Продаж 2-кімнатної квартири, з сучасним євроремонтом. Квартира чудово перепланована в кухню-вітальню та дві окремі спальні. Якісний ремонт, багато освітлення Всі комунікації запущені, працює ліфт Квартира правильно перепланована, можна починати ремонт ЖК “Manhattan” розташований неподалік міського озера та центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького. 3хв до рекреаційної зони (міське озеро), 8хв до школи №23, 12хв до Ратуші. Деталі та огляд за телефоном.

Ленкавського вул., 37
rieltor.ua

Трикімнатна квартира, в цегляному будинку, по вулиці Слобідська. ЖК" Калинова слобода", в м.Івано-Франківську. Поверх 5/7 Загальна площа 89.4кв.м., житлова площа 42.6 кв.м., площа кухні 17 кв.м.. Наповнення квартири: - штукатурка; - броньовані двері; - металопластикові вікна - тепла підлога - лічильники на всі комунікації. -тепла і сонячна кв -а також продаж Гаража19м2 $21500 -Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона.

Слобіцька, 25
rieltor.ua

Продаж просторої двокімнатної квартири із функціональною кухнею-вітальнею у ЖК "Manhattan" по вул Ленкавського 34 в місті м. Івано-Франківськ. Комплекс "Manhattan" розташований неподалік міського озера, має закритий двір та підземний паркінг. В квартирі зроблено якісний ремонт, із використанням хороших матеріалів! Стіни декоративна штукатурка, встановлені двері скритого типу висотою 2.2 метри, по всій квартирі тепла підлога, встановлено додатково кондиціонер. Дуже цікаве рішення по плануванні, адже у цій квартирі є гардероб, технічне приміщення, 2 ві окремі кімнати та кухня-вітальня! У вартості переуступка, продаж без комісій! Будинок зданий, документи робимо на Вас як першого власника!

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Терміновий продаж! Можливий торг! Квартира варта Вашої уваги! Продам шикарну 2 кімн квартиру в ЖК Калинова слобода 1 на ідеальному 2 поверсі (знизу квартира) з меблями та технікою. 👉Підходить під еОселю та інші державні програми! Новобудова, індивідуальне опалення. Ремонт свіжий, зроблений у квітні 2022 року із дорого вартісних матеріалів. Є підігрів підлоги в кухні, коридорі та у ванній. Зроблено вивід під кондиціонер. Квартира дуже тепла та затишна. Велика кухня студія та 2 окремі кімнати. З кухні та більшої кімнати є вихід на лоджію. Панорамні вікна, виходять у двір. Поміняні вхідні двері. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. На кухні встановлена дорога техніка, а саме: - вмонтована посудомийна машина bosh - вмонтована витяжка Fabiano - варочна поверхня та духовка whirlpool. Фурнітура кухні Blum. Акрилові фасади білого та темно сірого кольору. Фасади на кухні нові (змінені в березні 2024) У ванній є: сушильна машина Samsung на 9 кг (куплена наприкінці 2023 року)

можливий продаж по єОселя
Двірська, 5
rieltor.ua

Продається Видова дворівнева квартира в житловому комплексі Патріот, вул. Довженка, 20, 164 кв.м., 10 поверх з 10. Квартира двостороння, є балкон. Площа першого поверху 87,1 м.кв. По документах це трьохкімнатна квартира з лоджією 7,4 м.кв., яку можна переробити у терасу і насолоджуватись прекрасним краєвидом. Перестінки забрані, і усі матеріали ( цегла, цемент лежать на другому поверсі для мурування стін на другому поверсі). Планувалося на 1 поверсі, в лівій частині квартири великий зал зі сходовою на 2й поверх, туалет і окремо душова, в правій частині- кухня разом з великою столовою- залом і виходом на терасу….( в лоджіі планувалося забрати вікна і зробити терасу) На 2 му поверсі- 3 кімнати , ванна , туалет. Висота горища 380 см (з можливістю зробити ще вище кладову) Вікон немає. Планувалося піднімати кути даху для того, щоб зробити повноцінний поверх ( дах над цією квартирою є індивідуальним, що дозволяє це зробити..) або дахові вікна при бажанні… Найнижчі опуски даху в квартирі з однієі сторони-120 см, з другої 90 см. Що робить площу другого поверху в повноцінний поверх з площею 77 м.кв. З цієі квартири є можливість зробити дві або три різні квартири. 1 кв-87 кв і дві по 38 кв. Або одну дворівневу квартиру в 100 кв і другу квартиру однокімнатну на 64 кв. Всі квартири мають можливість мати окремі входи. Поруч міське озеро, парк, супермаркети, садочок, школа, зупинки, 97000$

