Видова трикімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, в комфортному ЖК «На Прорізній». ЖК розташований серед соснового лісу, територія закритого типу із відеоспостереженням. На території кварталу розташований власний дитячий садок, магазини, кафе, салони, майданчик із декоративним фонтаном. Доповнюють список розваг численні дитячі майданчики, воркаут-містечко, зона барбекю, а також доріжки для бігу та повільні прогулянки серед природи. Дизайнерське планування квартири двостороннє та функціональне, кухня-студія розташована окремо від спальних кімнат. Що є великою перевагою в даній квартирі. Меблі на кухні з вбудованою дорогою технікою Швейцарського виробництва Franke: варильна поверхня, духова шафа,витяжка,посудомийна машина,холодильник. В кухні-студії розведена тепла підлога виробництва Danfoss з GSM керуванням. А також є вихід на велику терасу 25 кв.м з зоною барбекю і неймовірним видом на ліс. В квартирі дві спальні кімнати,які повністю мебльовані та мають панорамні вікна,що дає в кімнатах багато світла і комфорту. В спальні для дорослих,від сусідів зроблена шумоізоляція стін, матеріалом що використовується в студіях запису. В дитячій та дорослій спальні встановлена система рекуперації повітря Prana. Кабінет з виходом на терасу, де є можливість встановлення джакузі. Ремонт виконаний у світлих тонах, меблі замовлялися за індивідуальним дизайном. У ванній кімнаті встановлено інсталяцію прихованого монтажу, в гостьовому с/у виведені кабелі для хамам та зроблена розводка під душ.кабіну. Панорама яка відкривається з великої тераси не залишить Вас байдужим, неймовірна краса в поєднанні хвойного лісу і голубого неба.

3-х кімнатна квартира з ремонтом і власною терасою.
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру з якісним дизайнерським ремонтом. Повністю укомплектована меблями та технікою. Багато шаф для зберігання речей. Тепла підлога, кондиціонери. Кухня-вітальня з виходом на терасу. Мінімальне оформлення. Телефонуйте за вказаним номером телефону, для отримання більш детальної інформації.

Продам двокімнатну вартиру з дизайнерським ремонтом
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Жк Гранд Лайф. Видова квартира площею 150 м2 розташована на 16поверсі 17-поверхового будинку по вул. Г.Сковороди. Квартира складається з 2х спальних кімнат зі своїми гардеробними, кухні - вітальної, кабінет з балконом, 2-х санвузлів, топочна. Квартира з новим ремонтом, меблями, побутовою технікою, оздобленням з дорогих та сучасних матеріалів. Кухня оздоблена технікою ( електрична варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч ) Влаштована система сигналізації. Два санвузли, з ванною і душовою кабіною, бойлер, система очищення води. Броньовані вхідні двері. Кондиціонування: є розводка у всіх кімнатах. Високі стелі, світлі кольори стін та контрастні кольори меблів дають вишуканість інтерєру. Своє паркомісце. Ідеально для сімї з дітками, бо вже облаштована дитяча велика кімната на двох зі своєю гардеробною. В комплексі працюють продовольчі крамниці, кафе, дитячі заклади. Територія доглянута, багато місця для дитячих розваг, занять спортом дітей і дорослих, місця для пікніка та прогулянок. Зупинка транспорту по місту і на Академмістечко.

Видова 3к з Сучасним Ремонтом
olx.ua

В продажу пентхаус з дизайнерським ремонтом в центральному парку. Поверх 16/17 Площа 81м2 Хороший дизайнерський ремонт з усіма необхідними меблями та технікою у найкращій локації Ірпіня. Все що на фото, залишається, пасажирський і грузовий ліфт, закрита територія, магазин на території. Максимальна інфраструктура з максимумом магазинів і зонами відпочинку. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПІЖ ДЕРЖ ПРОГРАМИ Завжди на звязку, телефонуйте, приходьте на перегляд

Университетская улица, 2, Ирпень, Ирпень, Киевская 150000.0 USD
dom.ria.com

Без Комиссии. Представитель Владельца. В продаже 2к квартира с новым ремонтом и мебелью 69м2 - Евротрешка. Две полноценные спальни и кухня-гостиная. Терраса 20 м2 выходит во внутренний двор. Индивидуальное газовое отопление. За дополнительной информацией звоните, Анна. Полное сопровождение к сделке. Есть другие варианты.

