Продаж ,просторої ,одноімнатної квартири в Ірпіні з гарним видом на ліс. В квартирі все лишаєтья.

можливий продаж по єОселя
Северинівська вул., 105Е
rieltor.ua

ЖК “Центральний 2” Переуступку сплачує продавець! 1-кімнатна квартира, 6 будинок Максимальне наповнення квартири від забудовника. Площа: 43,4 м² Ціна: 40500$ Переуступка на покупця Поверх: 10/16, вікна у двір Контактна інформація: • Діма, АН Квартал

Університетська вул., 3/4
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується Однокімнатна квартира в обжитому будинку з газовим опаленням. На стінах декоративна штукатурка, з емітафією рельєфу дерева, тому краще дивитись вживу) Квартира в лісовій частині міста, ЖК Грін Ярд, вулиця Білокур 8-в район міста з власною інфраструктурою на території та в пішому доступі. Квартира на 1 поверсі, сусіди живуть з усіх сторін, будинок обжитий. Площа 34м2 (Фактично більше, за рахунок додатково заскленого балкона, який буде Вам відрізати холод. В кімнаті великий місткий прихований гардероб, в який вміститься багато речей. На поверсі всього 4 квартири, та окремий тамбур на 2 квартири. крім цього, замінено вхідні двері від забудовника на хороші, надійні з додатковою звукоізоляцією. В комплектації залишається все, що є на фото( Кухня з вбудованою технікою, холодильний, стіл зі стільцями, пральна машина, розкладний диван, новий телевізор Самсунг, кондиціонер куперхантер, робочий стіл. При відсутності світла є газ, та можна готувати їсти, є вода, а також якщо підключити акумулятор, відсутність світла та дискомфорт Ви не відчуєте. Продаж відбувається виключно за готівку, оформлення 2% додатково на покупця.

Білокур вул., 8в
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кімнатної квартири, вул. Теліги 6в/1 В квартирі встановлено кухню Відстань: 700 м від Центрального парку Поверх: 4-й (останній) із 4 Опалення: Газ котел Стан: З новим ремонтом Площа: 42,6 м² + 8 м² не врахованої площі під скосами Ціна: - 44900$ Примітка: можливий сертифікат та постанова 280! Контактна інформація: - Діма, АН Квартал - Телефон: 09******18 Якщо вас зацікавила пропозиція або у вас є додаткові питання, будь ласка, звяжіться зі мною!

можливий продаж по єОселя
Лермонтова вул., 6В/1
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру 34м2 з ЧИСТОВИМ оздобленням в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Комплекс клубного типу, що складається з 3-х житлових будинків із закритою територією, розташований у центральній частині міста на вул. Тургенівська. Пятиповерховий будинок побудований з червоної керамічної цегли із зовнішнім утепленням мінеральною ватою. У пішій доступності абсолютно вся потрібна інфраструктура. У радіусі 500 метрів є: школа №2, муніципальний дитячий садок, супермаркети, кафе, ресторани, кавярні, парк «Дубки» та парк ім. Правіка. На території закрите паркування та дитячий майданчик. Однокімнатна квартира сучасного планування 34м2 розташована на 9-му видовому поверсі 10-ти поверхового житлового будинку. Планування квартири: передпокій – 3м2, санвузол – 3м2, спальня – 18м2 з виходом на лоджію – 4м2, кухня – 7,5м2. Внутрішнє оздоблення квартири: - двоконтурний газовий котел БОШ; - розведення труб опалення, металеві радіатори, тепла підлога у санвузлі; - стартова штукатурка стін; - стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 34900$, оформлення - договір купівлі-продажу, податки - 2%, можливий невеликий предметний торг. Додаткова інформація за телефоном. З повагою, Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних!

