Продається 2-кімнатна квартира в розвиненому мікрорайоні Ірпеня біля Центрального парку ЖК Сіті Парк . Квартира з ремонтом в світлих тонах з меблями та технікою, з гарним плануванням. Всі кімнати правильної форми, просторий коридор та кухня. На кухні залишається вся як на фото з техніки залишається посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, холодильник, вбудована пральна машина, витяжка. В коридорі встановлена вбудована кутова шафа. З дитячої кімнати всі меблі забираються. В великій кімнаті залишається двоспальне все. ЖК знаходиться в гарному розвиненому районі поруч вся необхідна інфраструктура: магазини, салони, кавʼярні, відділення пошти, лікарня, дитячий садок, до школи ходить окремий шкільний автобус. В пʼяти хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту та Центральний парк. Мінімальне оформлення. Можливо під держпрограми. За додатковими запитаннями телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Університетська, 3/10
rieltor.ua

Квартира, яка готова до заселення: ремонт, меблі, техніка - є все! Беремо речі, і переїжджаємо! Квартира розташована в районі парку Незнайко в Ірпені. Зданий та обжитий будинок Із важливого: в будинку житлові тарифи та індивідуальне опалення у квартирі. Площа квартири 72кв.м. Просторі кімнати з балконом,та затишна окрема кухня. Поверх 2/4 Вартість квартири: 86000у.о Мінімальне оформлення Продаж БЕЗ комісії!

Українська вул., 48
rieltor.ua

Терміново, продам затишну 2 кімнатну квартиру, за адресою м.Ірпінь, вул.Новооскольська 1-Д (ЖК Новооскольський) В квартирі виконаний новий, дуже якісний ремонт, з вбудованими меблями та технікою, також встановлено обладнання на випадок відключеня електроенергії. Дім 2013 року, цегляний, утеплений (7поверхів), подвіря закрите. Документи первинні, купівля-продаж. Поруч "Парк Мами", супермаркет "Сільпо", дитячий садочок, зупинка громадського транспорту, та вся інша необхідна інфраструктура. До Києва 20 хв.

Новооскольська вул., 1д
rieltor.ua

Без комісії для покупця!!! Ірпінь ЖК Капітал Вул. Соборна , б.126 2 кімнатна квартира з ремонтом та меблями Площа 65 м2 Поверх 7/10 Більш детальна інформація по телефону або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (7 років на ринку нерухомості Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель). Працювала із великими забудовниками Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі оголошення. Як співробітник агентства нерухомості, маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

єОселя!!! ДВОКІМНАТНА квартира з ремонтом та меблями
olx.ua

2к ЖК Brighton Residence (самий центр) 77 м2 (кухня-вітальня 30 м2) З ремонтом та меблями 2 кім по 17 м2 + ніши для зберігання Вар поверхня- Gorenje Духовка- Gorenje Бойлер- Gorenje Холодильник- Liebherr КАМІН! Держ програми - так!

Євротрьохкімнатна квартира з гарним ремонтом в прекрасному місці Центр
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру с новым ремонтом в жк Чехов парк Автономное отоплени,двухконтурный газовый котел Теплые полы в коридоре, кухня , кладовка и санузел Две отдельные комнаты и большая кухня В одной из комнат два окна Расположение супер Вся инфраструктура рядом Школа 17, дет садики, магазины, Сильпо, Атби и много других Выход из комплекса в Центральный Парк Удобный выезд на Киев До остановки маршруток 3 мин Подземный паркинг Звоните 05******23 Юлия Просмотр 24/7 Ипотека и сертификат приветствуется! Оф 8,5% Без комиссии для покупателя

