Продаж ,просторої ,одноімнатної квартири в Ірпіні з гарним видом на ліс. В квартирі все лишаєтья.

можливий продаж по єОселя
Северинівська вул., 105Е
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 34900$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

ексклюзив
Тургенєвська вул., 50/3
rieltor.ua

Гарячий розпродаж! Встигніть обрати найкращий проект для життя або інвестиції. Держпрограмми єВідновлення, єОселя та постанови КМУ розглядаються. Квартира під ремонт у найкомфортабельнішому житловому комплексі Ірпеня Переваги локації: - розташований в екологічно чистому районі центральної частини міста біля Центрального парку; - зручний виїзд до Києва, 15хв і ви біля метро Академмістечко; - поряд АТБ та Сільпо, та безліч маленьких крамничок; - найбільший попит по оренді (важливо для інвесторів), заходите робите ремонт та чекаєте коли виростуть діти, заробляючі гроші. Вікна виходять на зелене подвіря - це створює приємну атмосферу домашнього затишку. Наповнення квартири: - пятикамерні вікна з подвійним склопакетом - лазерна стяжка підлоги - лічильники на світло, тепло, воду Житловий комплекс с зеленими скверами, спортивними майданчиками і зонами відпочинку. Вийшли з квартири - ви вже на відпочинку. Є можливість оформлення по держпрограммам єОселя та єВідновлення з можливістю заходити на ремонт. Не упустіть можливість скористатись такою пропозицією! Телефонуйте прямо зараз!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/14
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в зданому клубнму будинку. Перший високий поверх над комерцією (3м над землею) Поруч парк Мама Безліч інфраструктури та державний дитячий садочок. Зупинка Маршрутного таксі, яке курсує по місту та до станції Академмістечко. Загалом найбільш інфраструктурно-розвинений спальний район міста. Загальна площа квартири 38,1м2, з яких світла кімната з 2 вікнами, кухня-вітальня 14,9м2, де можна зонувати вітальню з диваном та телевізором, а також в коридорі глибока ніша під шафу. в Наповнення квартири входить гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, та 2 контурний газовий котел. Продаж можливий будь-яким методом: безготівковий розрахунок за постановою 280,600 іпотека 3% для військових Іпотека 7% Готівка [телефон скрыт]Діма АН Квартал

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-Б/2
rieltor.ua

Власник. Продам квартиру 27м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки та нотаріус на покупця. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. З повагою, Наталія

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/2
rieltor.ua

Продаж 1к квартири студія, ЖК Синергія-2, по вулиці Миколи Сингаївського 2П Квартира- студія з видом на місто, укомплектована меблями та технікою, яка повністю готова для проживання або здачі в оренду. Зручна локація, поруч кафе, магазини, супермаркет «Фора», та інші продовольчі. Розглянемо продаж с оселя, е відновлення Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 • стан квартири: євроремонт • утеплення: зовнішне Оздоблення стелі: натяжна стеля Підлога (покриття): керамічна плитка • ламінат Внутрішнє оздоблення: фарбування Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Опалення: індивідуальне газове Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: суміжний санвузол Обладнання / меблі / зручності: обідня зона • пральна машина • ванна • газова плита • шафа-гардероб • Вбудована кухня • диван холодильник " лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • витяжка • інтернет • письмовий стіл • односпальне ліЖко Розташування і оточення: тип двору: прохідний Ліфт: вантажний ліфт Особливості планування: підігрів підлоги

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-п
rieltor.ua

Повноцінна двокімнатна квартира з плануванням на дві сторони! Гарантована чудова звукоізоляція між спальними кімнатами. Плюсом іде розділена вбиральня і велика ніша під гардероб при вході! Квартира підготовлена до ремонту. Уже зроблена стяжка і штукатурка стін. Стеля підшита гіпсокартоном. Індивідуальне газове опалення та житлові тарифи на комунальні послуги. Поруч з будинком розташований парк, ліс та річка! На території магазин, амбулаторія, аптека та багато іншого. Велика парковка для авто, проглядається з вікон. Мінімальна вартість переоформлення! Без комісії для покупців! Телефонуйте, перегляд в зручний для вас час.

