🔴ЕКСКЛЮЗИВ!🔴 🔥MANHATTAN БУДИНОК №6 квартира з видом на ОЗЕРО! ✅ЦІНА 60 000$ ✅БЕЗ КОМІСІЙ! ✅БУДИНОК ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! ✅КВАРТИРА ПІСЛЯ ОБМІРІВ БТІ! ✅СУСІДИ РОБЛЯТЬ РЕМОНТИ! Продаж 1 кімнатної квартири, по функціоналу як 2х кімнатна. - Пощею: 50м. - Поверх 8/16й. - Панорама з вікон на озеро і ГОРИ - 2 ліфти - Внутрішнє подвір"я з дитячими майданчиками - Енергозберігаючі панорамні алюмінієві системи - Лічильники на всі внутрішні мережі - Вхідні двері преміум класу - Простора багатофункціональна кухня. 🔥🔥ЦІНА 55 000$🔥🔥 🙈БЕЗ КОМІСІЙ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ☎️0️⃣9️⃣9️⃣3️⃣7️⃣2️⃣4️⃣1️⃣4️⃣0️⃣📞 Viber,WhatsApp,Telegram)

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру - Сирець по вул. Пасічна 15а на 2му поверсі загальною площею 66.5м.кв. квартира з практичним плануванням - двохстороння в одній кімнаті є лоджія, а на кухні є балкон. будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущено встановлено всі лічильники встановлений газовий котел. будинок заселено, поруч проживають сусіди. Розвинена інфраструкткра району все необхідне в пішій доступності. Ціна квартири 55 000$ Запрошуємо Вас на огляд) АН 13 RAYON

можливий продаж по єОселя
Пасічна вул., 15а
rieltor.ua

MANHATTAN БУДИНОК №6 квартира з видом на ОЗЕРО! ЦІНА 55 000$ БЕЗ КОМІСІЙ! ЗДАНИЙ БУДИНОК Продаж 3 кімнатної квартири! - Пощею: 49.4м. - Поверх 8/16й. - Панорама з вікон на Міське озеро і ГОРИ - 2 ліфти - Внутрішнє подвір"я з дитячими майданчиками - Енергозберігаючі панорамні алюмінієві системи - Лічильники на всі внутрішні мережі - Вхідні двері преміум класу - Простора багатофункціональна кухня #ІваноФранківськ #АНRAYON13 #нерухомість #Івано_Франківськ #оренда #квартири #ivanofrankivsk #Ivano_frankivsk #Квартира #live #life

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ❗ 3 КІМ КВАРТИРА В ЖК КНЯГИНИН 3ЧЕРГА 10 СЕКЦІЯ❗📞 0664710542 ТЕТЯНА Квартира ПРОСТОРА в центрі Івано-Франківська ЗДАЧА ЛІТО 2024 3поверх площа-84,5м кв кухня -14 м кв 2 засклені лоджії поряд кавярні , піцерія, салони краси, торгові центри парк, 10 хв пішки атб та центральний продуктовий ринок, школа , садочок в пішій зоні ідеально для ващого комфортного та безтурботного життя дзвоніть

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО Продам 2-ох кімнатну квартиру в Центрі (вул. Марійки Підгірянки.) - Цегляний двоповерховий будинок - Площа квартири 59.6м - Проведені всі міські комунікації – світло, газ, вода та каналізація. - Опалення автономне – двоконтурний котел. - Встановлені вхідні металопластикові двері і металопластикові вікна. - Жилий стан, деревяний паркет, деревяні двері, є діючий камін. - Залишаються кухонні меблі, техніка і меблі в кімнатах. - Добротні стіни з польської цегли зберігають тепло взимку і прохолоду влітку. - Тиха, зелена вулиця - Власний закритий двір Хороший варіант для життя або перевід під комерцію. Не втрачайте свій шанс на придбання цієї просторої та зручної квартири у центрі міста. Запишіться на перегляд вже сьогодні та заробіть перший крок до свого нового дому!

Підгірянки Марійки вул., 5
rieltor.ua

Продається напівособняк в Центрі біля ПАРКУ ШЕВЧЕНКА! + Гараж! Будинок розташований біля самого входу у Парк Шевченка. Загальна площа 54 м2. Велика кухня, дві кімнати, санвузол, прихожа, є горище (з можливістю підняти будинок). У будинку зроблений косметичний ремонт, лишаються меблі та техніка. Відмінне місце розташування, заїзд до будинку з вул..Чорновола. Поруч дитячий майданчик, міське озеро, парк Шевченка, до стометрівки 15 хв пішки. Ексклюзивний об’єкт. Під будинком є власний гараж!!! Ціна вказана без додаткових витрат!!! Телефонуйте у будь-який час для уточнення деталей.

