Затишна трикімнатна квартира в зручній локації міста Ірпінь. ЖК «АкадемКвартал», Мечникова 112-114. Оформлення 2%. Загальна площа 65м2, житлова 45м2. Будинок 2015 року здачі. Всі тарифи житлові! (+вже оплачені лічильники типу «День-Ніч»). Опалення від двоконтурного газового котла. Комунальні платежі мінімальні! Всі документи перевірені! Телефонуйте!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 112-114
rieltor.ua

Пропонуємо затишну квартиру біля ЖК Версаль Парк. Будинок теплий побудований з цегли Загальна площа 53м2; Житлова 31м2 Кухня 8.5м2 Індивідуальне газове опалення; Енергозберігаючі склопакети (аргон) лоджія; тепла підлога в сан-вузлах; Санвузол роздільний; поверх 2/5 Інфраструктура: Супермаркети; Школа; Дитячий садочок; Парк «Дубки» Лікарня Аптеки Ціна 65000$ єОселя - так! єВідновлення - так! Деталі за телефоном Чекаємо вас на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 85В
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Контраст по вулиці Стуса, 25А в Ірпені. Новий ЖК поряд з центральним парком. Все в хвилині досяжності- садочок, магазини, кафе, ресторани , салони краси, спортивні зали, амбулаторія, медичні центри і багато іншого. Двір будинку закритого типу. В дворі є великий дитячий майданчик, зона для відпочинку дорослих. Паркомісця в дворі і по периметру будинку. Квартира знаходиться на 9 поверсі 10ти поверхового будинку з ліфтом. Квартира має одну велику житлову кімнату, простору кухню, де можно додатково встановити диван. Квартира має широкий передпокій з окремою гардеробною кімнатою. Повністю мебльована: двоспальне ліжко в кімнаті, полиці для зберігання, кухонна стінка, стіл та стільці. З техніки- кондиціонер, холодильник, пральна машина, холодильник, посудомийка, газова плита , витяжка, духова шафа, газовий котел, полотоцесушитель. Санвузол з ванною , туалетом, гігієнічним душем, умивальником з полицями. Продаж без комісії для покупця, мінімальне оформлення, тільки за готівку. Класна пропозиція для подальшої здачі в оренду ! Подробиці за номером вказаним в оголошенні.

Пушкінська вул., 25а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Пропоную Вашій увазі двокімнатну квартиру у Житловому Комплексі Синергія Сіті, місто Ірпінь. ЖК Синергія Сіті, це комплекс бізнес-класу з закритою територією. Квартира розташована на шостому поверсі, гарний вид з вікна на місто Будинок повністю добудований, введений в експлуатацію, право власності на руках. Зручне планування. Роздільні кімнати правильної форми, велика кухня площею 30м2, яку можна зонувати просторий балкон. Опалення від газового котла. ЖК розташований у зеленій та гарній зоні, поруч набережна, ліс та парк. Все необхідне в пішій доступності: супермаркети, продуктові магазини, аптека, банкомат, поштомат та ін. Зупинки маршруток по місту та в Київ. Іпотеки, держ програмии та сертифікат ТАК

можливий продаж по єОселя
Достоєвського вул., 1В/7
rieltor.ua

Зявилась у продажу чудова квартира зі стильним сучасним ремонтом, укомплектована меблями та технікою. Розташована євро-двокімнатна квартира в респектабельному ЖК бізнес-класу - «Дипломат». В квартирі виконаний якісний ремонт в світлих тонах, встановлені дорогі та дуже зручні меблі. Залишаються холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, мікрохвильовка. ЖК має вигідне розташування в центральній частині міста. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура: дитячі садочки, школи, поліклініка (доросла і дитяча), розважальні заклади, кафе та ресторани. Територія гарно облаштована та має достатньо місць для паркування. Можливий продаж під єОселя або сертифікат. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Тургенєвська вул., 25в
rieltor.ua

Зустрічай Весну у Новій оселі! Квартира, яка готова до заселення: ремонт, меблі, техніка - є все! Беремо речі, і переїжджаємо! Квартира розташована в районі Центрального парку в Ірпені. Зданий та обжитий ЖК Смайл. Із важливого: в будинку житлові тарифи та індивідуальне опалення у квартирі. Площа квартири 58кв.м. Просторі кімнати з лоджією,та затишна окрема кухня. Поверх 2/10 Вартість квартири: 70.000$ Квартира підійде під єОселю 3%.Мінімальне оформлення Продаж БЕЗ комісії!