2х комнатная квартира в жк Чехов парк, Центральный парк, Ирпень
olx.ua

Можливий продаж в Іпотеку, по 280 постанові, і по Сертифікату. Вул. Університетська 3. 2к. 56кв.м., 11/16пов. Будинок 2021 Найкраще місце розташування, поряд з Центральним парком, з усією необхідною інфраструктурою та новою трасою! Комплекс закритого типу На території встановлено камери спостереження, ландшафтний дизайн, зони відпочинку, дитячі майданчики, підземний паркінг! У квартирі зроблено якісний, дорогий, новий ремонт! Яку можна придбати як з повним наповненням, так і в частковому, що трохи впливає на ціну. У квартирі досить велика кухня 15 кв.м. облаштована як кухня-вітальня на якій встановлений диван, високої якості кухонні меблі, побутова техніка (холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, посудомийна машина). Кімнати впорядковані під спальні, вбиральня, велика шафа, навісний стіл із натурального дерева. Одна зі спалень розписана вручну, художником. Можливо з неї зробити дитячу кімнату. Встановлено високоякісні двері. Інверторний кондиціонер + випарник конденсату. Великий хол 9кв.м., роздільний с/в, встановлений бойлер, ванна, пральна машина. Вікна додатково утеплені та гідроізольовані. Встановлено фільтри для очищення води. Підлога – найбільш зносостійкий і вологостійкий ламінат «Квік Степ» Інфраструктура: поряд Центральний парк, Податкова Академія, нова траса, відстань до Києва становить чотири з половиною кілометри. По сусідству є вся необхідна магазини (Сільпо, Новус, АТБ), банки, дитячий садок, медичний центр, школа, маршрутні таксі. Як що забирають холодильник, пральну машинку, телевізор, диван на кухні і стіл, ціна 80000$. Як що усе залишається 83000 у.о. Без комісії для покупця! Для запису на перегляд, телефонуйте!

Стильна 2-к в Центральному парку! терміновий продаж!
olx.ua

Продам 2к квартру з ремонтом в ЖК Контраст 2(Нові метри). Квартира з якісним, світлим ремонтом. Тепла підлога по всій квартирі + радіатори. Ремонт виконували для себе. Використовували тільки якісні матеріали. Квартира розташована на комфортному 2 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа становить 55 м2. Зручне та комфортне планування. Індивідуальне газове опалення. Цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою. Закрита територія. Гарна прибудинкова з дитячим та спортивним майданчиком. Топова локація міста. Поряд вся інфроструктура, парк Центральний, дитячі садочки, школа у пішому доступі. Зручна транспортна розвязка. Швидкий виїзд до столиці!

Двокімнатна квартира з ремонтом в ЖК Контраст-2 Ірпінь Газове опалення
olx.ua

Продаж просторої двокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Київський. Загальна площа 72кв.м Комфортне планування: дві окремі спальні, роздільний санвузол, затишна кухня з балконом, окрема гардеробна кімната. Індивідуальне газове опалення Поруч вся необхідна інфраструктура: зупинка громадського транспорту на Київ, супермаркети, дитячий садок, школа, ресторани, кавʼярні, центральний парк Мінімальне оформлення - 2% Можливий продаж під іпотеку/сертирфікат/280 постанову Продаж без комісії для покупця Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Университетская улица, 2/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 80000.0 USD
dom.ria.com

Ірпінь ЖК Річ Таун 2к квартира з Дизайнерським ремонтом, тепла підлога по всій площі В квартирі є все для життя Все залишається новим власникам Велика кухня-студія 35м2 + 2окремі кімнати 63м2, 7\10 Індивідуальне газове опалення Оформлення 2% Іпотека, сертифікат -так

Западная улица, 6, Ирпень, Киевская 80000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Ірпінь

Класна нова квартира з ремонтом і меблями. Все залишається. Заходь і живи. Хороше планування. Дві окремі кімнати, роздільні санвузли, кухня з заселеним балконом. Індивідуальне опалення - газовий котел. Будинок побудований з цегли. Широкі стіни в дві цегли плюс утеплення фасаду. Поруч супермаркет, магазини, зупинка, Центральний парк. Закрита територія. Ціна 80000 $ Оформлення 2%

2 к кварира нова з ремонтом Ірпінь Центральний парк
olx.ua

Продається велика двокімнатна квартира з ремонтом Квартира укомплектована меблями і технікою. Велика кухня вітальня, дві окремі кімнати, два балкони, роздільний санвузол Мінімальне оформлення Квартира підходить під держ програми Сертифікат, Є оселя - Так. Квартира знаходиться на першому високому поверсі Максимально насичена інфраструктура. В пішій доступності все що потрібно для комфортного життя: садочок, кафе, ресторани, продуктові магазини заклади для повсягденного використання Парк, ліс, свіже повітря. Біля будинку зупинка автотранспорту. Велика зелена зона для прогулянок, відпочинку і просто комфортного часу проведення. Без комісії!!! Телефонуйте за вказаним номером для запису на перегляд.

Продається велика Двокімнатна квартира з ремонтом. Оформ 2%. 2 Балкони
olx.ua

Без % для покупця!!! Продам квартиру з якісним ремонтом, зручний виїзд на Київ, поруч парк центральний, школа в 10 хвилинах, безліч садочків, магазинів, кафе, ресторанів та всього, що потрібно для комфортно житла! В квартирі залишається все! Індивідуально газове опалення! Телефонуйте, домовимось про перегляд! Є багато пропозиції по всьому регіону, з радістью допоможу та покажу всі варіанти!

