Продаж однокімнатної квартири з великою кухнею-вітальнею ! Виконаний дизайнерський ремонт з використанням різних видів освітлення та натурального дерева. Загальною площею 45м2 , кухня-вітальня 24м2. Індивідуальне газове опалення, котел Bosh, підігрів підлоги по всій площі квартири. Меблі під замовлення, встановлена вся необхідна техніка. Вбудовані : посудомийна та пральна машини, холодильник, духова шафа, витяжка, варильна поверхня. Встановлені кондиціонери. В ванній кімнаті сантехніка GROHE. Є власна гардеробна та великі підвіконня з розетками та підігрівом. Є відеоогляд квартири. Пишіть та телефонуйте , на звʼязку в усіх месенджерах! Без комісії та додаткових платежів!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Єсеніна вул., 33
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 35500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

ексклюзив
Тургенєвська вул., 50/3
rieltor.ua

Продам СТИЛЬНУ 1-к квартиру 40м2 з новим РЕМОНТОМ в ЖК Синергія-Сіті. Ірпінь Однокімнатна квартира 39,5м2 із сучасним плануванням: передпокій – 3м2, санвузол – 4м2, кухня-студія 21м2 з виходом на панорамну лоджію – 3м2, спальня – 10м2. Квартира розташована на 7-му поверсі, вид з вікон у двір житлового комплексу, частково комплектується новими меблями та побутовою технікою: - спальня: - двоспальне ліжко; - дві приліжкові тумби; - комод; - робочий столик; - кухня-вітальня: - лавка в передпокої; - диван; - обідній стіл із трьома стільцями; - маленький підставний столик; - газова варильна поверхня; - витяжка; - ванна кімната: - раковина; - змішувач під раковину. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Будинок 9-ти поверховий розташований в екологічно чистому районі в оточенні лісу за 8 кілометрів від Києва. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. Ціна квартири - 52500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 8,5%, можливий предметний торг реальному покупцеві. Продаж за готівку. Додаткова інформація за телефоном. Ключі на руках. З повагою, Янковський Сергій - АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

можливий продаж по єОселя
Достоєвського пров., 1В/21
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам СТИЛЬНУ 1-к квартиру 40м2 з дизайнерським РЕМОНТОМ і меблями. Ірпінь Однокімнатна квартира 39,5м2 із сучасним плануванням: передпокій – 3м2, санвузол – 4м2, кухня-студія 21м2 з виходом на панорамну лоджію – 3м2, спальня – 10м2. Квартира розташована на 2-му поверсі, вид з вікон у двір житлового комплексу, комплектується новими меблями та побутовою технікою на гарантії. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Будинок 9-ти поверховий розташований в екологічно чистому районі в оточенні лісу за 8 кілометрів від Києва. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. Ціна квартири - 58500$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 8,5%, можливий предметний торг реальному покупцеві. Продаж за готівку. Додаткова інформація за телефоном. Ключі на руках. З повагою, Янковський Сергій, АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Достоєвського пров., 1в/20
rieltor.ua

НАЙНИЖЧА ЦІНА. АКЦІЙНА РОЗТЕРМІНУВАННЯ Ось такий варіант. Здача на вересень цього рок 2024(ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ ГРУБО ГОВОРЯ) Ціна в оголошенні першого внеску. ПВ 50% - 696 510 грн (16 000$ ) Розтермінування на 3 роки Щомісячний платіж - 23 435 грн Індивідуальні умови.

Кобилянскої, 14
rieltor.ua

Ідеальна квартира для тих, хто проводить багато часу вдома, та любить приймати гостей. Вашій увазі Сучасна 1 кімнатна квартира перепланована в студію ремонтом в Лофт стилі, з Супроводом дизайнера, та власника на всіх етапах робі Максимально практичне планування, з окремим гардеробом, зоною спальні, кухні та бару. Підлога з підігрівом, яким можна користуватись в будь-яку пору року, адже окрім Власної котельні на будинок є резервний, Електрокотел. Санвузол 2 варіаціями підсвітки, датчик руху, який вмикається та налаштовується автоматично під Ваші потреби, та звичайне холодне світло. Велика Ванна, а якій можна ніжитись не тільки самому ;) Меблі на замовлення з якісною фурнітурою. Дзеркала які Збільшують і так великий простір (5м2) та звісно ж датчик проти протікання, що додасть Вам та сусідам безпеки на випадок Надзвичайної ситуації. Ремонт як Ви могли зрозуміти робився Для себе, з продуманими з практичної точки зору та естетики деталями та практичністю. для речей є безліч ніш, гардероб та тумби. А з ліжка можна любуватись просторами лісу та неймовірний краєвид на місто Ірпінь. Кухня має 2 зони: 1 зона безпосередньо для приготування з вбудованим холодильником, посудомийною машиною та раковиною з Нержавіючої сталі, широкою стільницею з індукційною плитою. 2 зона бару, в якій красується головна прикраса квартири - барна стійка, яка служить і столом. Довжиною 270 см, глибиною 70 см та товщиною 15 см - це цільний дуб, ексклюзивно готувався для цієї квартири. Оброблений таки чином, щоб зберегти природну форму з бокової сторони. Тримається на спеціально для нього звареному і вбудованому металевому каркасі Це далеко не все, що є в квартирі, тому приходьте на перегляд та відчуйте на собі

