2 – х кімната квартира, жк Чехов Парк. вул. Виговського 2-Д/2. Без комісії! 7/10 пов.| Цегляний будинок. 60,9/31.7./14.7 м2 | Двостороння квартира. Продається світла простора двостороння квартира, у цегляному будинку в кращому районі Ірпеня. Основна частина квартири дитяча та кухня(з панорамним вікном) виходить на хвойні дерева, велика кімната у двір. Просторий прямокутний коридор - 9 м2. Ванна кімната та туалет роздільні. В квартирі є двоконтурний котел(гаряча вода, опалення). Підлога - стяжка. Також в ЖК є гостьовий та підземний – паркінг, територія комплексу закрита! Будинок примикає до скверу “Центральний”. С/м. “Сільпо”, “АТБ” – 1-3 хв. Ліс – 350 метрів. Зупинка громадського транспорту - 3 хв. Ціна 50 000 $, з документами. Без %.

ексклюзив
Виговського вул., 2д/2
rieltor.ua

Ірпінь вул. Г.Сковороди, 7 ЖК Гранд Лайф продаж великої, світлої, прострої квартири в 51,5 м2. Розташована на 2му поверсі шістнадцятиповерхового цегляного будинку.Високі стелі дають відчуття простору, велика кухня дає змогу втілити любі дизайнерські фантазії господині.Кімната правильної форми. Своя котельня.ЖК закритого типу, є консьєрж та відеонагляд. Комплекс заселений та обслуговується. Тихий двір, достатня кількість паркомісць. Біля комплексу є вся інфраструктура. Ключі на руках, перегляди за домовленістю. Без комісії для покупця!!!

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 7
rieltor.ua

Продається 2-к квартира з чистовим ремонтом Ірпінь,вул.М.Сингаївського 10-В,2корпус,кв.39,ЖК "Столичний квартал". 2к.кв. з частковим ремонтом: Загальна площа: 50м2,житлова 28.1м2,кухня 9м2 Поверх 5/10 Є балкон. Індивідуальне газове опалення (котел). -Плитка на підлозі-передпокій,ванна,кухня,балкон. -Плитка на стінах-частково ванна кімната,частково туалет. -Є плитка для доробки. -Повністю розведена електрика,сантехніка,підключені радіатори. -Стіни підготовлені під покраску,шпалери. -Стеля гіпсокартон підготовлена під фарбування. -Встановлена ванна,встановлений тимчасовий унітаз у туалеті,є новий унітаз "Devit". -Тепла підлога в кухні та ванної кімнаті-електрична. -В кімнатах на підлозі лазерна стяжка. -В однієї з кімнат є вивід під кондиціонер. Оформлення 2% Ціна 50000$ Звертайтеся по тел з 8:00 по 22:00 Бурба Сергій Відповім на всі питання щодо ринку нерухомості Ірпінь , Буча , гостомель , Ворзель. консультація по іпотеці, розтермінування тощо. маю своїх менеджерів у всіх банках які працюють з іпотекою. Маю доступ до всіх обєктів нерухомості Первинного та Вториного ринку нерухомості Ірпінь , Буча , Гостомель , Ворзель. Забезпечую юридичний супровід на всіх етапах угоди: перевірка обєкта нерухомості на борги , прописаних , арешт. При виборі новобудов враховую якість будівництва , надійність забудовника , терміни здачі. Знаю всі нюанси кожного ЖК в нашому регіоні . Звернувшись до мене з пинанням нерухомості, можете бути певні що питання буде вирішено якісно, надійно та вчасно. Дивіться мої інші оголошення.

власник
двокімнатна квартира з чистовим ремонтом у новобудові ЦЕГЛА
olx.ua

Продажа 2кк в ЖК Молодость Дом 6, этаж 3 Метраж: 57.7 м2 (БТИ) Цена: 50000 $ Наполнение: - лазерная стяжка пола - гипсовая штукатурка стен - качественные входные двери Инфраструктура: - в пешей доступности остановка общественного транспорта - в 10 минутах школа - детский сад строится на территории - магазины и кафе прямо в ЖК - свой выход к набережной -3 выезда из ЖК - наличие парковки для жителей и гостей комплекса

власник
ул. Соборная, 2К/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продам свою однокомнатную квартиру в ЖК Грин Сайд, Ирпень, 47 кв. м. Можно сделать перепланировку под полноценную двухкомнатную квартиру. Самый ближайший к Киеву микрорайон города. Ровно 6 км. В квартире разведены канализация, вода на кухню и ванную, электричество. Очень теплая квартира. Зимой можно отапливать на минимуме. Два лифта, грузовой и пассажирский. В дома есть продуктовый маркет, клиника, другие магазины, кафе. Детская площадка. Самая большая парковочная зона в городе. Шлагбаумы. Рядом лес. Возле дома остановки общественного транспорта. Удобная развязка. Также, рассмотрю вариант обмена на частный дом (можно на стадии внутреннего ремонта) по Киевской области.

