Терміновий продаж 3 кімнатної квартири в зданій новобудові по вул.Вірастюка (поруч з 24 ліцею та нового дитячого садка по вул.Хіміків) м.Івано- Франківськ в мікрорайоні Пасічна. 10 поверховий цегляний будинок на 2 підїзди, введений в експлуатацію з підключеними усіма комунікаціями (газ,світло,вода). 2 поверх, 1-й житловий над гаражем. Загальна площа по техпаспорту 88,3 м2. Кухня з лоджією, три роздільні кімнати, ванна, туалет окремо. Автономне газове опалення. Встановлений газовий 2-х контурний котел ПРОТЕРМ. Розведена електрика по квартирі. Є документи на прав власності до 3 р. Не втратьте свій шанс на придбання комфортної квартири у затишному районі міста.

Вірастюка, 7
rieltor.ua

Продам чудову 3 кімнатну квартиру з ремонтом в будинку 2011 року будівництва. Мікрорайон Пасічна біля ОКЛ В квартирі залишається практично вся техніка та меблі.Зайшов та живеш. Хороший варіант якдля проживання так і для здачі в оренду. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Продаж без комісії для покупця,без посередниства. За деталями телефонуйте. Із радістю відповім на всі Ваші запитання

Горбачевського вул., 50
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири із євроремонтом на зручному шостому поверсі в новому та сучасному житловому комплексі, який розташований у центральній частині міста із розвиненою інфраструктурою. У квартирі зроблений якісний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. Продумано перепланована в повноцінну двокімнатну квартиру. Квартира внутрішня, вікна виходять у внутрішній двір, та мають гарний вигляд в сторону центру Івано-Франківська! Вдале розташування будинку в пішій доступності до центру міста. В самому ЖК дуже розвинена інфраструктура: є власна школа та садочок, великий торговий центр з супермаркетом, багато магазинів та кафе, також є дитячі, спортивні майданчики та напівпідземний паркінг для авто. Комплектація житлового комплексу: - цегляні стіни утеплені пінополістиролом; - французькі балкони та панорамні вікна забезпечать відмінну інсоляцію; - для опалення у квартирах встановлені індивідуальні котли, що дозволить мешканцям самостійно визначати початок та кінець опалювального сезону; - квартири здаються з чорновим оздобленням; - наземні стоянки з зовнішньої сторони комплексу та пять підземних паркінгів для 1700 автомобілів дозволять звільнити внутрішні двори від автотранспорту; - закрита освітлена територія з відеоспостереженням, вїзд на територію через спеціально обладнані пропускні пункти; - власна ЖЕК подбає про прибирання та благоустрій дворів, вивезення сміття, візьме на себе усунення проблем з комунікаціями та ряд інших обовязків. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Вигідна пропозиція, хороша ціна, центр міста, житлова квартира. Унікальна пропозиція за вигідною ціною. Центр міста, вул. Лепкого. 1хв пішки до стометрівки Цегляний будинок, квартира знаходиться на 5 поверсі 5 поверхового цегляного будинку (зверху ще є технічний поверх). В квартирі зроблено індивідуальне газове опалення Замінено всі старі комунікації. Є все необідне для проживання. Залишається все. Гарний варіант як для власного проживання, так і для здачі в оренду Квартира варта уваги. Не впустіть свою можливість. Код 36774425

Лепкого Богдана вул., 51
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в центральній частині міста в цегляному будинку Простора 3 к квартира, сонячна сторона, є відкритий балкон Код квартири - #36959073 Поряд вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання, а саме : хороша транспортна розвʼязка, зупинка , школи та садочки в пішій доступності. Поряд АТБ, великий торговий центр. Є місце для автомобілів. • середній 3 поверх; • цегляний будинок • великий балкон; • 5 хв до до центру Звертайтесь, щоб дізнатись про деталі та оглянути квартиру.

