Продаж евродвокімнатної квартира в житловому комплексі бізнес класу Центральний Преміум за адресою: м.Ірпінь, вул. Соборна, 122. - загальна площа - 41,2 кв.м. кухня-вітальня 16 м.кв., гардеробна) - зручний 3 поверх - якісно виконані всі чорнові роботи. По наповненню: -чистова штукатурка; -лазерна стяжка підлоги; -тепла підлога на кухні і коридорі; -встановлені радіатори, заведені всі комунікації. ЖК закритого типу, є підземний паркінг, дитячий майданчик в дворі. Зручна інфраструктура - центральна вулиця міста, поряд школи, дитячі садочки, магазини, кілька парків та все, що необхідне для комфортного життя. Квартира повністю готова до продажу. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ВИ НЕ ПЛАТИТЕ ЖОДНОЇ КОМІСІЇ!!! Телефонуйте та приїзджайте на перегляд. Наш офіс працює без вихідних з 09:00 до 21:00 (АН Квартал). Юридичний супровід на всіх етапах угоди. P.s. якщо ви мені зателефонували, а мій номер поза зоною досягнення, не хвилюйтесь, телефонуйте або пишіть в менеджери і я обов’язково Вам відповім.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Давидчука вул., 42
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1к в Ирпине 38.4м2 с застеклннным балконом в тихом месте,детская площадка,школа,маркет все рядом.Квартира в жилом состоянии.

Гостомельське шосе, 20
rieltor.ua

Продаж БЕЗ КОМІСІЇ Студія 39 кв.м/ Поверх 9/9Полтавська 55 Квартира знаходиться в затишному районі міста Ірпінь, де є вся поруч необхідна інфраструктура. Поруч школа, садочок, амбулаторія зупинки транспорту, кавʼярні, супермаркети та магазини та все необхідне для вашого комфортного проживання. В квартирі все залишається Індивідуальне газове опалення Телефонуйте в любий зручний час.

можливий продаж по єОселя
Полтавська, 57
rieltor.ua

ЖК Центральний Преміум. Центр міста Ірпінь, вулиця Соборна, будинок 122. Квартира однокімнатна, або євродвушка, загальною площею 41.1 м2 10 поверх \14 поверхового цегляного теплого будинку. Кухня-студія 15.8 м2, спальня 14.1 м2 ВИДОВА на сторону вулиці Соборної, парку Дубки (захід). Наповнення: гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, розводка опалення + радіатори, м/пластикові вікна замінені на більш високої якості, ніж в ЖК Центральний Преміум, броньовані двері. Всі комунікації підключені. Рік здачі 2021, підходить під кредитну програму є-оселя. Будинок розташований в центрі міста. Поблизу в пішій доступності два парки,магазини, супермаркети, дитячі майданчики, ЖД вокзал, зупинка громадського транспорту. Ціна 40000 у.о. Податки для покупця - 1% пенсійний фонд, держмито-1%, податок фізосіб-5%, військовий збір-1,5%. Послуги нотаріуса -6000 гривень, сплачуються навпіл.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Новий будинок в ЖК «Бургундія», квартира з дизайнерським ремонтом, встановлені нові радіатори, бойлер, стіни вирівняні, на підлозі плитка/ламінат, санвузол оздоблений високоякісною плиткою, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд, закрита територія, благоустрій прибудинкової території, розвинена інфраструктура, школа, дитячий садок, супермаркет, гарна транспортна розвязка.

Новооскольська вул., 2б
rieltor.ua

Продаж класної 2-кімнатної квартири-студії в Ірпені за адресою вул. Миру 6А. Квартира робилася продавцем для себе. Стіни отштукатурені під декаротивну штукатурку. Стяжка підлоги зроблена ідеально. Електрика готова. Збільшений балкон на 2 квадратних метри. Замінені всі вікна на дорогі склопакети з аргоном - найтепліші вікна на сьогодні. Засклення обійшлося понад 5.000 доларів. Планування квартири складається з ванної кімнати - 4 квадратних метри, кухні-студії - 26 квадратних метрів, двох кімнат - 15 і 17 метрів. Одна з кімнат стала більше на 4 метри за рахунок збільшення балкону. Загальна площа квартири - 61 квадратний метр. Супер підготовка до вашему ремонту. Все зроблено для себе і готове на 60 відсотків. Ціна без торгу.

