Продаж 3 кімнатної квартири вулиця Симоненка , квартира двостороння, кімнати та санвузол роздільні. Опалення централізоване,є дозвіл на індивідуальне. Все залишається,є кладова на поверсі. Гарний краєвид.

Симоненка Василя вул., 5А
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з якісним ремонтом, яка точно вартує вашої уваги! Продається в ЖК «Містечко центральне», дуже гарна локація. До центру міста 5 хвилин. Поруч вся інфраструктура саме: – Торгівельний центр площею 8 тис.м.кв з супермаркетом, півсотнею «бутіків», закладами харчування та розваг; – ЗОСШ 1-3 ступеня з плавальним басейном, спортзалою; – Два спортивні майданчики для гри в мініфутбол, волейбол, баскетбол; – П’ять дитячих майданчиків та чотири тренажерних спорт площадки; – Медичний центр європейського рівня; – Капличка з бюветом артезіанської високоякісної лікувальної води. Тут є усе для того, щоб Ваше життя було ідеальне! Площа квартири-41 м2 на 11 поверсі з 12. Зручне планування: -кухня з лоджією і панорамними вікнами з видом на місто; -простора спальна кімната з лоджією і панорамними вікнами з гарним видом; -суміжний санвузол з якісною, новою сантехнікою та ванною; -зручна прихожа. В квартирі є тепла підлога, індивідуальне газове опалення, сучасний, дуже гарний ремонт, багаторівневе освітлення, якісна розводка каналізації. Квартирка вже готова до Вашого заселення і чекає на огляди Телефонуйте

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з якісним ремонтом, яка точно вартує вашої уваги! Продається в ЖК «Містечко центральне», дуже гарна локація. До центру міста 5 хвилин. Поруч вся інфраструктура саме: – Торгівельний центр площею 8 тис.м.кв з супермаркетом, півсотнею «бутіків», закладами харчування та розваг; – ЗОСШ 1-3 ступеня з плавальним басейном, спортзалою; – Два спортивні майданчики для гри в мініфутбол, волейбол, баскетбол; – П’ять дитячих майданчиків та чотири тренажерних спорт площадки; – Медичний центр європейського рівня; – Капличка з бюветом артезіанської високоякісної лікувальної води. Тут є усе для того, щоб Ваше життя було ідеальне! Площа квартири-41 м2 на 11 поверсі з 12. Зручне планування: -кухня з лоджією і панорамними вікнами з видом на місто; -простора спальна кімната з лоджією і панорамними вікнами з гарним видом; -суміжний санвузол з якісною, новою сантехнікою та ванною; -зручна прихожа. В квартирі є тепла підлога, індивідуальне газове опалення, сучасний, дуже гарний ремонт, багаторівневе освітлення, якісна розводка каналізації. Квартирка вже готова до Вашого заселення і чекає на огляди Телефонуйте!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продаж просторої 2-х. кімнатної квартира в новому ЖК Комфорт Сіті по вул. Дорошенка 28А. Сучасний комплекс від надійної БК KONTILIUM GROUP розташований біля парку Шевченка. Житло продається на бажаному вам поверсі, площа - 61кв.м. Зручне планування. кухня-19.кв.м. У вартість входить : - котел - тепла підлога - стяжка - внутрішня штукатурка стін. Квартира на етапі будівництва. Термін здачі - 3 квартал 2026 року. Можливе розтермінування до 29 місяців. Телефонуйте для детальної інформації та домовленості про огляд!

Дорошенка П. Гетьмана вул., 28А
rieltor.ua

Квартира в житловому комплексі PROVANS по вулиці Незалежності! -будинок знаходиться в центральній частині міста -4 хвилин до Драмтеатру і Стометрівки на авто -15 хвилин пішки до центру -поруч річка і зелена зона Будинок знаходиться на етапі здачі, стан квартири сирець, котел вже проплачений. Квартира велика з продуманим плануванням, велика кухня для проведення спільного часу сім’ї, затишні спальні кімнати, роздільний санвузол. Діє договір переуступки, в ціну входить котел!

