Без комісії агенства! Видова на озеро!!! Пропонується до продажу 1-кім квартира з видом на озеро та пляжна зона в місті Ірпінь вул. Котляревського, 65. Квартира розташована на 4 поверсі/ 5 поверхового будинку. Будинок цегляний, газифікований. Квартира в середині будинку, не торцева. Підʼїзд охайний з приємними сусідами ( фото підʼїзду додається). Вікна металопластикові,є бойлер и необхідні меблі для комфортного проживання. В дворі дитячій майданчик, поруч магазин, маркет, аптека, ліцей, садочок, парк Покровский. Квартира вільна. Готова до переглядів ( за домовленістю) Ключі на руках!

Котляревського вул., 65
rieltor.ua

Продається невелика однокімнатна квартира в м.Ірпінь, по вул.Котляревського, 65. Стан житловий. Є все необхідне з меблів та техніки. Тихий затишний двір. Поруч зупинка громадського транспорту. Школа у пішому доступі. Магазини поруч. Зручний виїзд на Київ. Мінімальне оформлення. Готові на швидку угоду. Без комісії для покупця. Перегляди у зручний для Вас час-телефонуйте)

Продаж однокімнатної квартири в м.Ірпінь!
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж дуже затишної , теплої однокімнатної квартири в Ірпені. Індивідуальне газове опалення! 36м2 на 3 поверсі з 5. Залишається абсолютно все. За деталями пишіть в чат або телефонуйте. Підберу для Вас найкращий варіант житла!

власник
Котляревского улица, 63, Ирпень, Ирпень, Киевская 39500.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість