👉Підходить під еОселю та інші державні програми! 🔥Продаж просторої двосторонньої 2 кімн квартири у зданому та обжитому будинку🔥 📱0991764292, 0965489704 Велика видова квартира площею 71,4 м2 з кухнею студією 21 м2 з гарним краєвидом на місто, гори та у внутрішній двір. У квартирі влаштована чистова стяжка, підігрів підлоги та газовий котел. Поруч річка, школа, дитячий садок та вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Перевагою даного ЖК являється закритий двір з найсучаснішим дитячим та спортивним майданчиком. Запрошуємо Вас на огляд даного помешкання.

можливий продаж по єОселя
Хіміків, 35
rieltor.ua

Продаю готову квартиру в центрі міста Ідеальний 7 поверх Є всі комунікації (вода, світло, газ) Площа - 44м.кв. Квартира дуже круто перепланована на півторашку Панорамні вікна Підігрів підлоги (всюди де плитка) Особливостіь ЖК: відмінне сполучення з центральною частиною міста підземний паркінг поруч школа сучасні дитячі майданчики розвинена інфраструктура За оглядом та деталями телефонуйте!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Двокімнатна квартира по вул. Залізнична в м. Івано - Франківську. Поверх 3/3. Загальна площа 55 кв. м., житлова площа 35,5 кв. м., кухня 15,1 кв. м.. Деревяні вікна , вхідні двері деревяні , індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира одностороння, кімнати суміжні, санвузол суміжний. Вікна виходять у двір. В квартирі залишаються всі меблі . Кладова входить у вартість та підвал 15,5 кв,м. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4542

Залізнична вул., 47
rieltor.ua

Здана двокімнатна квартира від якісного забудівника. Код квартири: 36413555 - велика кухня, в якій комфортно буде розмістити своїх гостей - 2 окремих спальні - простора прихожа - лоджія та відкритий балкон, - котел. Квартира двостороння, дуже світла.Вигляд на зелену зону,річку та у двір. Мікрорайон з розвиненою інфраструктурою, поруч дитячий садочок та школа. Готова для початку ремонтних робіт. За всіма деталями та для огляду - телефонуйте.

Хіміків вул., 43
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в Зданій Новобудові 2024р. біля Veles Mall, вул. Богдана Хмельницького, район Каскад. Код квартири - #36359495 Береш ключі і живеш! Інфраструктура: Ресторани - Silver (1 хв) Nebos (3 хв) ТРЦ - Veles Mall (2 хв на авто) Арсен, Епіцентр (5 хв на авто) kfc drive (2 хв на авто) McDonalds (5 хв на авто) Просторі кородори, двосторонні ліфти, закритий ВЇЗД, вигляд з вікна на двір і на ресторан Silver!

Хмельницького Богдана вул., 73А
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 71 м2 у новобудові від надійного забудовника (Соціум) в тихому та затишному спальному районі міста за вул. Вірастюка (р-н Пасічна). Код квартири - #31195733 • 3 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • після забудовників. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна і двері, зроблено міжкімнатні стіни. Стан квартири - після забудовників, до ремонту можна приступати одразу після переоформлення. Квартира має зручне роздільне планування – 3 окремі житлові кімнати, кухня площею 15 м2, санвузол, коридор. На доглянутому подвір’ї ЖК є місця для паркінгу авто. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Вірастюка, 1
rieltor.ua

