш детальною інформацією!

Университетская улица, 2Л, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира з якісним ремонтом Площа: 58, 5 кВ.м. Поверх: 15/16 Ціна: 85000 $ Оформлення: 2% В подарунок кладова кімната на поверсі біля квартири. В квартирі виконано якісний ремонт, два кондиціонери, посудомийка. Забирають диван, ліжко, стол та дитяче ліжко.

Университетская улица, 3/12, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до Вашої уваги 2кк у ЖК Сіті Парк! В квартирі виконаний частковий дизайнерськи ремонт з використанням високоякісних матеріалів . ПЛОЩА 71 м2 ЦІНА 85000$ ПОВЕРХ 6/16 Велика , світла, сімейна квартира .З частковим дизайнерським ремонтом виконаним з використанням вишуканих тонів та новітніх дизайнерських рішень. Функціональне планування для комфорту та затишку . Квартира 3 кк , перепланована у 2кк з великою кухнею-вітальнею та 2 повноцінними кімнатами. Дуже розвинена інфраструктура, поруч Центральний парк , кафе, ресторани, магазин Сільпо.

Университетская улица, 3/12, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в житловому комплексі Карат, біля Ірпінського «Центрального парку». Квартира вільного планування, 2 заскленні лоджії, 2 відкриті тераси, видова, комфортна, висока стеля. Загальна площа квартири 150 метрів; Перший рівень: 9 метрів хол та 4 метри гардеробна; Другий рівень: -30 метрів кухня-вітальня + лоджія + вихід на відкриту терасу 11 метрів, також 8 метрів гардероб і 6 метрів санвузол; - 48 метрів житлова зона (є можливість на 2 окремі кімнати поділити) + 13 метрів гардероб + 4 санвузол + вихід на відкриту терасу 11 метрів; В квартирі оштукатурені стіни, на підлозі чистова стяжка. Готова до ремонту велика квартира.

Университетская улица, 2Л, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продам хорошу 2к квартиру в ЖК Київський Будинок цегляний з житловими тарифами, утеплений. Розвинений район, поруч парк Центральний, кавярні, кафе, ресторани, зупинка громадського транспорту, школа, дитячий сад, магазини, сосновий ліс... В квартирі залишається все що на фото. Продам хорошу 2к квартиру в ЖК Київський Будинок цегляний з житловими тарифами, утеплений. Розвинений район, поруч парк Центральний, кавярні, кафе, ресторани, зупинка громадського транспорту, школа, дитячий сад, магазини, сосновий ліс... В квартирі залишається все що на фото.

Университетская (Карла Маркса) улица, 2/1 корпус 2, Ирпень, Ирпень, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 590 результатів