власник
Ірпінь 2 кімнатна студія, 60% ремонту зроблено. Вул. Миру 6А - 61 кв.м
olx.ua

Чудова можливість придбати затишну 1-кімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі «Сінергія Сіті» в Ірпені, 15 хвилин від метро "Житомирська"! Переваги квартири: •Розташування на 7-му поверсі з 10-ти поверхового будинку, що дозволяє насолоджуватися прекрасним видом з вікон. •Загальна площа квартири - 39 м², що забезпечує комфортне проживання одній або двом особам. •Індивідуальне газове опалення забезпечує ефективне та економне опалення протягом усього року. •Ремонт під чистову, що дозволяє новому власнику втілити в життя свої дизайнерські уявлення та створити комфортне середовище для проживання. •Простора кухня з вихідом на балкон (площа 14.7 м²) - ідеальне місце для затишних сімейних сніданків або вечерь з друзями під зоряним небом. •Кімната (площа 14.8 м²) створить атмосферу затишку та комфорту для вас та ваших гостей. •Санвузол (площа 4.1 м²) в якому можна відпочити після важкого дня у ванній. Закрита територія комплексу з різноманітними зонами відпочинку, спортивними майданчиками( тенісний корт, футбольне поле,тренажери )та інфраструктурою, що дозволяє активно проводити свій час прямо в межах житлового комплексу. В процесі будівництва на території планується розташування торгового центру, що забезпечить додаткові можливості для шопінгу та розваг. Вихід на Ірпінську набережну дозволить насолоджуватися прогулянками біля річки та активними відпочинком на природі. Зручний виїзд на Романівку забезпечить легкий доступ до основних транспортних магістралей Києва! Ціна: 40 000 $ без комісії для покупця! Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло в сучасному житловому комплексі з розвиненою інфраструктурою та зручним розташуванням. Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири! Спеціаліст з нерухомості компанії “MK INVEST GROUP” 0935637228 Олена

власник
None 40000.0 USD
lun.ua

Продається 1-однокімнатна квартира в ЖК Жасмін в Ірпені 1105 $/м.2 Великою перевагою є право власносності, якому вже більше 3х років, тобто буде мінімальне оформлення Квартира знаходиться на не високому поверху, ще й в будинку ліфт Встановлений газовий котел , зроблена розводка електрики та сантехніки Сам житловий комплекс знаходиться в зручній локації для життя Поруч є великий Центральний парк Зручна транспортна розвязка, поруч продуктові супермаркети, кав’ярні, салони краси, тощо… Пишіть, телефонуйте , домовимось про перегляд! БЕЗ КОМІСІІ

власник
Однокімнатна квартира. Поруч Центральний парк. ЖК Жасмін
olx.ua

Пропоную Вашій увазі шикарну видову 1к квартиру в ЖК Чехов Парк, в самому серці Ірпеня - в парку Центральний. Квартира з видом на парк. Комплекс бізнес класу. Закрита територія! Підземний і наземний паркінг. Охорона. Дорослий і дитячий басейн. Сучасна і красива прибудинкова територія. Вихід з двору в самий Парк Центральний. Локація просто шикарна! Площа квартири складає 41.3 м2, знаходиться на 15 поверсі з 16. Квартира простора, світла з гарним виглядом. Будинок якісно побудований і утеплений. В будинку є ліфт. Красиві підїзди. Поруч з будинком вся інфраструктура, яка необхідна для комфортного проживання: Великий супермаркет Сільпо, Атб, Новус, парк Центральний, магазини, розважальні заклади для дітей, перукарня, кавярні, кафе, салони краси, дитячий садочок, школа, амбулаторія, хвойний ліс і ін. Через парк зупинка громадського транспорту на Київ. Зручний виїзд на Київ по Новоірпінській трасі і Житомирській трасі. Квартира дуже красива і в дуже красивому місці, варта Вашої уваги!