Незалежності вул., 192
rieltor.ua

Готова 2к квартира у затишному та якісному ЖК Козацький. Має продумане двостороннє планування , у двір та на внутрішню сторону ЖК знаходиться в одному з найпривабливіших районів Івано-Франківська – БАМ, поблизу міського озера та парку відпочинку. Поруч – продуктові супермаркети, різноманітні магазини, школи та дитячі садочки, кафе та ресторани, спортклуби й салони краси, поштомати та відділення Нової Пошти, банкомати, СТО, АЗС… І, це далеко не увесь перелік. В ЖК продуманий благоустрій з безліччю можливостей для активного дозвілля та відпочинку на свіжому повітрі. Інтерактивні дитячі комплекси з антитравматичним покриттям, мультифункціональні спортивні майданчики для гри в теніс, футбол чи баскетбол та сучасні гриль і барбекю-зони, щоб цікаво проводити час з сім’єю та друзями.та На території житлового комплексу передбачені сучасні ігрові майданчики для малечі, місця для занять спортом та облаштовані зони-барбекю для активного відпочинку. Ну і поруч – міське озеро та парк відпочинку. ЖК має закриті безпечні двори без авто та цілодобова система охорони та відеонагляду на всій території житлового комплексу для відчуття повної захищеності. У кожному під’їзді: -якісні ліфти з системою резервного живлення; – просторі холи та приміщення спільного користування; – великий вибір комор на кожному поверсі, що дозволяє зберігати особисті речі зручно та організовано. У кожній квартирі: -встановлено надійні вхідні двері, що гарантують безпеку та приватність; – індивідуальне опалення; – енергозберігаючі панорамні вікна, що пропускають багато природного світла та дозволяють насолоджуватися панорамними видами; – чистова напівсуха стяжка підлоги, що створює готову основу для монтажу підлогового покриття; – штукатурення всіх внутрішніх стін; – лічильники обліку води, газу та електроенергії, що дозволяють контролювати.

Виноградна, 175Д
rieltor.ua

Простора трикімнатна квартира з ремонтом на 50%.. Будинок ЗДАНИЙ та заселений - можна відразу ж починати ремонт і не переживати, чи вчасно здадуть в експлуатацію. 10-й поверх 10-и поверхового будинку. Площа квартири 89 м². Будинок цегляний. Три окремі кімнати. Великий засклений балкон. Простора кухня. Санвузол роздільний. Зроблено частково ремонт: стіни – фінішна штукатурка, підлога - стяжка. Розводка води, каналізації, електроенергії, опалення. Встановлено батареї, є котел. Всі комунікації підключено та встановлено лічильники – газ, вода, електроенергія. Квартира двостороння, тепла. Розвинена інфраструктура : поряд школа, дитячий садок, торговий центр, ринок, продуктові магазини.

Тролейбусна вул., 32
rieltor.ua

Характеристики комплексу: Внутрішній двір закритого типу, по всій території будуть встановлені відеокамери. На території запланований сучасний дитячий центр та відпочинковий майданчик. На перших поверхах комерційні приміщення, гаражі та кладовки Характеристики будівництва: -будівництво цегляне -енергозберігаючі вікна з шестикамерним профілем та мультифункціональним склопакетом товщиною 42мм європейського стандарту -зовнішнє утеплення 10-ти сантиметровим пінопластом високої плотності -додатковий шар шумоізоляції міжквартирних стін -просторі ліфти -декоративне оздоблення підїздів -нержавіючі поручні на сходових -штукатурка під рівень -чистова напівсуха стяжка ідеально рівна -вхідні броньовані двері -лічильники води, світла, газу -висота стелі 2.7м

Довженка О. вул., 25
rieltor.ua

Продаж квартири у одноповерховому будинку на 4 квартири, по вул. Княгинин напроти ЖК Княгинин та бульвару молодості. Загальна площа,38 м2 +Підвал на всю площу квартири Висота підвалу орієнтовно 2м.,зроблена додатково гідроізоляція. Будинок цегляний та утеплений пінопластом. Майже завершений ремонт. Залишилась підлога та міжкімнатні двері. 1.5 сот землі у користуванні. Враховуючи високу прохідність, можна використовувати обєкт для ведення комерційної діяльності, є можливість зробити фасадний вхід, по документах житлова нерухомість. Можливий обмін на квартиру За деталями телефонуйте

