Всього 912$ за квадратний метр! Трикімнатна дворівнева квартира з ремонтом в ЖК Версаль Парк, м.Ірпінь. Це єдина квартира у всьому комплексі, яка має вихід на власну терасу з самої квартири. Площа квартири 88 кв.м + тереса площею 55 кв.м Меблі та техніка залишаються! В квартирі індивідуальне газове опалення та газова варильна поверхня. Тепла підлога по всій квартирі (крім спалень). Усі тарифи житлові. Планування: 1-й поверх: простора кухня-вітальня з балконом, дві спальні та ванна кімната. 2-й поверх: кімната з виходом на терасу, з якої відкривається захоплюючий краєвид на місто. Територія житлово комплексу закрита, під охороною. Є наземний та підземний паркінг Центральна частина міста. У пішому доступі парк Дубки та парк Правика, школа №1 та №2, дитячий садок, поліклініка, супермаркети та усі блага цивілізації. Право власності більше трьох років, оформлення 2% Ніхто не прописаний, документи готові до угоди. Телефонуйте, пишіть. На звязку у всіх месенджерах!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 86б
rieltor.ua

Дворівнева АТМОСФЕРНА Квартира з новим якісним дизайнерським ремонтом. Повністю укомплектована всіма меблями та технікою. Тепла підлога в с\у - кухня-гостьова 30м2 - 2 окремі спальні - гардеробна Ремонт робили для життя , в оригінальному стилі . 88000$ Я – сертифікований рієлтор із 7-річним досвідом роботи, і працюю без комісії для вас. З моєю допомогою ви знайдете ідеальну нерухомість, яка задовольнить всі ваші потреби. Маю доступ до всіх об’єктів на ринку і готова показати вам найкращі пропозиції. Телефонуйте зараз! Працюю для вас без вихідних, 7 днів на тиждень.

ексклюзив
Університетська вул., 3/13
rieltor.ua

Найвигідніша пропозиція Ірпінь, вул.. Пушкінська 43а Клубний будинок з Видом на ліс. Дворівнева , 5кімнатна квартира Площа 157м2 житлова -87м2кухня-13м2 . Автономне опалення ,Чистові роботи зроблено на 60%. Всі чорнові роботи закінчені. Стяжка, штукатурка стін. Зроблено сходи на другий поверх. Розведення опалення, Електрики, а також холодної і гарячої води.. Все поряд для комфортного прожиття, садочок , школа , супермаркети , зони відпочинку , ліс , майданчики. Право власності , будинок повністю заселений Ціна 68000 у.о

Пушкінська вул., 43а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця пропонується простора трикімнатна квартира в самому серці Ірпеня, в одному з найліквідніших комплексів бізнес-класу, ЖК «Utlandia». Це територія стилю та затишку, де можна спокійно і комфортно відпочити після трудового дня. Планування та «начинка» квартири: - двоповерхова квартира, 9 та 10 поверх - дві великі тераси з фантастичним видом на місто - шикарне планування з великими спальнями, вітальнею і санвузлами - тепла підлога - розведення опалення - розведення води і електрики - чистова стяжка і чистова штукатурка

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чехова вул., 1-в
rieltor.ua

Унікальна пропозиція! У продажу неймовірна дворівнева квартира з стильним ремонтом в Ірпені! У квартирі також залишаються меблі та техніка, тому вам не доведеться ще вкладати кошти і облаштовувати квартиру,вже все готово. Квартира досить вдало спланована, на першому рівні: простора кухня-студія з панорамним видом з вікна, гардеробна, санвузол. На другому рівні місце, облаштоване під робочу зону, санвузол, спальна кімната з великим ліжком, дитяча кімната. З двох кімнат гарний вид з вікна. Також великий плюс цієї квартири, що з неї є вихід на велику терасу, яку ви можете облаштувати за власним бажанням. Квартира з індивідуальним газовим опаленням та усіма комунікаціями. Телефонуйте, пишіть та приходьте на перегляд, ми з радістю покажемо вам цю чудову квартиру!