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Університетська, 1д
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в ЖК Центральний 2! Місце розташування: ЖК Центральний 2 Площа: 37.5 м² (кухня-вітальня 17.9 м², кімната 11.6 м²) Поверх: 16/16 Висота стелі: 3.6 м Наповнення: - Стяжка підлоги (крім санвузла) - Поштукатурені стіни - Розведено опалення - Встановлені радіатори - Встановлені лічильники Ціна:38000$ Оформлення: Будь-який спосіб угоди. Готова до продажу та ремонту квартира з чудовим плануванням та всіма необхідними комунікаціями. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, звертайтеся за телефоном вказаним в оголошенні або пишіть в приватні повідомлення.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/2
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру без ремонту В ГОТОВОМУ будинку. Загальна площа 39,4 м2 Кухня 19м2 6 поверх/ 9 Індивідуальне газове опалення Всі комунікації функціонують Тарифи житлові Поруч з ЖК є вся необхідна інфраструктура:супермаркети, магазини, кафе та салони краси. В 2 хв зупинка маршрутного таксі та дит.садок Ціна 34000$ Оформлення 2% Ключі на руках, перегляд в будь-який час.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4
rieltor.ua

ЖК “Центральний 2” Переуступку сплачує продавець! 1-кімнатна квартира, 6 будинок Максимальне наповнення квартири від забудовника. Площа: 43,4 м² Ціна: 45 400$ В рахунок торгу власник готовий оплатити переуступку! Поверх: 10/16, вікна у двір Контактна інформація: • Діма, АН Квартал

Університетська вул., 3/4
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в Ірпені в ЖК бізнес-класу. Остання квартира по супер вигідній ціні! Площа 34 кв.м. Опалення індивідуальне газове. Сучасний житловий комплекс з гарною прибудинковою територією, з власною інфраструктурою. Тут є магазини, кавярні, Нова Пошта, фітнес клуб мережі Реформа, в швидкій перспективі відкриття АТБ та інших бізнесів. У пішому доступі Ірпінська Набережна, парк Письменників. До Києва всього 15 хв на авто. Вартість квартири 1 148 106 грн. Пишіть телефонуйте. Всі деталі по телефону.

Достоєвського вул., 19
rieltor.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

Продається квартира зі стильним ремонтом в світлих тонах. Жити тут не тільки приємно, але і комфортно, так як вона повністю облаштована всією необхідною технікою (холодильник, витяжка, посудомийна та пральна машина). Індивідуальне газове опалення та тепла підлога, саме те, що хоче більшість людей в своїй омріяній квартирі. І тут це все є! А з місцевою інфраструктурою може конкурувати лише центральна частина міста! Тут Ви найдете три супермаркети, три побутові магазини, безліч кафе на будь який смак, аптеки, перукарні, студії танців, йоги, спортивні секції, басейн та можна ще довго перераховувати. Біля будинку зупинка прямої маршрутки до Києва. Продаж без комісії Підтримуємо держпрограми! Телефонуйте або пишіть, домовимось про перегляд у зручний час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11/5
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з новим ремонтом в клубному будинку. Будинок знаходиться в 15 хв пішки від центру Ірпеня, 3хв до дитячого садка, 7 хв до школи та парку Незнайко. Новий ремонт, ніхто ще не проживав. Картира на 4 поверсі. Площа 36 кв.м. Опалення індивідуальне газове, тарифи житлові. Будинок цегляний, утеплений. Всі деталі по телефону.