Білокур вул., 3в
rieltor.ua

У продажу 1-кімнатна квартира у місті Ірпінь за адресою провулок Гнатюка 4. Без комісії для покупця. Розглядаємо державні програми. Є-Відновлення, сертифікати, 280 постанова. Квартира розташована на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа: 39,8 м2 Житлова площа: 15,2 м2 Площа кухні: 15 м2 У квартирі вже розпочато ремонт: - чистова обробка (стіни відштукатурені і готові під поклейку шпалер); - підлога ідеально рівна і готова під будь-яке покриття; - у квартирі індивідуальне опалення – встановлений 2-х контурний газовий котел; - заведені всі комунікації + лічильники. Інфраструктура: Поруч: у пішій хотьбі 7-кілометрова ірпінська набережна, ліс, супермаркети, кавярні, аптеки, поштове відділення, зупинки громадського транспорту. Хороша транстпортна розвязка, будинок знаходиться на виїзді із міста, що дає швидке сполучення із столицею, 15 хвилин до метро Академмістечко. Запрошую на перегляд цієї просторої та затишної квартири!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Гнатюка пров., 4
rieltor.ua

Однокімнатна квартира за 36 000$ Площа 43 кв.м. Квартира має зручне двостороннє планування, вікна виходять на схід та захід. Велика кухня-вітальня 19 кв.м! На кухні тепла підлога. Будинок клубного типу, 2016 року. Повністю заселений, з житловими тарифами. Розташований у розвиненому мікрорайоні з гарною інфраструктурою: супермаркети (Фора, АТБ, Траш), ресторани, пошта, аптеки, спортзали та зупинка громадського транспорту - усе в пішій доступності всього за 5 хвилин! Комісія 0% для покупця! Телефонуйте зараз, ця квартира заслуговує на вашу увагу!

Давидчука вул., 42
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 27м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 26,9м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-к/14
rieltor.ua

Величезна знижка!!! Центральний парк!!! Простора однокімнатна квартира з холом в центрі Ірпеня. Найпрестижніший комплекс! Будинок комфорт-класу, збудовано за монолітно-каркасною технологією. Введено в експлуатацію 2021 року. Площа 42/15.7/14.2 м2, розташована на 12 поверсі 16-типоверхового утепленого мінеральною ватою та пенополістиролом будинку. Квартира має раціональне та функціональне планування, видова, з панорамними вікнами. Для опалення збудовано власну котельню (оплата за житловими тарифами). На всі комунальні послуги встановлені лічильники. Грузовий та пасажирський ліфти (працюють!). Просторе охайне парадне, зручний виїзд для дитячих візочків та велосипедів. Наземний та підземний паркінги. Ідеальне розташування, закритий комплекс, тихий упорядкований внутрішній двір. Швидкий виїзд на трасу. Вся розвинена інфраструктура для комфорту мешканців комплексу - в пішому доступі. Багато варіантів організації активного та спокійного відпочинку дітей та дорослих. Перегляд за домовленістю. Оберіть для себе цю квартиру в центрі Ірпеня!

Літературна, 27
rieltor.ua

ВЛАСНИК! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 1-к квартира студія 29,5 м2 у ЗДАНОМУ та заселеному будинку ЖК Синергія Сіті , міські комунікації вода, каналізація, електрика, опалення від дахової газової котельні! Можливий продаж під єОселю, сертифікат! Локація: ЖК Синергія Сіті знаходиться у стратегічно вигідному місці, поруч з Києвом - лише 10 - 15 хвилин на авто або ж електричкою і Ви вже в столиці! • Інфраструктура: необхідна для життя, роботи та відпочинку, завчасно продумана девелопером, і зводиться одразу на території ЖК. На території Синергія Сіті будуть побудовані: школа на 1300 дітей, 1 державний та 5 приватних дитячих садків, 30 внутрішніх і 20 загальних дворів в концепціях двір-парк та двір без машин, паркінг на більш ніж 5000 автомобілів,власний торговий центр та 500 магазинів для шопінгу. Можливий розумний торг. Документи на руках.

Достоєвського вул., 12
rieltor.ua

Пропонується світла і простора квартира у ЖК Бургундія від забудовника.1-й поверх над комерцією. по факту це другий поверх. Це стильний та сучасний ЖК,який обладнаний системою контролю доступу з закритою територією, гарним ландшафтним дизайном. Будинок повністю цегляний, утеплений мінеральною ватою, пʼяти камерні металопластикові вікна.Будинок з газом, встановлений двухконтурний котел. В квартирі чистове наповнення: лазерна стяжка підлоги, гіпсова штукатурка стін. Дизайн-проект у подарунок. Планували робити ремонт для себе. Будинок майже заселений, роблять ремонти. Дуже вдале планування. Велика кухня вітальня 20 м2 , та окрема кімната 12.4 м.Високий 1-й поверх. Оформлене право власності. Запрошуємо Вас на пергляд у зручний для вас час.

