Трикімнатна квартира в найтоповішій локації Ірпеня! Поряд: центральна площа міста, Екомаркет, Фора, Єва, Аврора та ін., кінотеатр Перун, дитячий садок ’’Лісова пісня’’, школа №17, найкращій парк міста Незнайка, ринок. Сама квартира розташована на середньому поверсі 4-й з 9-ти можливих, ліфт. Є необхідні меблі та побутова техніка для життя (2 кондиціонери). Балкон, площа квартири 69 кв.м. Комора 5 кв.м. на поверсі Мінімальне оформлення! Без комісії! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку в усіх месенджерах.

ексклюзив
Соборна вул., 107
rieltor.ua

Всього 912$ за квадратний метр! Трикімнатна дворівнева квартира з ремонтом в ЖК Версаль Парк, м.Ірпінь. Це єдина квартира у всьому комплексі, яка має вихід на власну терасу з самої квартири. Площа квартири 88 кв.м + тереса площею 55 кв.м Меблі та техніка залишаються! В квартирі індивідуальне газове опалення та газова варильна поверхня. Тепла підлога по всій квартирі (крім спалень). Усі тарифи житлові. Планування: 1-й поверх: простора кухня-вітальня з балконом, дві спальні та ванна кімната. 2-й поверх: кімната з виходом на терасу, з якої відкривається захоплюючий краєвид на місто. Територія житлово комплексу закрита, під охороною. Є наземний та підземний паркінг Центральна частина міста. У пішому доступі парк Дубки та парк Правика, школа №1 та №2, дитячий садок, поліклініка, супермаркети та усі блага цивілізації. Право власності більше трьох років, оформлення 2% Ніхто не прописаний, документи готові до угоди. Телефонуйте, пишіть. На звязку у всіх месенджерах!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 86б
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в ЖК закритого типу,розташована по вул.Лісова 50 на 9 поверсі 10 поверхового будинку.В квартирі зроблений якісний дорогий ремонт.Площа квартири 140м2,кухня-гостьова 40м2,дві спальні і гостьова кімната,в одній спальні на лоджії кабінет,два санвузли: один з ванною ,другий з душовою кабіною.Квартира укомплектована меблями і технікою,залишається все.В квартирі індивідуальне газове опалення є кондиціонер.Квартира в ідеальному стані!!!З вікон гарний вид на ліс,квартира на дві сторони. Поруч вся необхідна інфраструктура:Фора,АТБ,Розетка,Нова Пошта,Європейські товари,Єва,різноманітні магазини,ресторани,кафе,амбулаторія #7 .До Центрального парку 3хв.пішки.Всі тарифи житлові.Мінімальне оформлення 2%.

Лісова, 50
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

НЕ фейк, а реальна квартира по супер привабливій ціні! Лише 500$ за квадратний метр готової квартири з правом власності! Мінімальне оформлення 2% Площа квартири 92 кв.м. Висота стелі 3.3 м! Можна зробити антресоль при необхідності. Є простора відкрита тераса! Будинок зданий. Всі комунікації працюють. Опалення індивідуальне газове від двоконтурного котла. У квартирі уже виконана стяжка підлоги, штукатурка стін і розведене опалення під радіатори. Документи перевірені та готові до угоди! Телефонуйте та скоріш записуйтесь на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Найкраща вул. (Ломоносова), 81
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири з якісним ремонтом в найкращій локації Ірпеня - Центральний парк ЖК Реноме знаходиться поряд з усією необхідною для життя інфраструктурою: Супермаркети: Сільпо, Новус, Фора, АТБ Спортзали, фітнес-клуби, Танцювальні студії Безліч салонів краси та студій масажу Кафе ресторани Також в пішій доступності є державний ліцей Мрія та великий, новий садочок. Квартира має загальну площу 88м2 в 2 рівні Кухня-вітальня 18м2 з окремою зоною для приготування їжі та відпочинку з мяким диваном. Велика кімната 15м2 з розкладним диваном та робочою зоною. Якісні, довговічні дубові сходи ведуть на другий поверх Є велика кімната з шафами, мансардними вікнами, через які можна дивитись на чисте, зіркове небо. Оформлення 2%. Можливий продаж в Іпотеку 3%, постанову 280 та житловий сертифікат,