власник
Продам свою квартиру в Ирпене. Однокомнатная, 47 кв. м.
olx.ua

Продам квартиру площадью 75.9м2. Покупали для себя, поэтому не типичная для дома планировка. Дом находится по ул. Университетской 1-Т/2. Максимальная близость к Киеву (всего 5 км) и выезду на новоирпенскую трассу. До метро Академгородок 9 мин. на автомобиле по новой трассе, в 3 мин. ходьбы – остановка маршруток до Киева и по городу. С квартиры открывается великолепный вид в сторону набережной. Сосновый лес рядом. Стены в квартире из керамического красного кирпича с хорошими звукоизоляционными свойствами. Переуступка ! Без комиссии для покупателя, напрямую от продавца! Пишите (лучше в телеграмм), покажем и, если нужно, расскажем о возможности расширения квартиры. ЖК "Sky-2". Ирпень. Техпаспорт уже есть. Дом ожидается к сдаче в конце этого года. Сейчас активно идут завершающие работы

власник
Просторная квартира в ЖК Sky 2 с отличным видом
olx.ua

Продам квартиру 2 кімнати загальною площею 53 кв/м на 4 поверсі вся техніка та меблі залишаються … біля будинку є парковка, парко-зони, ірписький ліс … місце знаходження м.Ірпінь вул. Київська …. Прописаних та інших проблем нема …. Зацікавлених велике прохання пишіть… для реєлтерів велике прохання пішіть лише у тому випадку якщо у вас є реальна пропозиція просто з цікавості не треба… дякую за розуміння:)

власник
Продам 2 ком Квартиру Ірпень
olx.ua

Продаж 1 кімнотної квартири від власника. Комісія 0 Індивідуальне опалення Паркет Деревʼяні двері Площа 42 кв Можливий продаж по Держ програмах.

власник
Продам 1 кімнатну Центральний парк, 1 кімнатна з ремонтом
olx.ua

Продам простору 1к квартиру в ЖК Скай, на 14 поверсі. Квартира укомплектована усим необхідним, внутрішня, світла, всі меблі та техніка при продажу залишаються. Опалення від газового котла, додатково в санвузлі встановлений бойлер. На все встановлені лічильники, тарифи житлові. Оформлення мінімальне 2%. Держпрограми розглядаються. Район новий, зручний виїзд на Київ. Поряд зупинка маршрутки. Телефонуйте, домовимося на перегляд. 09******29 Таня

Продам 1к з ремонтом та меблями в ЖК Скай
olx.ua

Готова 2-кімнатна квартира (кухня-гостинна і 2 роздільні кімнати) Будинок цегляний з індивідуальним газовим опаленням Квартира з документами, всі комунікації підключені, тарифи житлові Закрита територія з власним парком Загальна площа квартири 63 м.кв., кухня-гостинна - 18 м.кв. Ціна при повній оплаті зараз акційна - 50 000 $, але можливе розтермінування Телефонуйте, відповім на всі запитання

Продам 2кімнатну квартиру 63 м.кв. з ДОКУМЕНТАМИ ЖК "Нові метри парк"
olx.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

Вул.Гагаріна 15 Житловий фонд 80-90 -і роки. Оформлення 2% Сертифікат Постанова Є-оселя - Так Продам 2 кімнатнатну квартири в самому центрі Ірпеня. Будинок не постраждав від бойових дій. Зараз робиться косметичний ремонт у підїзді. Буде оновлюватись прибудинкова територія. Сучасний ліфт. Адекватні сусіди. У квартири є кладова та горище У 2х кімнатах зроблений ремонт У кухні, санузлі, коридорі, ванній кімнаті- стан жилий Меблі робили на замовлення На полу паркет На балконі зроблений робочий кабінет, та є розкладний диван Новий кондиціонер та холодильник Квартира продається з меблями Опалення централізоване Інтернет оптоволокно, кабельне ТВ Сам будинок знаходиться у самому центрі, але має затишний затишний двір (територія буде оновлена) з чудовими сусідами. Поруч площа з фонтанами, НОВУС, зупинка автобусів та електричок на Київ чи Бучу, Еко-Маркет, АТБ, ФОРА, нова ірпінська набережна.

