3 кімнатна квартира по вул. Пасічна (Пасічна), ЖК Пасічнянський двір, в м. Івано - Франківську. Поверх 10/10 Загальна площа 82.3 кв. м. (по факту 102,3 кв.м.), кухня 48.4 кв. м.. В квартирі зроблений євроремонт, встановлено металопластикові вікна , індивідуальне опалення, тепла підлога (санвузол), лічильники на всі комунікації. В квартирі залишаються меблі техніка. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, зелена зона. Код обєкта 4891

Пасічна вул., 44
rieltor.ua

Унікальна пропозиція. Квартира з ремонтом за 730 $/м2. Закритий ЖК. 4 кімнатна квартира в закритому житловому комплексі біля річки. Будинок розташовано в зеленій зоні, поряд - сквер «Первоцвіт». Добротний цегляний будинок збудовано в 2005 році. Всього дві квартири на поверсі. Площа квартири 96 м². 5-й поверх 5-ти поверхового будинку. Вікна виходять на три сторони. Чудове планування: вітальня площею 20 м² , дитяча кімната -21 м², спальня -13 м². Ще одну кімнату площею 10 м² можна використовувати як гардеробну або кабінет. В кухні якісні меблі та необхідна техніка. Санвузол роздільний, 3,6 м². Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Підлога - натуральний паркет. Вікна металопластикові, засклений балкон. Міжкімнатні двері - деревяні. Є комора в підвалі. Доглянутий підїзд, великий двір з дитячим майданчиком, альтанками, плодовими та декоративними деревами. Добре розвинена інфраструктура - поряд ТЦ River Park, супермаркет АТБ, школа, дитячий садок, спортивні зали, зупинка комунального транспорту, до річки та облаштованих пляжів - 10 хвилин. Сквер «Первоцвіт» з багатофункціональними тренажерами – чудове місце для активного відпочинку. Будинок розташовано далеко від дороги, тому немає шуму та пилу. Телефонуйте, ви закохаєтеся в це місце з першого погляду.

М. Витвицького вул. (Луначарського), 8
rieltor.ua

2 кімнатна квартира по вул.Хіміків (Пасічна), в м. Івано - Франківську. Поверх 9/11 Загальна площа 76.3 кв. м., кухня 16 кв. м.. В квартирі зроблений євроремонт, встановлено металопластикові вікна , індивідуальне опалення, тепла підлога, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння, дві велики лоджії, вікна виходят на прохідну частину. В квартирі залишаються меблі техніка. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, зелена зона. Код обєкта 4869

Хіміків вул., 5В
rieltor.ua

Продам 3к квартиру в новобудові в ЖК закритого типу Площа 107 м2 Поверх 9 з 10 З квартири відкривається гарний краєвид, кімнати просторі та світлі, кухня-студія з виходом на лоджію, величезна вітальня, спальня з гардеробною та дитяча. У вартість входить: котел, газовий модем, додаткові квадрати також оплачені. Комунікації: електрика та вода вже підключені, газ (в процесі підключення), є ліфт; домофон та інтернет теж підєднані. Будинок частково заселений, можна робити ремонт та виготовляти свідоцтво на право власності. Інфраструктура: поруч садочок (5хв), школа (7хв), зупинка громадського транспорту (2хв), до Ратуші до 10 хв на авто, все в пішій доступності ТЦ, аптека, магазини, відпочинкова зона, річка. Телефонуйте для огляду та деталей!

Галицька вул., 141Б
rieltor.ua

Продаж просторої 2-х кімнатної квартири в самому центрі Івано-Франківська. Поруч міська Ратуша, продуктовий та промисловий ринки, безліч магазинів та торгових центрів, ресторани, кафе та розважальні центри. Будинок знаходиться на затишній, не проїзній вулиці. В квартирі зроблено якісний ремонт. Індивідуальне газове опалення. Просторі кімнати, кухня майже 17 кв.м. та санвузол більше 9 кв.м. Меблі та техніка залишаються. Чудовий варіант для тих, хто любить простір та ритм середмістя! Фото не передають всіх переваг цієї квартири, тому пропоную оглянути і переконатись самим. Не зволікайте, телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про огляд у зручний для вас час.

Станіславська, 8
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в цегляній новобудові, район Пасічна Поверх 7 з 10 Зроблений євроремонт, квартира двостороння, функціональне планування: кімнати світлі та просторі, роздільний санвузол. Розвинена інфраструктура: поруч є відпочинкова зона - озеро, річка, також зупинка громадського транспорту, школа, садок, все в пішій доступності. Для огляду квартири - телефонуйте!

