Продається затишна 1-кімнатна квартира в престижному ЖК Версаль Парк! Якщо ви мрієте про власний куточок у центрі міста, де поєднується комфорт, безпека та прекрасний вид, то ця квартира саме для вас! Чому варто обрати саме цю квартиру: Престижний ЖК: Версаль Парк - це сучасний житловий комплекс, який відповідає найвищим стандартам якості. Чудове розташування: Квартира розташована в тихому та затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Комфортне планування: Простора кухня, затишна спальня та два балкони з панорамним видом створюють атмосферу затишку та комфорту. Індивідуальне опалення: Газове опалення дозволяє регулювати температуру в квартирі за вашим бажанням. Безпека: Закрита територія комплексу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують вашу безпеку. Вартість: Готівка: 55 000$ єОселя: 56 500$ Оформлення: 2% Запрошуємо на перегляд! Це ваша можливість придбати затишне житло в престижному комплексі за вигідною ціною!

Тургенєвська вул., 50
rieltor.ua

Без комісії Продаж 2-к квартири 61,4м2 за адресою: м. Ірпінь, вулиця Соборна, будинок 2-к/45. Жк Olymp (Олімп) від забудовника Molodist. Будинок введено в експлуатацію. Право власності оформлено. Квартира з дуже гарним видом на набережну. Продаж можливий по програмі є-оселля, за готівку та по безналу.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-К/45
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири, вул. Університетська, будинок 1П. Загальна площа - 43,30 кв.м. Кухня-вітальня - 20 кв.м. Житлова площа - 18.10 кв.м. С/В - суміщений. Висота приміщення - 2,80 м. 16 поверх. Квартира світла, тепла, з практичним і комфортними плануванням. В квартирі виконаний якісний та гарний ремонт. Акуратний підʼїзд з ліфтами. Інфраструктура розвинена: магазини, кавʼярні, салон краси і т.д. На першому поверсі дитячий садок і аптека. Зручна транспортна розвʼязка, зупинка транспорту - пару хвилин від будинка. Навколо будинку зелена зона - ліс, також є зона барбекю.

Університетська вул., 1п
rieltor.ua

Пропонується на продаж світла та стильна квартира в ЖК Фортуна-2, вул. Григорія Сковороди, буд.29, м. Ірпінь. Загальна площа квартири 39м2, розташована на 4 поверсі 10ти поверхового будинку. Виконано сучасний ремонт, меблі і техніка все замовлялось для себе, двокамерні якісні склопакети, індивідуальне опалення (газовий котел). Квартира облаштована всім необхідним для комфортного проживання як пари, так і сім’єю, функціональне планування дозволяють використовувати кімнати за зручністю (окрема спальня, або окрема дитяча). Наразі планування : кухня-вітальня з окремою зоною відпочинку та гостьовою з розкладним диваном, за необхідністю можна облаштувати робоче місце замість диванчику для читання біля вікна, окрема спальня та ванна кімната. У квартирі залишаються всі меблі та техніка, встановлена тепла підлога по всій площі. Також у наявності окрема кладова кімната 2м2 для зберігання речей. Велика закрита територія ЖК. Дитячі майданчики, футбольне поле, магазини, салони краси, кафе. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка транспорту до ст.М «Академмістечко» та далі у Київ. Є відеоогляд. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Григорія Сковороди вул., 29
rieltor.ua

Продаж 2-х кім квартири в Ірпіні, вул. Виговського, 5А. Загальна площа 57,7 м.кв. Кухня (10 м.кв.) , дві окремі кімнати (17,3 і 16,7 м.кв), с/в сумісний (3,6 м.кв.), балкон засклений (2,00 м.кв.). 3 поверх. Автономне газове опалення. Квартира двостороння в середині будинку. В пішій доступності парк, супермаркет, зупинка транспорту. Тихий зелений двір.

Виговського вул., 5А
rieltor.ua

Продам свою квартиру ЖК Фаворит г. Ірпінь (вул. Мінеральна 7к) . Закрита територія. ОСББ. 1 кімната 41 кв.м. Поряд розвинена інфраструктура. Газ. Двухконтурний котел на гарячу воду та опалення. Всі питання по телефону.