Довженка О. вул., 20
rieltor.ua

Продається двокімнатна ВИДОВА двостороння квартира по вул. Мазепи, 165Б (навпроти Липок), будинок закритого типу з відеоспостереженням, поруч парк і міське озеро в новобудові, забудівник ВАМБУД, будинок 2015 року. 9/9, індивідуальне газове опалення. 67,1 кв.м. В квартирі зроблений якісний дорогий дизайнерський ремонт. Є вся необхідна техніка, посудомийка, письмовий стіл, лоджія. 98500$

Мазепи Гетьмана вул., 165Б
rieltor.ua

Продаж 2 к квартири з якісним ремонтом, меблями та технікою у комфортному ЖК Арсенівський двір. Поверх 2 житловий/9 , (3 тій загальний). Площа 62.5 м2 , також до квартири в подарунок надається єдина на поверсі кладова з ремонтом та вікном. У квартирі виконано якісний ремонт, все робили для себе, брендові Меблі на кухні від виробника Komandor, вся м’яка мебель від виробника Frankoff, все робили індивідуальна. Вся техніка від бренду Bocsh, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, вбудований холодильник, пральна машина, витяжка, два LED телевізори, робот пилосос. Квартира на дві сторони. Кухня з дитячою кімнатою йде на східну сторону у великий двір, спальня на захід. Будинок має закритий двір, з спортивним та дитячим майданчиком, достатньою кількістю паркомісць. Розташований у одному з найбільших розвинутих мікрорайонів міста, поруч ТЦ Арсен, Епіцентр, Макдональдс, Veles Mall, Ринок Західний, декілька шкільних та дошкільних навчальних закладів. Дуже хороше сполучення з усіма мікрорайонами міста. За детальною інформацією звертайтесь за вказаним номером телефону.

Стуса Василя вул., 30
rieltor.ua

Продається простора трикімнатна квартира з ремонтом в самому центрі міста по вулиці Володимира Великого! Площа - 87.2м2 Поверх - 4/6 Квартира внутрішня, двостороння (вікна виходять на дві сторони будинку). Будинок орієнтовно з 2010-2011 року. Велика товщина стін. Квартира дуже тепла, зимою без ввімкненого опалення температура 15 градусів. В ваній кімнаті, коридорі, кухні підлога з підігрівом. Якісний котел, опалення робилося професійною фірмою. Ремонт робився для себе, з використанням якісних матеріалів. В ванній кімнаті і туалеті якісна сантехніка. Роздільний санвузол. В ванній кімнаті точкове освітлення. Кожна кімната з окремим входом. Підлога по кімнатах - дубова паркетна дошка. Є два великі засклені балкони. Встаовленні якісні металопластикові вікна. Будинок знаходиться у зручній локації з розвинутою інфраструктурою. 5хв пішки до центру. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Володимира Великого вул., 10
rieltor.ua

Продається 3-к. квартира з індивідуальним опаленням в центрі за вул. Шопена. Код квартири: 35643733 Три окремні кімнати та простора кухня . Неподалік парк воїнів визволителів. Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі. Можна по перерахунку Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Шопена вул., 15
rieltor.ua

Продається нова, простора, дворівнева 4-ох кімнатна квартира, 5 та 6 поверх в центральній частині міста. Цегляний будинок (2001р.), площа 135, 2 м. кв., 5-ий поверх 97, 8 м.кв., 6-ий поверх 37.4 м.кв. 4-и кімнати, кухня (16, 4 м.кв) з підігрівом підлоги., ванна та два санвузла на кожному поверсі, з двома балконами, та двома деревяними сходами між рівнями. Висота стель 3м. Опалення індивідуальне газове та камін на дровах. Простора сходова в підїзді, ліфт відсутній. Світло, газ, вода, інтернет, парко місце в дворі. Ідеально підходить під бізнес (офіс програмістів . .). Також на мансарді 6-ого поверху можливе встановлення сонячних панелей або зони відпочинку (барбекю, альтанка, газон.) Код квартири #34902305