Двокімнатна квартира з ремонтом! Парк поруч! Топ локація!
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири площею 55.3 м2 в ЖК Версаль Парк в місті Ірпінь. Перший високий поверх Індивідуальне газове опалення Роздільний сан.вузол Залишаються меблі та техніка Чудове планування Закрита територія з власним дитячим майданчиком, зоною відпочинку, є парковки, охорона. В пішій доступності, 3 хв ходьби, ліцей, садочок, парки Правика та Дубки. Мінімальне оподаткування Телефонуйте, записуйтеся на перегляд.

Ірпінь ЖК Версаль Парк двокімнатна на першому поверсі
olx.ua

Продаж! Дворівнева трикімнатна квартира в зданому будинку з документами. Квартира має велику кухню вітальню, і три окремі кімнати, в одній із кімнат є балкон. Два окремі санвузли і велика Гардеробна. Квартира підходить під будь які держ програми. Можна заходити на ремонт. Самий популярний і розвинений район Центрального Парк. Максимально насичена інфраструктура. В пішій доступності все що потрібно для комфортного життя: школа, садочок, різні супермаркети, кафе, ресторани, заклади для повсягденного використання Парк, ліс, свіже повітря. Велика зелена зона для прогулянок, відпочинку і просто комфортного часу проведення. Сама найкраща розв’язка в Ірпіні. Без комісії! Телефонуйте або пишіть в будь-який день, працюю без вихідних, чекаю вас на перегляд.

Дворівнева трикімнатна квартира в Ірпені. Центральний парк.
olx.ua

Дослідити місцевість

2к квартира з ремонтом, меблями та технікою Ірпінь, вул. Соборна 67,4 метрів Квартира знаходиться в центрі Ірпеня, дуже зручна локація. Поруч два парки Дубки та Правика, дві школи, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, лікарня, ринок та магазини. Можна під державні програми. Право власності більше трьох років, тому оформлення по податкам буде всього 2%. Запрошую на перегляд у зручний для вас час.

Чудова квартира в центрі Ірпеня з ремонтом!
olx.ua

Продам трёхкімнатну квартиру, в центрі міста. Квартира розташована поруч з парком Незнайка, зони відпочинку, кінотеатр, супермаркети, кав’рні, дитячі майданчики, дитячий садочок, школа, зупинка громадського транспорту. Квартира має оригінальне, цікаве планування і велику площу 85м2. Продається з ремонтом, меблями, технікою. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога. С/в роздільний, в ванній кімнаті дзеркальна стеля. Велика, світла, кухня- столова 20м2. Квартира облаштована погребом. Комора 5м2 - в подарунок. Мінімальні податки. Любі держпрограми. Більш детальну інформацію можна отримати при перегляді. Телефонуйте.

Продам унікальну 3к квартиру в центрі міста
olx.ua

Нова 3-х кімнатна квартира з 2-ма спальнями, великою вітальнею-студією з виходом на свою власну терасу. Санвузол обладнаний душовою кабіною, умивальником, інсталяція-унітаз. При вході велика вбиральня. Також є ще комора Зона кухні підготовлена під установку меблів, розведення під посудомийну машину, раковину, електротехніку. Встановлено двоконтурний газовий котел BOSCH для обігріву приміщення та нагрівання води. Вітальня-кухня - загальний простір з великими в підлогу вікнами і виходом на терасу. Ремонт гарної якості, застосовані сучасні прогресивні матеріали: підлога плитка, підвісна стеля, лід підсвічування, змонтовані освітлювальні прилади, встановлені міжкімнатні двері, зроблені висновки під кондиціонери, встановлена електрофурнітура, на терасі плитка. Квартира розташована на 3 поверсі у 3-х поверховому ЖК комфорт класу Найкращий квартал. ЖК розташований в оточенні лісу, на території спортивні та дитячі майданчики. Прекрасне місце для життя та відпочинку. Будинок введено в експлуатацію. Без %, показуємо за домовленістю. Відео комплексу є

