Однокімнатна квартира з ремонтом та меблями в обжитій новобудові, р-н Майзлі. Поверх 7/10 Загальна площа 42 кв.м., житлова площа 18 кв.м., площа кухні 11 кв.м. Гарне планування, засклений балкон, простора кімната. Квартира світла та тепла. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Зручне розташування, хороша транспортна розвязка, розвинена інфраструктура: магазини, супермаркет АТБ, Арсен, Епіцентр, школа, садок. Код обєкту: 4181

Угорницька вул., 10а
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в сучасному житловому комплексі по вулиці Миру. Здача на вересень 2024 року! Квартира з гарним плануванням: - велика кухня з виходом на лоджію - дві окремі спальні - санвузол - просторий коридор У вартість входить: - стяжка - штукатурка стін - металопластикові вікна - вхідні броньовані двері - встановлені всі лічильники(вода, газ, світло) - запущені всі комунікації(вода, газ, світло) Житловий комплекс знаходиться по вулиці Миру, поблизу торгового центру Арсен та Епіцентр. Поруч розвинена інфраструктура: багато магазинів, є зупинка громадського транспорту, школи, садочки. Також в пішій доступності є річка та відпочинкова зона. За оглядом квартири телефонуйте.

Миру вул., 102
rieltor.ua

Продам 2 кім.кв. У зданій новобудові. Готова до ремонту.Діє переуступка, .в.Галицька, біля моста., м. Івано-Франківськ Площа - 72м2; Кількість кімнат-2 Дві лоджиї Два санвузла Поверх- 7/10 Розташування - 1 хвилина до р. Бистриця-Солотвинська; - 1 хвилина до зупинок громадського транспорту; - 5 хвилин до супермаркету; - 5 хвилин до школи; - 10 хвилин їзди до центру міста. Парк,річка,озеро,відпочинкова зона,церкви,школи,садочки.Дитячі та спортивні майданчики, басейни. Південна сторона, сонячна, вікна дивляться на річку та парк, за ясної погоди видно гори.

Галицька вул., 141Б
rieltor.ua

Продається 1 к.квартира в старішій новобудові. Зручний 7 поверх, гарне планування, з кухні є засклений балкон, простора кімната. Квартира світла,та тепла. Зручне розташування, розвинена інфраструктура: магазини, супермаркет АТБ, Арсен, Епіцентр, школа, садок. Хороша транспортна розв‘язка, поряд автобусна зупинка в усі напрямки міста. Є прибудинкова парковка для розміщення вашого авто. Пропозиція варта Вашої уваги, показ в будь-який зручний для Вас час – ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Угорницька вул., 12
rieltor.ua

Продається 4-кім. квартира неподалік ТЦ Велес Затишний район,для прогулянок та відпочинку,неподалік Вовчинецькі гори та річка Бистриця Тут є вся необхідна інфраструктура та відмінне сполучення з центром та іншими районами міста. Поруч садки та школи. Квартира потребує деякого ремонту. Квартира тепла та світла 2 засклені лоджії Є комора яку можна знести для збільшення площі кухні. Залишаються меблі .

Вовчинецька вул., 196
rieltor.ua

Продаж престижної двокімнатної квартири в новому популярному комплексі, в мікрорайоні Пасічна Загальна площа 69м2: окрема затишна спальна кімната, простора кухня, велика вітальня та роздільний санвузол Основні переваги даної квартири: Ексклюзивне розташування: елітний комплекс знаходиться в одному з найпрестижніших районів міста, що гарантує вам статус та престиж Поруч знаходиться набережна на березі річки, десять хвилин до парку "Первоцвіт", а до центру міста всього двадцять хвилин пішки Високі стандарти будівництва: комплес збудовано з якісних екологічних матеріалів, що в подальшому зекономить ваші витрати під час ремонту Великі панорамні вікна квартири забезпечують ще більше світла та тепла у квартирі Безпека та конфіденційність: комплекс обладнаний сучасними системами безпеки та конфіденційності, що гарантує ваш спокій та безпеку. Є ще великий вибір поверхів та планувань Телефонуйте для запису на огляд у зручний для вас час кожд обєкта 532

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продається двокімнатна видова квартира в ЖК ЖК Комфорт парк. Будинок зданий та частково обжитий, безперебійно працює ліфт Двір закритого типу оснащений дитячими майданчиками, багата комерція! Загальна площа 60м2 Поверх 11/13 Зручний за проживанням район міста . Деталі за телефоном

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира в центрі міста, Дністровська 65. Загальна площа 57,9 м2 висота стелі 2,95м. 3 хв до центру міста пішою ходою, поруч ринок, торгові центри, кафе, ресторани, поштове відділення, сквер. В подарунок сухий підвал!