Пулюя Івана вул., 2
rieltor.ua

Продаю 2-кімнатну квартиру площею 43 кв. м , кухня - 6 кв. м , в цегляному будинку , з меблями і побутовою технікою, в самому серці обласного центру міста Івано - Франківська . В престижному ,екологічному і затишному районі , біля міського озера і парку ,по вул . Південний бульвар . Квартира знаходиться на комфортному 4 поверсі , 5 - поверхового цегляного кооперативного , добротного будинку . Квартира дуже світла , сонячна , з видом на озеро, охайна і тепла. Зроблено косметичний ремонт , замінено всі труби , є металопластикові вікна , нова газова колонка Bosch .Є прекрасний, доглянутий , зелений , екологічний, закритий внутрішній двір з ландшафтним дизайном . Будинок - взірцевий ! Вигравав гранти по благоустрою від ЄС . Продаємо з меблями , технікою , є швидкісний інтернет , вайфай . Все - для комфорту ! Як для власного проживання , так і для вигідної здачі в аренду .Всі блага розвинутої інфраструктури міста в радіусі витягнутої руки та при цьому - екологічне зелене й тихе місце на додаток . Зручне сполучення з усіма районами міста . + Бонус - своя суха комора в підвалі . З радістю відповім на всі питання та пропозиції !

Південний бульвар, 33
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом, укомплектована меблями і технікою. Розташована в центральній частині міста у новому житловому комплексі “Княгинин” На території комплексу є підземний паркінг, торговий центр, дитячі і спортивні майданчики, місця для прогулянок. У квартирі зроблений якісний ремонт, є підігрів підлоги, мережі для кондиціонера. Встановлено кухонні меблі і техніка, обідній стіл, ліжко у спальні з підйомним механізмом для додаткового зберігання речей. Будинок здано в експлуатацію з усіма комунікаціями, запущено ліфт – квартира повністю готова для проживання. Розташована на 12 поверсі з 14, південна сонячна сторона – з шикарним виглядом в сторону міста. В хорошу погоду навіть видно гори! Дуже гарний варіант для власного проживання або здачі в оренду. За деталями – телефонуйте.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Фемілі Плаза , район Княгинин . Ліфт працює В квартирі зроблений якісний , світлий, сучасний ремонт. Кухня омебльована , обладенена необхідною технікою ( холодилиник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина) У ванні є необхідна сантехніка Зручний для життя район Івано-франківська Піша доступність до центру міста . Неподалік парк За деталями телефонуйте

Крайківського вул., 3
rieltor.ua

родається Двокімнатна квартира в районі Пасічна, по вул.Хіміків. Новобудова будинок здався в 2007р, дана квартира розташована на 3-тьому поверсі, всього три квартири на поверсі. Раціональне планування кухня-студія та дві окремі спальні,також роздільний санвузол,індивідуальне опалення та підігрів підлоги(кухня,коридор,ванна,туалет),велика лоджія з спальні.Меблі залишаються. За додаткову оплату можна придбати гараж в цьому будинку площею 23.6м2. Розвинена інфраструктура поруч школа(100метрів),садок(300метрів),зупинка громадського транспорту,супермакет(Торба),аптеки,нова пошта. Дану квартиру можна придбати по державних програмах відновлення житла.

Хіміків, 17В
rieltor.ua

ЖК Central Park 2 черга – розташований в 2хв від парку імені Т. Шевченка. – фактично центр міста – власна інфраструктура Деталі по квартирі: – Площа: 58.9 м2 – Поверх: 5 – продумане функціональне планування (кухня 20м2 + окремі дві кімнати) – панорамні вікна Житловий комплекс преміум класу – підземний паркінг, двір вільний від автомобілів – підтримка смарттехнологій – максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території – індивідуальне газове опалення, котел входить у вартість – високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, – якісні броньовані двері преміумкласу – гіпсова штукатурка стін – чистова стяжка Більше інформації по телефону!