ексклюзив
Тургенєвська вул., 50/3
rieltor.ua

Продам 2-к квартиру 47м2 з ДОКУМЕНТАМИ в ЦЕНТРІ м. Ірпінь Двокімнатна квартира 46,6м2 сучасного планування: передпокій – 6м2, ванна кімната – 4м2, простора кухня-студія – 19м2, дві спальні по 9м2, Квартира розташована на 2-му видовому поверсі 10ти поверхового цегляного будинку з індивідуальним газовим опаленням та консьєрж-сервісом в центральній частині м. Ірпінь. Якісний цегляний поверховий будинок із утепленням, закритою прибудинковою територією та власним двором-парком! Повна розвинена інфраструктура сучасного міста. Також у дворі житлового комплексу велика прибудинкова територія, дитячий майданчик, паркування, зелені насадження, зони відпочинку для дорослих та дітей. У наповненні квартири: - двоконтурний газовий котел; - вапняна штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники газ, вода, світло. Ціна квартири - 45000$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки 8,5%, можливий невеликий предметний торг реальному покупцеві. Телефонуйте! Ключі від квартири на руках, перегляд у зручний для Вас час. З повагою, Янковський Сергій - АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
Павленко В., 56
rieltor.ua

Продаж великої однокімнатної квартири в м. Ірпінь вул. Мечникова 103. Будинок розташований в новому мікрорайоні міста де є все необхідне в пішій доступності. Квартира розташована на першому високому поверсі 5 поверхового будинку. Під квартирою житловий високий цоколь, тому квартира обігрівається з усіх боків. Будинок цегляний, утеплений дуже теплий. Дуже зручне планування. В коридорі встановлена велика шафа купе, санвузол з ванною, кухня з виходом на балкон де встановлена додаткова шафа, кімната зонована на окрему зону спальні де є двоспальне ліжко та дві шафи та зону дивана з робочим місцем. Все залишається в квартирі. Індивідуальне газове опалення. Квартира дуже світла. Недалеко будинку знаходиться джерело. В дворі будинку є зона для дітей та парковка. Зупинка місцевого громадського транспорту та міжміського. В Київ можна добратись Варшавською, Житомирською або Новоірпінською трасою. Інфраструктура в пішій доступності новий державний садочок Колібрі та безліч приватних садочків супермаркети Атб, Фора, Треш салони краси Нова Пошта абмулаторія Парк Мама Басейн Заповідна зона Лісова зона Деталі за телефоном.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мечникова, 103
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом! Вашій увазі пропонується 1кімнатна квартира 40 м2 на 10 поверсі. В квартирі виконаний хороший ремонт! Планування студія розділена на спальню зону, зону кухні студії та кабінет на лоджіїї! Опалення індивідуальне газове з теплою підлогою та радіаторами. Додатково встановлений бойлер. Квартира повністю укомплектована технікою та меблями. Комлекс закритого типу. Поруч вся необхідна інфраструктура.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 15
rieltor.ua

Ідеальна квартира для тих, хто проводить багато часу вдома, та любить приймати гостей. Вашій увазі Сучасна 1 кімнатна квартира перепланована в студію ремонтом в Лофт стилі, з Супроводом дизайнера, та власника на всіх етапах робі Максимально практичне планування, з окремим гардеробом, зоною спальні, кухні та бару. Підлога з підігрівом, яким можна користуватись в будь-яку пору року, адже окрім Власної котельні на будинок є резервний, Електрокотел. Санвузол 2 варіаціями підсвітки, датчик руху, який вмикається та налаштовується автоматично під Ваші потреби, та звичайне холодне світло. Велика Ванна, а якій можна ніжитись не тільки самому ;) Меблі на замовлення з якісною фурнітурою. Дзеркала які Збільшують і так великий простір (5м2) та звісно ж датчик проти протікання, що додасть Вам та сусідам безпеки на випадок Надзвичайної ситуації. Ремонт як Ви могли зрозуміти робився Для себе, з продуманими з практичної точки зору та естетики деталями та практичністю. для речей є безліч ніш, гардероб та тумби. А з ліжка можна любуватись просторами лісу та неймовірний краєвид на місто Ірпінь. Кухня має 2 зони: 1 зона безпосередньо для приготування з вбудованим холодильником, посудомийною машиною та раковиною з Нержавіючої сталі, широкою стільницею з індукційною плитою. 2 зона бару, в якій красується головна прикраса квартири - барна стійка, яка служить і столом. Довжиною 270 см, глибиною 70 см та товщиною 15 см - це цільний дуб, ексклюзивно готувався для цієї квартири. Оброблений таки чином, щоб зберегти природну форму з бокової сторони. Тримається на спеціально для нього звареному і вбудованому металевому каркасі Це далеко не все, що є в квартирі, тому приходьте на перегляд та відчуйте на собі

