Продаю 2 кімнатну квартиру з ремонтом Найпрестижніший ЖК Івано-Франківська "Липки" В квартирі зроблений якісний ремонт Тепла підлога у ванній кімнаті, кухні та коридорі Кожна кімната та кухня мають лоджії Вмонтовані кухонні меблі та техніка Спальня теж частково обмебльована ЖК закритого типу з відео-наглядом та охороною Розташований в центральній частині міста поруч озера та парку Шевченка Показ у зручний для вас час

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

Продається простора двокімнатна квартира в новобудові в центрі міста по вулиці Мельника 10! Загальна площа 65.4м2. Продумане планування: велика кухня з виходом на лоджію, простора спальня з гардеробом, ще одна спальня/вітальня/дитяча, великий санвузол! Зроблений якісний ремонт та є деякі меблі та техніка для життя. 9 поверх. Внутрішня. Будинок обжитий, сусіди всі живуть, це позбавить вас від шуму ремонтів. Закритий та затишний двір облаштований дитячим майданчиком. Неподалік школа, садок, торговий центр, магазини, парк та в пішій доступності стометрівка та центр Івано-Франківська. Добре розвинена інфраструктура. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Андрія Мельника вул., 10
rieltor.ua

2к. Квартира в обжитій новобудові біля парку Шевченка, по вул. Дорошенка. Шикарний 9-й поверх 10-ти поверхового будинку, площа 60 м2, в квартирі стильний та якісний ремонт, шумоізоляція по квартирі, підігрів підлоги, кондиціонер, гардеробна! В квартирі справжні броньовані двері, відеодомофон, камери відеонагляду на поверсі та в будинку! Хороша локація будинку, відстань до парку 200 метрів, спокійний двір, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Ремонт робився для себе, продається в звязку з виїздом.

Дорошенка П. Гетьмана вул., 22б
rieltor.ua

Продається елітна 2-х кімнатна квартира в центрі міста ( вул. Короля Данила Галицького 20а) - 5/9 поверх ( рік побудови 2018) - Загальна площа 66,5 м2 - Підігрів підлоги (кухня, коридор, ванна) - Меблі і техніка залишається - Кімнати окремі - 2 балкони засклені - Дорогий ремонт - Закрита територія - Під будинком є паркомісця (за додаткову оплату)

Короля Данила вул., 20А
rieltor.ua

Якісний ремонт, готова до заїзду! Код квартири - #36128079 Продається 2-х кімнатна квартира на вул Мельника 2. В самісінькому Центрі - 2хв до стометрівки. Загальна площа 81 кв.м. Кухня 17,2 кв.м, вітальня 20,7кв.м, спальня 14,2 кв.м. Два санвузла. Великий сучасний ліфт. $$ Без комісії для покупця! Можливий продаж по Державним Постановам!

Андрія Мельника вул., 2
rieltor.ua

Продається елітна 2-х кімнатна квартира в центрі міста ( вул. Короля Данила Галицького 20а) - 5/9 поверх ( рік побудови 2018) - Загальна площа 66,5 м2 - Підігрів підлоги (кухня, коридор, ванна) - Меблі і техніка залишається - Кімнати окремі - 2 балкони засклені - Дорогий ремонт - Закрита територія - Під будинком є паркомісця (за додаткову оплату) 85000$

Довга вул., 20а
rieltor.ua

Продається 3-кім. квартира з ремонтом. Загальна площа 84 м² · житлова 47 м² · кухня 14 м² Другий жилий поверх. Продумане планування. Всі вікна виходять в двір осторонь від дороги. Використано дорогі і якісні матеріали. В кухні, ванні, при вході в коридорі дорога плитка з підігрівом і системою примусового швидкого підігріву при потребі. У ванні, кухні, коридорі підвісні стелі.В коридорі і трьох кімнатах якісний паркет, вологостійка фанера під паркетом, якісний швейцарський лак. Дерев’яні міжкімнатні двері і двері у ванну, які виготовлені по особливій технології і не деформуються. Великий світлий зал з панорамними вікнами, гарна підсвітка стелі. Мідний український кабель розеток і світла. Розводка телевізійного кабелю по кімнатах для кабельного телебачення. Німецькі жалюзі на кухні (день-ніч) і в великій дитячій кімнаті. Гарний житловий стан, не потребує ремонту. Хороше місцерозташування.Поруч транспортна зупинка,продуктові магазини,великий двір з дитячим майданчиком та все необхідне для комфортного життя.

Пасічна вул., 2а
rieltor.ua

Продається квартира з ремонтом у самому центрі Івано-Франківська! Квартира повністю укомплектована і готова до проживання. Закрита територія 5 поверх 2 окремі кімнати Тепла підлога (кухня,санвузол,коридор) 2 засклені балкони Розвинена інфраструктура,все у пішій доступності До міського озера всього 5хв Для огляду телефонуйте!