Бельведерська вул., 25
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Найпрестижній будинок Івано-Франківська. Самий центр історичного Івано-Франківська. Преміальний ЖК Royal Hall від Будівельної компанії Благо. Вулиця Шевченка. Таких квартир по таким умовам - Ви не знайдете від забудовника. Найкраща ціна. Продається 2 кімнатна квартира площею 77 м2 в зданому преміальному ЖК. В квартирі довільне планування, кухня студійного типу 36 м2 ( при потребі можна розділити на окрему спальну кімнату + кухню) а також роздільна кімната. Квартира двостороння. Великі панорамні вікна, продумане планування, та максимальне наповнення - ідеальне співвідношення ціни та якості. Завдяки тому, що квартира знаходиться на 2 поверсі можна використовувати для офісного використання. Описувати дану квартиру та ЖК можна довго, адже тут: - місця загального користування прикрашені мармуром, дорогим деревом і кришталевими світильниками. Передбачена закрита територія, охорона, відеоспостереження і консьєрж. Власна керуюча компанія буде вирішувати проблеми мешканців і забезпечить високий рівень сервісу.Автоматизована система безпеки, багаторівневий контроль доступу, smart-інженерія, автоматичне пожежогасіння, гартовані склопакети та ін. – все це забезпечить максимальну приватність і комфорт мешканцям будинку. У будинку також є підземний паркінг, заправка для електрокарів, кімнати для спортінвентарю. Звертайтеся щоб не втратити дану пропозицію. Цінність такого обєкту і квартири значно вища ніж ціна.

Шевченка вул., 65
rieltor.ua

Пропозиція в найкращому ЖК міста Івано-Франківська біля міського озера та парку Шевченка. Вам варто побачити саме цю пропозицію. Код квартири: 34314107 3 кімнатна квартира 95м2. Кухня-вітальня площею 31м2 + окремі дві спальні кімнати з відкритим балконом. Вид на озеро місто і парк. Функціонал практично 4 кімнатної європейської квартири. (можна зробити квартиру з євроремонтом під Ваші вимоги за один місяць) Знаходиться квартира в елітному ЖК біля міського озера та парку Шевченка. Будинок один з найкращих в Івано-Франківську: 1. Якість матеріалів і не тільки є невідємною складовою цього будинку: утеплення МІНЕРАЛЬНОЮ ватою. Монолітно-каркасний. Перестінки: керамічний блок. Енергозберігаючі вікна, якісні двері. 2. Неймовірні планування: кухні студії, та окремі спальні кімнати де продумано все до деталей. 3. Закриті двори від автомобілів. Консьєрж сервіс та відеонагляд. 4. Футбольне поле та тенісний корт для мешканців. 5. Підземний паркінг, де ліфт піднімається та спускається у паркінг. 6. Власна інфраструктура будинку: дитячий садочок, косметологія, кафе, піцерія, магазини та інше. 7. Невелика кількість квартир в ЖК - затишок гарантований 8. Безпека: є підземний паркінг, поруч тихий спокійний район. Варто один раз побачити і Ви мріятимете тут жити. Готовий будинок. Ідеальна локація. Безпечне місце. Продумане планування. Найкраща якість. Є можливість розтермінування.

Мазепи Гетьмана вул., 160
rieltor.ua

Продається затишна простора дворівнева квартира в самому центрі міста на вулиці Мельника. Код квартири - #36339259 Квартира ідеально підійде для великої сімї, так як в ній є все необхідне для комфортного проживання. Квартира повністю укомплектована усіма необхідними меблями та технікою. На першому поверсі знаходиться велика кухня-студія з лоджією, дві спальні кімнати з виходом на ще одну лоджію та санвузол. На другому-простора вітальня з каміном, дві спальні та два санвузла. Найкращий варіант для Вашої великої дружньої сімї.