можливий продаж по єОселя
Лісова, 50
rieltor.ua

ВІД ВЛАСНИКА. БЕЗ КОМІСІЇ. Зручна, затишна квартира. Повністю укомплектована якісними меблями та технікою. 2 кондиціонера, кругом тепла підлога, пральна машина, посудомийна машина, система очистити води, шредер, холодильник... У спальні: - Високе велике ліжко зроблене на замовлення з великою вбудованою тумбою - Велика шафа-купе - Два комоди - Дві приліжкові тумби - Дві шафи- буфети - Кондиціонер - Телевізор (смарт) - Додаткове LED підсвічування кімнати - Тепла підлога - Ванна - Вбудована інсталяція - Гігієнічний душ - Нова економічна пральна машина на 11 кг. - Додаткове LED підсвічування ванної кімнати - Тепла підлога Кухня: - Вбудовані розетки - Продумане меблювання - Барна стійка с потаємною полицею - Нова економна Посудомийна машина - Великий Холодильник LG - Нова Духова шафа та мікрохвильова піч-гриль - Варочна поверхня SAMSUNG - Витяжка - Система очистити води, - Шредер, - Кухня поділена на три зони / кухонна / відпочинок / робоча зона, диван угловий має дві ніші - Стіл Трансформер - Кондиціонер - Тепла підлога та тепле підвіконня - Панорамні вікна - Є підведення під стерео систему 5.1 - Додаткове LED підсвічування всієї кімнати Коридор: - Велика шафа-купе - Шафа для ключів та взуття окремо - Тепла підлога - Є підведення під сигналізацію та домофон. - Додаткове LED підсвічування всього коридору Тихий, спокійний комплекс в самому Центрі Ірпеня. Простора кухня 21 м.кв. Ідеальне розташування - поруч зупинка до метро. В радіусі 500 метрів два парки, школа, дитячий садок, торгові центри, ринок. До Центральної площі та Залізничної станції - 5 хв. пішки. Квартира для комфортного щасливого життя.

власник
Квартира ВІД ВЛАСНИКА 42 м.кв. ЖК ФАВОРИТ. Ірпінь
olx.ua

Продаж сучасної дворівневої квартири в ЖК Покровський. В квартирі зроблений хороший дизайнерський ремонт.Власники робили того для себе, а значить він зроблений на совість.Продумано все до дрібниць, щоб життя в цій квартирі було зручним і комфортним. Дуже вдале розташування.Поруч безліч магазинів, кафе, салонів, зручний виїзд на Київ, поруч зупинка громадського транспорту. Квартира зачарує вас своєю оригінальністю і неповторністю.Можливо це саме та квартира , про яку ви мріяли.Вся побутова техніка і меблі лишаються. Чекаємо вас на перегляд в любий зручний для вас час.

власник
Октябрьская улица, 105М, Ирпень, Ирпень, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру по вул. Київській Будинок знаходиться у затишному дворику подалі від дороги Повноцінна двохкімнатна на 2 поверсі. Площа 66 м2 , квартира тепла і світла. Зручне планування. Простора мебльована кухня з побутовою технікою. Роздільний санвузол. У дворі своє паркомісце. Мінімальні податки при оформленні. Доступна для перегляду, телефонуйте.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру за ВИГІДНОЮ ЦІНОЮ
olx.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру з ремонтом по вулиці Київській. Будинок знаходиться у затишному місці. Квартира тепла і світла, стіни цегляні. Зручне планування, можлива добудова ще одного поверху. У дворі власне паркомісце. Оформлення мінімальне- 2%. Записатись на перегляд можна за телефоном 09*********55