можливий продаж по єОселя
Університетська, 1д
rieltor.ua

Пропоную до продажу затишну 2-кімнатну квартиру в ЖК Грін Сайд! Деталі: Розташування: вул. Університетська 1п, Поверх: 13/19 Загальна площа: 63, 4 м² Стан квартири: Квартира зі стяжкою та встановленими броньованими дверима. Переваги: Сучасний житловий комплекс: ЖК Грін Сайд пропонує комфортні умови проживання та розвинену інфраструктуру. Готова до ремонту: Ви можете створити інтерєр за своїм власним баченням. Додаткові умови: Оплата: готівкою Оформлення: 2% Запрошую на перегляд!

Університетська вул., 1п
rieltor.ua

Продаж видової 1к в ЖК Річ Таун Будинок розташований в Ірпені , по вул. Західна, поруч з будинком є вся необхідна інфраструктура для проживання : Школа ( державна та приватні ) Дитячі садочки ( державні та приватні ) Транспортна розв’язка ( Маршрутка 379 до м. Київ) . Супермаркети ( АТБ , ФОРА) Парк МАМА Амбулаторія Аптеки Розвиваючі центри Фіітнес центри Квартира розташована на 2 поверсі 9 поверхового будинку . Перед квартирою є тамбур на дві квартири! В квартирі зроблених хороший ремонт, ніхто не жив! Все залишається. Дуже світла квартира з нереально красивим видом.

можливий продаж по єОселя
Західна вул., 14
rieltor.ua

Продам двокімнатну газифіковану квартиру в Ірпені, ЖК Фортуна 2 з ремонтом та технікою, тепла підлога. Підходить під всі державні програми! Сертифікат Євідновлення! 2% оформлення. Є захищена кімната. Квартира з новими меблями та сучасною технікою, 38 м.кв. Вікна у двір. Ця двохкімнатна квартира, має окрему кухню, балкон-лоджию, спальню та окрему кімнату (можна використовувати як дитячу або гардероб). Індивідуальне опалення (газовий котел + підлога з електропідігрівом). В квартирі ніхто не жив, вся техніка нова. Пральна машинка з сушінням. Великий холодильник. Система фільтрації води. Три шафи купе. Вбудована кухня. Два розкладних дивани з повноцінним подвійним спальним місцем, тепла підлога на лоджії, у ванній та дитячій кімнаті. На території розміщено 4 сучасні дитячі майданчики на різні вікові категорії. Є футбольне поле та спортивний майданчик. В 500 метрах державний дитячий садок. В усі 3 школи Ірпеня є безкоштовна розвозка що підвозить до школ. По периметру ЖК магазинчики, супермаркети, аптеки, медичний центр, салони краси, будівельні товари. Поруч Нова Пошта, УкрПошта. Паркінг під будинком, а в 500м є великий охороняємий паркінг. Зупинка маршрутного транспорту, що курсує до м.Академмістечко біля ЖК, до Києва 20 хвилин . Закрита територія із відеоспостереженням. Продаж від хозяїна! ЖК підходить під всі державні програми (Сертифікат (Євідновлення), та ін. ***Можу надіслати відео та додаткові фото квартири по запиту. Приходьте на перегляд в будь який зручний час!