Княгинин вул., 31
rieltor.ua

Двокімнатна квартира на десятому поверсі десятиповерхового, цегляного будинку в ЖК Козацький у м. Івано-Франківську. Загальна площа 67,2 м2, житлова площа 30,9 м2, площа кухні 16 м2. В квартирі: - надійні вхідні двері, що гарантують безпеку та приватність; індивідуальне опалення; - енергозберігаючі - панорамні вікна, що пропускають багато природного світла та дозволяють насолоджуватися панорамними видами; -чистова напівсуха стяжка підлоги, що створює готову основу для монтажу підлогового покриття; -штукатурення всіх внутрішніх стін; -лічильники обліку води, газу та електроенергії, що дозволяють контролювати. У підїзді: якісний ліфт з системою резервного живлення; просторі холи та приміщення спільного користування; великий вибір комор на кожному поверсі, що дозволяє зберігати особисті речі зручно та організовано. В ЖК «Козацький» є безліч можливостей для активного дозвілля та відпочинку на свіжому повітрі. Інтерактивні дитячі комплекси з антитравматичним покриттям, мультифункціональні спортивні майданчики для гри в теніс, футбол чи баскетбол та сучасні гриль і барбекю-зони, щоб цікаво проводити час з сім’єю та друзями.та На території житлового комплексу передбачені сучасні ігрові майданчики для малечі, місця для занять спортом та облаштовані зони-барбекю для активного відпочинку. Зовсім поруч – міське озеро та парк відпочинку. Акційна пропозиція на квартиру, повна 31700грн/кв.м знижка - 1500/кв.м до 12.07 24 Код обєкту 4967

Довженка О. вул., 29
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Терміновий продаж 1к квартири по вул Чорновола. Сучасний ЖК що знаходиться поруч міського озера та парку Шевченка. Ремонт виконаний з якісних матеріалів, підігрів підлоги в мокрих зонах. Поруч вся необхідна інфраструктура: дві школи та дитячий садочок, зупинка громадського транспорту, магазини та супермаркети, дитячий майданчик. Ціна вказана з усіма витратами, за деталями телефонуйте!

Чорновола вул., 155
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира біля парку Шевченка. Квартира на зручному 3 поверсі. Площа 43 м2. Секція обжита, ліфт працює. Зроблений сучасний якісний ремонт. Встановлений пілігрів підлоги у санвузлі,кухні та коридорі. Затишна локація, поруч парк ім.Т.Шевченка. Зручна транспортна розв’язка, розвинена інфраструктура, поруч велика кількість магазинів та продуктовий ринок. Для огляду телефонуйте!

Чорновола вул., 1
rieltor.ua

Трьохкімнатна квартира на вул Вовчинецька 192 б від власника можливе повне перепланування в кімнатах паркет з червоного дерева

власник
Трьохкімнатна квартира на вул Вовчинецька 192 б від власника
olx.ua

Продається затишна квартира у місті Івано-Франківськ! Характеристики: Кількість кімнат: 3 Площа: 49,9 кв.м Поверх/Поверховість: 3/10 Загальна площа: 82,9 кв.м Житлова площа: 49,9 кв.м Висота стелі: 2,55 м Площа кухні: 8 кв.м Площі кімнат: 16,8 кв.м, 14,9 кв.м, 18,2 кв.м Адреса: вул. Мазепи Квартира знаходиться у зручному місці, з відмінним розташуванням та зручними комунікаціями. Вона прекрасно підійде як для комфортного проживання, так і для здачі в оренду. Близько розташовані магазини, школи, дитячі садки та інша необхідна інфраструктура. Зателефонуйте за номером +38********06 для детальної інформації та організації перегляду.