*2 кімнатнатна квартира в самому центрі Ірпеня
olx.ua

Продається 3к квартира / Ірпінь / ЖК Irpin City , вул. Університетська, 1 на 12 із 14 поверсі. Без ремонту .Правовласності на руках. Шикарна видова квартира в Ірпені! Вул. Університетська, найближча точка до Києва (маршруткою 5 хв. до метро Академмістечко). Квартира в оточенні соснового лісу! З вікон відкривається шикарний вид на ліс! Квартира З ДОКУМЕНТАМИ! Шикарна кухня з вітражний вікном, всі кімнати окремі! На території великий дитячий майданчик! Приїжджайте все дивитися!

Продається 3к квартира / Ірпінь / ЖК Irpin City
olx.ua

Продам 2к.кв. з частковим ремонтом: Загальна площа: 50м2,житлова 28.1м2,кухня 9м2 Поверх 5/10 Є балкон. Індивідуальне газове опалення (котел). -Плитка на підлозі-передпокій,ванна,кухня,балкон. -Плитка на стінах-частково ванна кімната,частково туалет. -Є плитка для доробки. -Повністю розведена електрика,сантехніка,підключені радіатори. -Стіни підготовлені під покраску,шпалери. -Стеля гіпсокартон підготовлена під фарбування. -Встановлена ванна,встановлений тимчасовий унітаз у туалеті,є новий унітаз "Devit". -Тепла підлога в кухні та ванної кімнаті-електрична. -В кімнатах на підлозі лазерна стяжка. -В однієї з кімнат є вивід під кондиціонер. Дуже розвинута інфраструктура, поряд все є необхідне для життя- магазини, кав"ярні, салони, клініки. Зручний виїзд. Запрошую на перегляд в зручний для Вас час.

2-кімнатна з частковим ремонтом, Столичний квартал ЖК
olx.ua

Самая лучшая 3к квартира в Ирпене! ЦЕНТР ГОРОДА! Рассрочка в гривне 2 года! Первий взнос от 30% - 15 000 уе Очень красивая, большая придомовая территория! Много детских площадок, много парковочніх мест! На территории же есть школа, садик. Планировка просто шикарная! Большая кухня-студио + БАЛКОН! В квартире 2 гардероба! В квартире индивидуальное отопление (двухконутрній газовій котел) Записывайтесь на просмотр! Елена

Достоевского улица, 76, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаж нової квартири в ЖК Фортуна 2 Квартира розташована на 9 поверсі з 10. Площа квартири становить 38м2 В квартирі індивідуальне газове опалення. На стінах декоративна штукатурка. Тепла підлога коридор, кухня, с/в. Квартира дуже охайна і світла. Будинок цегляний, дуже теплий. В комплексі закрита прибудинкова територія, вільна від машин. Є дитячи майданчики, багато різноманітної комерції. Поруч з будинком, зупинка громадського транспорту на Київ. Можливий продаж під державні програми. Телефонуйте, записуйтесь на безкоштовний перегляд. Прямий продаж без комісії

Григория Сковороды улица, 29, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

ЖК Ірпінь Сіті! Продам квартиру в одному з найкращому житловому комплексі Ірпеня! Вул.Університетська, максимальна близькість до Києва, до метро 7км. Поряд зупинка транспорту до метро і по місту! ЖК дуже красивий, сучасна нова прибудинокова територія, великі дитячі площадки, альтанки, фонтан. ДУже класне планування, великі вікна, роблять квартиру дуже світлою!

Университетская улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира з терасою у найкращому комплексі Іпеня. Площа 40 3/7 Будівництво: Монолітний каркас, перегородки цегла. Наповнення: чистова гіпсова штукатурка, лазерня стяжка підлоги, металеві двері з МДФ накладками, двокамерні склопакети Rehau, заведені комунікації, розведено електрику, тепла підлога в кухні та санвузлі. Без комісії. Телефонуйте! Viber, Telegram, Whatsapp. З повагою, Юлія.