Григорія Сковороди вул., 21
rieltor.ua

Продаж великої двокімнатної квартири поруч з парком «МАМА» Держпрограмми єВідновлення, єОселя та постанови КМУ розглядаються. З меблюванням та технікою. Витримана кольорова гама. Планування квартири дозволяє вам розмістити окрему зону відпочинку. Квартира не кутова, знаходиться всередині будинку. Тому затишна та тепла. Простора кухня, з великими вікнами дозволить організувати комфортний простір с зимовим садом в поєднанні з кліматичною технікою (є кондиціонер) в цьому затишному просторі, взимку та літом дозволить почувати себе максимально комфортно. Квартира повністю готова для комфортного проживання. Загальна площа 70.6 м.кв. Має дві кімнати 21,4 м.кв та 15.6 м.кв. Світла простора кухня 12, 5 м.кв. та просторий санвузол 6,2 м.кв В квартирі встановлено - газова варильна панель; - електрична духова шафа; - автономне газове опалення; - сучасні витяжка, пральна машина, кондиціонер, холодильник та джакузі; - тепла підлога у кухні та ванній кімнаті ; - двокамерні склопакети з пятикамерними профілями на вікнах; -будинок має зовнішнє утеплення. Мінімальні комунальні платежі, та головний бонус - автономне газове опалення завдяки сучасному двуконтурному котлу Ferroli Чудова локація поруч вся необхідна інфраструктура, в 2-х хвилинах три супермаркети, дитячі майданчики та парк «МАМА». Чудовий спортивний комплекс з басейном Однозначно є місце де відпочити. Поряд зупинка громадського транспорту з прямим маршрутом до станції метро Академмістечко Комісія для моїх покупців 0%! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку у всіх доступних месенджерах! Деталі

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Мечникова вул., 103
rieltor.ua

Гарячий розпродаж! Встигніть обрати найкращий проект для життя або інвестиції. Держпрограмми єВідновлення, єОселя та постанови КМУ розглядаються. Квартира під ремонт у найкомфортабельнішому житловому комплексі Ірпеня Переваги локації: - розташований в екологічно чистому районі центральної частини міста біля Центрального парку; - зручний виїзд до Києва, 15хв і ви біля метро Академмістечко; - поряд АТБ та Сільпо, та безліч маленьких крамничок; - найбільший попит по оренді (важливо для інвесторів), заходите робите ремонт та чекаєте коли виростуть діти, заробляючі гроші. Вікна виходять на зелене подвіря - це створює приємну атмосферу домашнього затишку. Наповнення квартири: - пятикамерні вікна з подвійним склопакетом - лазерна стяжка підлоги - лічильники на світло, тепло, воду Житловий комплекс с зеленими скверами, спортивними майданчиками і зонами відпочинку. Вийшли з квартири - ви вже на відпочинку. Є можливість оформлення по держпрограммам єОселя та єВідновлення з можливістю заходити на ремонт. Не упустіть можливість скористатись такою пропозицією! Телефонуйте прямо зараз!

можливий продаж по єОселя
Університетська вул., 3/14
rieltor.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в престижному ЖК Версаль Парк! Якщо ви мрієте про власний куточок у центрі міста, де поєднується комфорт, безпека та прекрасний вид, то ця квартира саме для вас! Чому варто обрати саме цю квартиру: Престижний ЖК: Версаль Парк - це сучасний житловий комплекс, який відповідає найвищим стандартам якості. Чудове розташування: Квартира розташована в тихому та затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Комфортне планування: Простора кухня, затишна спальня та два балкони з панорамним видом створюють атмосферу затишку та комфорту. Індивідуальне опалення: Газове опалення дозволяє регулювати температуру в квартирі за вашим бажанням. Безпека: Закрита територія комплексу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують вашу безпеку. Вартість: Готівка: 55 000$ єОселя: 56 500$ Оформлення: 2% Запрошуємо на перегляд! Це ваша можливість придбати затишне житло в престижному комплексі за вигідною ціною!

Тургенєвська вул., 50
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

Чудова двокімнатна квартира в залишному районі міста з чудовим видом з усіх відон Квартира з хорошим, світлим ремонтом, укомплектована меблями та технікою Техніка: кондиціонер, холодильник, посудомийна машина, духовка, газова поверхня, пральна та сушильна машинка 2в1. Є всі меблі окрім ліжка в дитячій кімнаті Опалення – індивідуальне газове, тепла підлога в кухні, с/в, передпокою Придбати квартиру можна під будь-яку державну програму з мінімальним оформленням Телефонуйте, ключі в мене