Шевченка вул., 99
rieltor.ua

Простора та функціональна квартира. Квартира в зданому та обжитому будинку. Код квартири - #36234519 Неподалік набережна та центр міста. Двох рівнева, другий поверх повноцінний. 1й поверх - кухня-студія - гостьовий санвузол - великий відкритий балкон 2й поверх - ванна - велика спальна з гардеробною - ще дві повноцінні кімнати - заслений балкон Квартира готова до ремноту. Унікальна квартира за доступною ціною. Продаж можливий під програми. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Надрічна вул., 2
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира по вул. Б. Хмельницького терміновий продаж! Код квартири - #30891547 Пропонується чудова можливість придбати простору двокімнатну квартиру в затишному районі. Загальна площа становить 68,2 кв.м, розташована на зручному 2 поверсі сучасного багатоповерхового будинку. В квартирі є всі необхідні зручності для комфортного проживання: Світла та простора вітальня; Затишна спальня; Кухня з усією необхідною технікою; Окремий санвузол з сучасною сантехнікою; Індивідуальне газове опалення. Квартира знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою. Не пропустіть свій шанс придбати чудову квартиру за вигідною ціною! Терміновий продаж, можливий торг. За додатковою інформацією та для організації перегляду телефонуйте.

Хмельницького Богдана вул., 51Б
rieltor.ua

Двокімнатна квартира по вул. Залізнична в м. Івано - Франківську. Поверх 3/3. Загальна площа 55 кв. м., житлова площа 35,5 кв. м., кухня 15,1 кв. м.. Деревяні вікна , вхідні двері деревяні , індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира одностороння, кімнати суміжні, санвузол суміжний. Вікна виходять у двір. В квартирі залишаються всі меблі . Кладова входить у вартість та підвал 15,5 кв,м. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4542

Залізнична вул., 47
rieltor.ua

Продається 2кім квартира в зданому будинку в одному з найбільших комплексів міста ЖК Княгинин! Квартира знаходиться на 5 поверсі з 14-ти; Площа 70.3 м2, є техпаспорт, одностороннє планування, вікна у двір. Кухня з лоджією 15 м2 та 2 кімнати (спальня 15 м2 і вітальня з лоджією 23 м2) Всі лічильники є, комунікації запущені, можна робити ремонт. На території житлового комплексу знаходиться супермаркет Таврія В, торговий центр Княгинин, школа, дитячі та спортивні майданчики, підземний паркінг. Зупинка транспорту поруч, до центрального ринку чи Ратуші всього 2 зупинки або 10-15хв. хотьби. Котел у подарунок!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається простора 3 кімнатна квартира іздругим рівнем у подарунок. Дуже вигідна пропозиція! Продається велика дворівнева квартира у новому житловому масиві «Пасічна» по вул. Хіміків. Площа квартири - 96,72 м кв. та мансарда - 80 м кв. 9-10 поверхи. Загальна площа 176,72 м кв. Чудовий варіант для втілення своїх дизайнерських рішень. Великі просторі кімнати із лоджіями. По квартирі розведена електрика та залита чистова стяжка. Діє договір переуступки. Будинок знаходиться у тихому спальному районі, поряд знаходиться школа, садок, річка, зелена зона відпочинку. Квартира двостороння - вікна виходять у двір та на приватний сектор. Ціна нижча ніж у забудовника!

Хіміків, 27
rieltor.ua

Продається велика 2-ох кімнатна квартира з шикарним плануванням, великою кухнею студією в 23 кв.м Розмір квартири після БТІ 69.9кв.м Квартира у готовому вже зданому ЖК Галицький – 2 від Ярковиця. Будинок знаходиться на вулиці Хіміків у тихій та затишній частині міста де вже є все готове для життя Квартира двохстороння, вікна виходять у двір та на річку! Поблизу знаходяться школа,дитячий садок, басейн, різні магазини. Під будинком багато паркувальних місць. Присутні всі комунікації. Встановлений газовий котел з модемом та газовий лічильник. 8 поверх з 9 За більш детальною інформацією телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 37
rieltor.ua

Квартира знаходиться на зручному 3 поверсі із затишним і просторим плануванням. Площа квартири 42,1 м2 дозволяє розмістити всі необхідні зручності для комфортного проживання. Квартира готова до заселення, вільна від будь-якого непотрібного ремонту або перепланування. Якісні матеріали та сучасні технології були використані під час ремонту квартири. Є вся необхідна техніка. Усе необхідне для повноцінного життя знаходиться у безпосередній близькості: школи, дитячі садки, магазини, аптеки, кафе та ресторани. Район, у якому розташована квартира, є одним з найбільш затишних і розвинених у місті. Також у районі велика кількість паркових зон, де можна насолоджуватися природою та активним відпочинком. До центр у міста можна легко дістатися на громадському транспорті або власним автомобілем. Розташування квартири надає зручність та доступність до всіх основних міських обєктів і сервісів. Ця пропозиція є ідеальним варіантом для тих, хто цінує комфорт, затишок та зручне розташування.