Северинівська вул., 104е
rieltor.ua

Дворівнева квартира з власною терасою! Загальна площа 92.8м2. Тераса площею 35м2. Поверх - 10. Функціональне та продумане планування. 2 великі кімнати, 2 санвузли, простора кухня-вітальня з панорамними вікнами, зона відпочинку та вихід на терасу з 2 поверху. Якісний цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою. Індивідуальне газове опалення, встановлений котел. Закрита територія та приватність. Зручна локація. Телефонуйте та приїжджайте на перегляд! Можливий продаж під державні програми!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пушкінська вул., 64/68
rieltor.ua

Найкраща Пропозиція. Ірпінь, вул.. Пушкінська 43а Клубний будинок з Видом на ліс. Дворівнева , 5кімнатна квартира Площа 157м2 житлова -87м2кухня-13м2 . Автономне опалення ,Чистові роботи зроблено на 60%. Всі чорнові роботи закінчені. Стяжка, штукатурка стін. Зроблено сходи на другий поверх. Розведення опалення, Електрики, а також холодної і гарячої води.. Все поряд для комфортного прожиття, садочок , школа , супермаркети , зони відпочинку , ліс , майданчики. Ціна 67000 у.о.3.5% комісія агенства...

можливий продаж по єОселя
Пушкінська вул., 43а
rieltor.ua

У продажу чотирикімнатна дворівнева квартира площею 118 м2, з ремонтом, технікою та меблями (все залишається). Цегляний будинок з утепленням.Не пошкоджений. Центральний парк, тиха вулиця, закрита територія та доглянутий двір, дитячий майданчик у дворі. Поблизу школа, кавярні, дитячі садки, супермаркети та багато іншого. Зручне планування: на першому поверсі коридор, кухня-студія, с/в, спальня, вітальня, великий балкон з виходом зі спальні та вітальні, під сходами велика комора. На другому поверсі дві окремі спальні, с/в, дві комори. Великі вікна - світла та затишна. Ремонт із якісних матеріалів, вбудовані меблі. По всій квартирі розведена тепла підлога. Два кондиціонери, автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Розташування будинку в шикарному районі Ірпеня. Мінімальне оформлення (всього 2%). Будинок 2012 року. Сертифікат,Єоселю,постанова та ін. Без комісії для покупця.

Чехова вул., 4
rieltor.ua

Дворівнева квартира в ЖК Синергія Сіті Зданий в експлуатацію будинок, ліфти працюють, вже можна заходити на ремонт Загальна квадратура 77 м2 Наповнення: чистова штукатурка, лазерна стяжка, котел, бетонні сходи, розкішний дизайн проект в подарунок Іпотеки та держпрограми - ТАК Вартість 68500$ Ключі на руках Придбайте власну нерухомість в центрі міста!

можливий продаж по єОселя
Ольги Кобилянської, 22
rieltor.ua

Без Комиссии. ЖК Скай, комплекс Комфорт Класса. Шикарная полноценная 3к квартира с наполнением: штукатурка стен, лазерная тяжка полка, газовый котлом, каркас лестницы. Общая площадь 85.5м2/40м2 жилая/15.5м2 кухня. Гардеробная 7.4м2. Не угловая. С балконом на втором этаже, с прекрасным видом на комплексы и лес!!! Индивидуальное отопление. Лучший вариант за Доступную цену! С быстрым и удобным выездом на Киев. Звоните на просмотр с 9.00 до 20.00 Анна. АН Квартал. Полное сопровождение сделки. Подберу для Вас любую недвижимонсть на Ваш бюджет. Смотрите другие мои предложения.

МЕГА Видовая Двухуровневая 3к квартира. Без Комісії.
olx.ua

Житлові комплекси у Ірпінь

Продам дворівневу квартиру в м. Ірпінь по вул. М. Донцова (раніше - Тургенівська) 81-А. Будинок побудований з червоної цегли в 2011 році. Утеплений мінватою. В будинку ОСББ. В квартирі індивідуальне газове опалення, що є беззаперечною перевагою перед централізованим опаленням. Передбачено 2 санвузли - на першому і другому поверхах. Три кімнати на другому рівні мають мансардні вікна, що дає змогу вночі милуватися зірками. Квартира під ремонт. Будинок дуже теплий. Всі комунікації централізовані! Придбавши цю квартиру, Ви отримуєте малоповерхову забудову навколо, розвинену інфраструктуру та зручну транспортну розвʼязку. Поряд: парк Дубки, парк Незнайка та сквер під будинком, що створює природній затінок, центр міста, спортивні та дитячі майданчики, три школи, дитячі садочки, магазини, кавʼярні, ресторани, салони, аптеки тощо. До метро Академмістечко всього 15 хвилин. Громадський транспорт зупиняється безпосередньо перед вʼїздом на територію будинку. Квартира реальна, для перегляду телефонуйте, ми працюємо без вихідних