власник
Продам 1к квартиру ЖК Фаворит
olx.ua

Ця квартира шукає нового власника, який знає, що йому потрібно. Ця квартира дає відповіді на всі ваші запити. 44 м2 в центрі мальовничого міста Ірпеня. Все, що ви хотіли є поруч: магазини "Бджілка", "Trash" і "Novus". 7 хвилин - забагато часу? В 2-х хвилинах є магазин біля будинку. Потрібна допомога - в 5 хвилинах є амбулаторія з прекрасним сімейним лікарем. Дитяча поліклініка? Не питання, ті ж 5 хвилин, тільки повернути праворуч). Ліки - в радіусі, 4 аптеки на будь-який смак. Потрібна доставка - "Нова пошта" через дорогу, "Rozetka" - через вулицю. З "Укрпоштою" не вгадали - вона в 10 хвилинах на Соборній. Потрібні продукти, але лінь виходити - "Фора", "АТБ", "Novus" - через Glovo привезуть усе, що ви забажаєте. Хочете вразити своїх гостей - "The rebra" "Dominos" "Suchi Zoom" McDonalds" завжди до ваших послуг. Потрібно вийти, але йти далеко і некомфортно добиратись - "G24" або "Bikenow" нівелюють ці проблеми. Дитсадок, школа, академія - це все в пішій доступності. Переваги квартири: - Це конструктор під ваші потреби. Тут є можливість встановити водяну сушку або бойлер, або посудомийку. - Якісний ремонт "під себе"; - Гардероб для всього та, навіть, більше; - Система очистки води; - Інтернет, оптоволокно, який не вимкнеться під час віялових відключень; - Газ, завдяки якому взимку вам буде не важливо є електрика чи ні. Ви будете в теплі - Індивідуальний двухконтурний газовий котел, щоб зігрітись узимку та спліт-система, щоб не було жарко влітку - Витрати на комуналку: я не знаю, що потрібно робити, щоб взимку ви витратити більше ніж 1, 5 к гривень. Переваги будинку: - закрита територія; - закрита парковка; - дитячий майданчик; - мангальна зона; Комплектація квартири: (залишається усе, окрім робочого місця - ПК, монітору, стола та крісла) - 2 телевізори (LG в кімнаті, Phillips на кухні); - спліт-система (Leberg) - кухонний гарнітур Pyramida + мікрохвильова піч Samsung; - холодильник Samsung та пральна машина LG - ключі від автоматичних воріт та шлагбауму.

власник
Садовая улица, 45Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора однокімнатна квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою в ЖК Янтарний. В пішій доступності Набережна, Центральний парк, парк Незнайка, центр міста, поруч ліс. Зручне розташування, поряд зупинка, вся інфраструктура. 5 поверх, є ліфт, відеоспостереження, власна парковка, ігровий майданчик. Засклений утеплений балкон з ремонтом! Індивідуальне газове опалення! Від власника! Звертайтесь в любий час!

власник
Соборная улица, 1Г корпус 3, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Зручне місцезнаходження і розвязка.5 хв до електрички або маршрутки.2 балкона утеплена затишна.Потрібен косметичний ремонт

власник
2-ая линия улица, 18В, Ирпень, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж від власника. Переступка. Можлива еОселя. Простора двокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі 10 км від Києва. Загальна площа 54,9 м/кв. Зручний виїзд на Новоірпінську трасу. Закрита територія, парковка, поруч набережна. Індивідуальне опалення, котел встановлено. Будинок введений в експлуатацію.

власник
2-кім 54,9м/кв від власника
olx.ua

Продам (або здам на тривалий термін ціна 12 000грн.місяць+комунальні) свою компактну двокімнатну квартиру, загальною площею 43,2 квадратних метри, 6 поверх. Район машторф .Синергія 2+. Квартира не постраждала під час окупації. Більше трьох років у власності, прописаний лише один власник. Квартира із хорошим ремонтом, необхідними меблями та побутовою технікою. Всі комунікації централізовані: світло, газ, вода, каналізація та автономне опалення (двоконтурний котел), тепла підлога по всій площі квартири. Решта інформації по необхідності можу надати особисто. ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ не турбувати ріелторів! Всім бажаю ДОБРА і МИРУ.

