Продається простора квартира + кладовка 2 спальні та велика кухня студія будинок на етапі здачі вже всі роботи завершені, в ціну входить котел, тепла підлога, чистова стяжка, а також кладовка на поверсі!

власник
Кисілевської О. вул., 27
rieltor.ua

Терміновий продаж 3 кімнатної квартири в зданій новобудові по вул.Вірастюка (поруч з 24 ліцею та нового дитячого садка по вул.Хіміків) м.Івано- Франківськ в мікрорайоні Пасічна. 10 поверховий цегляний будинок на 2 підїзди, введений в експлуатацію з підключеними усіма комунікаціями (газ,світло,вода). 2 поверх, 1-й житловий над гаражем. Загальна площа по техпаспорту 88,3 м2. Кухня з лоджією, три роздільні кімнати, ванна, туалет окремо. Автономне газове опалення. Встановлений газовий 2-х контурний котел ПРОТЕРМ. Розведена електрика по квартирі. Є документи на прав власності до 3 р. Не втратьте свій шанс на придбання комфортної квартири у затишному районі міста.

Вірастюка, 7
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в цегляного будинку по вул. Набережна в м. Івано - Франківську. Поверх 3/5. Загальна площа 60,9 кв. м., житлова площа 35 кв. м., кухня 7 кв. м.. Квартира з євроремонтом, металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. На підлозі паркет та плитка. Поміняна електропроводка та труби. Квартира дуже тепла! Квартира двостороння, кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Балкон засклений. Перед вікнами великий сад! В квартирі залишаються меблі по домовленості. До квартири додається підвальне приміщення площею 16 кв.м. Код обєкта: 3412

Набережна, 16
rieltor.ua

Продається напівособняк в Центрі біля ПАРКУ ШЕВЧЕНКА! + Гараж! Будинок розташований біля самого входу у Парк Шевченка. Загальна площа 54 м2. Велика кухня, дві кімнати, санвузол, прихожа, є горище (з можливістю підняти будинок). У будинку зроблений косметичний ремонт, лишаються меблі та техніка. Відмінне місце розташування, заїзд до будинку з вул..Чорновола. Поруч дитячий майданчик, міське озеро, парк Шевченка, до стометрівки 15 хв пішки. Ексклюзивний об’єкт. Під будинком є власний гараж!!! Ціна вказана без додаткових витрат!!! Телефонуйте у будь-який час для уточнення деталей.

Шевченка вул., 99
rieltor.ua

Продається 2к квартира в 12 секції. В житловому комплексі Family Plaza — житловий комплекс сімейного типу, основною ідеєю якого є формування оптимального житлового простору для кожного мешканця. Знаходиться недалеко від новобудови розташовані супермаркети всіх великих торгових мереж: 5 хвилин до «Вопак Експрес», 6 хвилин до «Сільпо» у ТЦ «Панорама Плаза», 7 хвилин до «АТБ-Маркет», 10 хвилин до ще одного «Сільпо» 6 поверх з 11; · новобудова; · площа кухні – 33 м2; · усі комунікації (вода, газ, електрика, каналізація); · індивідуальне газове опалення; · загальна площа – 62 м2. Не зволікайте, телефонуйте зараз, щоб оглянути та дізнатися деталі. Код квартири #34900951

Крайківського вул., 1
rieltor.ua

Здана 1-кімнатна з меблями, Містечко Центральне Велика 1-кімнатна квартира з меблями та технікою у центрі міста! ЖК «Містечко Центральне» Квартира готова до життя Код квартири #35974251

Височана Семена вул., 28
rieltor.ua

Продається 1 кім. квартира з сучасним та стильним ремонтом поряд центру Івано-Франківська. Код квартири - #36383835 Зроблено сучасний ремонт. На кухні вмонтовані меблі та техніка. Інверторний кондиціонер на охолодження та обігрів. Стіни оздоблені декоративними штукатурками,на підлозі кварцвініл. Індивідуальне опалення, тепла підлога всюди окрім спальні. Вікна виходять на бульвар Молодості. Великі закриті двори та великий паркінг,неподалік річка,а також все необхідне для комфортного проживання. Пропозиція варта уваги!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається дуже красива 1км.квартира неподалік парку Шевченка Код квартири - 36130959 -45м2 заг.площа -і\о газове опалення -підігрів підлоги -якісний ремонт -зручний 3-тій поверх -продуманий сучасний ремонт Цей варіант квартири,прекрасно підійде людям,які цінують спокій та гармонію. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Національна Гвардія, 14г
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Фемілі Плаза , район Княгинин . Ліфт працює В квартирі зроблений якісний , світлий, сучасний ремонт. Кухня омебльована , обладенена необхідною технікою ( холодилиник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина) У ванні є необхідна сантехніка Зручний для життя район Івано-франківська Піша доступність до центру міста . Неподалік парк За деталями телефонуйте

Крайківського вул., 3
rieltor.ua

ЖК Central Park 2 черга – розташований в 2хв від парку імені Т. Шевченка. – фактично центр міста – власна інфраструктура Деталі по квартирі: – Площа: 58.9 м2 – Поверх: 5 – продумане функціональне планування (кухня 20м2 + окремі дві кімнати) – панорамні вікна Житловий комплекс преміум класу – підземний паркінг, двір вільний від автомобілів – підтримка смарттехнологій – максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території – індивідуальне газове опалення, котел входить у вартість – високоякісні енергозберігаючі м/п вікна, – якісні броньовані двері преміумкласу – гіпсова штукатурка стін – чистова стяжка Більше інформації по телефону!