Потічна, 1
rieltor.ua

Власність. Не агенство з нерухомості. Новобудова цегляна, сирець, 81 м2, 2-й поверх; до центру 7 хв. їзди на авто.

власник
Квартира 3-х кімнатна Довженка 21б Новобудова
olx.ua

По всій квартирі повністю стоїть тепла підлога , зроблені виводи на світло і на воду. Є бойлер , унітазна установка. Залита стяжка є всі документи. Будинок бізнес класу 41.7мкв. Будинок зданий у підʼїзді є 2 ліфти. Розташування біля озера.

власник
ул. Ленкавского, 34/3, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаю 2к квартиру , в Манхетині , будинок зданий 6, Площа 50метрів квадратних , поверх 8 , з балкону відкривається чудовий вигляд на озеро та гори. Будинок біля озера. Ціна 55 000$ діє договір переуступки Дзвоніть, якщо не відповідаю , то пишіть, дзвоніть на WhatsApp.

власник
Ленкавского улица, 34 корпус 6, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру в Івано-Франківську Провулок Надії 2 (крихівці) Загальною площею 83.7 кв. м Будинок зданий 10 років тому Будинок цегляний

власник
Продам квартиру Івано-Франківськ
olx.ua

Продається видова двокімнатна квартира з можливістю зробити дворівневу, площею 55 м.кв., з ремонтом, мебеллю і технікою, забудовник "Гаразд Україна" , будинок без ліфта, також є відеонагляд, можливість жити зразу! Я власник

власник
Продаж видової 2 кімнатної квартири на Вовчинецькій біля АТБ. ВЛАСНИК!
olx.ua

Продається затишна квартира в зелені оазі на околиці Пасічної. Світла та тепла оселя розташована на 3 поверсі 6 поверхового будинку. В квартирі зроблений якісний євроремонт, встановлена тепла підлога в кухні, коридорі, туалеті та ванній кімнаті. Індивідуальні газове опалення, водовідведення та водопостачання. Квартира була умебльована в лютому 2024 року для власного проживання, на побутову техніку є гарантія. Приємним бонусом буде підвальне приміщення, привітні сусіди, наявність сучасного дитячого майданчику та безпечної парковки. Поруч з домом є зелена зона, магазин, аптека, зупинка громадського транспорту, школа та дитячий садок. Стосовно купівлі пишіть у Viber, Telegram по вказаному номеру.

власник
Продається затишна квартира на околиці Пасічної
olx.ua

Продаю квартиру в історичному центрі міста Івано-Франківська біля фонтану. Площа квартири 49 кВ.м., є балкон, вікна та балкон виходять на Вічевий майдан в сквер на центр міста(ратушу та фонтан). Зроблений якісний ремонт у квартирі. Є власна сигналізація та відеонагляд, встановлена вся необхідна техніка. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Будинок історична памʼятка, раніше тут була штаб квартира «Руської трійці». Вартість 55 тис. Пропозиція від власника, звертайтесь 09******02 Неля.

власник
Однокімнатна квартира на стометрівці
olx.ua

Пропоную сучасну 1 кім квартиру (39м кв) в новобудові (9пов) з якісним дорогим ремонтом у ЖК КНЯГИНЕН. Продумане планування,простора кімната і кухня з лоджією-з шикарним краєвидом на центр. Встановлений кондиціонер WI-FI інвертор(холод-тепло).Котел газовий двоконтурний.Підігрів підлоги там де плитка. Сучасна ванна кімната з інсталяцією,гігієнічним душем,душовою кабіною,рукомийник,дзеркало з підсвіткою,рушникосушка та пральною машиною. Дитячий майданчик Підземний паркінг Будинок зданий в експлуатацію.Всі комунікації працюють. За більш детальною інформацією телефонуйте

власник
Продам 1 кім квартиру.(агенціям не турбувати)
olx.ua

Квартира світла, чиста, простора, з лоджією в кухні та кладовкою/ гардеробною. 2 поверх. Вікна в двір. Без посередників. Без торгу. Оплата оформлення документів 50/50.

власник
1- кімнатна квартира вул. Хіміків м. Івано-Франківськ Від власника
olx.ua

Стильна та компактна 1 К квартира Площею 35 кв.м З якісним ремонтом, технікою та меблями Повністю укомплектована Опалення індивідуальне газове Також інверторний кондиціонер Зручний 3 поверх Ліфт працює Поряд вся інфаструктура необхідна для комфортного життя Будинок зданий Власник

власник
1-к 3 пов. Власник Центр Техніка Меблі
olx.ua

Три кімнатна квартира в готовому заселеному будинку по вул.Хіміків 5б. Новобудова 2008-2010 роки. Площа 89 м2. 6 поверх. Сирець

Трикімнатна квартира вул.Хіміків. 6 поверх.
olx.ua
1 - 24 з 3 719 результатів