Новооскольська вул., 2б/2
rieltor.ua

НАЙНИЖЧА ЦІНА. АКЦІЙНА РОЗТЕРМІНУВАННЯ Ось такий варіант. Здача на вересень цього рок 2024(ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ ГРУБО ГОВОРЯ) Ціна першого внеску. ПВ 50% - 696 510 грн (16 000$ ) Розтермінування на 3 роки Щомісячний платіж - 23 435 грн Індивідуальні умови.

Кобилянскої, 14
rieltor.ua

Ідеальна квартира для нових власників, які цінують комфорт та зручність. Готова Квартира в новому ЖК Ірпінь Сіті, всього в 7 хвилинах їзди від столиці. Квартира розташована на зручному 5 поверсі, має 31,7 квадратний метр корисної площі. Тут можливо реалізувати всі свої дизайнерські задуми. Величне панорамне вікно та вид на сосновий ліс. На території комплексу побудовано величезна кількість комерційних приміщень, в які вже заїзжають магазини, аптеки, розважальні та заклади харчування. Квартиру можливо придбати по державних програмах, не зволікайте - телефонуйте для перегляду!

Університетська вул., 1-Л
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

Терміновий продаж Ірпінь Жк Ібіс 2к 56 м2 4/4 Будинок готовий, закінчують роботи в підʼїзді і запуск газу. Видача ключів максимум до кінця літа. Ціна 36.000$

Найкраща вул. (Ломоносова), 8
rieltor.ua

Пропонується до продажу затишна однокімнатна квартира за адресою: Ірпінь, вул. Кулиняка, 40, на другому поверсі двоповерхового цегляного будинку. Загальна площа становить 32,5 м². Основні переваги: - Роздільна кімната – комфортний простір для проживання. - Роздільний санвузол – окремі ванна кімната і туалет, що забезпечують додаткову зручність. - Ванна кімната обладнана бойлером – завжди гаряча вода у вашому розпорядженні. - Газ – для ефективного та економічного опалення та приготування їжі. - Цегляний будинок – міцна конструкція, що забезпечує хорошу теплоізоляцію. Квартира в дуже хорошому житловому стані, ідеально підходить як для власного проживання, так і для орендного бізнесу. Поруч знаходяться магазини, зручна транспортна розвязка, зелена зона для відпочинку. Відмінне розташування поруч з Києвом – всього 15-20 хвилин на авто до столиці, що робить цю квартиру ідеальним вибором для тих, хто працює у Києві, але хоче жити в затишному передмісті. Чудовий варіант для інвесторів або тих, хто шукає комфортне житло у спокійному районі!

Кулиняка вул. (Калініна), 40
rieltor.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру в місті Ірпінь на вул. Лісова 4К біля Центрального парку, із зручним виїздом. Будинок розташований в затишному місці. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою, якісні вікна з МДФ накладкою. В квартирі індивідуальне газове опалення ( тариф житловий – 2,64 ), встановлені лічильники обліку на воду, електрику, газ. Квартира дуже світла та тепла. Абсолютно вся інфраструктура в пішій доступності біля будинку. Загальна площа апартаментів 36 м. кв, кімната 19 м², кухня 8м², санвузол суміщений 4 м². Дуже гарний затишний двір, закрита територія, паркомісць вистачає всім Квартира розташована в цокольному поверсі, вхід з спільного коридору, можна жити або здавати під оренду можна під комерційну діяльність (спортзал, салон, тощо) Невеликі комунальні. 27 900 у.о.

Лісова вул., 4К
rieltor.ua

Пропонуємо до купівлі 1 кімнатну квартиру студію 33 кв.м по вул. Полтавській біля 3 школи. Квартира знаходиться на першому поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Паркування для автомобіля вільне. Вистачає всім. За будинком є зона барбекю, де ви завжди можете пожарити шашлик. Напроти будинку Парк Покровський для прогулянок з дітьми. І для вас облаштовані тренажери. Зупинка маршрутного таксі в 3 хвилинах. 392 на метро академгородок. 395 до метро Героїв Дніпра, Мінська. До Ірпінського вокзалу 5 зупинок. Поряд супермаркет Спар. В 5 хвилинах Бджілка. 2 хвилини амбулаторія номер 5. Оформлення 2 відсотків. Чекаємо на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Полтавська вул., 64
rieltor.ua

Продається ексклюзивна євро 2-кімнатна квартира в ЖК "Чехов Парк" з власною терасою. Пропонуємо чудову можливість придбати квартиру в престижному житловому комплексі "Чехов Парк". Який знаходиться поряд з Центральним Парком. Квартира досить світла та простора. Повноцінний 2 поверх. Вдале планування, що забезпечує максимальне використання простору. Загальна площа: 55, 1 м² з якої 42, 6м2 площа квартири і 12, 5м2 площа тераси, яка порахована по коефіцієнту 0.3, тобто реальна площа тераси складає 40м2. На терасі є можливість встановити навіс, меблі та приємно проводячи час. Переваги комплексу: - Розвинена інфраструктура: магазини, кафе, дитячі майданчики, салони краси, пошта, супер маркети... - Поруч Центральний парк, ідеальне місце для прогулянок та відпочинку. - Зручна транспортна розвязка, прямий виїзд у Київ. Телефонуйте у зручний для Вас час. Без комісії для покупця.