Відмінна пропозиція 3-х кім кв з ремонтом Ірпінь в ЖК Найкращий
olx.ua

Продам велику 3-кімнатну квартиру в ЖК Центральний-2! Комплекс, який не потребує реклами. Ідеальне розташування, поруч Центральний парк та вся інфраструктура, зручний виїзд в Київ. 8 поверх - панорамні вікна виходять в зелені крони сосен. Квартира площею 78 м2 3 роздільні кімнати, простора кухня-вітальня, санвузол роздільний. Максимальна комплектація від забудовника - чистове оздоблення, розвід опалення та теплої підлоги. Ціна: 80000 $ Без комісії. Економне оформлення

Центпалтний-2! 3-кімнатна квартира з видом на парк
olx.ua

Продам простору 2к квартиру з ремогтом, меблями і технікою, заходь і живи. ЖК Версаль парк, вул. Українська Площа 60м2 Поверх 1 із 13 Мінімальні податки при оформленні Іпотека - так Держпрограма - так Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

ЦЕНТР міста, 2к з ремонтом, заходь і живи, іпотек ТАК
olx.ua

Продажа 2-х уровневой квартиры с дизайнерским ремонтом, мебелью\ техникой и элементами декора. Это квартира мечта, с кухней и гостиной на первом этаже, и спальней/кабинетом на антресоли. В квартире все продумано до мелочей, очень стильно и уютно! Дорогие качественные материалы и интересные авторские решения не оставят Вас равнодушными! Это квартира для комфортной жизни, с всеми благами цивилизации в шаговой доступности. Приглашаем на просмотр, чтобы Вы сами убедились в этом! Все детали Вы можете уточнить по телеффону! Просмотр в любое удобное для Вас время по предварительной договоренности! Звоните! С ув. Виктория Шкарупа

Дизайнерская 2-х уровневая квартира! Идеальная для жизни!
olx.ua

Ірпінь/Київська область вул. Мечнікова Простора 2/на квартира з ремонтом та технікою. Загальна площа: 67.4 м2 2/9 поверх ✅Двостороння квартира , облаштована меблями та технікою. 📌Простора кухня: 15.6 м2 з вмонтованою кухнею , газовою плитою , холодильником , з лоджією та панорамними вікнами. 📌Батьківська спальна кімната: 19.1 м2 з кондиціонером , шафою та лоджією , облаштованим робочим місцем та двоспальним ліжком. 📌Дитяча кімната: 18.7 м2 з шафою , диваном , телевізором та кондиціонером. 📌Роздільний сан/вузол : откремо туалет та душова з пральною машинкою. ✅Тепла підлога на кухні , сан вузлах , коридорі та лоджіях. ✅Система кондиціювання на кожну кімнату. Інтернет - оптоволокно Електричні автомати на кожну кімнату 📌Інфрастуктура: поруч зупинка маршруток по місту та на м. Академмістечко Супермаркет Садочки Школи Кафе ..тощо … 👌🔥Ціна : 79 500 $ для покупця без комісії та переплат ) Мінімальне оформлення Додоаткова інформація та запис на перегляд зателефоном : ☎️063 879 24 22 #krivenok_nikolai #двигаюнедвижимое

Мечникова., 106
rieltor.ua

Без % для покупця! Продам квартиру з гарним якісним ремонтом, поруч з парком! Розвинута інфраструктура: дитячий майданчик, спортивний майданчик, власна комерція, поруч парк, зупинка громадського транспорту, зручний виїзд на Київ! Є тепла підлога на кухні та санвузол. Індивідуально газове опалення Телефонуйте, домовимось про перегляд! Є багато пропозицій по всьому регіону! Підберемо для Вас найкращий результат !

Євротрикімнатна квартира з ремонтом поруч з парком!
olx.ua

ВИДОВА дворівнева квартира у ЗДАНОМУ будинку. Квартиру можна придбати в розстрочку до 36 місяців! Чудова локація. Всі блага цивілізації у 5 хв пішої прогулянки ( АТБ, Сільпо, магазини, дитячий садок, кавярні, ресторани і багато іншого) Будинок якісний та дуже теплий. Автономне опалення. Комунікації центральні. Планування квартири: 1-й рівень: кухня відкритого типу. Площа 32м². санвузол. 2-й рівень: гардеробна кімната (11 м²) санвузол (8 м²) дві кімнати. Площа (10 і 13 м²) велика спальня (23 м²) з панорамним вікном та лоджією з якої відкривається неймовірний вид на місто та парк! КВАРТИРА ДВОСТОРОННЯ! Вікна виходять на східну та західну сторони.

Карла Маркса улица, 3/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 3296400.0 UAH
dom.ria.com
1 - 24 з 786 результатів