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2Ж
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру з якісним ремонтом в найкращій локації Ірпеня - Центральний парк ЖК Реноме знаходиться на відстані 250 метрів від Центрального парку з усією необхідною для життя інфраструктурою: Супермаркети: Сільпо, Новус, Фора, АТБ Спортзали, фітнес-клуби, Танцювальні студії Безліч салонів краси та студій масажу Кафе ресторани: Грузинський ресторан Gaumarjos, Італійський ресторан Sapori Veri, Європейський ресторан Midgard. Також в пішій доступності є державна школа №17 та великий, новий садочок. Квартира має загальну площу 88,1м2 в 2 рівні Перший поверх: Нові, броньовані двері з подвійним замком та МДФ накладками в кольоровій гаммі квартири та міжкімнатних дверей. Тепла підлога в зоні керамогранітної плитки, решта покриття підлоги - Паркетна дошка Санвузол укомплектований пральною машинкою, сушаркою, Скляним душем з тропічною системою. Кухня-вітальня 18м2 з окремою зоною для приготування їжі та відпочинку з мяким диваном. Велика кімната 15м2 з розкладним диваном та робочою зоною. Якісні, довговічні дубові сходи ведуть на другий поверх На площі 40м2 знаходиться велика кімната з глибокими шафами, мансардними вікнами, через які можна дивитись на чисте, зіркове небо, та Робочий кабінет, який можна переобладнати в кімнату. Краще один раз побачити наживо, ніж переглядати фото. Ціна квартири 105000$, Оформлення 2%. Ми розглядаємо продаж в Іпотеку 3%, постанову 280 та житловий сертифікат, Телефонуйте сьогодні, щоб не почути слово *Продано* завтра. Сертифікований АФНУ Представник власника Дмитро 0960639118

можливий продаж по єОселя
Чехова вул., 4а
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в зданому клубнму будинку. Перший високий поверх над комерцією (3м над землею) Поруч парк Мама Безліч інфраструктури та державний дитячий садочок. Зупинка Маршрутного таксі, яке курсує по місту та до станції Академмістечко. Загалом найбільш інфраструктурно-розвинений спальний район міста. Загальна площа квартири 38,1м2, з яких світла кімната з 2 вікнами, кухня-вітальня 14,9м2, де можна зонувати вітальню з диваном та телевізором, а також в коридорі глибока ніша під шафу. в Наповнення квартири входить гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, та 2 контурний газовий котел. Продаж можливий будь-яким методом: безготівковий розрахунок за постановою 280,600 іпотека 3% для військових Іпотека 7% Готівка [телефон скрыт]Діма АН Квартал

можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-Б/2
rieltor.ua

Унікальна квартира з видом на живу стіну в Utlandia 2+ (власник, переуступка, терміново). Продам особливу 2к квартиру (77.73 кв. м.) з великою терасою (13.27 кв.м.) в комплексі бізнес класу ЖК Utlandia (Ютландія) 2+ (м. Ірпінь, Київська обл.) без посередника (від власника) та без комісії за оформлення. Квартира з відмінним плануванням, з просторою кухнею-вітальнею (30.8 кв. м.), з затишною дитячою (15.62 кв. м.) та функціональною спальнею (12.62 кв. м.) з окремою гардеробною (2.66 кв. м.) та санвузлом з вікном (3.84 кв.м.). Вихід на простору терасу з кухні-вітальні. З вікон відкривається дивовижна панорама на живопліт (живу стіну з цілорічних рослин). Квартира розташована на 3 з 8 поверхів. Квартира продається по переуступці. Поточна ціна 87 662$ (торг доречний). Будинок щойно був введений в експлуатацію. Після оформлення квартири ціна одразу зросте на 8.5% (на 7 451$). Отже, наразі дуже вдалий момент для купівлі квартири. === Планування квартири. Кухня-вітальня - 30.8 кв. м. Спальня - 12.62 кв.м., гардеробна - 2.66 кв.м., сан. вузел 1 - 3.84 кв.м. Дитяча - 15.62 кв.м. Сан. вузел 2 - 4.22 кв.м. Тераса - 13.27 кв. м. (за коефіцієнтом 0.3). Квартира вже з ремонтом white-box (економія близько 120$ за метр): - лазерна стяжка підлоги; - штукатурка стін; - розведення по квартирі всіх комунікацій (включаючи теплу підлогу в кухні та санвузлах); - монтаж системи опалення (радіатори); - розведення електрики (електропроводка); - розведення під датчики затоплення та сигналізації. Інші характеристики квартири: - бетонна основа підлоги; - перестінки з червоної цегли: керамічні блоки 2НФ Керамейя; - система водопостачання: введення із підключеним пристроєм комерційного обліку до міської мережі водопостачання; - система водовідводу, підєднана до міської каналізації; - система газопостачання: введення з підключеним пристроєм комерційного обліку до дахової котельні; - електропостачання: введення мідного електричного кабелю до коридору квартири з пристроєм комерційного обліку; - фасадні кошики під кондиціонери; - панорамні вікна Rehau Brillant-Design 70 мм.; - вхідні металеві двері з MDF накладками. Характеристики будинку: - фундамент: монолітна плита; - перекриття: залізобетонне; - капітальні стіни: червона цегла; - міжквартирні перегородки: червона цегла; - утеплення: базальтова мінеральна вата; - зовнішнє оформлення: відшліфована клінкерна плитка; Додаткові характеристики будинку: - власна котельня (навіть, коли не буде світла, в квартирі завжди буде тепло та буде гаряча вода); - вікна Rehau Brilliant профільної системи класу "Люкс"; - ліфт швейцарського бренду Schindler; - підземний паркінг (з ліфтом, що досить зручно, адже можна піднятися з паркінгу на поверх з оселею); - будинок має внутрішній двір з неповторним ландшафтним дизайном та унікальною стіною з живими рослинами, також розташовані функціональні спортивний і дитячий майданчики (HUGS); - територія комплексу оснащена відеоспостереженням, є цілодобова охорона; - у кожному підїзді гостьовий санвузол; - вхідні двері до підїзду: броньовані; - вхід до підїзду за картками, Face ID. Чудова інфраструктура. До шкіл та садочків 10 хв ходьби, до центрального парку 5 хвилин ходьби, поруч NOVUS, Сільпо, Фора тощо, ресторани та кавярні. === Відеоогляд надам на запит. Для запису на перегляд звертайтеся за телефоном або через приватні повідомлення. У разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь. Буда радий відповісті на всі питання.