Андрія Мельника вул., 9А
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в новому будинку - високоякісний ремонт (зроблений "для себе") - залишаються всі меблі та техніка - зручний 3 поверх! - новий будинок - автономне опалення та підігрів підлоги - кладовка в квартирі - великий засклений балкон - чудовий спальний район з ровиненою інфраструктурою - 15 хвилин до центру міста - 5 хвилин до міського озера та Парку Шевченка Ціна з урахуванням всіх витрат на переоформлення! Без додаткових комісій та переплат

Довженка О. вул., 29д
rieltor.ua

До Вашої уваги топовий варіант 3кім квартири в першій лінії біля міського озера в ЖК Європейський Бульвар. Код квартири #34876535 Дешевше ніж у забудовника! Квартира знаходиться в преміальному житловому комплексі Європейський Бульвар від БК Вамбуд. Комплекс вирізняється зпоміж інших насамперед топовою локацією (перша лінія біля міського Озера), якістю будівництва, концепцією (ряд невеликих будинків клубного типу), та наявністю достатньої кількості паркомісць, які дійсно перекривають потреби мешканців. Квартира площею 93.4м2, повноцінна 3кім квартира з кухнею + 3 окремі кімнати, з вітальні вихід на відкритий балкон, великий роздільний санвузол та гардероб. Дуже зручне та функціональне планування! Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте.

Ленкавського вул., 3
rieltor.ua

Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 34028267 • 6 поверх з 14; • площа - 90 м2; • площа кухні - 32 м2; • новобудова; • сирець; • 3 хв пішки до стометрівки. • Є просторий балкон. • Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

Коновальця Євгена вул., 37
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в обжитій новобудові по вулиці Шевченка. Квартира знаходиться на другому житловому поверсі (фактично третій). Кімнати окремі, євроремонт, індивідуальне газове опалення, на підлозі паркетна дошка та керамічна плитка з підігрівом, металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Велика завсклена лоджія. У вартість квартири входять всі меблі та побутова техніка. Закрита прибудинкова територія. Зручна та тиха локація. Поруч парк Шевченка, міське озеро та вся необхідна інфраструктура.

Шевченка вул., 47а
rieltor.ua

Продається нова квартира з ремонтом, ніхто ще не жив, кухня мебльована , гранітна робоча поверхня , газова плита, мікрохвильова , дитяча з меблями для на 2х дітей.Все нове. Підігрів підлоги в кухні і у ванній, решта кімнат батареї. Код квартири #34893439 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Слобідська, 46
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира на березі міського озера в комплексі еліт класу по вулиці Гетьмана Мазепи в ЖК HydroPark DeLuxe. Квартира одностороння з чудовим краєвидом на озеро. В квартиру завдено 13 кВт світла. Закрита територія: відеонагляд, велопаркінг, дитячий майданчик. Комфортабельні ліфти: 15 чол/1 000 кг, сполучення з паркінгом. Наповненя в квартирі включає в себе: мідну електропроводку, теплоізоляційну і шумоізоляційну чистову стяжку, якісні броньовані вхідні двері, опалення під ключ, тепла підлога, дерев’яні вікна та алюмінієві вітражі. Гіпсова штукатурка - стіни повністю готові до декоративних робіт. Велика відкрита лоджія з якої проглядається гарна панорама. Зовнішній фасад будинку вкритий пінополістирольною плитою товщиною 20 см з системою відведення кондинсату з кондиціонерів. Поблизу кілька магазинів, навчальні та медичні заклади, гіпермаркет, відділення банків, школи і дитячі сади.