Літературна, 4А
rieltor.ua

Продаж квартири в центрі Ірпіня. Двухрівневий пентхаус,вул. Павленка 11 120/75/14м2 ,4/4пов.Висота стелі 2.75м. 1-й рівень: кухня-вітальня, кімната, санузел,гардеробна 2-й рівень: 2 спальни, кабінет, санузел,вільне планування. В готовому будинку з всіма комунікаціями!Індивідуальне газове опалення!Двоконтурний котел!В будинку мешкають сусіди. В комплексі закритий власний двір, власна парковка, декоративне озеленення прибудинкової території, чудові види з вікна! Зручні планування та якісні матеріали!! Поблизу центру багато місць для розваг, відпочинку. У пішій доступності кілька парків, ліс та автобусна зупинка з якої спокійно можна пересуватись містом а також доїхати до Києва за 20 хвилин. Добре розвинена інфраструктура: магазини, затишні кавярні, місця для занять спортом. Ціна 54900у.е. Без комісії.

Павленка, 11
rieltor.ua

Ірпінь, ЖК «Royal Park» відмінна 3-кімнатна 97,6 м2 на 10 поверсі 12-ти поверхового будинку. Кухня 26 м2, два санвузли, висота стелі 2.7м, частина вікон виходять на парк. Квартира під оздоблення, з чудовим плануванням. 3 окремих спальні по 15-16 м2, кухня-вітальня з еркером у підлогу та великим віконним заповненням. Великий хол передпокій 15 м2 і гардеробна 3 м2, санвузли 6, 5 і 2 м2. ЖК «Royal Park» розташований у самому центрі міста серед зелених парків: імені Правика, імені З. Алієвої, «Дубки» на перехресті вулиць: Соборної та Тургенєвської. У комплексі є підземний паркінг, власний торговий комплекс. Крокова доступність до всієї необхідної інфраструктури – роблять ЖК «Royal Park» воістину одним із найпривабливіших житлових комплексів бізнес-класу. Відмінна локація – парк перед будинком, поряд школи, садки, міська поліклініка, магазини, ресторани, банки, салони, спорт-клуби, супермаркети, ринки, аптеки, зупинки маршруток. Відмінною швидкісною дорогою 10 хв до КП Києва автомобілем, поруч знаходиться електричка, 30 хв маршрутка до метро Академмістечко. У ЖК «Royal Park» на першому та другому поверхах передбачена сфера обслуговування та торгівлі. «Royal Park» - комплекс для тих, хто цінує найвищий рівень життя, комфорту та зручності, а Переуступка прав власності. Комплекс введений в експлуатацію.Без комісії для покупців!

ексклюзив
Соборна вул., 151
rieltor.ua

Затишна трикімнатна квартира в зручній локації міста Ірпінь. ЖК «АкадемКвартал», Мечникова 112-114. Оформлення 2%. Загальна площа 65м2, житлова 45м2. Будинок 2015 року здачі. Всі тарифи житлові! (+вже оплачені лічильники типу «День-Ніч»). Опалення від двоконтурного газового котла. Комунальні платежі мінімальні! Всі документи перевірені! Телефонуйте!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 112-114
rieltor.ua

Пропонуємо 3 км. квартиру під ремонт, що дозволяє реалізувати ваші дезайнерські ідеї та створити затишне житло на свій смак. Квартира рошташована в центрі Ірпіня, чудове місце розташування , розвинена інфраструктура( поруч маршрутка м.Академ містечко)

Соборна вул., 109
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири в ЖК Синергія 3+. Будинок розташований за адресою: м.Ірпінь, вул.Сковороди. Квартира розташована на 9му поверсі 9поверхового будинку , загальна площа її складає 91 м2. Панорамні вікна через які відкривається прекрасний вид. В квартирі зроблений сучасний і стильний ремонт. В квартирі все нове. Ремонт робився для себе,тому використовувались дорогі і якісні матеріали. В квартирі майже все автоматизоване: автоматизовані штори, автоматизована система від затоплення, автоматизація з вимірюванням температури в кожній кімнаті, сигналізація Ajax, вентиляція. В квартирі є система автономної гарячої води, навіть без світла та газу. Кондиціонери в кожній кімнаті. Всі змішувачі вбудовані. Два санвузли, є ванна та окремий душ. Окремо встановлена система кондиціонування. Кожен контур опалення теплої підлоги, система рекуперації тепла, контроль вологості. В квартирі відсутні радіатори, по всій квартирі тепла підлога. Супер економний котел конденсаційник (вартість 3 тис євро) Вікна замінені від на вікна преміальної якості, профіль Сінего Рехау Вхідні броньовані двері. Міжкімнатні двері Родос зі вставками скла. Масив дерева. В кімнатах підлога вініл Німеччина. Плитка 1200*1200 Італія Підвіконня із мрамора. Квартира варта свої ціни та вашої уваги!