Національної Гвардії вул., 3
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається квартира з євроремонтом, кухонними меблями, вмонтованою технікою, прихожою, в центральній частині міста в Житловому комплексі закритого типу. Великі двори закриті від автомобілів, зони відпочинку як для малечі, так і для дорослих. Власна розвинена інфраструктура. В дворі ігрові майданчики та футбольне поле із штучним газоном. Поряд знаходяться всі необхідні обєкти: торговий центр, садок, школа та інші інфраструктури. Великий підземний паркінг Одне з найкращих місць розташування в Івано-Франківську, 5 хв до річки, 7 хв до Ратуші, поруч Панорама Плаза та інститут Нафти і газу! Оселя сучасного планування, двір закритого типу з відеоспостереженням, перевірений забудовник. У вартість квартири входить: - утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту - пятикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм - вхідні двері преміум класу - стяжка підлоги - штукатурка стін - встановлення лічильників обліку води, газу та електроенергії. - підведення всіх комунікацій Якісний євроремонт. В квартирі змонтовано кухню та встановлено кухонну техніку крім холодильника. Також змонтовано прихожу-гардеробну. За деталями телефонуйте!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається простора однокімнатна квартира з ремонтом. Квартира внутрішня, вікна виходять у двір. Дуже функціональне планування: зручна кухня з виходом на відкритий балкон, просторий коридор, ванна кімната та спальня. Ремонт виконувався з дорогих і якісних матеріалів. ЖК "Family Plaza" - інноваційний житловий комплекс сімейного типу з філософії гармонії і комфортну мешканців. Характеристики: - функціональне планування квартир; - монолітно-каркасна технологія будівництва; - сучасна інфраструктура; - велика кількість паркомісць; - підземний паркінг; - безпечні дитячі майданчики; - просторі, затишні двори; - мультифункціональні спортивні поля; - якісні вхідні двері; - мультифункціональні та енергоощадні вікна з двокамерним склопакетом та 6 камерним металопластиковим профілем; - сучасний енергоефективний фасад; - інвентарна кімната для зберігання дитячих колясок та спортивних речей; - ландшафтний дизайн. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Крайківського вул., 1
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги чудову 1 кімнатну квартиру з сучасним, якісним євроремонтом в жк Фемілі Плаза. Забудовник Благо. Центр міста. Дорога кухонна техніка ( посудомийка,холодильник,духова піч,варильня поверхня, мікрохвильовка ) якісний забудівник. Хороши варіант, для тих хто шукає квартиру з якісним євроремонтом та якісним євроремонтом. За деталями телефонуйте. Продаж без комісії,без перплат.

Гарбарська вул., 30
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі. У квартирі встановлено індивідуальне опалення, підігрів підлоги. Зроблено ремонт. Є меблі та техніка. Квартира внутрішня, розміщена на комфортному 2-му поверсі над квартирою. Будинок зданий та обжитий. Ліфт працює. Хороший варіант як для власного проживання так і під здачу в оренду!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом 🏠 📍ЖК Comfort park Жити у Comfort Park – це можливість побудувати власне комфортне середовище, яке не обмежується стінами вашого помешкання. У мешканців комплексу буде можливість насолоджуватися власною інфраструктурою, яка полегшить побутову рутину, як-от похід в магазин чи аптеку. Адже на перших поверхах деяких секцій передбачені приміщення для комерційного використання. Тут будуть розміщені магазини та аптеки, салони краси, стоматологічні кабінети, спортзал, кав’ярні. До того ж це вдалий момент для організації власного бізнесу поряд з домом. Якісний та стильний ремонт, комфортне планування, тепла підлога, зручний другий поверх, меблі та техніка-все це саме про цю квартиру 😍

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК Княгинин. Середній 4 поверх. Підігрів підлоги, котел, радіатори уже встановлено. Є гардеробна. Зручне планування. Через декілька днів буде встановлено кухню та гардеробну.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Гарна однокімнатна квартира в ЖК Family Plaza! -Зроблено якісний дизайнерський ремонт -Підігрів підлоги -Зручний 4-й поверх -Сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою -Поруч Піонерський парк,до центру 10 хвилин пішки -Підземний паркінг -Загальна площа 36 кв.м

Крайківського вул., 9
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі однокімнатну квартиру з якісним ремонтом,меблями та технікою! Квартира знаходиться в ЖК Centarl Park,площа квартири 41 м2,простора кухня 22 м2,до парку Т.Шевчен 5 хв., до центру пішки 15 хв! Поряд є магазини ,школа,садочок,лікарня,все для комфортного проживання!