Мазепи Гетьмана вул., 148
rieltor.ua

Продається функціональна 1 кімнатна квартира у найпрестижнішій локації Івано-Франківська – на березі міського озера, поруч із парком Шевченка у ЖК HydroPark Deluxe по вулиці Гетьмана Мазепи. Будинок зданий в експлуатацію із запущеними комунікаціями. В квартирі продумано все до дрібниць. Дизайнерський ремонт виконаний з використанням дороговартісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення. На підлозі постелений ламінат + керамогранітна плитка із підігрівом в мокрих зонах. Панорамні алюмінієві вікна. Французький балкон. Два інверторних кондиціонери. Двері скритого монтажу. Якісні броньовані вхідні двері. Охоронна сигналізація підключена - техніка Ajax. Вся побутова техніка фірми – Bosch. У вартість квартири входять всі меблі та побутова техніка включно з TV зоною. Будинок обладнаний комфортним ліфтом на 1000 кг. Підземний паркінг. Закрита прибудинкова територія із відеонаглядом. Поруч з будинком вся необхідна для життя інфраструктура. Зипинки громадського транспорту, безліч продуктових магазинів і супермаркет, 23 школа-ліцей, дитячі садки та відпочинкова зона. Живіть комфортно та насолоджуйтесь кожним днем!

Мазепи Гетьмана вул., 148
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру в новобудові з сучасним ремонтом в самому центрі міста по вул Бельведерська. Площа квартири становить 70,1м². Квартира дуже простора та світла, ремонт робився для себе з використанням тільки якісних матеріалів. • Німецька інсталяція Grohe • Широкоформатний керамограніт індійського виробництва • Ламінат 33 клас німецького виробництва • Якісні вхідні та міжкімнатні двері • Лед та трекове освітлення по всій квартирі • Підігрів підлоги у ванній, кухні та коридорі • Венеціанка та декоративна штукатурка в кімнатах • 3D панелі в кімнаті • Натяжні стелі по цілій квартирі • Встановлено газовий двоконтурний турбо котел. • Комфортний 5 поверх В квартирі також - Є велика ніша під гардероб - Площа кухні - 27м2 - Окрема пральня-кімната - Меблі на кухні, вмонтована вся необхідна техніка фірми Whirpool, Bosch та Samsung. Чудова локація як для власного проживання, так і здачі в оренду. • 5 хвилин пішки до Ратуші • 11 хвилин пішки до міського озера. Поруч магазин АТБ та Фуршет, зупинка автотранспорту, центральний ринок, школа та дитсадок. Будинок зданий в експлуатацію, комунікації запущені.

можливий продаж по єОселя
Бельведерська вул., 23
rieltor.ua

5-к. квартира в ЦЕНТРІ 115 м² готова до проживання без комісії вул. Гординського №33566687 Основні характеристики: - три відокремлені спальні; - кухня студія 20 м.кв; - окрема вітальня; - сучасний ремонт, якісні матеріали; - індивідуальне газове опалення з теплою підлогою. Ваш шанс придбати у власність зручну світлу квартиру в унікальній локації - 5-ти хвилинна піша доступність до озера, центрального парку та стометрівки! Разом з усіма меблями та технікою. Повністю готова до комфортного проживання. Балкон із видом на історичну панораму вулиці Гординського. Закрита територія двору, парковка завжди в наявності. Можливість оплати по перерахунку. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Гординського С. вул., 3
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру по вул. Європейська 2 (Симоненка) в ЖК Преміум якості! Район Каскад. Розглянемо продаж по ЄОселі та Державним програмам (постанова 280) Код квартири #36490279 + будинок зданий в експлуатацію в 2016р. + кухня-студія + дві спальні + перший жилий поверх = незалежність від ліфта + залишаються всі меблі та техніка + ЖК Європейський Сіті 1 + школи та садки в пішій доступності + цілодобова охорона + один з найкращих дворів закритого типу з дитячим та футбольним майданчиками + будинок обслуговує ОСББ (офіс в дворі) Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/куптии/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Європейська вул., 2
rieltor.ua

Запрошуємо вас розглянути унікальну можливість придбання 2к квартири, розташованої в самому серці міста. Ця затишна квартира розташована в новому будинку та готова до вашого комфортного переїзду. Код квартири #35794847 Квартира укомплектована меблями та технікою Зручне планування, що створює відчуття простору Сучасна кухня, обладнана усіма необхідними приладами. Поруч із парком Шевченка, ідеальне місце для відпочинку та прогулянок Піша доступність до центру міста, транспортні вузли та культурні обєкти Розвинена інфраструктура: магазини, кафе, ресторани, школи та інші заклади Не упустіть свій шанс жити в комфортабельному просторі, де все необхідне знаходиться в непосредній близькості. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Матейка вул., 21
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 122 результатів