Дністровська вул., 65
rieltor.ua

Продається двокімнатний сирець в зданому заселеному будинку на вул. Галицька, мікрорайон Пасічна (будинок 2009р. побудови) Квартира знаходиться на 9-му поверсі з 10-ти, тепла, не кутова, південно-західна сторона. Загальна площа квартири - 60.5м2 Практичне планування: роздільний санвузол, кухня площею 11м2, спальня площею 13м2, вітальня площею 20м2, з кухні та вітальні є вихід на відкритий балкон з якого відкривається чудовий вигляд на місто. В квартирі встановлений газовий котел. Будинок знаходиться в 15хв. ходьби до центру міста, Поруч є вся необхідна інфраструктура (садок, школа, зупинка громадського транспорту, супермаркет АТБ) Можна розпочинати ремонтні роботи.

Галицька вул., 80а
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 2-х кімнатна квартира по вулиці Незалежності, біля готелю Надія (ЦЕНТР) -Цегляний будинок -Площа 45 м2 -5 поверх з 5-ти Індивідуальне опалення, хороший жилий стан.Залишаються меблі та побутова техніка. Ціна 45 000$ Тел.0993312566,0987121958 Самий центр Івано-Франківська, 3 хв. до Стометрівки.Ідеальний варіант для здачі в оренду чи власного проживання.

Незалежності вул., 36
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаж 3к. квартири з індивідуальним опаленням -всі кімнати окремі -загальна площа 68,65м -індивідуальне газове опалення -вікна металопластикові -кухня 7,3м -роздільний санвузол -два балкони Поряд школа 18 і 24 та дитячий садочок "Віночок" та "Вишиванка"

Целевича Ю. вул., 1
rieltor.ua

Продається двокімнатний сирець в зданому заселеному будинку у мікрорайоні Пасічна! ✅Квартира знаходиться на 9-му поверсі з 10-ти, тепла, не кутова, південно-західна сторона; ✅Загальна площа квартири - 60.5м24 ✅Практичне планування: роздільний санвузол, кухня площею 11м2, спальня площею 13м2, вітальня площею 20м2, з кухні та вітальні є вихід на відкритий балкон з якого відкривається чудовий вигляд на місто; ✅В квартирі встановлений газовий котел; ✅Будинок знаходиться в 15хв. ходьби до центру міста; ✅Поруч є вся необхідна інфраструктура (садок, школа, зупинка громадського транспорту, супермаркет АТБ); ✅Можна розпочинати ремонтні роботи.

Галицька вул., 80б
rieltor.ua

Продається 3к. квартира в центральній частині міста розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку, 51 кв.м., автономне газове опалення, нові якісні металопластикові вікна, частково залишаються меблі та техніка. Відмінна локація будинку - серед тихої та затишної малоповерхової забудови та в пішій доступності від необхідних інфраструктурних обєктів.

Електрична вул., 12
rieltor.ua

Квартира Сирець , 2010рік здачі , знаходить на вул. Федьковича 70б, район пасічна ,біля лікарні, Івано-Франківськ , перший поверх, гараж під квартирою під продаж також і дві кладови .У квартирі залиті стяжки , є котел .Обжитий район, дитячий майданчик, кафе , біля Обласноі лікарні .

власник
olx.ua

ПИШІТЬ НА ОЛХ Продам двох кімнатну квартиру Власник НА СЬОГОДНІ ЦЯ ЦІНА МЕНША ГОЛОЇ НОВОБУДОВИ В ДАНОМУ РАЙОНІ МІСТА Плюси квартири - самий популярний і розвинений район міста(Велес,Метро,Треш,Близенько,Аптеки,Школа,Садок,Поліклініка 4,Гранд Базар,Арсен,Епіцентр і так далі) - цегляний будинок - кімнати окремі - санвузол окремо (ванна і туалет) - вікна пластикові (двері вхідні нові) - центральне опалення (1500 грн в місяць дуже тепла квартира) - комфортний 2 поверх (девʼятиповерхового будинку) - гарне планування і 52 метри квадратні для проживання - жилий стан ( у кого немає коштів одразу на ремонти можна проживати або варіант під оренду ) - тихо і спокійно ( зверху ніхто не проживає, а знизу пенсіонерка ),вікна виходять на зелену зону (не на проїзну частину або на вхід в підʼїзд і лавочки прибудинкові) ПРОДАЖ НЕ ТЕРМІНОВИЙ ТОРГУ НЕМАЄ 45 тис у.о.