провулок Український, 24
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з ремонтом у тихому житловому комплексі ЖК Талісман 2, вул.Давідчука,б.42 ! Особливості: Місцезнаходження: Високий зручний перший поверх, ідеальний у часи відключення світла, з можливістю поставити генератор. Площа: Квартира невелика, але дуже затишна і комфортна. Балкон: Повноцінний та застеклений. Кухня: Вбудована кухня з технікою. Опалення: Автономне газове. Комфорт: Кондиціонер для вашого комфорту. Територія: Закрита, тиха та затишна територія комплексу з мангальною зоною та альтанкою. Додатково: Оформлення лише 2% Іпотека та сертифікати - так! Ключі на руках: Перегляд в будь-який час. Без комісії для покупця! Фото реальні, відповідають дійсності. Для більш детальної інформації звертайтесь за телефоном.

Давидчука вул., 42
rieltor.ua

Оголошення про продаж: Пропонується на продаж розкішна видова квартира площею 213 м2 у самому серці прекрасного пригороду столиці - Ірпені. Неймовірний вид на Центральний парк. Особливості: - Вишукана архітектура комплексу, що поєднує в собі традиційний модерн та неокласику. - Забудовник - Компанія IC Group, яка працює на ринку будівництва житла бізнес-класу вже 11 років. - Ідеальне розташування: всього 7 км від Києва, поруч Центральний парк площею 6,5 гектара з розвиненою інфраструктурою. - Житловий комплекс Центральний 2: 3,5 гектара закритої території, консьєржі, відеоспостереження, зелені насадження, дитяча майданчик. - Квартира на 12 поверсі, 213 м2. - Кухня-вітальня 75м2, 4 великих вікна. - Батьківська спальня 37м2 з санвузлом та гардеробною 13м2. - 2 дитячі кімнати (14 і 25м2). - Кімната для гостей 17м2. - 3 санвузли: 4,5; 6 і 7м2 кожен. - Кладова для продуктів 10м2 та гардеробна. - Преміум оздоблення: гіпсова штукатурка, тепла підлога, радіатори, вікна Veka. - Двері броньовані. - В подарунок - дизайн-проект з візуалізаціями та технічною частиною ремонту. Ціна: - Квартира: 220 000 доларів. Готові приймати пропозиції по ціні - Додатково можна придбати 2 паркомісця та кладові на поверсі. Контакти: Сертифікований рієлтор АСНУ Дмитро Войтков Телефон: 09******18 Дзвоніть зараз! Це ваша мрія про ідеальне житло!

Університетська вул., 3/7
rieltor.ua

Продам квартиру з новим якісним ремонтом, заходь і живи! Ірпінь, вул. Миру 1к квартра студія Новий ремонт, ніхто не жив Площа 21м2 Поверх 1/5 Тепла підлога Газова плита Гаряча вода від газової колонки Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

Миру вул., 6
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Продам 1 кімнатну квартиру в зданому клубнму будинку. 1 високий поверх над комерцією 3м2 від землі. Поруч парк Мама Безліч інфраструктури та державний дитячий садочок. Зупинка Маршрутного таксі, яке курсує по місту та до станції Академмістечко. Загалом найбільш інфраструктурно-розвинений спальний район міста. Загальна площа квартири 38,3м2, з яких світла кімната з 2 вікнами, кухня-вітальня 14,8м2, де можна зонувати вітальню з диваном та телевізором, а також в коридорі глибока ніша під шафу. в Наповнення квартири входить гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, та 2 контурний газовий котел. Продаж можливий будь-яким методом: безготівковий розрахунок за постановою 280, 600 іпотека 3% для військових Іпотека 7% Готівка Оформлення 7,5% по договору дарування, або ж 8,5%, але ціна змінюється на 34 000дол [телефон скрыт] Діма АН Квартал

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-Б/1
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в ЖК Мюнхаузен-2. Будинок з документами, сусіди вже живуть Будинок розташований в розвинутому мікрорайоні в оточені багато соснових дерев та свіжого повітря, а також вона знаходиться між 2-ма великими парками Зручна транспортна розвязка, як по місту так і до столиці 10 хвилин їзди Поряд зупинки, магазини, кавярні, дитячі площадки, зупинки громадського транспорту У пішому доступі новий дитячий садочок, школа та парк Центральний, Незнайки Квартира розташована на комфортному 9 поверсі 10 поверхового будинку Панорамні вікна, що додають багато денного світла та відчуття простору, а також з них відкривається прекрасний вид на місто та дерева Загальна площа квартири складає 45 м2. Індивідуальне газове опалення (стоїть двохконтурний котел) Цілодобова охорона. Відеоспостереження. Новий мікрорайон з хорошим виїздом до столиці. Ціна 40900$ торг Без комісії! Повний супровід від перегляду до угоди За детальною інформацією телефонуйте ! Перегляд в зручний для Вас час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пушкінська вул., 64/68
rieltor.ua