власник
Українська вул., 1б
rieltor.ua

Власник. Продам квартиру 27м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27500$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки та нотаріус на покупця. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. З повагою, Наталія

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/2
rieltor.ua

Продаж 1к квартири студія, ЖК Синергія-2, по вулиці Миколи Сингаївського 2П Квартира- студія з видом на місто, укомплектована меблями та технікою, яка повністю готова для проживання або здачі в оренду. Зручна локація, поруч кафе, магазини, супермаркет «Фора», та інші продовольчі. Розглянемо продаж с оселя, е відновлення Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.8 • стан квартири: євроремонт • утеплення: зовнішне Оздоблення стелі: натяжна стеля Підлога (покриття): керамічна плитка • ламінат Внутрішнє оздоблення: фарбування Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Опалення: індивідуальне газове Підігрів води: двоконтурний котел Приміщення: суміжний санвузол Обладнання / меблі / зручності: обідня зона • пральна машина • ванна • газова плита • шафа-гардероб • Вбудована кухня • диван холодильник " лічильник на електрику • лічильник на газ • лічильник на воду • витяжка • інтернет • письмовий стіл • односпальне ліЖко Розташування і оточення: тип двору: прохідний Ліфт: вантажний ліфт Особливості планування: підігрів підлоги

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Новооскольська вул., 2-п
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири , переплановану в євродвушку . ЖК знаходиться на вулиці Степанівській, дуже гарна інфраструктура , поруч парки , школи , супермаркети, Налоговий університет, автобусна зупинка 379 маршрутки . В квартирі старий ремонт , потребує косметики . Але техніка-+нова , холодильник , пральна , духовка. Є відкритий балкон . В квартирі можна розмістити два спальних місця , дуже зручно для сімей з дітками чи людям поважного віку щоб розділити спальню . Дуже великий плюс , ніколи не вимикають світло в будинку Пропозиція нова на ринку , тому продажа тільки за готівку . Оф мінімальне 2%. Перегляд в зручний час для Вас . Телефонуйте .