власник
Власник Продам 2-ох кім кв 2/9 поверх 52кв Вовчинецька (Велес) Цегла
olx.ua

Продається 3к. квартира на вул. Коновальця (напроти базарчику), Поверх 3 Загальна площа 56.3 кв.м. Одна кімната прохідна Індивідуальне опалення Будинок цегляний Меблі можемо залишити або забрати Поруч багато магазинів, школа та садочок, зупинка транспорту, дитячий майданчик, стадіон, невелике озеро

власник
Квартира 3х кімнатна
olx.ua

Акційна двокімнатна квартира в центрі Івано-Франківська! Шикарне двостороннє планування із нішами під прихожі та гардеробні, роздільний санвузол, всі вікна в квартирі панорамні також є вихід на французький балкончик! Переваги ЖР: - розташування в центрі міста із зручною траспортною ровязкою - якісне та сучасне будівництво - просторі двори без автотраспорту - дворівневий підземний паркінг - ландшафтний дизай та відеонагляд- У вартість квартир входить: – утеплення цегляних стін 10-сантиметровим шаром пінопласту; – пятикамерні металопластикові вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом, товщиною профілю 92 мм; – стяжка підлоги; – штукатурка стін; – вхідні броньовані двері; – встановлення лічильників води, газу та електроенергії.

Двокімнтна квартира у ЖР"Княгинин", продам 2-кімн центр, Галицька
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-934-124-LX. Пропонуємо 2-кімнатну квартиру в новобудові ЖК "Паркова Алея" без оздоблювальних робіт. Площа 65 м². Кухня 16 м². Комфортний 5 поверх, вікна на південь. Квартира комфорт-класу. Без додаткової комісії. Не втрачайте можливості стати власником цієї затишної квартири! Звертайтеся!

2-к, ЖК Паркова Алея, Сєченова вул., 129А,  Угорники
olx.ua

Терміново продам 2-кімнатну квартиру, що знаходиться в ЖК «Містечко Центральне» - в центрі міста. Гарне планування квартири де є окремі 2 кімнати та простора кухня. Повністю по всій квартирі встановлено підігрів підлоги! Також великим плюсом є те, що в квартирі дуже багато місця для зберігання речей ! Гарна пропозиція як для себе так і для подальшої здачі в оренду ! Більше деталей по телефону !

Чудовий варіант для інвестиції! Центр міста
olx.ua

Коновальця 135. Квартира з ремонтом ,меблями і технікою. Підійде як для здачі в оренду,так і для власного проживання. В квартирі є меблі і техніка,все що на фото залишається. Вікна,електрика,вода,каналізація поміняні. Будинок цегляний. Не кутова.

Квартира готова для проживвння!Чи під оренду!
olx.ua

Продаю 2к. квартиру по вулиці Мазепи 61. Будинок цегляний 3 поверх гарний ремонт В пішій доступності Парк Шевченка, місько озеро, навчальні заклади та торгові центри, тощо Будинок має велике подвіря з паркомісцями та дитячим майданчиком. - Квартира двостороння, - індивідуальне - бойлер - все залишається в квартирі - є великий балкон закритий. За більш детальною інформацією дзвоніть за вказаними номерами

Продам в центрі 2 кімнату квартиру вул. Мазепи біля озера
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира на вулиці Південний Бульвар Будинок знаходиться неподалік центрального озера До фонтана 5 хв пішки Квартира в нормальному житловому стані В квартирі є індивідуальне опалення та є кондиціонер Поруч будинка є школа та дитячий садочок. Також попблизу є супермаркети. ТЕЛЕФОНУЙТЕ

Південний, бульв., 33, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продам двухуровневую квартиру Возле парка Шувченка. Просторная и уютная квартира идеально подойдет для большой семьи. Прямая продажа без комиссий и перплат, показ объекта и консультация бесплатные! Менеджер-консультант строительства Василий,

Черновола улица, 128А, Коновальца Чорновола, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається , 1 кімнатна квартира в ЖК Manhattan. Розташована на 5 поверсі з 16-ти Загальна площа 46 м.кв. Монолітно -каркасне будівництво. Стіни з керамоблоку. Індивідуальне опалення (електро) , дахова котельня. Будинок бізнес класу. З чудовим розташуванням. Вікна виходять на міське озеро. Здача 3 кв. 2024 року. Продаж по переуступці. Запланована здача - 3 квартал 24 року. Код обєкту 4238

Ленкавского улица, 34/12, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 45000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 3 719 результатів