Горбачевського вул., 40б
rieltor.ua

Продається простора 3к квартира в ЖК River Park 2 (Галицька 141Б) Продається простора 3-кімнатна квартира в якісному ЖК River Park. У дворі розташований гарний дитячий майданчик та футбольно-волейбольне поле. Також важливо зазначити, що двір є закритого типу, що забезпечує безпеку мешканців. Сама квартира знаходиться на 9 поверсі з 10 і має двостороннє розташування, завдяки чому приміщення наповнене світлом. У квартирі зроблено практичне перепланування, додано гардероб, робочий кабінет, 2 лоджії та кухню-студію. Характеристики -поверх 9/10 -площа 107 м2 -площа кухні 10,3 -житлова площа 54 -2 балкон Особливості: Велика Кухня-студія Гардероб Робочий кабінет Двостороння Інфраструктура -магазини -аптеки -річка -транспортна зупинка -затишний закритий двір -Школа -Садок -Кафе (Вода , Світло , Інтернет , Домофон - підведені Газ у процесі, Котел та модем уже проплачені - вони в ціні квартири )

Галицька вул., 141Б
rieltor.ua

Район ТЦ Арсен, Епіцентр, McDonalds. Поруч три школи, садочки, торгові центри, поліклініка. Квартира розташована на 8 поверсі 10 поверхового будинку. У вартість квартири входить кладова. Штукатурка ПІД МАЯКИ Вінка пятикамерні енергозберігаючі з потрійним склопакетом. Вхідні двері надійні від виробника за кращими світовими технологіями, підведення комунікацій (газо-, електро-, водопостачання, каналізація), газовий лічильник, лічильник електричної енергії, лічильник холодної води. Проведена електропроводка, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол), проведено водопостачання і опалення. Встановлено двоконтурний котел. Зручне транспортне сполучення з центром. Двір закритого типу (вхід, вʼїзд обмежений: доступний для мешканців будинку), вільне паркування авто. Квартал Левада 4 житловий комплекс, у якому Вам і Вашій сімї буде безпечно і комфортно. Збудований у 2019 році. Якщо номер поза зоною, пишіть в WhatsApp, Telegram або в чат.

власник
Ивасюка улица, 19, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2-кімнатної квартири в цегляній новобудові, район Пасічна Поверх 7 з 10 Зроблений євроремонт, квартира двостороння, функціональне планування: кімнати світлі та просторі, роздільний санвузол. Розвинена інфраструктура: поруч є відпочинкова зона - озеро, річка, також зупинка громадського транспорту, школа, садок, все в пішій доступності. Для огляду квартири - телефонуйте!

власник
Горбачевского улица, 40Б, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com

!!! Надсилаю ВІДЕО-огляд за запитом !!! Кухня з високою стелею (3.45м) та панорамними вікнами, 2 спальні кімнати, санвузол та ванна. Квартира дуже світла та простора. Знаходиться на території Паркового містечка - 5хв від парку Шевченка. Закрита територія з охороною, АТБ в 1хв від дому. На території також є садочок, дитячий майданчик, кавʼярні, продуктові магазини, перукарня, флористика, тренажери, скейт-парк. Продаж від власника, без посередників.

власник
2-кім квартира біля парку Шевченка, ВІДЕО-огляд!
olx.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається квартира на два рівні в ЖК Княгинин за адресою Княгинин 44. Квартира із відкритою терасою, має функціональне планування, адже на 2 гому поверсі крім тераси є 2 кімнати та ванна кімната, крім цього перший поверх, це кімната, кухня-вітальня, гардероб та ще одна ванна кімната. Газове індивідуальне опалення, здача будинку на 3 кв 2024 року Фото відповідають дійсності По ціні можемо говорити.

Продаж двох рівневої квартири із терасою в ЖК Княгинин
olx.ua

Продається сучасна 1 кімнатна квартира в самому серці Івано-Франківська по вулиці Мельника, 10. Квартира розташована на 2 жилому поверсі, великої площі, з великою гардеробною кімнатою, з усіма меблями та технікою. Велика, сучасна, огороджена територія без автомобілів, сучасні двори, дитячий та спортивний майданчик на території, підземний паркінг та багато місць для паркування по периметру будинку, так як вся територія на кодах і шлагбаумах. Гарна транспортна розвязка, 5 хвилин пішої ходи до стометрівки, на території великий супермаркет АТБ, різні маленькі магазини, кафе, сфера послуг. Неподалік школи, дитячі садочки, навпроти парк Степана Бандери, драмтеатр.