Продається простора 1 кк в ЖК Княгинин, площею 47м2, здана обжита 1-а черга. Неподалік піонерський парк, Панорама Плаза та інституту Нафтигазу. 9ий житловий поверх з 14ти. У квартирі зроблений сучасний євроремонт, у світлих тонах, вся підлога у якісній широкоформатній плитці. Стіни пофарбовані дорогою миючою фарбою Kompozit Prime 3. Всі вимикачі, розетки та автомати бренду Schneider Electric. Вікна в квартирі панорамні, енергозберігаючі з потрійним склом. В квартирі вже запущений газовий котел Ariston, який дає змогу користуватися індивідуальним опаленням та теплою водою. Встановлений та вже підключений домофон. Просторий санвузол площею 4.5м2 в якому є ванна, душова система тропічний душ, стильний умивальник, дзеркало з підсвіткою та місце під пральну машину. Більшість сусідів вже проживає, що є великою перевагою, адже будинок обжитий і мало хто робить ремонти. До центру близько, 2 зупинки громадським транспортом. Поруч річка та зелена зона. Розвинута інфраструктура: працює торговий центр, підземний паркінг, магазини. Шикарна транспортна розвязка, поруч інститут Нафти і Газу, школи та дитячі садочки. Будинок зданий в 2021 році, працює ліфт, запущені всі комунікації: газ , вода та світло. Квартира повністю внутрішня, не кутова та двостороння. Кухня площею 19м2 з панорамною лоджією. Кімната великою площею 26м2, дає можливість встановити вмістиму шафу купе, ліжко та кутовий диван. Є документи на право власності. Також є можливість придбати кладовку площею 3.5м2 біля самої квартири, в якій зроблений ремонт. Телефонуйте,показ у зручний для кожного час!

Княгинин вул., 4
rieltor.ua

Продається сучасна 1к квартира з ремонтом в центральній частині міста на вул.Височана 18. Площа 42м2; Поверх 7 з 12. ЖК Містечко Центральне з власною інфраструктурою,цілодобовою охороною,підземним паркінгом,магазинами та всім необхідним для комфортного проживання. В квартирі зроблено якісний ремонт в світлих тонах. Є вивід під кондиціонер,підігрів підлоги в мокрих зонах. Комфортний поверх. Будинок зданий та обжитий,всі комунікації запущені.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Квартира внутрішня, тепла, затишна, в гарному стані, автономне опалення, санвузол суміжний оснащений ванною, засклений балкон, на підлозі ламінат, міжкімнатні двері дерев«яні, вікна металопластикові. Будинок від будівельної компанії ВамБуд, зданий, заселений, всі комунікації запущені, ліфт працює, затишний внутрішній двір. Поряд магазини, школа, зупинка транспорту. Є змога докупити комору.

Вовчинецька вул., 121
rieltor.ua

Продається 3 – кімнатна велика квартира в місті Івано-Франківськ. Кімнати та санвузол розділні. Район Велмарт. Площа 81, 4 кв.м. Поверх 7/ 11 цегляного будинку. В квартирі змонтована вся система опалення ( котел, бактареї ). Розведена електрика по всій квартирі. Залита стяжка. Будинок заселений, комунікації всі запущені, ліфт працює. Зручне розташування, поряд : школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту.

Коновальця Євгена вул., 129
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається велика дворівнева квартира у новому житловому масиві «Пасічна» вул. Хіміків. Площа квартири - 96,72 м кв. та мансарда - 80 м кв. 9-10 поверхи. Загальна площа 176,72 м та мансарда 80 м2 Великі просторі кімнати із лоджіями. По квартирі розведена електрика, залита чистова стяжка Діє договір переуступки. Будинок знаходиться у тихому спальному районі, поряд знаходиться школа, садок, річка, зелена зона відпочинку. Квартира двостороння - вікна виходять у двір та на приватний сектор. Ціна нижча ніж у забудовника!

Хіміків вул., 27
rieltor.ua

Гарна однокімнатна квартира в затишному районі міста! -В квартирі зроблено якісний ремонт -Вмонтована кухня -Підключені всі комунікації -Поверх 8 з 10 -Загальна площа 45 кв.м -Гарний та спокійний район з розвиненою інфраструктурою

можливий продаж по єОселя
Горбачевського вул., 25
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Central Park Площа: 40.6 м2. Поверх: 4. Розташування: на вулиці Національної Гвардії, затишний район поруч з парком, аптеками та магазинами. Санвузол: суміжний з душовою та пральною машинкою, сушаркою - ваше комфортне місце для відпочинку та догляду за собою. Кухня: обладнана вбудованою технікою, включаючи холодильник - все для вашої зручності. Для отримання детальної інформації,телефонуйте!