Національної Гвардії вул., 3
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Трикімнатна квартира в цегляного будинку по вул. Набережна в м. Івано - Франківську. Поверх 3/5. Загальна площа 60,9 кв. м., житлова площа 35 кв. м., кухня 7 кв. м.. Квартира з євроремонтом, металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. На підлозі паркет та плитка. Поміняна електропроводка та труби. Квартира дуже тепла! Квартира двостороння, кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Балкон засклений. Перед вікнами великий сад! В квартирі залишаються меблі по домовленості. До квартири додається підвальне приміщення площею 16 кв.м. Код обєкта: 3412

Набережна, 16
rieltor.ua

Продається квартира з євроремонтом, кухонними меблями, вмонтованою технікою, прихожою, в центральній частині міста в Житловому комплексі закритого типу. Великі двори закриті від автомобілів, зони відпочинку як для малечі, так і для дорослих. Власна розвинена інфраструктура. В дворі ігрові майданчики та футбольне поле із штучним газоном. Поряд знаходяться всі необхідні обєкти: торговий центр, садок, школа та інші інфраструктури. Великий підземний паркінг Одне з найкращих місць розташування в Івано-Франківську, 5 хв до річки, 7 хв до Ратуші, поруч Панорама Плаза та інститут Нафти і газу! Оселя сучасного планування, двір закритого типу з відеоспостереженням, перевірений забудовник. У вартість квартири входить: - утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту - пятикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм - вхідні двері преміум класу - стяжка підлоги - штукатурка стін - встановлення лічильників обліку води, газу та електроенергії. - підведення всіх комунікацій Якісний євроремонт. В квартирі змонтовано кухню та встановлено кухонну техніку крім холодильника. Також змонтовано прихожу-гардеробну. За деталями телефонуйте!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги чудову 1 кімнатну квартиру з сучасним, якісним євроремонтом в жк Фемілі Плаза. Забудовник Благо. Центр міста. Дорога кухонна техніка ( посудомийка,холодильник,духова піч,варильня поверхня, мікрохвильовка ) якісний забудівник. Хороши варіант, для тих хто шукає квартиру з якісним євроремонтом та якісним євроремонтом. За деталями телефонуйте. Продаж без комісії,без перплат.

Гарбарська вул., 30
rieltor.ua

Продам Дворівнева квартиру сирець Вул. Галицька до моста Старіша новобудова 2009р Поверх 5/6 Комунікації підведенні Лічильники на газ, воду, та світло Документи більше 3х років Є можливість розділити на дві окремі квартири. За додатковою інформацією телефонуйте

Галицька, 99
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом 🏠 📍ЖК Comfort park Жити у Comfort Park – це можливість побудувати власне комфортне середовище, яке не обмежується стінами вашого помешкання. У мешканців комплексу буде можливість насолоджуватися власною інфраструктурою, яка полегшить побутову рутину, як-от похід в магазин чи аптеку. Адже на перших поверхах деяких секцій передбачені приміщення для комерційного використання. Тут будуть розміщені магазини та аптеки, салони краси, стоматологічні кабінети, спортзал, кав’ярні. До того ж це вдалий момент для організації власного бізнесу поряд з домом. Якісний та стильний ремонт, комфортне планування, тепла підлога, зручний другий поверх, меблі та техніка-все це саме про цю квартиру 😍

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира ЖК Гетьманський. У квартирі новий якісний ремонт . Кухня обладнена необхідними меблями і технікою . Є сантехніка необхідна . Санвузол роздільний Площа 42 м2 Зручний 4 поверх для проживання Деталі за телефоном

Хмельницького Богдана вул., 57
rieltor.ua

Хмельницького Богдана вул., 57д
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира, ГОТОВА для життя Площа: 41, 7 м² Переваги: Квартира оформлена в авторському стилі. Вся побутова техніка, включаючи кондиціонер, нова та якісна. Ідеальне розташування: Житловий комплекс знаходиться в затишному мікрорайоні в пішій доступності до центру міста На території комплексу є підземний паркінг, торговий центр, спортивні та дитячі майданчики, а також школа. Це чудова можливість стати власником затишного та стильного житла в самому центрі міста! Не пропустіть свій шанс! За деталями телефонуйте.

Височана Семена вул., 36
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру ,з евроремонтом,біля університету Нафти Газу. Загальна площа 37 м2 Кухня 15 м2 Поверх 7 з 9 Проведені всі комунікації : газ,електрика,підігрів підлоги,центральна каналізація та водопровід. Двір закритого типу з камерами відеоспостереження. Реальному покупцю знижка.