Продаж 1 кімнатної квартири в самому центрі міста Івано-Франківська_N
olx.ua

Продається простора 3кім. квартира,вул Коновальця 38А,в обжитій новобудові. (можливий продаж під постанови) Код квартири - #28803405 -3 великі окремі кімнати -двоконтурний котел -підігрів підлоги -балкон -неподалік дитячої лікарні -розвинена інфраструктура, поруч Велмарту -не останній поверх,вище кв.є мансарда -ліфт -відеоспостереження в будинку Однією з головних переваг цієї квартири є її прекрасне розташування. Район є дуже зручним для сімейного життя. Найкраща пропозиція в своєму ціновому сигменті!

3-к. квартира з ремонтом та і/о в р-ні Чорновола-Бандери
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира з кухнею-студією в центрі міста **Адреса:** вул. Довга, 20 Пропонуємо до продажу сучасну та затишну 1-кімнатну квартиру з кухнею-студією, розташовану в самому центрі міста. Квартира повністю мебльована і готова для комфортного проживання. **Основні характеристики:** - **Поверх:** 7/9 (є ліфт) - **Площа:** 45 - **Стан:** Квартира в чудовому стані після власників **Переваги квартири:** - Зручне планування: окрема кімната та простора кухня-студія - Повне меблювання: зручний диван, шафа, та інші необхідні меблі - Техніка: телевізор, пральна машинка, кондиціонер, холодильник, мікрохвильова піч, плита, витяжка - Посуд: вся необхідна посуда для приготування та споживання їжі - Високошвидкісний інтернет **Інфраструктура та розташування:** - Центр міста: зручний підїзд до будинку - Розвинена інфраструктура: поруч магазини, супермаркети, ресторани, кафе, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту - Закритий двір: забезпечує додаткову безпеку та затишок - Парковка: є можливість паркування біля будинку Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання в самому серці міста. **Звертайтеся за номером телефону для отримання додаткової інформації та організації перегляду.**

Продається 1-кімнатна квартира з кухнею-студією в центрі міста
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири вул. Горбачевського 50, мікрорайон Пасічна. 2 окремі кімнати, облаштовані всім необхідним для комфортного проживання. Всі меблі та техніка залишаються. Якісно зроблений ремонт, зробився для себе! Хороший мікрорайон, спокійний та з розвиненою інфраструктурою - Квартира розташована на 5/5 поверсі (зверху є ще технічний поверх) - Загальна площа 52,7 кв.м - Індивідуальне опалення (газовий котел) - Є підігрів підлоги (ванна і кухня) - Підлога - паркетна дошка - Двері - дуб - На кухні є посудомийка - Є кондиціонер - 2 закритих балкони, з кімнати та з кухні + кладовка Потрібна детальніша інформація або бажаєте оглянути квартиру? Телефонуйте або надішліть повідомлення, з радістю допоможу!

Продаж 2 кімнатна квартира готова до проживання Пасічна
olx.ua

Продається простора 3к квартира в ЖК River Park 2 (Галицька 141Б) Продається простора 3-кімнатна квартира в якісному ЖК River Park. У дворі розташований гарний дитячий майданчик та футбольно-волейбольне поле. Також важливо зазначити, що двір є закритого типу, що забезпечує безпеку мешканців. Сама квартира знаходиться на 9 поверсі з 10 і має двостороннє розташування, завдяки чому приміщення наповнене світлом. У квартирі зроблено практичне перепланування, додано гардероб, робочий кабінет, 2 лоджії та кухню-студію. Характеристики -поверх 9/10 -площа 107 м2 -площа кухні 10, 3 -житлова площа 54 -2 балкон Особливості: Велика Кухня-студія Гардероб Робочий кабінет Двостороння Інфраструктура -магазини -аптеки -річка -транспортна зупинка -затишний закритий двір -Школа -Садок -Кафе (Вода , Світло , Інтернет , Домофон - підведені Газ у процесі, Котел та модем уже проплачені - вони в ціні квартири )

Галицкая улица, 141Б, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продаж однокімнатної квартири з якісним та сучасним ремонтом в новобудові біля ТЦ Veles Mall. Квартира внутрішня та світла, дуже тепла, знаходиться на одинадцятому поверсі в новобудові комфорт класу поруч якої є вся необхідна інфраструктура для якісного проживання: школи, садочки, парк, аптеки, магазини та кіоско, пекарні та кавярні, супермаркети та безліч іншого. В квартирі зроблено ремонт з якісних та дороговартісних матеріалів, є вмонтована кухонна зона з всією технікою, зроблено ремонт в кімнатах та коридорі та повністю готовий санвузол в якому є ванна та інсталяція. Квартира чекає нового власника тож не зволікайте та записуйтесь на огляд!