Національної Гвардії вул., 3
rieltor.ua

-Поверх 8/10 -Загальна площа 70 -Площа кухні 23 -Індивідуальне газове -Суміжний санвузол -Балкон, лоджія -Поблизу знаходяться школа, дитячий садок, басейн, різні магазини. -Під будинком багато паркувальних місць. -Присутні всі комунікації. -Встановлений газовий котел з модемом та газовий лічильник.

Хіміків вул., 39
rieltor.ua

Продається квартира з ремонтом. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога. В новому, сучасному житловому комплексі від надійного та якісного забудовник. Комплекс розташованій в одній із кращих локацій міста, поруч: міське озеро, Парк ім Шевченка, супермаркети Сільпо та АТБ, продуктовий ринок, зупинка громадського транспорту, власна набережна для прогулок та відпочинку, підземний та гостьовий паркінг, територія під охороною, дитячі майданчики в дворах, дитячий садок на території , футбольне поле зі штучним покриттям загалом є все необхідне для закриття буденних потреб.

Приозерна, 30
rieltor.ua

ЖК Manhattan це найкраще архітектурне рішення, сучасні енергозберігаючі технології та детально продумане планування. Високий рівень безпеки, системи контролю доступу, відеоспостереження та цілодобова охорона, яка подбає про Вашу безпеку. Закритий двір, вільний від автомобілів, сучасні та безпечні дитячі та спортивні майданчики. Зручне місце розташовання неподалік міського озера та центру міста, розвинута інфраструктура, школа поряд. У квартирі зроблено ремонт під чистову обробку. Розводка електрики. Проведене опалення від Благо (власна котельня) і індивідуальне електричне. Проведено трасу під кондиціонер Підведення гарячого та холодного водопостачання (бойлер) Каналізаційні комунікації. Підлога вирівняна за допомогою стяжки. Приховано інженерні мережі. Стіни поштукатурені, шпаклівка поверхні під фарбування. Квартира готова до чистового ремонту. Що може бути перевагою для тих, хто хоче самостійно облаштувати квартиру з урахуванням власного стилю та потреб За детальною інформацією звертайтесь. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Продається Однокімнатна квартира у сучасному ЖК Manhattan. Власник
olx.ua

Продається квартира по вул.Кіселевської Івано-франківськ 2 спальні та велика кухня студія будинок на етапі здачі вже всі роботи завершені, в ціну входить котел, тепла підлога, чистова стяжка можна додатково придбати кладовку 3000$

власник
Кватиира 66кв + кладовка
olx.ua

Продаю 2к квартиру - Сирець по вул. Пасічна 15а на 2му поверсі загальною площею 66.5м.кв. квартира з практичним плануванням - двохстороння в одній кімнаті є лоджія, а на кухні є балкон. будинок введено в експлуатацію,всі комунікації запущено встановлено всі лічильники встановлений газовий котел. будинок заселено, поруч проживають сусіди. Розвинена інфраструкткра району все необхідне в пішій доступності. Ціна квартири 55 000$ Запрошуємо Вас на огляд) АН 13 RAYON

Продаю 2к сирець. по вул.Пасічна 15а, БК Ярковиця
olx.ua

Продається однокімнатна квартира з ремонтом в ЖК Містечко Центральне. Квартира видова, тепла, сонячна, південна сторона В квартирі простора кухня, квадратної форми Будинок повністю зданий, є всі комунікації: газ, світло та вода Тепла підлога в коридорі, ванній кімнаті та кухні. Площа 42, 4м2 Поверх 13 з 14 «Містечко Центральне» це новий житловий комплекс у концепції «місто в місті» у центрі Івано-Франківська, поруч з Меморіальним сквером. Великою перевагою даного комплексу це локація, адже все в пішій доступності. Гарна розвинена інфраструктура. До стометрівки 7 хв пішої ходьби. У районі житлового комплексу «Містечко Центральне» розташовані навчально-виховні установи для різних вікових категорій. Для малюків у радіусі 4-6 хвилин автомобілем знаходятся дитячі садки 8 «Веселка», 3 «Бджілка», 20 «Росинка», Tower та «Сонечко», а також дитячий навчальний центр «Маленький Енштейн», де працюють групи підготовки до школи, хореографії, малювання, англійської та німецької мов. Для школярів у «Містечка Центральне» буде власна школа з басейном та спортзалою, але батьки школярів зможуть обрати одну зі шкіл району: найближча школа 21 за 5 хвилин пішки, до школи 26 та гімназії 2 8 хвилин пішки, до шкіл 11, 7, 12, 15 та приватної школи-дитячого садка «Перша ластівка» 5-7 хвилин на авто. для більш детальної інформації та швидкого огляду, телефонуйте.