Короля Данила вул., 22
rieltor.ua

Продається затишна і комфортна 2-кімнатна дворівнева квартира з якісним сучасним ремонтом меблями та побутовою технікою . Простора квартира з гарним плануванням та видом на місто . Ця квартира - ідеальний вибір для сімї, яка цінує сучасний дизайн. Ремонт виконаний з якісних матеріалів . Площа: Загальна площа складає 94м2кв., що надає великий простір для ваших потреб. • Планування: Квартира має розташування на двох рівнях, з окремими санвузлами. • Комфорт: Простора кухня-вітальня з сучасними кухонними меблями, зручна ванна кімната та гардеробна кімната для вашого зручного розміщення. • Двір закритого типу. • Паркомісця для жителів. • Розташування : Хороша інфраструктура, близько до шкіл, магазинів та громадського транспорту. Ви зможете насолоджуватися всіма перевагами життя в цьому затишному помешканні. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб запланувати перегляд і дізнатися більше! Перегляд у зручний час Деталі за телефоном

Галицька, 120а
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира з якісним ремонтом та меблями розташована в самому серці міста. У квартирі підлога викладена плиткою та ламінатом, що надає їй сучасний вигляд. Квартира має два засклені балкони, де ви зможете насолоджуватися красивим видом та свіжим повітрям. Розташування квартири поруч з міським озером та повною інфраструктурою забезпечить вам зручність та комфорт у повсякденному житті. Запрошуємо вас на перегляд цієї чудової квартири.

Короля Данила вул., 20а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Двокімнатна квартира по вул. Йосипа Сліпого в м. Івано - Франківську. Поверх 7/9. Загальна площа 73 кв. м., житлова площа 43 кв. м., кухня 18 кв. м.. В квартирі євроремонт, встановлено металопластикові вікна , індивідуальне опалення, підігрів підлоги, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння, санвузол суміжний. Вікна виходять у двір та на пішохідну зону, лоджія засклена, балкон не засклений. В квартирі залишаються меблі та техніка по домовленості. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, зелена зона. Код обєкта 4708

Йосифа Сліпого  вул. (Трускавецька), 26
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира на вул. Січових Стрільців. Здана та обжита новобудова. Поруч знаходиться стометрівка та історичний центр міста. Залишаються меблі та техніка, квартира повністю готова до проживання. Дві просторі окремі кімнати, два балкони. Окремий санвузол. Є кладовка. Гарний вид з вікна. Закритий двір з власною територією. Ідеальний варіант для інвестиції в нерухомість. Телефонуйте, для уточнення деталей та огляду даної квартири !

Січових Стрільців вул., 78
rieltor.ua

Квартира у новобудові по вул. Незалежності. Три великі кімнати. Гардеробна. Два санвузли. Знаходиться на 4-у поверсі. У вартість входить котел. Всі лічильники та комунікації запущені. Можливий продаж по єОселі та постановах або безготівковий розрахунок. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Незалежності вул., 136
rieltor.ua

✨ Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Містечко Центральне" м. Івано-Франківськ ✨ 🏢 Поверх: 10 із 12 📐 Площа: 66,40 м² 🏡 Ремонт: сучасний 📺 Техніка: 2 телевізори Посудомийка Вмонтована витяжка Мікрохвильовка Духова шафа Варильна поверхня Пральна машина Холодильник 🗄 Додатково: кладова 🌆 Вид: чудовий вид на все місто 🏫 Інфраструктура ЖК: Школа Дитячий майданчик Підземний паркінг Великий супермаркет 📞 Контакт: +380950106804 звертайтесь для детальнішої інформації та огляду

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Ексклюзивна 2-кімнатна квартира, в центрі міста, з неймовірним виглядом з вікон на місто та гори. Квартира повністю готова до проживання, укомплектована необхідними меблями та технікою. Якісний та дорогий ремонт, італійська плитка, сантехніка прихованого монтажу, багато освітлення та інше. Чудове планування, кухня-студія з лоджією, спальня з лоджією та вітальня з французьким балконом. Будинок зданий та обжитий, всі комунікації запущені, працює ліфт Деталі та огляд за телефоном.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

2к квартира в ЖК «Union» Площа 56 м2 Поверх 3/7 85000$

можливий продаж по єОселя
Бендери Степана вул., 1
rieltor.ua

Продається 3 км перепланована квартира в екологічно-чистій та зеленій частині ІФ,поблизу міського озера та парку Шевченка,до якого можете пройтись по зручній парковій алеї.В будинку є підземний паркінг,закриті внутрішні італійські дворики,відпочинково -спортивні майданчики,BBQ-зони та багатофункціональне дитяче містечко!5 хв. ходьби до дит.садочка та гіпермаркету,паркова алея до міського озера з велодоріжками,охорона 24/7,підземні смітники роздільного сортування.Вся інфраструктура поруч, до центру міста 15 хв

Набережна, 32
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Паркове Містечко від надійного забудовника МЖК Експрес 24! Двокімнатна + кухня-студія Будинок зданий та заселений У квартирі вже встановлено двоконтурний газовий котел та розведена електрика Загальна площа 79,7м2 Кухня-студія 26м2 Дві окремі спальні 15,9 м2 та 16,7 м2. Хороший 5 поверх Для перегляду телефонуйте!