Степанівська вул., 18А
rieltor.ua

Вид на Парк Мама! Простора квартира в ЖК Синергія 2. Всі необхідні меблі та техніка. На кухні- студії розкладний диван. В Ванній тепла підлога. Просторий, комфортний комплекс в розвиненому мікрорайоні. Поруч всі обєкти інфраструктури - супермаркети, аптеки, магазини, кафа. Біля ЖК зупинка маршруток до метро

ексклюзив
Новооскольська вул., 2П
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом, меблями та побутовою технікою в ЖК Барвиха, від власника. Квартира знаходиться на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт, цікаве планування в якому вийшло з однокімнатної квартири дві кімнати з заскленною лоджією, роздільний санвузол, дорогі вхідні двері (не від забудовника). Розвинена інфраструктура, поруч все що потрібно, продуктові, побутові, авто, будівельні магазини, розетка, нова пошта, розважальні заклади для дітей, та багато іншого. Також поруч річка, ліс та парк. Гарна транспортна розвʼязка, поруч з будинком зупинка громадського транспорту. Квартира готова до заселення, чудовий варіант для тих хто хоче відразу переїхати. Реальному покупцю буде приємний «бонус». Торг присутній. За детальною інформацією телефонуйте. Мінімальна ціна переоформлення.

власник
Григорія Сковороди вул., 2/1
rieltor.ua
1 - 24 з 4 611 результатів

Квартири Ірпеня, купити які можна на вторинному ринку нерухомості, - це житло, що має ряд суттєвих переваг і за своєю популярністю практично не поступається столичному. Від Києва місто відділяє відстань приблизно у 8 км, яку за багатьма показниками можна вважати оптимальною, - це достатньо далеко, щоб відчути усі переваги заміського життя, і досить близько, щоб кожен день у справах їздити до міста.

Продаж квартир в Ірпені на вторинному ринку: переваги

Жити в невеликому місті, чисельність населення якого складає близько 40 тисяч осіб, а інфраструктура відрізняється продуманістю та зручністю, хочеться багатьом. Саме тому велика кількість бажаючих купити квартиру Ірпінь розглядає в якості пріоритетних варіантів при виборі місця для купівлі нерухомості.

Продаж квартир в Ірпені затребуваний і з ряду інших причин і не останньою серед них є досить сприятлива екологія. Місто межує зі значними за розміром зеленими зонами, а також на його території протікає однойменна річка та є кілька озер, деякі з яких придатні для купання.

Для багатьох з тих, кого цікавить продаж квартир в Ірпені, ціни на місцеву нерухомість є одним з вирішальних факторів. Дуже часто тут купують житло ті, хто довгі роки збирав гроші на купівлю квартири в столиці, але так і не зміг наздогнати київські розцінки на квадратні метри.

Чому варто звернути увагу на вторинний ринок

Збираючись купити квартиру в Ірпені, вторинний ринок багато людей розглядає як найбільш оптимальний варіант. Переваг така нерухомість дійсно має чимало, а ціни на неї часто бувають більш привабливими, ніж на житло в зданій новобудові. Хоча в останній завжди є можливість придбати однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні чи 4-кімнатні квартири з ремонтом від забудовника у розстрочку чи кредит, тоді як на вторинному ринку мало хто запропонує продаж з розтермінуванням.

Придбати нерухомість по доступній ціні можна і на околиці, і в центрі міста, якщо вдасться знайти оголошення, в яких пропонується терміновий продаж квартир в Ірпені, вторинне житло чи новобудова від хазяїна. При укладанні такого договору можна розраховувати на серйозний дисконт від господаря, що дозволяє суттєво заощадити.

Інші переваги вторинного ринку - це можливість недорого купити квартиру в Ірпені у власника в районах з розвиненою інфраструктурою та оптимальною транспортною доступністю, а також відсутність необхідності дорогого ремонту та швидке заселення у свій новий дім.

Жити потрібно у передмісті, а на роботу краще за все їздити у столицю. Цю істину зрозуміло вже дуже багато людей і для них перспектива дешево купити квартиру в Ірпені на вторинному ринку - це чудова нагода реалізувати свої плани і зробити життя саме таким, яким їм хотілося б його бачити. Придбати нерухомість без посередників допоможе каталог Flatfy від ЛУН, в якому зібрана інформація про продаж житла з фото з великої кількості сайтів: в оголошеннях є його короткий опис нерухомості, схема планування квартири, площа кухні, вітальні та спальні, а також вказаний поверх та інша інформація.