Національної Гвардії вул., 3
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира ЖК Гетьманський. У квартирі новий якісний ремонт . Кухня обладнена необхідними меблями і технікою . Є сантехніка необхідна . Санвузол роздільний Площа 42 м2 Зручний 4 поверх для проживання Деталі за телефоном

Хмельницького Богдана вул., 57
rieltor.ua

Продається простора дизайнерська 1-кімнатна квартира, з сучасним та якісним ремонтом, в центральній частині міста, ЖК “Кянгиннн”. Вмонтовані кухонні меблі та техніка, прихожа. Підігрів підлоги: кухня, лоджія, коридор та ванна кімната. Індивідуальне газове опалення. Встановлений кондиціонер на обігрів та охолодження Комплекс закритого типу, з власним ТЦ та розвиненою інфраструктурою – підземний паркінг – закритий двір від авто – дитячий садочок та ігрові майданчики – школа та університет в пішій доступності – в 5 хвилинах від будинку – річка Бистриця Солотвинська Деталі за телефоном

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири у зданому будинку площею 91м2 з дизайн проектом. Дана квартира знаходиться у затишному районі нашого міста поруч із річкою. Обжитий будинок поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання, школа та дитячий садок. У квартиру заведені всі комунікації та встановлений газовий котел. Приємним бонусом являється комора на поверсі площею 2.8 м2, яка абсолютно безкоштовно додається до квартири новому власнику. Чекаємо вас на огляд даного помешкання.

Вірастюка, 1
rieltor.ua

Продається простора 1-кімнатна квартира, з сучасним та якісним ремонтом, в центральній частині міста, ЖК “Кянгиннн”. Вмонтовані кухонні меблі та техніка, прихожа. Підігрів підлоги:всюди крім спальні.Індивідуальне газове опалення. Встановлений кондиціонер на обігрів та охолодження.підлога кварцвініл. Комплекс закритого типу, з власним ТЦ та розвиненою інфраструктурою – підземний паркінг – закритий двір від авто – дитячий садочок та ігрові майданчики – школа та університет в пішій доступності – в 5 хвилинах від будинку – річка Бистриця Солотвинська Деталі за телефоном

власник
Власник. 1-кім. ЖК Княгинин з сучасним ремонтом
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру з відкритим балконом в сучасному, одному з найбільш популярних в м. Івано-Франківськ житлових комплексів «Family Plaza». Діє переуступка. ВЛАСНИК. Характеристика квартири: Площа квартири - 34 корисних м.кв. Дуже функціональне планування - зручна кухня, вітальня, гардеробна, просторий коридор та ванна кімната. Зроблено якісний ремонт - підігрів підлоги по всій площі, натяжні стелі. Також варто звернути увагу, що квартира укомплектована найбільш необхідною якісною сантехнікою, технікою та меблями. Встановлено добротний інвенторний кондиціонер, який забезпечить комфортну температуру для проживання влітку та взимку (працює на тепло також). Все, що на фото, звісно, залишається тільки для Вас. Отож не пропустіть цю актуальну пропозицію, а телефонуйте! Завжди радий бачити Вас на огляді цього помешкання. Всім добра та перемоги! Героям нашим Слава! По об’єкту: - забудівник - Благо; - розташування - центр (в декількахвилинній доступності все необхідне: ратуша, садочки, школи, ТРЦ, супермаркети, парк тощо); - максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури; - поверх - середній; - функціональне планування квартир; - монолітно-каркасна технологія будівництва; - сучасна інфраструктура; - велика кількість паркомісць; - підземний паркінг; - безпечні дитячі майданчики; - просторі, затишні двори; - мультифункціональні спортивні поля; - якісні вхідні двері; - мультифункціональні та енергоощадні вікна з двокамерним склопакетом та 6 камерним металопластиковим профілем; - відеонагляд території; - пожежна сигналізація для безпеки та спокійного проживання; - сучасний енергоефективний фасад; - ландшафтний дизайн.

власник
Продам однокімнатну квартиру по вул. Крайківського 1А
olx.ua

Продам або обміняю свою затишну квартирку на будинок поблизу міста. На стінах декоративна штукатурка. Квартира 4 км.на 3 поверсі по вул.Б.Хмельницького. зроблений ремонт 12.05.2021р. поміняна сантехніка та труби. Є грядка біля будинку а також підвал на 2 відділення. Ремонт виконаний також у підїзді та прибудинковій території. Також можливий обмін на особняк з моєю доплатою. Розглянемо всі пропозиції. Власник.

власник
Продаж квартири зі свіжим ремонтом.
olx.ua
1 - 24 з 3 014 результатів