Украинская улица, 1Б, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Житловий комплекс знаходиться в лісовій частині міста Ірпінь Київської області на вул. Університетська Розташування в найближчому передмісті дозволяє до 10 хвилин бути в столиці. Розташований на вїзді в Ірпінь, цей комплекс передбачає будівництво цілого мікрорайону з власною інфраструктурою. Магазини, фітнес-центр, салони краси, кафе все для максимального комфорту мешканців. Придбати продукти можна в декількох супермаркетах Найблищий супермаркет знаходиться біля ЖК все необхідне по продуктам можна придбати. Неподалік: до «Фори» близько 4 хвилин автомобілем, до «Novus», «АТБ» та «Сільпо» 5-6 хвилин, а до центрального продуктового ринку міста можна доїхати за 8 хвилин. Особливості розташування поряд з лісом яскраве архітектурне рішення власна інфраструктура «місто в місті» стіни з цегли утеплені мінеральною ватою під декоративне оздоблення прибудинкова територія охороняється та закрита від авто і сторонніх для автомобілів передбачено гостьовий паркінг. За детальною інформацією телефонуйте!

Университетская улица, 23, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири з гарним ремонтом, в обжитому будинку! Розташування: м. Ірпінь, вул. Ново-Оскольська, буд.2Е жк «Синергія 2+». У квартирі велика кухня, вбиральня. Індивідуальне газове опалення, котел двоконтурний, фірми БОШ. У будинку два ліфти, всі комунікації робітники, обжитий мікрорайон «Синергія». Ціна 50000 $, без комісії!

Николая Сингаевского (Новооскольская) улица, 2Е, Романовка, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться на 5 поверсі 12 поверхового будинку! Площа 59м2 Ціна 50000$ Житловий комплекс знаходиться в лісовій частині міста Ірпінь Київської області на вул. Університетська, Розташування в найближчому передмісті дозволяє за 15 хвилин бути в столиці. Розташований на вїзді в Ірпінь, цей комплекс передбачає будівництво цілого мікрорайону з власною інфраструктурою. Магазини, фітнес-центр, салони краси, кафе, сучасний освітній комплекс повного дня, центр раннього розвитку дитини та коворкінг все для максимального комфорту мешканців. Особливості розташування поряд з лісом яскраве архітектурне рішення власна інфраструктура «місто в місті» спортивні майданчики і Ігрові майданчики Зона відпочинку з Альтанками і Мангальна зона стіни з цегли утеплені мінеральною ватою під декоративне оздоблення прибудинкова територія охороняється та закрита від авто і сторонніх для автомобілів передбачено гостьовий паркінг За детальною інформацією телефонуйте ! Є багато варіантів на різних поверхах

Университетская улица, 13, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

БЕЗ КОМІСІЇ! Площа 38м2 Поверх 8/10 В квартирі : Посудомийка , телевізор, холодильник, пральна машина, кондиціонер , мікрохвильова та мебель залишається .

Мечникова улица, 112А, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру з сучасним плануванням в найкращій локації Ірпеня. Найкраща інфраструктура: Центральний парк, Сільпо, Фора, АТБ, безліч магазинів та кафе, аптеки, Розетка, нова пошта, спортзал, студія йоги, дитячий садочок , 5хв від школи. 12 хв до станції метро Академмістечко. Квартира з документами, можно придбати в іпотеку або іншу державну программу. Без комісії для покупця. Торг після перегляду! Телефонуйте для запису на перегляд!

Университетская улица, 3/10, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

1кк з сучасним ремонтом Залишаються меблі та техніка У квартирі виконаний ремонт з якісних матеріалів, хороша сантехніка, тепла підлога (кожний контур регулюється окремо), зонове освітлення. Площа 45м2 Поверх 5 Неподалік Центральний парк, де Ви можете вийти на родинний відпочинок, погуляти з дитиною та випити запашної кави. Поруч продовольчі супермаркети 4-х мереж, різноманітні магазини, кафе, салони краси, ресторани, спортивні зали, дитячі садочки, школа. Прямий виїзд на Київ, зупинки громадського транспорту. Іпотека, сертифікат так. Без комісії

Университетская улица, 1, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в готовому будинку. Поруч є вся потрібна інфраструктура. Аптеки, магазини, парк, дитячі майданчики, кафе та ресторани, кавярні , спортзали, зручний виїзд до Києва, транспортна розвязка дуже зручна. Індивідуальне опалення! Можна приступати до ремонтних робіт.

Университетская улица, 1В, Ирпень, Ирпень, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 2 632 результатів