Виговського вул., 5
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири по вул. Северинівській 121. Квартира розташована на 9 поверсі 9 поверхового будинку. Планування - дві окремі кімнати, великий балкон 7 м. В квартирі індивідуальне опалення від газового котла. В мікрорайоні розвинена інфраструктура, дитячі садочки, школа, парк Покровський, амбулаторія, пошта, аптеки, крамниці, зупинки транспорта в Київ. Оформлення 2%.

Северинівська вул., 121
rieltor.ua

Житловий комплекс «Олімп» ЖК Олімп є проектом комфорт-класу, зведеним у зеленому передмісті Києва — Ірпені. Будинки в ньому побудовані за цегляною технологією будівництва, а для їх утеплення використовувався пінополістирол. Новобудова відрізняється гарним дизайном та добре продуманою прибудинковою територією. Прямо біля будинків є кілька інтерактивних дитячих майданчиків із сучасним покриттям. Будівництво комплексу проводить компанія Molodist. Житловий комплекс Олімп розташований у хорошому місці, максимально ізольованому від гучних автомобільних магістралей. Практично з усіх боків комплекс оточений зеленими зонами, що позитивно впливає на чистоту повітря у районі. У пішому доступі від ЖК є невеликий супермаркет та ресторан. Територіально комплекс розташований лише в 1 кілометрі від меж столиці України, тому дорога до станції метро Академмістечко займе приблизно 20 хвилин на автомобілі. Доїхати до Києва мешканці зможуть і численними автобусами, які досить часто курсують у напрямку столиці зовнішні стіни – червона цегла; утеплення фасаду – 100 мм та декоративна штукатурка; фундаменти – монолітно-збірні; перекриття – плити залізобетонні; приміщення загального користування – кахель, пофарбовані стіни, освітлення; вхідні двері в під’їзди з магнітними замками; територія будинку має елементи фігурного мостіння та дитячий майданчик.

Соборна вул., 2К/47
rieltor.ua

«Молодість» це новий житловий комплекс у форматі «місто в місті» у Ірпені. Проєктом комплексу передбачено великий парк з дитячими та спортивними майданчиками, місцями для відпочинку до найближчого ТРЦ Irpin City 3 хвилин на авто, а на відстані 6-8 хвилин їзди розташовані ТРЦ «Гулівер» та «Жираф». В останньому відвідувачів чекає галерея магазинів модного взуття та одягу, магазин побутової техніки та електроніки Comfy, кінотеатр, боулінг-клуб, кавярня, фреш-бар, дитячий розважальний центр та продуктовий супермаркет «Фора». Комплектація: стіни з цегли утеплені мінеральною ватою, архітектурна підсвітка фасадів, опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів встановлені кошики для кондиціонерів, пофарбовані в колір фасаду комерційні площі з окремими вхідними групами з зовнішньої сторони комплексу. Клас комфорт. Виїзд з комплексу відразу на кільцеву дорогу! Не вуглова! Закінчене будівництво! Введено в експлуатацію, є право власності!

Соборна вул., 13
rieltor.ua

Описание «Молодість» це новий житловий комплекс у форматі «місто в місті» у Ірпені. Проєктом комплексу передбачено великий парк з дитячими та спортивними майданчиками, місцями для відпочинку до найближчого ТРЦ Irpin City 3 хвилин на авто, а на відстані 6-8 хвилин їзди розташовані ТРЦ «Гулівер» та «Жираф». В останньому відвідувачів чекає галерея магазинів модного взуття та одягу, магазин побутової техніки та електроніки Comfy, кінотеатр, боулінг-клуб, кавярня, фреш-бар, дитячий розважальний центр та продуктовий супермаркет «Фора». Комплектація: стіни з цегли утеплені мінеральною ватою, архітектурна підсвітка фасадів, опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів встановлені кошики для кондиціонерів, пофарбовані в колір фасаду комерційні площі з окремими вхідними групами з зовнішньої сторони комплексу. Клас комфорт. Виїзд з комплексу відразу на кільцеву дорогу! Не вуглова! Закінчене будівництво! Введено в експлуатацію, є право власності!

Соборна вул., 11
rieltor.ua
1 - 24 з 1 701 результатів