власник
Продається 3кімнатна  квартира у місті Івано-Франківськ!
olx.ua

Затишна 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом, розташована за адресою Чорновола 155, від забудівника ІФМБ у ЖК "Парковий маєток". Загальна площа 43 м², розташована на 3-му поверсі з 10. У квартирі газовий котел вже встановлений і є тепла підлога. Квартира двостороння. Кімната знаходиться на сонячній стороні, а з кухні (лоджії) відкривається огляд на внутрішній двір. Санвузол укомплектований душовою кабінкою, рукомийником, дзеркалом з підсвіткою та рушникосушкою. Поверх 3/10, Площа 43м2, Ціна – 50,000$. Для детальної інформації телефонуйте

ПРОДАЮ 1К КВАРТИРУ біля Парку Шевченка
olx.ua

Продаж просторої 2-х. кімнатної квартира в новому ЖК Комфорт Сіті по вул. Дорошенка 28А. Сучасний комплекс від надійної БК KONTILIUM GROUP розташований біля парку Шевченка. Житло продається на бажаному вам поверсі, площа - 61кв.м. Зручне планування. кухня-19.кв.м. У вартість входить : - котел - тепла підлога - стяжка - внутрішня штукатурка стін. Квартира на етапі будівництва. Термін здачі - 3 квартал 2026 року. Можливе розтермінування до 29 місяців. Телефонуйте для детальної інформації та домовленості про огляд!

2к. квартира-сирець в центрі міста новому ЖК Комфорт Сіті
olx.ua

Продається 1кім квартира в новобудові по вул. Чорновола, 155 У квартирі зроблено якісний ремонт Індивідуальне газове опалення, тепла підлога Ціна з усіма витратами Будинок введено в експлуатацію! Підключені всі комунікації! Для деталей та огляду телефонуйте

Однокімнатна квартира біля парку Шевченка
olx.ua

Новобудова в центрі міста: Зручне розташування у центрі міста Поруч міський парк та озеро Розвинена інфраструктура Комфортний закритий двір Монолітно-каркасна технологія будівництва, керамічна цегла, утеплення мінватою, гіпсова штукатурка, енергозберігаючі вікна Комунікації до лічильників та газовий котел Здача квартири 3 квартал 2025 року

Национальной Гвардии улица, 3, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 50000.0 USD
dom.ria.com

Новобудова в центрі міста: ·зручне розташування у центрі міста ·чудові заходи сонця ·поруч міський парк та озеро ·розвинена інфраструктура ·комфортний закритий двір ·монолітно-каркасна технологія будівництва, керамічна цегла, гіпсова штукатурка ·утеплення мінватою, енергозберігаючі вікна ·комунікації до лічильників та газовий котел ·здача квартири 3 квартал 2025 року

Национальной Гвардии улица, 3, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1 кімнатна квартира з ремонтом меблями та технікою. Квартира повністю укомплектована та готова до проживання. Якісний ремонт, надійна техніка, функціональне планування. Локація Центр. На території даного ЖК є власний ТЦ, магазини, кавʼярні, кафе та інше. Все для комфортного проживання) Квартира світла, з якої відкривається вигляд на ЦЕНТР нашого міста. Будинок обжитий та зданий в експлуатацію, квартира на документах.

Высочана Семена улица, 18 корпус 34, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 50000.0 USD
dom.ria.com

Чудова пропозиція! Простора 1к.квартира в новому ЖК поруч парку Зручне двостороннє планування Комфортний низький поверх Панорамні вікна Поруч вся необхідна інфраструктура: - продуктові супермаркети - школа, садочок - транспортна зупинка Встигніть придбати! Телефонуйте!

Вячеслава Черновола улица, 155, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 50000.0 USD
dom.ria.com

Высочана Семена улица, 18, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продам гарну двокімнатну квартиру розташовано в гарному мікрорайоні В квартирі зроблено багато робіт а саме: електрику , опалення , підігрів підлоги по всій квартирі також в квартирі встановлено турбований газовий котел квартира розташована на зручному 6-му поверсі Площа квартири 69 м.кв За деталями та оглядом телефонуйте!

Хмельницкого Богдана улица, 57Д, Горка, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2к квартира в зданому будинку на вул.Б.Хмельницького Площа 69м2; Поверх 6 з 10. В квартирі зроблено: -Опалення; -Електророзводка; -Підігрів підлоги; -Стяжка. Квартира повністю готова до ремонту. Гарне планування, велика кухня та 2 окремі кімнати, роздільні санвузли. Ще діє договір переуступки. Огляд у зручний для Вас час!

Хмельницкого Богдана улица, 55, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 50000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 3 852 результатів