власник
Терміновий продаж Євро 2-кімнатна квартира Ірпень вул. Сингаївського2Ж
olx.ua

власник
Кобылянской Ольги улица, 24, Ирпень, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам двокімнатну квартиру в самому центрі міста Ірпінь по вулиці Шевченка, 3-А. Поруч центральна площа, жд вокзал, та багато магазинів! Загальна площа = 49,7 м2, 8 поверх. Дуже крута локація, все поруч: магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту, школи, садочки, ринок. 2 повноцінних жилих кімнати, окремий санвузол, двухконтурний газовий котел-індивідуальне опалення! Квартира дуже тепла та затишна. Телефонуйте, домовимось про перегляд в зручний для Вас час!

Двокімнатна квартира в центрі з індивідуальним опаленням
olx.ua

Без комісійних! 2-кімнатна квартира в ЖК Найкращий квартал, вул. Ломоносова 89, м. Ірпінь. Житловий комплекс «Найкращий квартал» - це новий комфортабельний житловий масив малоповерхових забудов з яскравими фасадами, зручно розташований в курортному хвойно-листяному проліску в безпосередній близькості до Києва з усіма перевагами столичного життя. Цегляний будинок утеплений ззовні, побудований в 2021 році, з високою якістю будівництва. Квартира двустороння, розташована на 2-му поверсі 3-поверхового будинку, загальною площею 73 м2, сучасного планування з панорамними вікнами, чудова кухня-вітальня 23 м2, кімнати 17 м2 та 16 м2, роздільний санвузол, передпокій 10 м2. В квартирі індивідуальне опалення газовим 2-контурним котлом, розведена електропроводка, шкукатурка стін під чистове оздоблення, лазерна стяжка підлоги. Вид з вікон на ліс. На упорядкованій території комплексу: дитячі та спортивні майданчики, ландшафтний дизайн, прогулянкова зона, гостьовий паркінг. Розташування в тихому місці в пішій доступності до обєктів соціально-побутової інфраструктури. Вартість- 55000уо. Представник власника. Фото відповідають дійсності. Співпрацюємо з ріелторами без дублювання реклами.

Без% Простора 2-кімнатна квартира ЖК Найкращий квартал
olx.ua

Без комісії для покупця!!! Продаж! Ірпінь, вул. Миру 1а 2к.кв 51,1м2, житлова 27,4, кухня 7,2. Житловий стан. Поверх 2/5 Укомплектована меблями та побутовою технікою. Все що на фото залишається. Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. Для серйозних покупців — хороший торг.

ДВОКІМНАТНА квартира. Без комісії  єВідновлення!
olx.ua

Обрати розташування квартири

ПРОДАМ 1 кімнатної квартири Ірпінь, ЖК Чехов Парк ( ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК) Новий комплекс, з Видом на парк. НОВИЙ РЕМОНТ!! Всі вікна квартири виходять на Центральний парк (сосни). Загальна площа квартири 37.4м2. Дуже гарний продуманий ремонт, який виконувався під власне проживання. В кімнаті встановлене 2-х спальне ліжко, велика шафа ( скритого монтажу), на кухні встановлена вся техніка, також диван. В коридорі встановлена шафа. Просторий сан.вузол з ванною. Вся техніка нова та встановлена. Опалення котельня, на електрику та воду встановлені лічильники. Біля квартири є власна кладовка. З комплекса є власний вихід в Центральний парк. Біля будинку є магазин Сільпо, нова пошта, кафе. ШВИДКИЙ виїзд на Київ. Ціна 55 000у.е Програми так. Чекаємо на перегляд, з повагою Оля

ПРОДАМ. Ірпінь ЖК Чехов парк 1к. Вікна в парк.
olx.ua

Квартира в зданому будинку ЖК Центральний 2. Будинок бізнес класу з красивою територією : фонтани , озеленення та ліхтарі . В квартирі зроблений ремонт ( розведена електрика , сантехніка , зроблега тепла підлога на кухні та с/в , поклеєні обої красивого кольору , всі вимикачі та розетки встановлені, зроблені натяжні стелі . Залишилось закупити меблі та техніку під свій стиль та ритм життя . Будинок з генератором та підземним паркінгом . Перегляди можливі за домовленістю . Власники продають квартиру по причині переїзду . Оформлення 2 % .