Григорія Сковороди вул., 13/7
rieltor.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

Продаж 3кімнатної квартири в центрі міста. Будинок розташований за адресою м. Ірпінь , вул. Ярославська 5. В будинку велика прибудинкова територія та безліч паркомісць. Поруч з будинком Парк Незнайка, виїзд одразу на трасу до м. Києва , поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура, ЕкоМаркет, Новус, Фора, АТБ, фітнес центри, спорт зали, салони краси, барбершопи, кав’ярні, ресторани, аптеки, медичні центри. Квартира розташована на 4му поверсі 9ти поверхового будинку , загальна площа її складає 66,4 м2 з двома лоджіями. В квартирі житловий стан. Є все для проживання ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Ярославська, 5
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! В продажу простора трикімнатна ВИДОВА квартира! єОселя, сертифікат, єВідновлення ТАК! Квартира знаходиться в ЖК Irpin City в оточенні лісу й поблизу Києва! Найзручніший виїзд до столиці! Будинок побудовано з цегли, зовнішньо утеплений. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел. КЛЮЧІ НА РУКАХ! Одна з найвигідніших пропозицій на ринку! Продається 3к квартира / Ірпінь / ЖК Irpin City, вул. Університетська, 1 на 10 із 14 поверсі. Без ремонту . (маршруткою 5 хв. до метро Академмістечко). Квартира в оточенні соснового лісу! З вікон відкривається шикарний вид на ліс! Квартира З ДОКУМЕНТАМИ! Всі кімнати окремі! На території великий дитячий майданчик! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 1Л
rieltor.ua

Код обєкта: 56-320693-26 Двохрівнева 3 кімнатна квартира у новому клубному будинку "КлабХаус" одразу за ЖК Британський квартал. Фактична площа 66,4м2 (по тех паспорту 59,4м2). Вільне планування. Стан квартири - після будівельників, комунікації підключені : заведена електрика, водопостачання, інтернет, домофон. Встановлені якісні вхідні двері та 2-камерні вікна. Є балкон-лоджія. Будинок теплий, матеріал- газобен + утеплення мінеральною ватою. У вартість входить утеплення даху та встановлення мансардних вікон. Відео вишлемо за запитом. Вартість у гривнях 2 102 036 грн. , що еквівалентно сумі в доларах за курсом на день угоди. Територія ЖК - закрита, парковка - у дворі , є також критий паркінг, де можна придбати паркомісце. Зручне місцерозташування з розвиненою інфраструктурою: магазини Metro, Епіцентр, Аракс,ТРЦ Республіка,Столичноий ринок.В пішій доступності магазини: Велмарт, АТБ, Новус, Сільпо, Спортлайф. Багато навчальних закладів: державний та приватний дитячий садок, сучасна школа. В генплан району внесене будівництво станції метро на вул. Дмитра Луценка, що поруч з ЖК. 20хв. пішки від ст.м. Теремки, Іпподром, поруч знаходяться зупинки міського транспорту- зручна транспортна роз"язка.

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 14
rieltor.ua

Ирпень ЖК Синергия Сити О.Кобылянской 1г/6 7/7эт 3к квартира (на сегодня переделана в евро 3), окна на 2 стороны. Кухня-гостиная ок 30м2 с балконом и спальня с видами во двор, где прекрасный ландшафт. окна 2й спальни выходят на сторону Ирпенской Набережной. По эту сторону встречаем рассветы. Большие панорамные окна, широкие подоконники -это дополнительные зоны для отдыха и созерцания прекрасных видов. Этот дом построен из керамоблока, утеплен,индивидуальное ГАЗовое отопление/Котел, возможность приготовления еды на газу. Сверху над квартирой запланирована эксплуатируемая крыша для прогулок ,, не выходя из дома,,. Очень стильные и удобные подъезды с колясочными, комфортные лифты. Первые этажи домов в ЖК располагают разнообразную коммерцию. Ландшафты созданы как будто для инстаграмм, это парковая зона во все сезоны года. Территории для отдыха с лавочками и качелями. В комплексе организуется футбольная и баскетбольная площадки, зоны с тренажерами, теннисный корт. В планах своя школа на 1300 детей, с бассейном. 1 государственный и 5 частных детских садиков. В Комплексе всего 20 дворов в концепции двор без машин. Паркинг на 4500 авто, собственный ТЦ Архитектура ЖК привлекает своей не банальностью, это выглядит очень современо. Плавные линии особенно приятны для глаз. Ирпенская Набережная с прогулочными и велосипедными аллеями в 5 минутах пешей ходьбы. Удобный выезд на Киев, остановки транспорта в пешей доступности. Приглашаю на просмотры этого невероятно Комфортного Комплекса.