власник
Продам 2- кімнатну квартиру
olx.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

Гарна 2 кімнатна квартира 47,6 кв.м. від власника в ЖК Сіті Парк, гарний ремонт, повністю з меблями та технікою, поряд цетральний парк міста Ірпінь, Сільпо, АТБ, дітячий садок, до Київа 15 хв на машині або на автобусі. В квартирі швідкісний інтернет оптоволокно, працює без світла. Можливість втановлення індівідуальної генерації, через розетку. Опалення на лічільнику, конденсаційна кришна котельня, при вимиканні світла працює на генераторі.

власник
2 кімн квартира ЖК City Park
olx.ua

Без комісії для покупця!!! Ірпінь ЖК Центральний преміум Вулиця Соборна, б.122 яскрава ОДНОКІМНАТНА квартира з ремонтом Загальна площа 40м2 Поверх 8/14 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комісії!!! яскрава ОДНОКІМНАТНА квартира. Іпотека!!! Сертифікат!!!
olx.ua

Центр Ірпеня. Троїцька 37а 2 к квартира Площа 65 м/2 Кухня-вітальня 21,5 м/2, дуже простора ! Квартира повністю укомплектована Індивідуальне газове опалення Оформлення мінімальне! Сертифікати, держпрограми ,іпотека 3% -ТАК!

Двокімнатна квартира 65м2 в центрі Ірпіня! Єоселя!
olx.ua

В продажі євро-двокімнатна квартира з ремонтом в Центральному 2! Квартира складається з наступних приміщень: Коридор, санвузол, кухня-вітальня, житлова кімната. Квартира з ремонтом, з меблями та технікою. Повністю готова до проживання. Для перегляду телефонуйте! Працюю без комісії!

Євро-двокімнатна квартира з ремонтом! ЖК Центральний 2 !
olx.ua

Ірпінь ЖК Центральний 2 1к квартира з ремонтом Площа 40 м2 Поверх 11/16 Якісний ремонт, квартира продається з меблями та технікою. Житлові тарифи. Ціна 65000$ торг Оформлення 2% Іпотека, державні програми -ТАК

Центральний 2 Ірпінь, 1к Квартира з ремонтом
olx.ua

Дослідити місцевість

Без комісії для покупця!!! Ірпінь ЖК Центральний 2 Вул. Університетська Технологія будівництва монолітно каркасна Будинок введений в експлуатацію. Живуть люди. Заведені всі комунікації. Житлові тарифи Зовсім поруч парк центральний, зупинка на Київ, супермаркет Сільпо, АТБ, аптека, нова пошта, зоомагазин, салон краси. Продаж однокімнатної квартири з ремонтом і меблями. Більш детальна інформація по телефону або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (7 років на ринку нерухомості Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель). Працювала із великими забудовниками Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. P.S. Дивіться всі оголошення. Як співробітник агентства нерухомості, маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

еОселя!!! ОДНОКІМНАТНА квартира з ремонтом і меблями
olx.ua

Продаж! Гарна і дуже якісна однокімнатна квартира в ЖК Центральний-2. Квартира гарна, стильна та світла, має гарний вигляд на частину парку. В квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт, укомплектована всією технікою та меблями: холодильник вбудований, варильна поверхня, духова шафа, пральна машина, бойлер, кондиціонери. В квартирі розведено систему « тепла підлога» Житловий комплекс високої якості, закрита територія, цілодобова охорона та відеоспостереження, є підземний паркінг, консʼєрж сервіс, спортивний майданчик, зони відпочинку та фонтан, власний вихід в Центральний парк.

Дуже затишна квартира в ЖК Центральний-2
olx.ua

Продаж шикарної однокімнатної квартири з дизайнерським дорогим ремонтом. Укомплектована всіма меблями та технікою. Зручне планування із гардеробною кімнатою. Квартира світла та сонячна. Новий ремонт, ніхто не жив. Підігрів підлоги. Багаторівневе освітлення. Житловий комплекс бізнес класу із підземним та наземним паркінгом, закритою територією, відеонаглядом та розвиненою комерцією. Продаж під іпотеку та інші державні програми, сертифікат, постанови. Продаж без комісії. Телефонуйте для деталей та перегляду!