Продаж 4кк від власника
olx.ua

Самый экологически чистый пригород Киева-г.Ирпень, ул.Сковороды 5 Данный проект был реализован на базе 5-ти комнатной 2-х уровневой квартиры, 16-17 этаж. Квартира состоит из 6 отдельных студий: 2 студии -17 кв.м. 2 студии -23кв.м. 2 студии-16 кв.м. В студиях красивый стильный интерьер, вся бытовая техника, возможно под арендный бизнес, для проживания есть полная комплектация. Проект выполнен в формате европейского типа жилья. Заполняемость-100%. Заключены договора долгосрочной аренды. Можно для большой семьи. Цена 2 490 000 гривен, без комиссии.

Продажа 6-ти к.квартиры, Ирпень, ул. Г.Сковороды 5, без комісії
olx.ua

2кк дворівнева (можна зробити 3кк) район Центрального Парку Ірпінь вул.Лісова 5/5эт площа 108кв.м. кухня-студія, 2 санвузли. Утеплений дах мінвата 200мм, підшитий гіпсокартоном, вставили мансардні вікна. Зроблено теплу підлогу на першому рівні, розведення опалення з установкою радіаторів, котел, розведення електроенергії по точках, штукатурка та чистова стяжка, металеві сходи на другий рівень. Оформлення 2%. Ціна казкова для такої квартири. Без комісії Ключі на руках, - дзвоніть

Велика 3 кімнатна дворівнева квартира біля Центрального парку
olx.ua

Продам дворівневу квартиру в ЖК Sky-1 Площа 55 м2 11 поверх Квартира має зручне та продумане планування, панорамні вікна та неймовірний вид на ліс Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, утеплений мінеральною ватою,має відкриту територію, а перевагою є наявність індивідуального газового опалення, розведена електрика та вода. Також наявні: пасажирський та грузовий ліфти, консьєрж, відеогляд Поблизу житлового комплексу розвинута інфраструктура: зручний виїзд на Київ, супермаркети і різноманітні магазини, дитячі заклади, салони краси, зупинка громадського транспорту.

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Sky
olx.ua

Продається затишна дворівнева 3 кімнатна квартира на вул. Мінеральній, 39 (р-н Версалю). Квартира тільки після ремонту, всі меблі та техніка нові та залишаються в квартирі. У під"їзді є поштомат та колясочна. Поруч добре розвинена інфраструктура. Можливий продаж під сертифікат. Перегляд в будь-який час. Про більш детальні умови та наявність інших квартир телефонуйте, працюємо без вихідних.

3-кімнатна квартира в центрі міста! Повнівстю мебльована!
olx.ua

Дослідити місцевість

Ірпінь, 2к квартира ( дворівнева) Вул. Єрощенка 18, 3пов + мансарда По техпаспорту площа 33, 5 м2, по факту 50м2 Кухня 8, 6 м2 Житлова 30м2 Індивідуальне газове опалення, житлові тарифи, сусіди живуть, будинок цілий. Будинок 2011 року. Можна придбати по сертифікату, іпотека ні. 53000$ можливий предметний торг!

власник
2-х кімнатна квартира з ремонтом вул.Єрошенка
olx.ua

Продаж Ірпінь Мінеральна 39 (район Версаль парку) 2-кімнатна (євро 3-кімнатна) дворівнева з ремонтом Загальна площа 68 м2 10/10 поверх Сертифікат - Так! В квартирі залишається все що на фото, є тепла підлога в вітальні Ключі на руках, перегляд можливий у будь який час!