Кобилянської, 1в
rieltor.ua

До вашої уваги велика трикімнатна квартира з дуже класною локацією! В самому центрі Ірпеня, де вся необхідна інфраструктура на відстані витягнутої руки! В трьох хвилинах ХОДЬБИ декілька шкіл на вибір; садочок; поліклініки дитяча та центральна, магазини, супермаркети, ресторани, самі красиві парки міста ! Квартира знаходиться на третьому поверсі, двостороння , три окремі кімнати з видом на парк Правика! Кухня вітальня з виходом на власну терасу ( 42 м2) у двір комплексу! Дві ванни кімнати, гостьовий санвузол- або пральня, та дві гардеробні . В квартири повністю зроблена електро проводка з усіма необхідними точками. Встановлен газовий котел . Зроблена Чистова штукатурка стін . Гарна локація; велика квартира; власна тераса; не високий поверх; газове опалення !!! А ще краще її побачити в живу !! Площа : 127 м2 Тераса: 42 м2 Ціна : 96 000 $ Тож 755 $ за метр квадратний!!! З вас дзвінок- з мене перегляд!

Тургенєвська вул., 24
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Сучасна 3-кімнатна квартира в ЖК бізнес-класу з ремонтом! Програма єОселя. Адреса: м. Ірпінь, вул. Ольги Кобилянської, 1в/8, ЖК «SYNERGY CITY», будинок № 8. Квартира має раціональне та зручне планування, фото додаються. Індивідуальне газове опалення забезпечує зручність, економію та можливість опалення в будь-яку пору року. Будинок заселений, тарифи для фізичних осіб. Комплекс розташований в екологічно чистому передмісті Києва, дорога до столиці громадським транспортом займе 25 хвилин. Навколо мальовничі краєвиди та місця для прогулянок. Всього за 3 хвилини ходьби облаштована набережна, поруч парк Письменників та сосновий ліс, корисний для здоровя. Біля будинку є зручна стоянка. Ця квартира варта вашої уваги. Продаж без комісії! Можлива покупка за 100% оплатою або за державною програмою єОселя та єВідновлення. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Достоєвського вул., 1/8в
rieltor.ua

Без комісії для покупця пропонується простора трикімнатна квартира в самому серці Ірпеня, в одному з найліквідніших комплексів бізнес-класу, ЖК «Utlandia». Це територія стилю та затишку, де можна спокійно і комфортно відпочити після трудового дня. Планування та «начинка» квартири: - двоповерхова квартира, 9 та 10 поверх - дві великі тераси з фантастичним видом на місто - шикарне планування з великими спальнями, вітальнею і санвузлами - тепла підлога - розведення опалення - розведення води і електрики - чистова стяжка і чистова штукатурка

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чехова вул., 1-в
rieltor.ua

Квартира простора і дуже світла, східна сторона, вікна в двір! Водяна тепла підлога: кухня вітальня, сан-вузол, та коридор. Якісний ремонт з природними текстурами в стилістиці Bauhaus. Функціональна кухня облаштована вбудованою технікою Electrolux: духова шафа, посудомийна машина, варильна поверхня, холодильник, окремий бойлер на кухню, витяжка. Встановленні меблі на замовлення з МДФ фасадами, міцна стільниця компакт плита 100% водонепроникна. Великий дизайнерський скляний стіл, мʼякий розкладний двоспальний диван! Дві окремі кімнати:спальна та кабінет або дитяча. Встановлено ліжко з підйомним механізмом. Підвіконня -WERZALIT. Міжкімнатні двері, плінтуса фарбований МДФ Просторий санвузол, вбудована сантехніка зручна та практична (матовий браш нікелю). Техніка: пральна та сушильна машина, вентилятор Electrolux.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122
rieltor.ua

Продаж квартири в житловому комплексі Київський по вул. Університетська 2/1 корп.3, через дорогу «Центральний парк». Квартира вільного планування, відкрита тераса, видова, комфортна, висока стеля. Загальна площа квартири 1143 метрів, 15 метрів кухня-вітальня + лоджія + вихід на відкриту терасу 40м2 ( по факту 100м2). В квартирі чорнова стяжка, на підлозі стяжка. Опалення центральне. Готова до ремонту. Ціна 110000дол.