Дизайнерська 1к квартира ЖК Центральний 2!
olx.ua

Пропоную 2-кімнатну стильну, простору квартиру в ЖК Нові Метри Парк. Повністю зроблений ремонт, використовували тільки якісні та дорогі матеріали. Загальна площа-45м2. Кімнати окремі, вдале планування. Будинок знаходиться в розвиненому районі- поряд є вся інфраструктура для комфортного життя. Запрошую на перегляд в зручний для Вас час.

2-кімнатна квартира з ремонтом та меблями
olx.ua

Продаж квартири вулиця Антонова 6А Трикімнатна квартира з однією прохідною кімнатної Два балкони, один шикарний панорамний на все місто Гарний стан 6/9 поверх площа 80 м2 (окремо є комора) Індивідуальне газове опалення Тепла підлога: кухня коридор С/У Кухня: 8м2 все необіхдне меблювання, двокамерний холодильник, духова піч, мікрохвильова, Вітальня: Шафа, два дивани, телевізор Дитяча: стінка, стіл, диван Доросла: велика гардеробна, двоспальне ліжко Коридор : шафа купе, роздільний с\у Будинок 2000-х років, є дитячий майданчик, поряд атб, нова пошта 1 копіїчка, 5 - хвилин до залізничної станції, 10 хвилин до центру

Трикімнатна квартира з ремонтом
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Ірпінь, Центральний парк Квартира з дизайнерським ремонтом 40м2 6/16 поверх Підземний паркінг Закрита територія Швидкий виїзд на Київ(10 хв на машині) Маю 5-ти річний досвід в сфері нерухомості. Допоможу підібрати для вас власне, комфорте житло по будь-якому вашому запиту. Дзвоніть, буде приємно співпрацювати з вами! Дивіться всі оголошення. Як співробітник агентства нерухомості, маю доступ до всієї бази квартир,таунхаусів,дуплексів, будинків регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. Максим АН Квартал

Сучасна ОДНОКІМНАТНА квартира в Центральний 2. Без комісії!!!
olx.ua

Двокімнатна квартира по вулиці Висока 9В Площа 70, 5м2, кухня-студія 32м2, житлова 24, 4м2. Поверх 2/3 Будинок цегляний Комунікації електрика, вода, каналізація Техніка:- холодильник, витяжка, варильна поверхня, пральна машина, мікрохвильова піч, бойлер. В квартирі 2 роздільних санвузли. Великий індивідуальний тамбур, та великий балкон з виходом з двох кімнат з приємним видом. В дворі альтанка з мангалом для мешканців будинку. Класна локація, поруч парк Незнайка, 17 школа, зупинки маршруток, та зручний виїзд до Києва. Вартість 65000$ Податки 2%

Велика двокімнатна квартира біля ПАРКУ Незнайки
olx.ua

Продам велику дворівневу квартиру для великої родини! Квартир разташована в найкращому місті Ірпеня- біля Центрального парку, максимально розвинена інфраструктура:магазини, супермаркети, школа і садочки - все в пішій ходьбі. Поанування дуже сучасне, велика кухня-студия, роздільні кімнати. Без комісї! На пряму!

Университетская улица, 12, Ирпень, Ирпень, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Шикарна дворівнева квартира в Ірпені! Вул. Університетська 1, найближча точка до Києва Квартира просто шикарна! На першому поверсі кухня з балконом і дуже крутим видом на місто На другому поверсі реально великий гардероб = 10 м. кв. 2 великі кімнати і шикарна лоджія з крутим видом на ліс! В квартирі вже є хороша сходи! квартира З ДОКУМЕНТАМИ!

Университетская улица, 1С, Ирпень, Ирпень, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 633 результатів