Центр Ірпіня, квартира готова для заселення!
olx.ua

Проджа просторої квартири в Ірпінь, ЖК Атріум. вул. Тургенівська, буд. 50/2, кв. 37 3к квартира (дворівнева) з наповненням. Загальна площа 83.8 м2, житлова 47.8 м2. Індивідуальне газове опалення. Наповнення: тепла підлога на кухні та в с/у, стяжка, штукатурка, встановлено радіатори, котел. ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ. Дивитись потрібно вже сьогодні!!!! Найнижча ціна на ринку нерухомості в Ірпіні і великий плюс мінімальне оформлення!!!

Продаж просторої квартири в ЦЕНТРІ
olx.ua

Шикарная 2-х уровневая квартира в Ирпене! С очень красивым видом! Квартира расположена в центре города, возле набережной! Рядом маршрутка до Киева (м.Академгородок) и по городу! До электрички пешком 8 мин. На территории есть школа Планировка очень современная! С балконом! Приезжайте все смотреть! Елена

Достоевского улица, 72, Ирпень, Ирпень, Киевская 71000.0 USD
dom.ria.com

Продам велику дворівневу квартиру для великої родини! Квартир разташована в найкращому місті Ірпеня- біля Центрального парку, максимально розвинена інфраструктура:магазини, супермаркети, школа і садочки - все в пішій ходьбі. Поанування дуже сучасне, велика кухня-студия, роздільні кімнати. Без комісї! На пряму!

Университетская улица, 12, Ирпень, Ирпень, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продаж. Трикімнатна дворівнева квартира з універсальним двостороннім плануванням. На першому рівні квартири можна відокремити окрему кімнати або зробити дуже простору кухню їдальню вітальню за відповідним зручним зонуванням доступного простору. На другому рівні Ваш особистий балкон. Придбавши дану квартиру Ви отримуєте: заведені до оселі комунікації; лічильники на комунікації; -в будинку власна котельня; будинок електрифіковано, тариф житловий. Будинок розташовано біля Центрально парку Ірпеня поруч  знаходиться всі обєкти, необхідні для комфортного активного життя. Для додаткового комфорту інфраструктура саого житлового комплексу. Від будинку до найближчої станції метро всього 15 хв. автомобілем. Зупинка громадського транспорту знаходиться в 5 хвилинах пішки. Продаж за вигідною ціною по договору купівлі продажу, без комісії для кожного нашого клієнта. Телефонуйте!

Чехова улица, 27, Ирпень, Ирпень, Киевская 2693120.0 UAH
dom.ria.com

Шикарна дворівнева квартира в Ірпені! Вул. Університетська 1, найближча точка до Києва Квартира просто шикарна! На першому поверсі кухня з балконом і дуже крутим видом на місто На другому поверсі реально великий гардероб = 10 м. кв. 2 великі кімнати і шикарна лоджія з крутим видом на ліс! В квартирі вже є хороша сходи! квартира З ДОКУМЕНТАМИ!

Университетская улица, 1С, Ирпень, Ирпень, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається дворівнева 3кімнатна квартира з великою гардеробною. Сучасний житловий комплекс «City Park» в Ірпені розташовується в екологічно чистій місцевості і з трьох сторін оточена лісом. Поруч проходить нова траса на Київ. По сусідству є магазини, дитячий садочок, медичний центр. У радіусі кілометра є школа і ще кілька дитсадків. Монолітно-каркасна технологія, яка застосовується в ході будівництва, забезпечує високу міцність конструкції. Використовуються сучасні матеріали чудової якості. Вікна виконані з металопластикового профілю та скляться двокамерними склопакетами з енергоощадним покриттям. У кожному підїзді встановлюються швидкісні сучасні ліфти OTIS.

Университетская улица, 3/13, Ирпень, Ирпень, Киевская 83450.0 USD
dom.ria.com

Сертифікати, єоселя 3% - ТАК! БЕЗ КОМІСІЇ Найкращий ЖК Ірпеня - Синергія Сіті! Дім цегла! 3-кімнатна 2-рівнева Вікна у ДВІР (не на дорогу) Газ! Аж 2 балкони! Правильне рівне планування Є окремий ГАРДЕРОБ 6 м2 Є 2 санвузли Будинок заселений! Неймовірне місце, поруч набережна, пляж, центр і все, про що тільки можна мріяти Ціна - 67000 уо! БЕЗ КОМІСІЇ Ключі у мене Дзвоніть!

власник
Достоевского улица, 1В/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 68990.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 92 результатів