Національної Гвардії вул., 14Ш
rieltor.ua

Шашкевича вул., 1
rieltor.ua

Від власника. Другий жилий поверх. Продумане планування. Всі вікна виходять в двір осторонь від дороги. Використано дорогі і якісні матеріали. В кухні, ванні, при вході в коридорі дорога плитка з підігрівом і системою примусового швидкого підігріву при потребі. У ванні, кухні, коридорі підвісні стелі.В коридорі і трьох кімнатах якісний паркет, вологостійка фанера під паркетом, якісний швейцарський лак. Деревяні міжкімнатні двері і двері у ванну, які виготовлені по особливій технології і не деформуються. Великий світлий зал з панорамними вікнами, гарна підсвітка стелі. Мідний український кабель розеток і світла. Розводка телевізійного кабелю по кімнатах для кабельного телебачення. Німецькі жалюзі на кухні (день-ніч) і в великій дитячій кімнаті.

власник
3-х кімнатна квартира з ремонтом, Пасічна, 2-а.
olx.ua

Продається двостороння світла 2-х кімнатна внутрішня квартира в районі вокзала вул.Урожайна 7А. У зданому жилому будинку. Площа - 67 м.кв. В квартирі зроблений якісний ремонт, нові меблі, техніка,гардероб. продумане планування,підігрів підлоги, якісний паркет з масиву. Зручне розташування.пять хвилин ходьби до школи.#16.пятьнадцять до ратуші. Всі запитання по телефону.Власник.

власник
Двох кімнатна квартира
olx.ua

Продам квартиру 53 кв з ремонтом як для себе в квартирі ніхто не проживав , ідеальне планування , кухня студія + спальня кімната , великий коридор з шафою купе , вмонтованим сейфом, два кондиціонери вся нова техніка .

власник
МЖК 53 кв з ремонтом
olx.ua

Квартира продається в обжитій новобудові з ремонтом, меблями та технікою за ціною $895/м 3 кімнати: 2 окремі спальні та прохідний зал з великим місцем для роботи та відпочинку + гардеробна, балкон та дві комори у підїзді. Площа 95м, поверх 9 з 11. Ремонт, меблі, техніка, газове і/о, підігрів підлоги, закритий двір, ворота на пульті. Будинок з червоної цегли в центрі міста неподалік парку Шевченка (вулиця Національної Гвардії 3а, два перших будинка МЖК Паркове Містечко). Вікна з потрійним склопакетом, міжкімнатні двері із масиву дерева, паркетна дошка, німецька металева ванна, чеська душова з штучного мармуру, італійський унітаз та раковина, пральна машина Bosch 8кг, телевізор Samsung 43", холодильник дводверний Gorenje, посудомийка Bosch та т.п. Один власник більше 3х років. Квартиру купували у забудовника, ремонт робили для себе з якісних та натуральних матеріалів. Вiдео-огляд квартири: youtu.be/lczmYnYtwTE Вiдео-огляд комор: youtu.be/B5KoHBQsjWg Продаж від власника. Ціна вказана на руки. Якщо безготівковий розрахунок (постанова, єВідновлення та т.п.) +4% З агенствами співпрацюємо (можна розповсюджувати інформацію без телефонного підтвердження) але без ексклюзивних договорів та окремих показів для фото-вiдео. +38********11, Григорiй

власник
3к 95м ВЛАСНИК Паркове Мiстечко Ремонт Меблi Центр Нац Гвардії $895/м
olx.ua

Вигідна3 кім. квартири в ЖК «Comfort Park» міста Івано-Франківськ по вул.Хіміків 28 Поверх 11/13 Код квартири - #36671965 Загальна площа 75 кв.м., площа кухні-студії 27 кв.м. - Гарне планування - Сучасний та якісний ремонт - Вмонтовано меблі та техніка - Квартира повністю укомплектована - Зручна локація , все необхідне поруч В оселі зроблено дорогий євроремонт, встановлено індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги, броньовані вхідні двері, енергоефективні металопластикові вікна. Залишаються меблі та техніка. Двір з дитячим майданчиком, відпочинковою зоною, наземним паркінгом. Біля будинку вся необхідна інфраструктура - 2 школи, 2 садки, ТЦ, аптеки і т.п. Продаж без комісії для покупця!!! ДІє договір переуступки! Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/terminovij-prodazh-3-kim-kvartiri-cina-nizhche-rinku Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Терміновий продаж 3 кім квартири! Ціна Нижче ринку!
olx.ua
1 - 24 з 1 402 результатів