власник
Продам однокімнатну квартиру в новобудові
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-904-099-LX. Продається однокімнатна квартира в жк Містечко центральне. Квартира площею 45 м.кв, з ремонтом, з індивідуальним опаленням, з кондиціонером, з теплою підлогою, з меблями. Заходб і живи.

1-к, жк Містечко центральне, вул Височана
olx.ua

Продаю здану 2к квартиру в сучасному на затишному ЖК Містечко Центральне, всі комунікації запущені, у підїзді вже проживають сусіди. ЖК «Містечко Центральне» – це потужний житловий комплекс, що налічує понад 2000 квартир з розвиненою інфраструктурою, а саме: – Торгівельний центр площею 8 тис.м.кв з супермаркетом, півсотнею «бутіків», закладами харчування та розваг; – ЗОСШ 1-3 ступеня з плавальним басейном, спортзалою; – Два спортивні майданчики для гри в мініфутбол, волейбол, баскетбол; – П’ять дитячих майданчиків та чотири тренажерних спорт площадки; – Медичний центр європейського рівня; – Капличка з бюветом артезіанської високоякісної лікувальної води; – ЖК «Містечко Центральне» матиме чотири заїзди, кільцеву дорогу та власне ЖЕУ. ЖК «Містечко Центральне» – тут є усе для того, щоб Ваше життя було ідеальне! за більш детальною інформацією та записом на огляд квартири телефонуйте за номером вказаним в оголошенні

Продаю 2к квартиру в ЖК Містечко Центральне
olx.ua

Пропоную на продаж 1кім квартиру ЖК Містечко Центральне вул. Височана 18 Секція - 36 Площа - 43м2 Поверх 10/14 Видова на Гори! Ціна - 60.000$ Є всі Меблі та техніка,Холодильник,Плитка , духовка та Кондиціонер. Тепла підлога всюди де Плитка. Ключі на Території комлексу. Є Всі комунікації. Квартира в центральній частині міста, що дає вам швидкій доступ до всієї інфраструктури міста. Поруч дитячі садочки, школи, кінотеатр, драмтеатр, безліч магазинів, кафе, кав"ярень. Також сам ЖК має власні підземні паркінги, ТЦ-Київський, приватну школу, та безліч різнопланових магазинів.

1кім Квартира з Ремонтом ЖК-Містечко центральне
olx.ua

Пропонується до продажу сучасна та затишна 1-кімнатна квартира з кухнею-студією, розташована за адресою вул. Довга, 20, в самому центрі міста. Квартира повністю укомплектована та готова до проживання. **Основні характеристики:** - **Адреса:** вул. Довга, 20 - **Кількість кімнат:** 1 кімната + кухня-студія - **Стан:** Квартира в чудовому стані, після власників - **Поверх:** 5/9 є ліфт - **Двір:** Закритий двір, забезпечує додаткову безпеку та затишок **Опис квартири:** - **Меблі:** Квартира повністю мебльована. В кімнаті зручний диван, шафа та інші необхідні меблі. - **Техніка:** В квартирі встановлені телевізор, пральна машинка, кондиціонер, холодильник, мікрохвильова піч, плита та витяжка. - **Посуд:** Вся необхідна посуда для приготування та споживання їжі. - **Інтернет:** Підключений високошвидкісний інтернет. **Розташування та інфраструктура:** - **Локація:** Центр міста, зручний підїзд до будинку. - **Інфраструктура:** Поруч знаходяться магазини, супермаркети, ресторани, кафе, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту. - **Парковка:** Є можливість паркування біля будинку. Ця квартира стане чудовим вибором для комфортного проживання в центрі міста. Звертайтесь, щоб домовитись про перегляд та отримати додаткову інформаціЇ.

Продається гарна 1-кімнатна квартира з кухнею-студією на вул. Довга
olx.ua

Здана двокімнатна квартира з частковим ремонтом по вул. Хіміків 35 площа - 70 м2 поверх - 7 Вартість - 60.000$ В квартирі уже зроблено чорнові роботи: проведена сантехніка, підключені батареї і сушник, встановлено котел, по усьому периметру кв тепла підлога, залита чистова стяжка, розведена вся електрика по квартирі. Двостороннє планування, не кутова.

Химиков улица, 39, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 60000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 3 341 результатів