Продаж квартири із якісним ремонтом. У ценрі міста!
olx.ua

В продажі 1 кімнатна квартира в ЖК Містечко Центральне. На території ЖК є багато кавярень,магазині,дитячі майданчики та торговий центр. З чудесним виглядов з віконечка! В квартирі зроблений гарний ремонт. Розведена тепла підлога коридор,ванна,кухня. Квартира сонячна,гарне планування з великою кухнею та гардеробною кімнатою! В спальні буде встановлено кондиціонер на обігрів та охолодження! Телефонуйте для огляду! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-919-182-LX.

1 кім з ремонтом ЖК Містечко Центральне
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Містечко Центральне, вул Височана 18. 10 поверх Площа 46 м кв Квартира з якісним ремонтом Опалення індивідуальне, є тепла підлога. Квартира в ЖК з власною інфраструктурою.

1 кім кв в ЦЕНТРІ з ремонтом
olx.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру з якісним сучасним ремонтом та функціональним плануванням. Цей житловий комплекс з ретельно продуманою інфраструктурою, транспортною розв’язкою, функціональним зонуванням території з просторими майданчиками та хорошим плануванням квартир. Особливості: – відмінне сполучення з центральною частиною міста – підземний паркінг – поруч школа – сучасні дитячі майданчики – розвинена інфраструктура Детальніше за телефоном.

Продаж 1-кімнатної з якісним ремонтом поверх 7 в ЖР “Княгинин”
olx.ua

ПРОДАЖ ЦЕНТР НОВОБУДОВА 1-кім квартира 42 м2, м.Івано-франківськ ЖК Містечко Центральне Гарна світла 1-кім квартира з сучасним євроремонтом. Внутрішня. Містечко під охороною, в самому центрі міста, має відеонагляд, підземний паркінг, парковочні місця, дитячі та відпочінкові зони. На теріторії містечка побудована школа з футбольним полем, є свій бювет з гарною смачною водою. Відкрито безліч магазинів, салони краси, студії флористів та лаунч-кафе. Площа - 42м2 Поверх - 9/14 Адреса: - вул. Височана Обєкт під охороною, відеонагляд

ПРОДАЖ ЦЕНТР НОВОБУДОВА 1-к 42 м2 м.Івано-франківськ
ЖК МЦ
olx.ua

Здана зі всіма комунікаціями 2 кімнатна квартира! Видова двостороння квартира в центральній частині міста. Житловий комплекс Містечко Центральне Готовий корпус, в якому вже живуть люди. Ліфт працює. На квартиру є документи на право власності! Ніхто не приписаний. Всі на місці, повністю готова до продажу. Квартира з чудовим панорамним виглядом на місто! Квартира повністю внутрішня, двостороння, два вікна виходять в сторону міста, одне у внутрішній двір. В квартирі зроблений сучасний якісний євроремонт який робився для себе! Використовувалися дорогі та якісні матеріали. Підігрів підлоги в кухні, коридорі ванні та туалеті, натяжні стелі, освітлення, вихід під кондиціонер. Житловий комплекс Містечко Центральне розташований у відмінній локації, тихий центр, де є все необхідне для комфортного проживання, залишилось завезти та облаштувати всі меблі і можна комфортно проживати! Переваги ЖК: -розвинута інфраструктура хороша транспортна розвязка -підземний паркінг -власна школа-ліцей на території багато магазинів та великий торговий центр Телефонуйте, квартира варта уваги.

Высочана Семена улица, 18, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 3 317 результатів