Видова квартира біля Центрального парку! ЖК Сіті парк 2. Квартира на 9 поверсі 16-ти поверхового будинку. Розкривається вид на ліс. В квартирі є гардероб. В будинку сучасні під’їзди з відеонаглядом, облаштована прибудинкова територія, достатня кількість паркомісць. Власна обслуговуюча компанія від забудовника. Опалення кришна газова котельня. Будинок обладнаний генератором, що забезпечує роботу ліфта і власної газової котельні за відсутності світла. Квартиру можна придбати за держ.програмами. Чудова локація, поруч з парком Центральним та необхідними комерційними об’єктами. Зручний виїзд до столиці. Зупинка транспорту - в 5-ти хвилинах ходьби.

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/16
rieltor.ua

Продається затишна, простора, однокімнатна квартира з ремонтом. Загальна площа 43м2. Квартира з меблями та технікою Індивідуальне газове опалення. Комплекс знаходиться в оточенні хвойного лісу. Дім зданий та заселений. Поряд розвинена інфраструктура, зручний виїзд до Києва ново-ірпінській трасі. Без комісії! Оформлення мінімальне 2%. Всі деталі за телефоном. Я на зв’язку у всіх месенджерах.

Університетська вул., 1с
rieltor.ua

Терміновий подаж. Без комісії!!! Квартира з новим ремонтом , яка готова до заселення: , меблі, техніка - є все! Беремо речі, і переїжджаємо! Квартира розташована в районі парку Мама в Ірпені. Зручна транспортна розвязка. Поряд вся інфраструктура Зданий та обжитий будинок з власним свером та закритою територією Із важливого: в будинку житлові тарифи та індивідуальне газове опалення у квартирі. Чекаємо на перегляд

можливий продаж по єОселя
Миколи Сингаївського, 8К
rieltor.ua

Продам просто неймовірно красиву 1-кімнатну квартиру в Ірпені! Найбажаніший житловий комплекс - ЖК ВерсальПарк! В квартирі сучасний ремонт в світлих тонах. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Велика, красива прибудинков територія, закритого типу! Є ПІДЗЕМНИЙ ПАРКІНГ! Є БАЛКОН! Індивідуальне газове опалення! Зручна інфраструктура: поруч Парк Дубки, приватний та державний дитячі садки, поліклініка, автобусна зупинка (420 маршрутка), нова пошта, банк, епіцентр, ресторани, кав’ярні. Поряд зупинка транспорту до метро!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 83
rieltor.ua

1-К КВАРТИРА З РЕМОНТОМ У ПРОДАЖУ Поверх: 1 Площа: 40 м2 Вартість: 56 000 $ ЖК Синергія Сіті Комплектація квартири: - плитка на підлозі у кухні - ламінат у кімнаті - стіни пофарбовані - стеля натяжна - міжкімнатні двері - світильники - тепла підлога, радіатори - котел у подарунок дизайн-проект з розташуванням меблів Сертифікат, єОселя, постанова - ТАК Інфраструктура необхідна для життя, роботи та відпочинку, завчасно продумана девелопером, і зводиться одразу на території ЖК. На території Синергія Сіті будуть побудовані: школа на 1300 дітей, 1 державний та 5 приватних дитячих садків, 30 внутрішніх і 20 загальних дворів в концепціях двір-парк та двір без машин, паркінг на більш ніж 5000 автомобілів,власний торговий центр та 500 магазинів для шопінгу. Оформленню на першого власника 28000 грн.

можливий продаж по єОселя
Достоєвського вул., 7
rieltor.ua

Без комісії!!! Продаж однокімнатної квартири в ЖК Молодість- Ірпінь, вул. Соборна Індивідуальне газове опалення середній поверх-3, Чистова штукатурка, лазерна стяжка підлоги ,газовий котел. Комплекс з гарною закритою територією поруч з набережною. Зруний та швидкий виїзд на Київ Будинок введено в експлуатацію, вже можна заходити на ремонт. Можливий продаж по іпотеці та держ.програми.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/6
rieltor.ua

Велика 1-кімнатна квартира, яка готова до заселення: ремонт, меблі, техніка - є все! Беремо речі, і переїжджаємо! Квартира розташована в районі Центрального парку в Ірпені. Зручна транспортна розвязка. Поряд вся інфраструктура Зданий та обжитий будинок Із важливого: є два балкони, 2 -поверх та індивідуальне газове опалення у квартирі. Без комісії!!! Можливий продаж по Є оселі та держ. програмах

можливий продаж по єОселя
Лісова вул., 6Б
rieltor.ua
1 - 24 з 3 285 результатів