Хмельницкого Богдана улица, 94, Позитрон, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 70000.0 USD
dom.ria.com

1-кімнатна +кухня-студія в затишній і сімейній локації в кісному ЖК біля річки у 10-ти хвилинах від центру! Є меблі та частково техніка, електрична тепла підлога

Велика 1-кімнатна + кухня-студія з меблями!
olx.ua

Продається унікальна 3-кімнатна квартира в одному з найпрестижніших районів міста, готова до втілення ваших дизайнерських фантазій. Загальна площа становить 107.5 м², що забезпечує простір та комфорт для вашої родини. Уявіть собі, як ви прокидаєтесь щоранку з неперевершеним панорамним видом на мальовничий парк та все місто. Захоплюючі краєвиди, які змінюються в залежності від пори року та часу доби, створюють унікальну атмосферу, що надихає та дарує спокій. Квартира має продумане планування, яке дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські рішення. Світлі та просторі кімнати. Засклені лоджії, розділений санвузол, просторий коридор, гардеробна – все це створює ідеальні умови для комфортного життя. А над квартирою розташоване велике приміщення мансардного типу, яке можна використовувати за власним бажанням. Ця квартира - справжня знахідка для тих, хто шукає комфортне житло з чудовим видом та можливістю реалізувати власні дизайнерські ідеї. Не втратьте свій шанс створити ідеальний дім для себе та своєї родини. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та переконатися в унікальності цієї пропозиції!

Продаж 3 кім квартири вул. Чорновола поруч з парком Шевченка
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЦЕНТРАЛЬНІЙ частині міста! Характеристика: - Загальна площа 61 м2 - Кухня 14,4 м2 - Поверх 6/10 Особливості: - Тип стін: цегляний - Балкон - Санвузол суміжний Інфраструктура: - Центральна частина міста - Гарна транспортна розв’язка - Річка, парк - Дитячий садок, школа - дитячі майданчики

Терміовий продаж 2к квартири, ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ!
olx.ua

Новинка на ринку нерухомості! Продається нова, світла, видова двокімнатна квартира з фунціоналом трикімнатної! 76 м² 2 великі окремі спальні + кухня студія 25м²! Панорамні якісні вікна Підлога з підігрівом по всій квартирі В квартирі встановлені всі необхідні меблі та техніка що вже входять в ціну. ЖК Сонячний Запрошую до огляду.

Найдешевша двокімнатна квартира в новобудові
olx.ua

Продаж просторої 2-х кімнатної квартири в самому центрі Івано-Франківська. Поруч міська Ратуша, продуктовий та промисловий ринки, безліч магазинів та торгових центрів, ресторани, кафе та розважальні центри. Будинок знаходиться на затишній, не проїзній вулиці. В квартирі зроблено якісний ремонт. Індивідуальне газове опалення. Просторі кімнати, кухня майже 17 кв.м. та санвузол більше 9 кв.м. Меблі та техніка залишаються. Чудовий варіант для тих, хто любить простір та ритм середмістя! Фото не передають всіх переваг цієї квартири, тому пропоную оглянути і переконатись самим. Не зволікайте, телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про огляд у зручний для вас час.

Простора двокімнатна квартира в центрі поруч міської Ратуші
olx.ua

Продається простора 2 км квартира в гарному місці - площа 68 м2 - поверх 7 з 10 - двохстороннє планування - сучасний ремонт - кімнати окремі - ЖК Світанок - поруч рекреаційна зона, школи, центр 15 хв пішки, супермаркети, магазини, спортзал

Продаж 2 км квартири в спальному районі під єОселю
olx.ua

Продаж 3к квартири на вул.Галицька Будинок на здачі Ліфт запущено Всі роботи оплачено, газ на літо. Закритий двір, парковка, дитячий майданчик. Поруч парк, річка, школа, магазини. 15хв пішки до центру міста

Продаж 3к квартири на вул.Галицька
olx.ua
1 - 24 з 2 514 результатів