Видова 1к квартира в ЖК Чехов Парк. Держ.Програми - Так
olx.ua

Ірпінь, вул. Соборна 2К/24 Квартира в ЗБУДОВАНОМУ 5-ти поверховому, цегляному будинку + утеплення мінеральна вата. Загальна: 57 м2 ІНФРАСТРУКТУРА: у пішій доступності 500 метрів від будинку є магазини, кавярні, зупинка транспорту. Також зручно дістатися до школи, садка, поліклініки. У САМІЙ КВАРТИРІ: якісні вхідні двері, енергозберігаючі вікна, лазерна стяжка підлоги, гіпсова штукатурка стін, підведення міських комунікацій з лічильниками, котел у кожній квартирі (що заощадить вартість опалення кожну зиму). Телефонуйте, пишіть месенджери (Telegram, Viber)

2-к квартира 57 м2 у ЗДАНОМУ будинку! Без комісії!
olx.ua

Однокімнатна квартира в престижному ЖК Sky-2 з прекрасним видом на нові будинки та сосновий ліс . Загальна площа квартири 43.2м2,житлова 14м2, кухня-студія 17 м2 ! Зручне планування квартири, простора, фактично Євродвушка. Квартира знаходиться на 5 поверсі 16 поверхового будинку по вулиці Університетська, 1Т. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Стіни заповнені керамічною червоною цеглою та утеплені мінеральною ватою. Наповнення: підлога-лазерна стяжка стіни- чистова штукатурка Комунікаціі централізовані, автономне опалення. Особливості ЖК «Скай »: • 1,5 км до Києва (зручний і швидкий виїзд на новоірпінську трасу) • територія, що охороняється; • концепція «двір без авто»; На території Sky розміщені ігрові майданчики для дітей, зони для занять спортом і місця для відпочинку на свіжому повітрі. Неподалік від ЖК розташовані супермаркет, дитячий центр розвитку, медичні установи, різні магазини. Відносно недалеко знаходяться набережна та парк «Центральний». За 20 хвилин можна дістатися на особистому транспорті до Бучанського міського парку: тут добре представлена розважальна інфраструктура у вигляді дитячих атракціонів, прокату човнів і велосипедів, кафе та т. ін. Без комісії для покунця!

Ірпінь. ЖК SKY, 1кімнатна квартира з просторою кухнею. Зданий будинок.
olx.ua

Без комісії ЖК Версаль парк вул Українська 83б Площа 33,2 з балконом. Кухня-9,5м2,житлова 15,5м2 Поверх 1/12 Індивідуальне газове опалення. Продаж по дорученню, ніхто не зареєстрований. Житловий комплекс «Версаль парк» в Ірпені розташовується в стороні від галасливих трас в тихому спокійному місці. Біля новобудови багато зелені, тут легко дихається, поблизу 3 парки Оформлення 2% Вартість 40000$ Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

ЖК Версаль Парк 1 кімнатна під оренду з ремонтом
olx.ua

Велика, дуже класна квартира в Ірпені! Розташована в новому районі Ирпеня! Все, що потрібно для хорошого життя є поруч: магазини, супермаркети, новий державний садок, великі дитячі майданчики, маршрутки на Київ і по місту! Планування просто шикарна! Велика кухня - студіо, з вітражними вікнами, робить її дуже світлого! Приїжджайте дивитися! Олена

Григория Сковороды улица, 36, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру в Ірпені! Біля самого центрального парку, ЖК Центральний! Найкрасивіший житловий комплекс Ірпеня! Квартира з початковим ремонтом: стяжка, штукатурка, тепла підлога, розводка опаленння, радіатори. В кухні великі вітрадні вікна, квартира дуже світла Без комісіі! На пряму! Чекаємо вас на перегляд