генератор
Квартира з ремонтом
olx.ua

РОЗГЛЯДАЄМО ВСІ ДЕРЖАВНІ ПРОГРАМИ. МОЖЛИВО КУПИТИ В РОЗСТРОЧКУ Продаж 1к квартири в Ірпені. ЖК "Сосновий двір", вулиця Мінеральна, 7е. 6/10 поверх цегляного будинку Квадратура: 43/16/11, 6 Ремонт, меблі, індивідуальне газ опалення. 2 шикарні відкриті лоджії. Дуже класне планування квартири. Мега зручне місце розташування. Розглянемо всі Ваші пропозиції. Дзвоніть - не пошкодуєте. Оформлення 8, 5% (з січня 2025 буде 2%)

1к квартира в розстрочку. Всі державні програми
olx.ua

3 кімнатна квартира в 2 рівня по вул Мінеральна, 39 10 поверх Площа 100 кв.м. Будинок 2018 р.п. Квартира під чистовую обробку. Все розведено. Все працює. Тепла підлога. Санвузол функціонує. Можно жити. Кухня - студія, 3 кімнати, 2 с/в. Гардероб. Оформлення 2% Для перегляду - телефонуйте!

2 рівнева квартира з документами. Початкові ремонтні роботи. 100м2
olx.ua

Продам дворівневу квартиру в ЖК Sky-1 Площа 55 м2 11 поверх Квартира має зручне та продумане планування, панорамні вікна та неймовірний вид на ліс Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, утеплений мінеральною ватою,має відкриту територію, а перевагою є наявність індивідуального газового опалення, розведена електрика та вода. Також наявні: пасажирський та грузовий ліфти, консьєрж, відеогляд Поблизу житлового комплексу розвинута інфраструктура: зручний виїзд на Київ, супермаркети і різноманітні магазини, дитячі заклади, салони краси, зупинка громадського транспорту.

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Sky
olx.ua

Без комісії для покупця 2к розпашонка Загальна площа 55.5м2, балкон 1.4м2 5ʼ5 Інд.газове Наповнення максимальна чистова, стіни під фініш, тепла підлога, радіатори, розведена електрика, сантехніка, інсталяція. Кладовка в цоколі 6.7м2 Телефонуйте. Домовимось про пергляд. Покажу цей та інші варіанти.

Давидчука улица, 15Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж двокімнатної квартири в новому житловому комплексі «Молодість» в Ірпені. Чудове планування - квартира двостороння з великою кухнею 14 кв.м. В квартирі зроблено штукатурку стін та стяжку підлоги. Індивідуальне газове опалення - двоконтурний котел. Дуже гарний комплекс з неймовірно красивою зеленою прибудинковою територію закритого типу - без доступу машин. Сучасні зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. Однакові пʼятиповерхові будинки в комплексі, якісно побудовані з цегли та утеплені мінеральною ватою, створюють затишок та комфорт. Комплекс з власною інфраструктурою, яка зараз облаштовується - там будуть магазини, супермаркет, кавʼярні тощо. Родзинкою комплексу є вихід на ірпінську міську набережну, де можна відповати, прогулюватися та кататися на самокатах, велосипедах тощо. Місцерозташування: на виїзді з Ірпеня - ідеально для тих, хто працює в Києві, так як відразу виїжджаєте на ірпінську трасу і за 10-15 хвилин доїдете до метро Академмістечко. До центру міста Ірпінь 10 хвилин їзди. Поруч з комплексом зупинка громадського транспорту. Пропозиція вартує вашої уваги! Без комісії!

Соборная улица, 2К/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Працюю без комісії для покупця! Пропоную в продажі світлу та простору квартиру в жк Центральний Преміум Євро 2кк з ремонтом Поверх - 7/14 Ціна 55000$ торг присутній Телефонуйте

Соборная (ІІІ Интернационала) улица, 122, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Євродвокімнатна квартира з меблями і технікою. Знаходиться на вул. Вериківського Кухня студія 17 м2. з додатковим спальним місцем. З кімнати вихід на просторий балкон Квартира простора, тепла і світла. ЖК з закритою територією та парко місцями. Інфраструктура поряд: школа, садочок, амбулаторія, магазини. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Підберу найкращі варіанти для Вас. Є вся база нерухомості. Телефонуйте. Мінімальне оформлення

Вериковского улица, 21, Ирпень, Ирпень, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 876 результатів