ЖК Ютландия. Евротрешка с РЕМЕНТОМ и мебелью!
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!!Продаж просторої дворівневої 4-х кімнатної квартири в м. Ірпінь біля центрального парку. На першому рівні розташована простора кухня-студія 36,3 м.кв., з виходом на лоджію, велика вітальня 36 м.кв., і санвузол. На другому рівні розташовані три спальні, санвузол і також обладнана комора на горищі 4м.кв. По всій квартирі на підлозі натуральний паркет. Також у квартирі встановлено газовий котел на опалення. Квартира розташована на 3-му і 4-му поверхах чотириповерхового цегляного будинку побудованого в 2009 році. ID: 76535

ексклюзив
Рильського вул., 7Д
rieltor.ua

Актуальний продаж дворівневої квартири в ЖК Парк Таун! Без комісії для покупця! Квартира 87м2 з великою терасою з якої відкривається вигляд на сосновий ліс! Квартира робилась під себе з якісних та дорогих матеріалів , має власний та професійний дизайн проект! Роботи по квартирі виконані на 95%, залишилось тільки пофарбувати стіни на 2 поверсі та встановити сходи на готовому підвісному каркасі між першим та другим поверхом ! Максимальна комплектація для життя , дуже дорога кухня з усією побутовою технікою! Квартира розташована на 7 та 8 поверсі в ЖК Парк Таун. На 1 поверсі велика кухня-вітальня , окрема дитяча кімната та великий с/у, балкон. Другий поверх виконаний як мастер спальня зі своїм окремим с/у, гардеробною кімнатою, зоною для робочого місця та великою відкритою терасою. Газове індивідуальне опалення , доглянута територія одного з найпопулярніших ЖК, зручний виїзд на Київ! Цей обʼєкт точно вартує вашої уваги. Телефонуйте та приїздіть на перегляд вже сьогодні. Продаж можливий як за готівку так і під державні програми.

Продаж дворівневої квартири в ЖК Парк Таун!Без комісії
olx.ua

Продажа 2х комн квартиры в Ирпеня. Видовая с каждой комнаты выход на террасу. В квартире сделан качественный ремонт, с заменой всех окон , установлены алюминиевые , энергосберегающие окна, что минимизировало тепловые потери. Установлена качественная техника и мебель. Квартира имеет большую кухню гостиную с выходом на обустроенную террасу с барбекю. 2 спальные комнаты с выходом на террасу . Общая площадь квартиры 75 квадратов + 2 террасы 20 кВ Приглашаю на просмотр видовой квартиры в Ирпеня

Продажа 2х комн квартиры. Видовая с терассой. Готова к заселению
olx.ua

Продаж великої шикарної квартири з якісним дизайнерським ремонтом. Топова локація - Центральний парк! У квартирі виконано дизайнерський дорогий ремонт. Укомплектована меблями та технікою. Круте планування - квартира дворівнева. Площа - 81 м2. Три окремі кімнати + кухня-вітальня. ЄОселя та ЄВідновлення - ТАК. Без комісії. Звертайтесь за номером для деталей та перегляду

Университетская улица, 3/10, Ирпень, Ирпень, Киевская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продаж тауну в прекрасному місті Ірпінь, біля Центрального парку. Зручний виїзд до Києва, поруч є різноманітні магазини, салони краси, медичні заклади, все для забезпечення якісного життя. Великий гарний зелений парк в соснах, дитячі майданчики, спортивні та розважальні локації біля будинку. Житлова площа 59 метрів кв.! Дорогий та якісний ремонт задовільний вибагливих покупців, які цінують комфорт. Залишають всі меблі та техніку. За перегляд треба домовлятись завчасно, - дзвоніть. Можливий продаж по сертифікату та програмам. Є можливість надбудови третього поверху.

Таун з ремонтом Ірпінь, Центральний парк, іпотека Так
olx.ua

Дослідити місцевість