Університетська вул., 2/1
rieltor.ua

Ви шукаєте велику квартиру для вашої родини ? Цінуєте сучасні житлові комплекси в екологічно-чистих районах? Тоді наша пропозиція саме для Вас! Продається велика 3 кімнатна квартира загальною площею 80 м2, розташована на 7 поверсі 16 поверхового будинку ЖК City Park, м. Ірпінь, вулиця Університетська, 3/13. Планування квартири включає три спальні кімнати, простору кухню - вітальню, ванну кімнату, санвузол і гардероб. В квартирі зроблений свіжий ремонт, найближчим часом буде встановлена кухня. Новому власнику залишиться доукомплектувати меблями та технікою за власним смаком. Особливістю квартири є вид на ліс, а також велика кількість світла, що надає відчуття затишку. В ЖК є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: закрита територія, школа, дитячі садки, безліч магазинів, аптек, кафе, фітнес-центрів та спортивних майданчиків, а також є в достатній кількості паркувальні місця на території комплексу, також гостьова парковка. Зручна транспортна розвязка, зупинка за 5 хвилин ходьби. Пропозиція без комісія для покупця!

ексклюзив
Університетська вул., 3/13
rieltor.ua

Продам велику готову 3-кімнатну квартиру в закритому заселеному ЖК «Фортуна»! Сусіди вже живуть! Висока якість будівництва! Максимальне наповнення квартири - штукатурка, стяжка, лічильники, панорамна лоджія. Практичне продумане планування! Загальна площа - 72 м2. Автономне опалення! Є 1,9 та 10 поверхи. Комплекс розташований в одному з кращих районів міста з новою розвиненою інфраструктурою та транспортною розвʼязкою. Поруч парк, школи, садочки, супермаркети та ін. Вигідна ціна - 2186850грн. Продаж від забудовника! Без %. Можливе розтермінування в індивідуальному порядку.

Григорія Сковороди вул., 23
rieltor.ua

Двокімнатна квартира на п’ятому поверсі в новому ЖК "Нові Метри Парк" по вулиці М. Сингаївського, загальною площею 61,1 м2, простора кухня площею 16,4 кв.м., житлова площа 32 кв.м. Планування дозволяє зробити три окремі кімнати, санвузол роздільний (можна об’єднати), вікна кухні та однієї з кімнат виходять у двір на парк. Будинок цегляний, ззовні утеплений. Квартира без ремонту, на підлозі стяжка (крім санвузла та кухні, для зручності укладання «теплої підлоги» за потреби), стіни - штукатурка. Опалення індівідуальне - від двоконтурного газового котла. Сусіди живуть. Всі тарифи житлові, ніхто не прописаний. Комунальної заборгованості не має. Ліфт працює. У дворі комплексу доглянутий парк, зона відпочинку для дітей та дорослих, дитячий майданчик. Поруч парк "Мама", супермаркети, аптеки, зупинки на Київ та по місту.

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 8К
rieltor.ua

Ірпінь вулиця Куліняки 40 (5 лінія) Пропонується на продаж 3-х. кімнатна квартира , розташована на 2 поверсі/2 п, цегляного будинку. Кімнати роздільні, санвузол сумісний, без балкону. Квартира більше під ремонт але заїхати та жити можна. Дах повністю замінили. В будинку є бомбосховище. Тихе спокійне місце до вокзалу пішки 10 хвилин. Ціна 38500 $ без комісії для покупця

Кулиняка вул. (Калініна), 40
rieltor.ua

ЖК Атріум Закрита територія, парковка лише для власників квартир. Все необхідне в пішій доступності: Зупинки маршруток по місту та в Київ. Супермаркет «Пчелка» «Новус» «Траш» Дитяча та доросла поліклініка. Державна, приватна. Дитячий садок, школа. Відділення нової пошти. Спортзал. Салони краси. Аптеки. Ветмагазини. Квіткова лавка. Будинок монолітно-каркасний. Теплий. Квартира розташована на 1 високому поверсі. Загальна площа 75 кв.м. Три окремі кімнати, з однієї вихід на балкон (засклений) Великий коридор з вмонтованою шафою для зберігання речей. Роздільний санвузол. В квартирі зроблений якісний ремонт. Меблі всі зроблені на замовлення з натуральних матеріалів. Двері деревяні. Підвіконня та відкоси зроблені з дерева. Також разом з квартирою продається КЛАДОВА в підвалі, 3 кв.м. Зроблено освітлення та повністю облаштована полицями та місцями для зберігання.

можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 51/1
rieltor.ua
1 - 24 з 477 результатів