Университетская улица, 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Шикарная 2к квартира в Ирпене! Ул. Университетская! Всего 30000 уе! Квартира с лоджией! Дом уже готов Рядом маршрутка до метро (Академгородок), маршруткой 15 мин до метро! Это ближайшая точка к Киеву (7км) Вокруг сосновый лес, но при этом есть вся нужная инфраструктура. Планировка очень классная, квадратные комнаты, с кухни лоджия! Записывайтесь на просмотр! Елена

Университетская улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Центральний Відразу біля Центрального парку. Квартира з максимальним наповненням: лазерна стяжка підлоги, гіпсова (чистова) штукатрука стін, тупла підлога, розведено опалення. Велика кухня-студія х вітражними вікнами, квартира дуже світла. Без комісії! На пряму! Чекаємо вас на перегляд.

Университетская улица, 3/10, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продам однокімнатну квартиру в Ірпені!З ремонтом, меблі, техніка - все залишається! Квартира дуже затиша! В квартирі індивідуальне газове опалення: Розташована на середньому поверсі (2 із 5ти поверхів) Бкдинок обжитий, давно заселений. Розвинений район, поряд зупинка транспорту до метро (м.Академмістечко) Мінімальне оформлення. Без комісії! На пряму!

Мечникова улица, 120, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Велика 1к + простора кухня-вітальня. Сучасне планування, якісне наповнення, класне місце розташування! БЕЗ комісії! Житловий комплекс комфорт класу розташований поряд з Парком Центральний. Дуже розвинена інфраструктура - магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, зони для спортивного та сімейного відпочинку. Працюємо без комісії, є багато варіантів, телефонуйте та обирайте для себе комфортне житло!

Василия Стуса (Пушкинская) улица, 27, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира в Ірпені! По розташуванню - найближче до Києва! Прямий виїзд, будинок, роташований в житловому масиві, який перший зустрічає вас із столиці. Поряд зупинка транспорту до метро. Сучасне планування квартир. З гардеробом! Є стяжка, шуткатурка. Квартира з документами. Є лоджия.

Университетская улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ ПІД СЕРТИФІКАТ ! Однокімнатна квартира в ЖК бізнес класу. Розвинена інфраструктура : магазини, аптека, кавярня, школа , дитячий садок. Квартира без ремонту , що дає можливість зробити ремонт вашої мрії. В квартирі зроблена гіпсова штукатурка , тепла підлога , розводка опалення, радітори. БЕЗ КОМІСІЇ. Телефонуйте домовимося про перегляд.

Соборная улица, 122, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продам Євродвокімнатну квартиртиру поруч з Центральним парком. Квартира знаходиться на середньому поверсі, запущені всі комунікації та встановленівсі лічильники. Дуже зручна транспортна розвязка. Стяжка підлоги. Встановлені якісні двері та вікна. Добре розвинена комерція. Поруч є все щоб комфортно проживати в даному будинку: Супермаркети, садочок, школа, віділення банку, аптека, парк, зупинка громадського транспорту. Прямий виїд до Києва по новоірпінській трасі. Телефонуйте за зазначеним номером. Перегляд в будь який час.

Университетская улица, 4, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Подаж 1к. Простора кухня-вітальня + велика спальна кімната. Сучасне планування, якісне наповнення, індивідуальне опалення, класне місце розташування! БЕЗ комісії! Житловий комплекс комфорт класу розташований поряд з Парком Центральний. Дуже розвинена інфраструктура - магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, зони для спортивного та сімейного відпочинку. Працюємо без комісії, є багато варіантів, телефонуйте та обирайте для себе комфортне житло!

Василия Стуса (Пушкинская) улица, 27, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру в найкрасивішому житловому комплексі Ірпеня! ЖК Центральний! Відразу біля Центрального парку! Найкраща інфраструктура із усіх можливих! Поряд абсолютно все, необхідне для комфортного проживання. Все в пішій ходьбі. Поряд зупинка транспорту до метро. Максимальне наповнення квартири. Без комісії! На пряму!

Университетская улица, 3, Ирпень, Ирпень, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 2 201 результатів